Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
von toth
üzenetére
Sehol nem kapsz lidlben, spárban kapszulát, de ingyen házhoz jön, ha eleget rendelsz. Sparba sem járok mióta a Tesco házhoz jön. Martellom nem volt, de fél éve kipróbáltam 3-4 kapszulát egy Media Marktban, és rossz volt, nem kicsit. Lehet, hogy van jobb, de szerintem a gombnyomásos kávézás alja a Martello. Ettől még neked bejöhet, ezen nem fogunk vitatkozni.
Amikor kipróbáltuk a podot a munkahelyen (ami szintén nem jött be) lehetett kapni 54ft-ért podot. Kapszulát nem láttam ennyiért.
Az automatával meg elfogult vagyok (meg különben is kiaz aki rajtam kívül wdtzik az automatában is) de leírom sokadszorra is, egy AM Aquaviva paljoc kávéjából körbeveri a podos kávék közül mind a 20+ félét amit próbáltunk, otthonra ennek ellenére nem kéne. Ez van, munka nélkül nincs finom kávé, csak kevésbé szar.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest