Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Mióta megvan a CM702 nagyságrendekkel jobb a kávé mint előtte. Most éppen PY Choco meg Get Up! van terítéken.
Viszont észrevettem ezzel kapcsolatban valamit ami lehet hogy csak nekem nem egyértelmű, hogy miért történik.
Az tiszta sor, hogy darálás után picit woodoozni, ütögetni meg sepregetni kell, hogy kijöjjön minden kávé a darálóból.
De azt vettem észre, hogy míg a Choco-ból vagy akár a Locavoreból (de sorolhatnám még) alig marad 1-2 gramm woodoozás előtt addig a Get Up!-ból kb 4-6g marad bent és sokkal nehezebb kivarázsolni.Ez mitől lehet szerintetek? Ennyit számítana a robusta tartalom? vagy más tényező is közre játszik mint pl, pörkölési szint, vagy kávé típusa?
Igazából nem halok bele ebbe csak érdekelne a lehetséges miért.A másik meg, most próbáltam ki életemben először egy világos(abb) pörkölést presszóra (black sheep yirga omniroast) amit filterhez szoktam de pont nem volt már annyi ami nekem egy filterhez elég így gondoltam teszek egy próbát.
Nagyon gyorsan lejött és eléggé citromlé jellegű volt viszont enyhe alma ízt is fel véltem fedezni benne.
Ezeknek van amúgy valami titka? Több kell belőle (most ~17 gramm volt) esetleg vagy finomabb őrlés
?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?