-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Nalam most fogy az elso 250g-os Yirga, Paljoc mestertol.
Kifejezetten flat white miatt kertem (es ajanlotta ezt) mert azt iszom a legtobbet. Imadom a flat whiteot.A Yirgaval kapcsolatban amikor megbontottam egesz egyszeruen zsenialis volt mind az illat a konyhaban mind a kave maga. Nagyon kulonleges semmi mashoz az eddig fogyasztottakhoz hasonlo izvilag. Kellemesen savas, de nem savanyu es egy kulonleges utoiz.
Viszont az is igaz, hogy mar 3.-4. nap ezt nem ereztem, es ennyire gyorsan egyetelen masik kave sem valtozott izben. Mar levittem a kezdeti javasolt magasabb 92 fokot 89-re hatha visszatudom csalni azt a specko izvilagot de sajna nem. Emiatt picit csalodas, mert 250g-ot 2-3 nap alatt napi 1 kavefogyasztas melett eselytelen elhasznalni es persze nem is cel, viszont nagyon hamar eltunt a specko izvilag.
Most is van meg valami ami erre jellemzo, de kozel sincs az az elso alkalommal tapasztalt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi