Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
paljoc #46841 üzenetére
Szia!
Milyen a kávé? Mi is vettünk ilyet, ajándékba
más
3x főztem már a brikkával, annyira nem érzek nagy különbséget a régi kotyogóshoz képest, persze egyelőre előre darált a kávé, de az a régi kotyogósnál is tényező volt.
Nem tömtem meg, de tele volt, tisztított vizet használtam. A kiöntő H2O jelzéséig töltöttem. Szobahőmérsékletű a víz. A brikka beszerzése előtti napon egy inspiráló videó (Vissza a kotyogóhoz - Kávékalmár) hatására a régi kotyogósban az alsó részben felforralt vízre tekertem rá a felső részt, akkor nagyon szépen jött le, és finom is volt relatíve. Pici hab is volt rajta
A videó szerint a brikkába nem kell előmelegített víz, anélkül is értékelhető eredményt ad. De nem éreztem az erőt, tegnap reggel raktam is fel ide egy videót arról, hogy főzte le először a kávét.
Olyan, mintha kicsit gyors lenne a "robbanás". Amit még megfigyeltem, hogy a pogácsa főzés után teljesen kitöltötte a rendelkezésére álló helyet, lehet kevesebb kávé is elég lenne? Olyan 16 gramm rémlik.
Tudtok esetleg trükköket, hogy kihozzam a maximumot belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Steam topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest