Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Lassan ciki lesz HX el nyomulni. Nagyon komoly ahogy változik a trend. Két év múlva lehet mindenki GS3-al fog menni, bár ott is lesz fanyalgó tuti. Utána mi jön? Slayer? Vagy soha be nem fejezett ultraminimál hiend/ezoteric diy masina milliókért? Vagy mindenki előtúr egy digó kotyeszt és kimegy inkább szocializálódni.
Milyen jó volt mikor még nem kávéztam, csak heti egyszer. Akkor is a Delonghi büntetett tizezerért.
Hiába, no szép hobbi(t) ez is. Szerencsére ezt nem tudom annyira komolyan venni mint az előzőeket, így nincs folyamatos késztetésem, nekem nem tetsző dolgokat a Golgotára vinni es vegigvesszőzni.
Nálunk a dzsotto egy dísz is, design elem, megfér tomdixon és a tarxakum mellett, és a Kopár sem ciki.
Inkább tényleg kéne egy fórumkávézó és ott nyomatni a trippeket mint anno az antikváriumban.
Béke uraim!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Df83v2 választható késekkel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest