- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S.A.M.U.E.L.
üzenetére
hali!
hú, de rég láttalak, örülök, hogy előkerültél

nagyon szerettem a fehér audrey-t, épp tegnap számoltuk össze az asszonnyal, hogy hány gépet emésztett már fel ez a kis hobbim (a dalla corte a hetedik, mielőtt megfeszítetek
) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai 
felsőszűrő: ims 200 mikronos szerintem jó megoldás lehet, van rancilio gépekre is, danetti.hu (mondd meg azért nekik, hogy "silviára" kell, biztos ami tuti). vízterítőből nem tudom, hogy kell-e új, meg lehet, hogy ez az ims is túlzás, úgy rémlik, hogy az audrey vízterítése gyárilag is szuper (sima, olcsó expolygonos ipari felsőszűrővel). ha mégis veszel ims-t, gaggia tömítés is tuti van a danettinél.
szűrőkosárból én sem vagyok elég naprakész. én egy vst 20 grammosat (ridgeless) nyúzok, nagyon szeretem, de van ims is (kb. ugyanaz) és van reneka, amit én már sosem próbáltam, de lagoon79 topiktársunk nagyon szerette, ha jól emlékszem, méghozzá úgy, hogy egy ims-t cserélt le rá. renekához talán reneka felsőszűrő is dukál, amit megint nem ismerek és fogalmam sincs, hogy van-e rancilióhoz (biztos van). a vst-ben nem akad el az 58-as tamper, sőt, a picit nagyobb méret volna a tökéletes (lali.hu / fragola.6035 topiktárs készít is pont belevalót).
naked kar passz, illetve anno én pont az audrey-ra vettem az expolygonból, vmi 5-6e ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai