Hirdetés
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S.A.M.U.E.L.
üzenetére
hali!
hú, de rég láttalak, örülök, hogy előkerültél

nagyon szerettem a fehér audrey-t, épp tegnap számoltuk össze az asszonnyal, hogy hány gépet emésztett már fel ez a kis hobbim (a dalla corte a hetedik, mielőtt megfeszítetek
) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai 
felsőszűrő: ims 200 mikronos szerintem jó megoldás lehet, van rancilio gépekre is, danetti.hu (mondd meg azért nekik, hogy "silviára" kell, biztos ami tuti). vízterítőből nem tudom, hogy kell-e új, meg lehet, hogy ez az ims is túlzás, úgy rémlik, hogy az audrey vízterítése gyárilag is szuper (sima, olcsó expolygonos ipari felsőszűrővel). ha mégis veszel ims-t, gaggia tömítés is tuti van a danettinél.
szűrőkosárból én sem vagyok elég naprakész. én egy vst 20 grammosat (ridgeless) nyúzok, nagyon szeretem, de van ims is (kb. ugyanaz) és van reneka, amit én már sosem próbáltam, de lagoon79 topiktársunk nagyon szerette, ha jól emlékszem, méghozzá úgy, hogy egy ims-t cserélt le rá. renekához talán reneka felsőszűrő is dukál, amit megint nem ismerek és fogalmam sincs, hogy van-e rancilióhoz (biztos van). a vst-ben nem akad el az 58-as tamper, sőt, a picit nagyobb méret volna a tökéletes (lali.hu / fragola.6035 topiktárs készít is pont belevalót).
naked kar passz, illetve anno én pont az audrey-ra vettem az expolygonból, vmi 5-6e ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai