Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Van az a kritikus tömeg amekkora miatt "már megmozdul" egy Nvidia is (pontosabban a jogi osztálya).
Eddig nem hallottam erről a progiról. Most PH lehozta. Decemberben indult... 0.3-at meglépte.
Milyen sűrűn updatelődik az nv progijának TOS-a?Passz(augusztusi a mostani verzió) [csak rákerestem előtte meg 2024... előtte meg 2021... szerintem jó vagyok]...
Milyen sűrűn a topik progi? Már 0.3.2 a múlt héthez képest (0.3). Nem a project kora miatt lesz kritikus, vagy nem, hanem az aktív/potenciális felhasználói számától, és az nvidia szemében!
Egyébként a legjobb az egészben, hogy nem átgondoltam, hanem utánanéztem, és még biztosabban állok bele, mint ennek előtte!
Két TOS-update után várlak privátban... esetleg -mostani engedelmeddel- én fogom tunkolni neked, ha eszembe jut követni az egészet!
-
Cassi
őstag
Csodálkozom, hogy az NV engedi ezt a klienst, de alapvetően pozitív a hatása. A népszerű funkciókat kénytelenek lesznek implementálni a hivatalos kliensben, ha nem akarnak lemaradni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen. Itt nem arra kell gondolni, hogy valaki otthagyja a gépet, hanem arra, hogy a rendszer nem értelmezi, hogy éppen mi fut, és ha nem nyomsz gombot nyolc percig, mert átvezető van, akkor kidob. Ez különösen szopás, ha úgy van beállítva a játékban az átvezető, hogy any key-re átlépteti, tehát ott nincs megoldás erre. Vagy megnézed, amíg engedi, vagy átugrod.
-
Polllen
félisten
A 8 perces AFK miért fájt annyira a közösségnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest