Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
sziasztok! megvettem életem első kotyogós kávéfőzőmet.
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt
. 2 kérdésem lenne, ez a kávé amit vettem ez milyen minőségűnek számít? illetve ha magamnak őrölném a kávét az még egy ennyire nagy lépcső lenne, mint az instantról az őrölt kávéra váltás? mert akkor érdemes ezzel is foglalkozni. kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt