Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
chevyfan
tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék: a netet a laptopról osztom meg (win 7) a telefonnal (i4), eddig nem volt gondom vele. 2 hétig nem használtam, majd amikor csatlakozni akartam, nem küldött netet. A wifi jel ott van a telefonon, meg a programok nem írják ki, hogy nincs net, de semmi adat nem jön. Van valakinek esetleg ötlete?
Köszi
-
M@te
senior tag
válasz
7Heads Drago #44590 üzenetére
csengőhangnak csak át kell konvertálni a megfelelő formátumba a zenét amit akarsz és itunes-al feltenni
gmailból tudod szinkronizálni a kontaktokat
a simet ki kell vágni egyszerűen egy sablon alapján (google) te is meg tudod csinálni vagy gsm boltban pár 100 ft-ért. -
7Heads Drago
veterán
Üdv néktek
Teli van a tö... az androiddal és végre szeretnék egy olyan telot ami több mint 4 hónapot bír ki szervíz nélkül. Sajnos az ismerősi körömben se sokkal tovább élnek a droidok.
És ahogy nézegetem elég jók a tapasztalatok az iphone-ról.
Csak zavar pár dolog:
- mp3-as zenét mivel vagy hogy kell átalakítani hogy csengőhang legyen?
- a névjegyeim gmail címtárban vannak, ezeket tudja kezelni egy 4S-es telo?
- illetve mivel normál simem van, mik a lehetőségeim hogy jó legyen ebbe is
előre is köszike
by Süsü -
B-L-A-C-K
titán
Most jött meg ez a pár hete rendelt olcsó slim tokom 4S-re, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt is, alig észrevehető használat során, és normálisan illeszkedik a telefonhoz.
-
bull84ghia
őstag
Itunes kérdés.
Nálam a backup a c-re van mentve mindig hogy tudom elérni azt hogy másik meghajtóra kerüljön. Lehet hogy vak vagyok de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget -
törölt tag
Koszonom hogy jelezted!
-
törölt tag
válasz
skidrowkill #44584 üzenetére
-
-
törölt tag
i4-en homegomb cserét nem vállal innen valaki, megbízhatósággal?
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Azt hol kell beállitani vagy mi kell hozzá, hogy miközben zenét hallgatok, játszani is tudjak úgy hogy a zene ne hallgasson el? iphone 3gs -em van és irritáló hogy hallgatom a zenét belépek 1 játékba és elhallgat -.-
Előre is köszi a válaszokat !
-
daniel909
addikt
hello! ismerősöm kérdése:
Hay Day játékot elkezdte játszani ipaden, eljutott egy szintig, de iphoneon is onnan akarja folytatni hogy lehetne ezt megoldani?
köszi előre is! -
xors
senior tag
Erről hallottatok? Betörtek az Apple fejlesztői oldalára – csúszhat az iOS 7!
-
L_YKing
addikt
Halika!
Mint ha hallottam volna egy olyan kártyáról amit be rakunk a SIM kártya alá és független. Olyasmi mint a turbó SIM.
iPhone 4 alatt működik? Mi ennek a neve? -
pingwin92
aktív tag
Hi all!
Az normális, hogy az i4-embe simán belemegy tövig mindkét kábel (amit a két telóhoz adtak), míg a 4S-embe nem?? Amúgy tölt, meg szinkronizál a 4S-sel is, csak kicsit furcsa.. Másnak nincs ilyen?
És a másik kérdésem: (szintén inkább azokhoz, akik 4-ről váltottak 4S-re)
Tárcsázásnál kicsit más az a bizonyos hang. Mintha zúgna a hangszóró. De nem, mert kihangosítva is ugyanolyan a hangja, és azzal a hangszóróval nincs semmi gond mondjuk zenehallgatásnál.
Lehetséges, hogy a két telefon szoftverében direkt van valami más plüttyögés?? -
skidrowkill
aktív tag
az miért van,hogy ez alapján nem rakja be a t-Mobile carriert?
lehet ez fontos infó: a szolgáltatónál 14.2-őt ír!
-
oszy
veterán
hogyan kell rámásolni avi filmet, úgy hogy pl egy avi lejátszó meg is találja?
Mert most nem egy videót sem hiába másoltam rá. Syncios-el tettem fel nem iTunes-al.
Utóbbival megoldható? Forma-1 videókat akarok nézni rajta
-
mr.robi
tag
A Neverlocked iPhone-t is le lehet tiltani? (4S)
-
kenny123
addikt
Google névnapok naptárat miért nem mutatja a telefonos naptár app?
Saját beírt eseményeket gond nélkül bedobálja (amiket a netes felületen irkáltam be), de ezt a névnapok cuccot még mindig nem tudom betenni. Netes felületen a névnapot is mutatja, de nem tudom leszinkronizálni. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Kontaktok kimentésére majd visszatöltésre milyen lehetőség van? (Restore esete)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #44539 üzenetére
En nem ezt tapasztaltam, egyertelmu volt a hiba, mondta hogy csere lesz, es masfel hetig telo nelkul voltam.
-
cserry193
tag
Hogyha garanciában lett cserélve az i4-em, akkor meddig garanciás még?
Garanciapaíron van
Bejelentési dátum (07.27) illetve Visszaadás dátuma (08.10)
Gondolom az utóbbi, de sose lehet tudni -
jamike
csendes tag
Egy kis segitseg kellene.az iFiles alkalmazasnal ha tolteni szeretnek ra barmit is mindig 408-as hibakodot ir ki.Sehogy nem jovok ra mi a gond(ipad mini)
Valaki please!!!! -
manchester85
veterán
válasz
DanielK #44532 üzenetére
Most mit sirankozol, nekünk ugyanolyan unalmas lesz az iPhone, mint eddig, teged meg 2 hét múlva megint megcsap az iPhone érzés.
A huawei mindent megtesz majd ezért legalábbis.
Ragnar95!
Nem egészen igy van ez. Most mar le se kell adni az iPhone-t, a T-nél, megrendelik, es amikor mész az újért, akkor adod le. Gondolom ez alól kivétel, amikor nem tudjak a helyszínen eldönteni, megállapítani a hibát.
-
Ombi5
őstag
Van olyan free program ami el lehet szerkeszteni tablazatot vagy word doksit?! Koszi
-
HaZsolt
őstag
Ilyet használ valaki? Mi a véleményetek róla? Van benne gumírozott rész? Mennyire védi meg a telefont ha leejted?
-
Blaise
veterán
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
i5-re keresnék jó árú, becsúsztatható bőr vagy nem bőr tokot, aminek van ilyen kis szalagja, mely segíti a kivételt. Tudtok segíteni?
Előre is köszi.
-
DanielK
addikt
válasz
Ragnar95 #44528 üzenetére
Nem volt másik i cserére, ezert mondtam, hogy valami androidosat adjanak, legalább gmailen keresztül elérjem a kontaktokat. Most meg frissítgetem.
Mindenem icloudban van... Naptár, jegyzetek, stb.
Egy dolgon csodálkoztam. Megadtam az email kliensnek az icloudos címem és nem kellett pöcsölni, rögtön látta. Szervereket sem kellett beállítani vagy ilyesmi.iCloudos naptárt el lehet valahogy érni droidon? Meg a jegyzeteket?
-
DanielK
addikt
Bevittem szervizbe a telót. 1,5-2 hétig egy huawei u8815 lesz a telóm...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Aksomatic #44522 üzenetére
Igen, viszont ha újonnan veszed, akkor 6.1.3-al kapod, illetve használtan sem egyszerű már 6.1.2-est találni. Viszont új iPhone felhasználónak nem ajánlom a JB-et, mert hamis képet fog adni az iOS-ről, előbb ismerd meg a gyári iOS-t előnyökkel és hátrányokkal együtt és ha 3-4hét használat után is úgy érzed,h valami hiányzik, akkor próbáld ki a JB-et.
Olyanról, amiről nem lehet beszélni, nem is fogunk, így erre nem válaszolok... -
Ragnar95
félisten
válasz
Aksomatic #44520 üzenetére
Teljes szabadságot ad, mivel a cydiás tweakek teljes mértékben belenyúlhatnak a rendszerbe, így gyakorlatilag bármit el elhet velük érni és több száz új funkciót adhatsz a telónak, ezen kívül a kinézetet is full testreszabhatod, keress rá,h top cydia tweaks youtube-on és meglátod
i4-en és régebbi készülékeken 6.1.3-ig van JB, újabb készülékeken 6.1.2-ig. -
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Közel kerültem egy Iphone 4S vásárlásához... Több kérdésem lenne:
Tudok rá zenéket/videókat másolni a számítógépemről?
A Jailbreak milyen utakat nyit meg?
Minden rendszert lehet jailbreakelni? -
csusza`
senior tag
iOS7 beta4 milyen iPhone4-en?
beta3 után visszatettem a 6.1.3-at, mert elviselhetetlen volt. -
Pikkolo^^
addikt
Úgy néz ki nem akumulátor gond van a telefonnál hanem valami más. Nyugalmi állapotban ugyanúgy 10%-ot esik, repülő módban pedig 7-8%-ot.
-
AsusBoy
senior tag
Köszi!
Amúgy azt csak beképzelem szerintetek ,hogy az iphone 3gs-em ios 5-el sokkal gyorsabban működött ?
Az nem lehetséges szerintetek ,hogy az apple ,jó hogy még az ios 6ot biztosította a 3gs telónak de szerintetek nem nyúlkálnak ilyenkor bele szoftveresen , jó ez egy kicsit hülye mondat volt de szerintem direkt lelassítják a telódat ,lebutítják ,hogy vedd meg az újabb apple terméket.Szerintem
aztán hogy ebből mi igaz és mi nem ,azt nemtudom , de én szerintem van benne igazság
-
Ragnar95
félisten
válasz
AsusBoy #44508 üzenetére
Egy iPaden nyilván még jobb élmény netezni, mint egy iPad minin, egyrészt a retina felbontás, másrészt a nagyobb képernyőméret között, de egy iPad Minin még mindig jobb netezni, mint egy iPhone-on, aminek jóval kisebb a kijelzője, akkor is, ha az iPad minié nem retina...
-
-
xors
senior tag
válasz
AsusBoy #44504 üzenetére
netezésre az ipad mini elvileg nagyon ott van, ismerősömnek van és dícséri.
a relatívan kicsi képernyő miatt iphone annyira nem jó netezni szerintem.@majestic ha az előzményekben rányomsz egy ember nevére ott kiírja hogy milyen hosszú volt a legutóbbi kimenő hívás. az nemjó?
-
majestic
őstag
Van olyan progi ami a kimenő hívások időtartamát számólja?
-
AsusBoy
senior tag
Még 1 kérdés
Nem sokára veszek vagy egy másik iphone-t ( 4S,5) vagy egy ipad minit.
Ti melyik eszközt ajánlanátok netezésre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest