Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #44794 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz, a gyár is ajánlja az időközönkénti teljes lemerítést.
-
szekfizsolt
senior tag
Állítólag ma lesz 7.0 beta 4. Erről esetleg van már valami infó? Van már, vagy csak éjjel lesz valami?
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma anno, meg én is kérdeztem még egy jó ideje, de nem kaptam választ a kérdésemre. A kérdés: mitől lehet az, hogy a WIFI kapcsoló szürke? Próbáltam már restore-t, Power Off és Home gomb kombót.. Cserélni kell a wifi modult..? Ja és az akksi élettartama is borzalmas. A nedvességjelzők nem színeződtek..
UI: Minden más hibátlanul működik
Előre is köszönöm a választ!
-
-
Pikkolo^^
addikt
Úgy néz ki megoldódni látszik az aksi probléma. Egyes programok beragadnak és ha be is vannak zárva akkor szívják az aksit, nyugalmi állapotban is -10%, mint amit korábban is írtam. Újraindítás után a rendszer 1-3%-ot esik, más is tapasztalt már ilyet?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #44780 üzenetére
Sajna múltkor énis próbáltam, ráadásul OSX-en még nehézkesebb letölteni, mert egyből lejátszani kezdi el, szóval nem a legjobb megoldás, de még mindig jobb, mint elveszteni minden zenédet
-
privacy99
senior tag
-
VoidXs
nagyúr
Újraraktam a gépem, szűz az iTunes. Hogyan lehet úgy rárakni az iPhone-ra egy zenét, hogy nem törli le azt, ami eddig rajt volt. Csak mert iTunes-nak minden gépújraregisztráláskor szokása.
-
manchester85
veterán
Ugyanazt kaptam en is, csak sokalltam a 10k-s havidíjat.
Amint jött az ikon 200, en is jöttem.
Emlékszem, mekkora szám volt akkor egy iPhone. A teljes felhasználó élmény irányzata egyedi volt. Ma meg már minden telefonnál ugyanez az irány, max a kivitelezés nem olyan jó. Az akkor inkább ért volna 200-at, mint az i5 most.
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #44772 üzenetére
Ilyen alapon én 28e-ért 2008-ban atomvillanást kaptam.
-
törölt tag
Tök nagy bohóckodás lenne ez a műanyag telefon.. egyre több a hír, a kép, a videó. nektek mi a véleményetek róla?
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #44771 üzenetére
Az biztos, hogy nekem az i4 volt az utolsó, amit szolgáltatótól vettem. Mivel nekem sima 2 év hűséggel kene vennem, ez 2 kilót jelentene. Ennyit nekem egy telefon nem ér. 2009-ben 60 ezerért egy forradalmat kaptam. Most 200-ért sebességet es a megszokás kényelmét vehetem meg. Na ez az elkeserítő.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #44770 üzenetére
De képzeld el, mennyien vennének a T-nél iPhone-t, ha annyiért adnák, mint anno a 3G-t vagy az inflációval számolt áron, tehát 55k-ért vagy esetleg 70-ért a 180helyet...
Persze, lehet drágán adni egy terméket, mert úgyis viszik, csak épp az értelmes cégek piackutatásokat végeznek a legjobb ár megállapítására és nem csak önkényesen növelik az árat a csillagos égig, mert úgyis nő valamennyivel a bevételük, az részletkérdés, hogy a vásárlók száma így nem nő...
-
Xero
nagyúr
válasz
Tibee86 #44768 üzenetére
Bizony. Ringen tűző napon csak viberrel, fotózással és FB-al ki tudtam nyírni pár óra alatt.
Ezzel szemben síelés közben, amikor alig használom, akkor is csak telefonálás vagy egy kis sebesség logolásra, akkor két-három napot is bír. Bár ott meg a magasságot nem bírja. -
-
Ragnar95
félisten
-
mr.robi
tag
köszönöm, kicsit jobban fogok aludni
másik kérdés, hogy előfordulhat olyan, hogy ha "öregedik" a telefon, akkor lassúl is kicsit? nemrég volt újrasoftolva, és több mint 9GB szabad még -
mr.robi
tag
helló, van egy olyan kisebb problémám, hogy amikor lezárom az 4s-emet akkor a képernyő elfeketedik, de a lezáródás hangja csak egy-másfél másodperc múlva hallatszik. ez baj, vagy normális?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SunBreeze #44746 üzenetére
Nem csoda, örülj neki,h annyit bírt, a netmegosztás nagyon durván zabálja az akksit, a facetime szintén nem túlzottan kíméli, mivel megy folyamatosan a kijelző...Aktív használattal 4-5órát bír max az akksi, de persze hogyha csak mondjuk netezel 2órát wifin, akkor persze,h kibír 2nap készenlétet is a teló...
-
törölt tag
A híváslistám 1 hétre visszamenőleg mutatja a hívásokat, az előttelevők eltűnnek. Ezt hogy tudnám kikapcsolni, hogy bármeddig visszatudjam nézni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
bobooo #44737 üzenetére
És ezzel mit lehet kezdeni? Van erre valami javítás? 6.1 JB van fent.
Továbbá a kamera nem talál fókuszt mindig ha tök sötétben fényképeznék vakuval. A segédfénykor nem lövi be jól a távolságot és tök homályos képeket készít. Tegnap pár partykép ment is a levesbe hála ennek..
-
Vasinger!
nagyúr
Olyat már tapasztalt valaki, hogy hívja valaki a telefonján és nem bírja elhúzni a nyilat jobbra, mert nem érzékeli valamiért a kijelző?
Szoftveres vagy hardveres bug ez? -
Xero
nagyúr
válasz
gabormgp #44732 üzenetére
Marhaságot beszélt. Ez már nem az a technológia. Egyrészt a lítium aksiknak nem tesz jót a teljes merítés, másrészt úgysem merül le teljesen, mert a vezérlő elektronika intézi a dolgokat. Úgy kell meríteni-tölteni ahogy jólesik.
(#44735) gabormgp: Anélkül is ugyan úgy bírná. Ezeknek egy ellensége van amit nem tud kivédeni minden esetben az elektronika: a hő. Na az nyírja a cellákat becsülettel.
-
manchester85
veterán
-
adam_
senior tag
válasz
gabormgp #44722 üzenetére
Tegnap vásároltam újként természetesen. Még nem volt kisütve. Szóval akkor mi a pontos menete az akssi formázásnak? 5% alá lemeríteni (de nem teljesen), majd 16 órán át töltőn tölteni?
Csak mert most 5-10 percenként megy 1%-ot le az aksija, relatíve szerintem gyorsan merül, gondolom ez normális így kisütés előtt? Mit gondolsz?
A Viberhez esetleg valakinek tippje, miért nem fogadja el az SMS-ben kapott kódomat hozzá?
-
gabormgp
senior tag
válasz
AsusBoy #44723 üzenetére
Szia.Mint írtam is,a keresőbe pl a Safaariban kell megnézni az europastream.tv-t.Az AppZapp-ről nemtudok mit mondani.ÉNis csak ma találtam gépen.És a telóm meg kivan kapcsolva.Esetleg az AppZipp-et nézd meg.Lehet elírtam.
Szerk.em,mégis AppZapp a neve.iTunes-en is így van írva..
[link] -
Xero
nagyúr
válasz
bigdady #44719 üzenetére
Semmilyen országban nem emelkedett így az ára és a független ár 4 éve változatlan. Nyilván annyiért adja, amennyiért akarja, de ez azért bőven belefér a szemét húzások kategóriába.
Vagy úgy gondolod reális lenne pl az Opelnek itthon dupla áron adnia az autóit, mert ismét a legkeresettebbek?
Én pl lényegében lesz*rom, ha pár 10-et spórolok már jó, de ettől még jobban örülnék, ha nem 150-180e Ft-ot kellene kicsengetnem "kedvezményesen", amikor generálom a 15-20e Ft-os számlákat havonta.
-
bigdady
nagyúr
Amire kereslet van annak megy fel az ára ennyi. Miért kene olcsón adnia? Annyiért adja amennyiért akarja hisz megteheti, miért kene olcsón adnia bárkinek is? Máshol kell megvenni vagy nem kell megvenni és kész.
-
gabormgp
senior tag
A mai nap találtam egy nagyon jó appet az AppZapp-et.Lehet hogy valaki már ismeri,de valójában azt a célt szolgálja hogy,jelzi a napi ingyenes appeke,amik fennt vannak az app store-ba.És találtam még 1-et.Az europestream-et.A lényege az hogy,regisztrálsz.Be írod a keresőbe akár a safariba.Bejelentkezel,és tudod nézni ingyen a csatornákat mint pl.:tv2,rtl klub,ATV,Viasat 3,sport 1,sport 2,pro4.
Regisztrálni itt tudtok:[link]
Adam_ Ki kéne birnia.Nekem kibírja.Sőt még néha 2 napot is.. -
MMt#k#D
tag
Üdv!
Lenne egy ismerősöm aki az alábbi problémával áll szembe az Iphone 4-vel:icloud biztonsági mentés
Erről az iphone készülékről 2 hete nem készült biztonsági mentés.
Biztonsági mentésre akkor kerül sor, ha ez az iphone készülék be van dugva zárolva van, és wifi hálózathoz csatlakozik.
de nem lehet feloldani a képernyőt,én meg nem tudom mit tegyek.szoftverfrissítés vagy mi?ha igen lécci egy részletes leírást!
Köszönöm -
adam_
senior tag
Még egy technikai kérdés. A gyorsan merülő aksi ellen milyen tippetek van?
Olvastam egy fórumban, hogy pl. Dátum és idő automatikus állítás kikapcsolása segíthet a dolgon, ezt meg is tettem, és mintha valamivel jobb lenne. Esetleg más egyéb "praktika", amivel meg lehetne hosszabbítani az aksiidőt? Azért 1 napot jó lenne ha kibírni, wifiel, játékkal...
-
joey04
titán
Most bogarásztam elő, a 3G megjelenésekor még nem volt ikon 200, de amikor bevezették, akkor 60k volt így 2 év hűséggel az ár, és már arra is azt mondták, hogy borsos.
Nos jöhet itt infláció meg árfolyamváltozás, a mostani 160-as árat semmi nem indokolja. Ja de, a kapzsiság.Szerk.: Hoppá! Most nézem, már azóta is emeltek, már 180.
Ha tovább emelik, megéri függetlenül venni, mert eladásnál simán visszajön az a pénz amennyivel többe kerül, és eleve könnyebben is viszik majd el. Már akinek ez számít. -
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #44706 üzenetére
dollár forint árfolyam nem változott 3g óta? valóban
biztos a szolgáltató is benne van, sőt.+Tibee-nek is eléggé igaza van
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #44706 üzenetére
Mert Magyarországon vagyunk.
-
joey04
titán
Nem tudom a BMW hogy és mit csinál, mert nem értek az autókhoz és nem is érdekelnek. De az iPhone ára az Applenél nem emelkedett, így nem értem, hogy a szolgáltatónál miért nőtt ennyit ha már a hozzá tartozó díjcsomag alapdíja is kúszik felfelé, valamint külföldön sem tapasztalható ekkora áremelkedés, sőt, sok helyen inkább semekkora.
44703: Egy hete fekete i5-öt vett ismerősöm, és kopik. Valahol Cook azt nyilatkozta, hogy az alumínium ilyen, nem fogják cserélni gariban.
44708: 44700-ban ott a válasz a dollár változásra.
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Elsőnek is érdekelne, hogy most akkor mi a "hivatalos" álláspont, tapasztalat, új iPhone 5 oldalsó részének a kopásáról? Hallottam híreket, hogy bizonyos 36-37. héten gyártott változatok kopnak csak (amire egy kis oldalon keresztül szériaszám alapján ellenőrzés biztosított, hogy leellenőrizd, hogy a készüléked melyik héten készült), szóval ez alapján az én készülékem a 20. héten.. Tehát nem várható a kopás? Vagy abszolút lutri az egész? Mit gondoltok?
A másik pedig az, hogy a Viberhez kapott kódot még mindig nem fogadja be, pedig már újra raktam kétszer is a Vibert...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest