Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz PACSA75 #298879 üzenetére

    Őszinte véleményed kérdem - mit kéne újítani? A proci/gpu/soc/hívd ahogy akarod kb. 2017 óta (iPhone X) egész biztosan bőven elég mindenre. Ezen a területen annyira elkanászodott minden, hogy PS4 játékok futnak a telefonon, csak épp még extrákkal :)) Kamera? Szerintem kb. iPhone 11 Pro óta mindenre elég, amire point-n-shoot, mindig kéznél lévő cucc kell. Bármi másra a 15 PM sem lesz elég, meg a 16 és a 20 sem - akkor kell 1 Nikon :) Ettől függetlenül minden évben kapunk szintén valami (amúgy kb. irreleváns és szükségtelen) de mégis újítást, javítást, kiegészítést.
    Kijelző? Mióta retina van, tökéletes. Mióta retina és OLED azóta fölösleges is jobbra gondolni..
    Cellular/modem? 5G mire nem elég? :D Minap mértem 500mbit/s -t vele. Ne viccelődjünk..
    Az összes többi szenzor bónusz, víz és porálló (mindaddig amíg ez az idióta EU nem kötelezi a gyártókat, hogy Jancsika otthon szerszám nélkül tudjon akksit cserélni..), erős és szép.
    Szerintem konkrétan évek óta finomítgatunk csak mindent, mert nincs már hova nagyot ugrani. Egy ugrás lesz majd még menő, ha lesz nagyságrendekkel jobb akksi tech.

    És vonatkoztassunk el az Apple -től, a kérdésem mindenre is vonatkozik. Annyi, hogy a többi barom hajtogatható flipflop telefonnal szórakozik, dejó..

Új hozzászólás Aktív témák