Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
markknight #299294 üzenetére
Azt hiszem az akkor jött elő, ha a közeli nézetben használtuk. Nos, azt még nem néztem, csak így a távolabbi Földet raktam be.
Komolyan kezd szétesni a rendszer, de örülök, hogy más is látja ezeket. Azért nem örülök, hogy az Apple nem látja.
-
BaLee
addikt
válasz
Fritz Teufel #299288 üzenetére
Köszönöm!
-
-
BaLee
addikt
Ha veszek iphone-hoz valami vékonyabb tokot ott a Magsafe-nek mi értelme van?
Csak a tok és a telefon közötti mágneses kapcsolatban van szerepe vagy ha magsafe-s csak akkor lehet használni pl. magsafe-s töltővel vagy tartóval?Magyarul ha veszek egy vékonyabb nem magsafe-s tokot akkor tudom tölteni magsafes wireless töltővel?
-
esbii22
őstag
Ha van teljes mentésem iCloud-ban (illetve ITunes-on keresztül is gépen), akkor ha újként állítom be a telefont, mit fog leszedni onnan ? Fotók gondolom igen. De pl jegyzet meg a jelszavakat is letölti? Alkalmazásokat nem meg a beállítások is a gyáriak lesznek.
-
TheMarci
addikt
Valaki használ eredeti Apple szilikon tokot? A mostaniak is olyan ragadósak, mint az i8 idején voltak?
-
Tomics
addikt
Van akinek sikerült Vodafone-tól rendelni 15 PM-et?
Előbb hívtam az ügyfélszolgálatot, mert múlt héten a Mammut-ban azt mondták van rá esély csütörtök magasságában. Azt az infót kaptam, hogy csak pár darabot szoktak rendelni amit el is kapkodnak abban a pillanatban. Gyanítom év végéig ez lesz a tendencia...
Tudtok olyan helyről, ahol esetleg van készleten? Jobb lett volna kamatmentes részletre kihozni, de ha hónapokat kell rá várni, akkor inkább kifizetem egybe... -
SharpSA
veterán
válasz
markknight #299278 üzenetére
Na az lehet, hogy "kísérleteznek", mert Androidon is ugyanez volt a helyzet az utóbbi pár napon, héten...
-
markknight
veterán
-
kukulec
őstag
Hali, 8 plus-om van. Lassan váltanék és kipróbáltam a 15 pro-t és maxot. Előbbi lenne a nyerő. Az a kérdésem, hogy akksi időtartamra ez kb hol lenne a mostani telómhoz képest kb?
-
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #299260 üzenetére
Ha csak simán törlöd a főképernyőről, akkor törli az adatait is.
Amit kolléga említ, hogy csak az alkalmazást törlöd, de az adatait nem, az arra szolgál, hogy helyet szabadíts fel a telefonodon anélkül, hogy az adataid elvesznének. Ilyenkor az alkalmazás ikonja is megmarad, csak lesz rajta egy kis felhő ikon, mert maga az alkalmazás adat nincs ott. Akkor fogja újra letölteni, amikor rányomsz.
A másik lehetőség egyezik az első mondatomban leírttal. -
niof
veterán
válasz
Fritz Teufel #299265 üzenetére
Nem, kivétel.
-
Shyciii
veterán
válasz
SharpSA #299260 üzenetére
Szerencsére ez nem az Apple-n múlik, mivel ezügyben már az orrára koppintottak. Emlékeim szerint jövő év elején már nem tilthatná, de aztán lehet hogy az ios 17 óta engedélyezett. Gyanús hogy pont most jelent meg. Amúgy Google Chrome-ból beta változatú van, ami már a saját motorját használja ios alatt. Már az első félévben tesztelték. Ez is jelzi, hogy Apple már nem húzhatja sokáig.
-
Hugi00
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #299254 üzenetére
Próbálom a túltöltést, ez új trükk, max 1 napja merült le, most próbálom, az előbb megjelent, hogy tölti, de azóta újra eltűnt, és visszajött...
@SharpSA - alapvetően tiszta, de most kicsit alkoholos fültisztítóval még körbe törölgettem, hátha...
Köszi mindkettőtöknek!
-
SharpSA
veterán
válasz
Shyciii #299257 üzenetére
Majd ha az Apple engedi, akkor tuti az összes böngésző más motort fog használni. Nekem már az is elég, hogy így egy teljes szinkronizálást is tudó böngészőt használjátok platform függetlenül.
Más: hogy lehet úgy törölni egy appot, hogy azt újratelepítve teljesen szűz legyen, azaz semmilyen korábbi beállítás ne töltődjön vissza?
-
Dello79
aktív tag
válasz
juhaszroli #299183 üzenetére
Szia,
soha nem szabad megvenni új dolgokat
sztem vegyél 14 Pro-t mivel.. gyerekbetegségeit kijavították azóta.. sztem most "tanulási" fázisban van az Apple látszik ez a Titán most bejött mindenkinek, lesz sok tapasztalat, jövőre majd jön belőle egy olyan modell ami nem melegszik
és nem tartalmazza a 15 betegségeit.. és még olcsóbb is 50e Ft -al amit költhetsz kiegészítőkre.. kinézetre úgyse mondja meg senki, hogy 14 vagy 15-öt használsz ha ez számít bármit
-
Hugi00
csendes tag
Sziasztok!
Az Airpods-t (gen3) használók segítségét szeretném kérni. A bal fülest nem érzékeli a tok. Korábban is előfordult ilyen hiba, de kis maszírozásra megtalálta a tok és fel is töltötte (az akkumlátor ez után nem merült gyorsabban, ez alapján talán/nem hiszem, hogy az adta volna meg magát). 1-2 napja érte el a kritikus szintet, teljesen elveszett. Lehet erre valamilyen megoldás? Másik tokkal működhetne még? Ha nem, van esetleg más alternatíva, milyen blootooth fülhallgatónak vannak hasonló paraméterei, akkor már olcsóbban, ami megbízható? (Zene hallgatás mellett a telefonhívás is fontos lenne, és a bedugós füleseket annyira nem szeretemKorábbi hozzászólások alapján nem egyedi hiba, és emiatt jobban meggondolnám még egy vásárlását.)
Köszi! -
vzsryl
nagyúr
Találtam egy újabb bugot (15PM, IOS 17.0.2).
Lehúzom a hangerőt, aztán megnyitom pl. a tiktokot, és még az előző hangerőn szól. Ilyenkor még egyszer le kell húzzam.
Nem mindig csinálja, tippre az esetek felénél.
Más is tapasztalta már? -
haddent
addikt
Ez a GoodID egy igen nagy rakás gané. Képtelen fókuszálni, használhatatlan. Nektek hogy a bánatba működik? (Nem, nem a kamerám a hibás...)
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szabonagyur #299237 üzenetére
De igen, mert a fényképezés mellett képes a chip olvasására is.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szabonagyur #299230 üzenetére
Köszönöm a választ, így már érthető.
-
zzola
titán
Köszi srácok, elengedem én ezt most, nem olvassa be egyik app sem.
-
válasz
szabonagyur #299237 üzenetére
A GoodID-val be is scannelheted a személyit, de NFC-vel be is olvassa az adatokat és hitelesíti.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #299236 üzenetére
Nekem nem olvassa be az igazolványt. Hazajön zasszony, megnézem az ő mobilja kiolvassa-e az én igazolványomat.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Ron Swanson #299155 üzenetére
Hamar elkopott,mar egy sincs
-
zzola
titán
válasz
Zsolt,72 #299227 üzenetére
Oké.
Mit kell tenni ahhoz, hogy kiolvassa a személyi igazolványt?
A wallettől most vonatkoztassunk el.A banki útmutató csak ennyi volt:
-Tegye stabil helyre új típusú személyi igazolványát
-Érintse mobiltelefonját az igazolványhoz 30 fokos szögbenEzek megtörténtek, de a kívánt eredményt nem értem el. i14-en a bal felső sarokban van az NFC.
Bankszámla nyitás része volt, hogy be kell olvasni az igazolványt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ittakary #299223 üzenetére
Érdekes meglátás, én egy ringke onyx magnetic-et rendeltem a 15 pro max-ra, bár én nem szeretem az átlátszó tokokat így én megúszom egy tokkal a leendő évet/éveket.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Bárminek tarthatsz, de biztosan gazdagnak nem
Úgy voltam vele, hogy ha már ennyit kiadok a telefonért, akkor lehetőleg ne törjön össze az első alkalommal amikor elejtem. Mert évi egy alkalommal biztosan kell a védelem akár mennyire is óvatos vagyok. És a tok még mindig olcsóbb mint a szerviz. Nekem egy éves, már nem víztiszta, de még ki merem rakni az asztalra. Ha annyira megsárgul, már csak azért is cserélni fogom, mert az anyagminősége sem lesz olyan amilyennek lennie kell és akkor nyilván az ütődés ellen is kevésbé fog védeni. A sárgulás legalább jelzi az UV degradáció mértékét
Lehet, hogy a végén nem is lenne olyan nagy különbség az összegeinkben ;-)
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
zzola #299219 üzenetére
A Tárca nem kezeli/nem olvassa be a személyi igazolvány adatait, ezek közül választható, hogy mit kezel: [kép] .
Több, részletes információ volna szükséges, hogy mit szeretnél elérni.
Az iPhone képes olvasni az új típusú személyi chip-jén levő adatokat, én is így adtam hozzá a GoodID alkalmazáshoz. Ez tehát kipipálva (amit az első posztodban kérdeztél).
A második posztban szóba került egy bizonyos “banki útmutató”, ez konkrétan mi volna? Mihez kívánod hozzáadni a személyit? Több információ mellett esetleg találunk megoldást. Csak itt az nem tiszta, hogy a személyi hozzáadása és a Wallet miként függnek össze egy banki dologgal, amihez van útmutatód (ezért kellene részletes adat arról, hogy mit csinálsz éppen és mi a cél?). -
zzola
titán
válasz
szabonagyur #299225 üzenetére
Nem, Gránit Bank. Levettem még a tokot is a mobilról, vagy 8-10 percig próbáltam, de az istenért nem olvasta ki.
-
Laca1212
őstag
válasz
Valóban, kereső kiadja. Amúgy sosem találtam volna meg. Bár igazából az applikátoros fólia érdekelne.
-
válasz
Laca1212 #299220 üzenetére
Hihetetlen... múlt pénteken voltam náluk, esküdöztek, hogy rendbeteszik a honlapjukat
15 Pro Max fólia fent van, de a sima Pro-t én sem látom
Nem az új telefon a gazdagság, hanem egy ilyen átlátszó tokra kifizetni 20ezer forintot
még a gyári is megsárgul, nem hogy ezek...
Én inkább Aliról veszem ezeket 1500 Ftért, vagy mivel sürgősen kellett (mivel azt hittem múlt péntekre megérkezik a Natural 15 Pro Max) - vettem SpeedShop-ból egyet 3400Ftért. Sajnos ott most nincs készleten, de ilyet: [link]
1 év alatt 2-3 dbnál több nem szokott kelleni, megúszom kb 6ezer Ftból -
niof
veterán
válasz
icecave #299163 üzenetére
Igazából sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna ha, de értem, amit mondasz, én is emlékszem ezekből párra.
Akksiból szerintem senkinek nem kell olyan, ami 3-4 napot bír, ez irreális elvárás lenne. Szerintem olyan kellene, ami maximális igénybevétel mellett is kibír 24h-t, és még marad benne tartalék, mondjuk 35%-ra merül, viszont akksi károsodás nélkül, rövid idő alatt (percek) bármikor feltölthető. Az a grafén-alumínium akksi pont ilyen lenne, csak azt autókba szánják egyelőre. Ez egy oltári ugrás lenne, ha valamelyik gyártó meglépné. Az Apple kénytelen lenne követni, ha nem ő vezetné be elsőre. -
válasz
Fritz Teufel #299215 üzenetére
De igen.
-
Laca1212
őstag
válasz
ittakary #299172 üzenetére
15 Pro Max-ra nem látok fóliát. Készülék szerinti keresésnél 15-ös szériát sem.
-
zzola
titán
válasz
BigBlackDog #299218 üzenetére
A banki útmutató csak annyi volt, hogy 30 fokos szögben érintse az igazolványhoz a mobilt. Így nem ment. Aztán utána olvastam, ott azt írták, indítsam el a walletet. Kártyám hozzá van adva payhez (mármint a bankkártya).
Lehet én voltam a tudatlan és kell hozzá külön valami szoftver? -
zzola
titán
Valaki járt már úgy, hogy az új típusú személyi igazolvány chipet nem tudta kiolvasni a mobil (i14) ? Azt hittem, hogy nem jó a chip az igazolványban, de egy másik márkájú mobillal sikeres volt... WTF?
-
SharpSA
veterán
Megjelent az App Store-ban a Vivaldi böngésző iOS-ra.
-
Laca1212
őstag
-
válasz
BigBlackDog #299210 üzenetére
Ahham, ez könnyen lehet. Kontakt számmal próbáltam, ott működött. Köszi!
-
Sziasztok!
Lehet valahol állítani, hogy a tárcsázóban a 0 gomb lenyomásakor ne kelljen egy örökkévalóságig várni a + karakter megjelenéséig? Sokat használom és idegesítő, hogy nem tudom gyorsan beütni. Megnéztem Droidok, ott pl. ez sokkal rövidebb idő, kényelmesebb beütni így a számot.
-
Arellig
tag
válasz
Fritz Teufel #299207 üzenetére
dehogyis, nem ezt mondom
watch 4-ről váltok ami bőségesen kiszolgált, csak inkább azt mondom hogy jobban szeretek úgy frissiteni főleg főverzióra hogy tudom hogy stabil
-
juhaszroli
tag
válasz
markknight #299194 üzenetére
50 ezret megér.
-
Arellig
tag
Sziasztok,
Egy kérdés:
adott egy iPhone 12 Pro 16.6 -os szoftverrel.
Szeretnék venni egy Watch 9-et Stainless steel verzioban.Gond nélkül működne ez a párosítás?
Milyen rendszer van a 9-es watchon?
Illetve frissitenem kéne e az iphonet?Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest