Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
bull84ghia #29499 üzenetére
Én maradnék. Aztán ha valami próblémád van, majd update-lsz.
-
bull84ghia
őstag
válasz
szentkuti11 #29494 üzenetére
Szóval azt mondod érdemes elgondolkodni rajta hogy maradjak 6.0.1-en? Backupot itunes érdemes csinálni?(gondolom ajánlott)
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Szombaton vettem egy iPhone 5-t, és ma amikor fotózni akartam ilyen lila csíkok mentek végig a képernyőn. Ez mitől lehet?
Köszi!
szerk.: Akku nektek meddig bírja szusszal? -
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy ha egy iphone 4 totálisan lemerül, már nem lehet többé újra feltötleni, csak akksicserével oldható meg a probléma?
-
szentkuti11
addikt
válasz
bull84ghia #29490 üzenetére
Nekem 6.0.1-el nem merült annyira, szóval Én maradnék 6.0.1-en, ha választhatnék.
-
rooney8
aktív tag
appsync-nak már van működő verziója? amiről én tudok, az valamit széthaxol a rendszerben és pl. amiatt nem működik az időjárás app és elvileg az icloud-ba is belezavar.
még mielőtt nekemesnétek, nem warezra kell, hanem a buzz playernek egy régebbi verzióját szeretném felrakni, ami még normálisan működik 3gs-en.
-
bigdady
nagyúr
lejárt a szerk
Frissült a preferenceLoader from Bigboss. Ez mi? -
bull84ghia
őstag
ha elszánom magam és felrakom a JB-t a 4S-re akkor érdemes előtte a 6.1-et felrakni a 6.0.1 helyett. Csak pár tweak érdekel ami a 3gs-emen is hiba nélkül fut.(auxo,barrell,zephy,zeppelin,unfold,infinifolder)
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #29480 üzenetére
Nekem 355 ciklus, 1236mAh
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kashim #29483 üzenetére
Jó ilyen alapon bármit be lehet szakítani, vagy mond még azt az adatkábelre ha oldalt irányba kirántom ne lepődjek meg ha szét megy, nem?
Amúgy nézegettem szerintem egyáltalán nem gagyi, azért is írtam ma nem pedig tegnap mondom azért kipróbálom őket mielőtt írok is valamit róla...
A lényeg a lényeg amennyibe került röhögve megéri, gyári semmivel se tud többet csak ~10x annyiba kerül...
-
buvartacsko
addikt
Köszönöm az építőjellegű segítőkész választ!
Azért úgy látszik még is volt értelme feltennem kérdést, mert valaki tudta a választ!
-
Kashim
őstag
válasz
B-L-A-C-K #29481 üzenetére
Majd ne lepődj meg, ha az adapter alja beszorul és bele szakad a konnektorba. Húgom járt így egyikkel, ki is égett, jó büdös volt.
Persze ha nem húzogatja az ember, hanem fix helyen van (asztal mögött stb...) akkor nincs velük semmi gond, de akár életveszélyes is lehet, ha ilyen hurcolászós-töltésre használja az ember.
Amúgy én is utángyártott kábeleket használok, tököm se veszi meg 5-10x annyiért, sosem volt még velük gondom. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #29480 üzenetére
nekem 404 ciklus,és 1364mAh a max kapacitás..
-
B-L-A-C-K
titán
2 hete említettem hogy rendeltem ebay-en egy adaptaert + egy 2 méteres adatkábelt kőkemény 441 Ft + 350 Ft postáért azaz 791 Ft-ért...Tegnap meg is kaptam, teljesen hibátlan az adapter, és a kábel is, olyan mintha gyári lenne, ennyiért még a hülyének is megéri...
Ha valakit érdekel innen rendeltem: link (nekem 2 hét alatt meg is jött)
-
Ragnar95
félisten
válasz
buvartacsko #29477 üzenetére
Az a helyzet vele, hogy Hollandiából szállítják rendelésre, itthon nincs raktárkészlet, ezért 2-3 hét a szállítási idő
Annyit meg csak kibír az ember azért, hogy hivatalos forrásból szerezhesse be a telót...
-
nord_
veterán
válasz
buvartacsko #29477 üzenetére
Erről a Vodafone-t kérdezd.
-
buvartacsko
addikt
Hali!
Mi a helyzet most az iPhone 5-el? Mi az hogy hónapokba telhet mire megérkezik? Ma rendeltem meg a telefont, talán megérkezik mire kijön az 5S vagy mi?
Nem értem ezt. Valaki nem tud többet? Mert az tuti hogy múltkor ismerősöm megrendelte szerdán Apple.hu-n és csütörtökön a kezébe volt a telefon.
-
Kashim
őstag
válasz
czanga #29471 üzenetére
Most lehet hülyeséget mondok, de szerintem simán ha rádugod gépre, külső háttértárként a képeket le tudod róla másolni intézőből. A telefon által készített képek tuti ott vannak, azt a funkciót nap, mint nap használom, de abban nem vagyok biztos, hogy a felszinkronizált képeket is elérni-e úgy. Lehet ott vannak azok is csak egy almappában.
Martynis
Csak hogy biztosan nem-e voltál kicsit figyelmetlen. Apply-ra / Alkalmaz-ra rákattintottál, miután bepipáltad ugye? -
czanga
őstag
Sziasztok.
tudnátok mondani egy tippet arra hogyan húzzuk le az iPhone-ból az előzőleg másik számítógépről rá felszinkronizált képeket?
Sajnos azon a gépen elvesztek, de backup-ból a baxkup extractor nem szedte ki.Egyszóval a fotótár képeit kellene lementenün valahogy. Windows , vagy OS X app, az mind1, mert párom windows-os masinája is kéznél van, szóval azzal is megoldható.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok lenne egy kérdésem
" Ha a facebookon chatelsz (iPhone4-en(megj.: iOS 6.1-es verzió)) és nem akarod az üzenetet megtartani akkor hogy lehet végleg kitörölni?
Próbáltam hogy delete full conversation de ha rámegyek a load earlier messages-re behozza a "törölteket" is! "Válaszokat köszi
-
Kommy
veterán
6.1.1 alatt végre betölti a purchases-t iPhone-on is
-
szekfizsolt
senior tag
Megújult az IGO Primo...
Más lett az ikonja és vannak belül is változások...
-
pnagy7
aktív tag
hali. Volna 1-2 app. ami csak az us storeból lehet letölteni. Csinálni szerettem volna egy us store apple id-t. de nemsikerült. régen volt egy olyan pont, hogy bank kártya "none" opció. Ezt most nemtaláltam. Esetleg tud valaki itt vagy pm-be segíteni?
Köszi
-
Kashim
őstag
-
Martynis
tag
Mit kellene még beállítani, hogy működjön a wifi szinkronizálás? Ez alapján csináltam, de az itunes nem látja a készüléket, telefonon pedig nem él a szinkronizálás most gomb. i4, 6.1, itunes 11
-
allando
tag
Sziasztok,
Nincs valakinek 4.1-re alkalmazásai lementve?
Pl vatera, face, skype stb.
Akár link ahol találnék vagy privátban.
Nagyon hálás lennék. -
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehetne felfrissíteni egy jailbreak-elt telefont 5.1.1-ről 6.0.1-re úgy hogy a baseband ne változzon.SHSS mentésem is van 5.1.1-ről és 6.0.1-ről is.
-
Gergőke88
addikt
Real Racing 3 mikorra várható? Eddigi 2 rész nagyon jó volt.
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Gugliztam egy sort, hogy milyen app váltaná le a gyári 'music' appot, mert még mindig nem elég ergonomikus számomra a kezelése, és playlistbe rakás botrányosan rossz. Azt olvastam, hogy a 'Muxica' app egész jó. Épp venném meg, erre kiírja, hogy csak ios6-tól lehet.Most ios 5.1.1-em van a telcsimen (4S), megéri ios6-ra váltani?
Bár előbb vagy utóbb úgyis muszáj leszek váltani, mert fogynak az appok az ios5-re, de egyelőre még napolnám a dolgot. -
leroyclub
senior tag
Forecast még mindig nem akar működni :S Van valami alternatíva? iPhone 4-re?
-
Totheground
addikt
Furan viselkednek ma a hivasok.
A telefon atomstabilan ul LTE-n (max terero), majd ha inditok egy hivast, azonnal visszavalt 3G-re (ez eddig ok), de aztan a 3G jel is elmegy, és a telefon egy bar tererot mutat (a hivasminoseggel nincs gond), aztan ha leteszem, 1-2 mp-ig no service, majd ujra full terero LTE.
Ezen meg csiszolni kell egy kicsit. Legalabbis szerintem a T-nel szar valami. -
agabe
addikt
tudja valaki melyik az a tweak amivel a lockscreent úgy lehet feloldani, hogy akárhol megkezdve akármerre elhúzom , és akkor nyílik a teló ? (ha nem érthető pontosan, akkor a lényeg az lenne, hogy ne csak alul jobbra huzással lehessen nyitni, de pl. az androidlockfx nekem nem jön be, mert abrakat sem akarok rajzolgatni.)
-
Keksz
senior tag
válasz
kbadam83 #29424 üzenetére
Az iCloud mentés kb. semmire nem jó (bár ott is lehet ki/bekapcsolni, hogy mit mentsen... de csak restorenál tudod belőle visszarakni), amit Te keresel az a DataDeposit, Dropboxba menti le a mentéseket és utána vissza tudod rakni a szűz rendszerre (vagy akármikor később is, ha pl. egy játékot még nem raksz vissza a legelején!).
vagy lehet bohóckodni még iBackupBottal:
http://szifon.com/2012/01/09/ibackupbot-szerkesszunk-ios-backupot/ -
kbadam83
senior tag
Jailbreakelt készüléken, hogy lehet azt beállítani, hogy iCloud-ba csak a játékok és alkalmazások mentéseit mentse le?
Ha restorolom azután szeretném, hogy a szűz gyári rendszeren megmaradjon a játékaim mentése.
Így megoldható, hogy ne legyen galiba -
juhiimi
aktív tag
Nah most mukodott a viber,a skype meg aszem azert nem mert busy-ba van teve,de nekem ez akkor is fura h sleep-bol kilepek es nincs ott a wifi jel,mindaddig mig be nem lepek a safariba vagy egyebb netes alkalmazasba.Ez am azt is jelenti,hogy igy nem meriti ugy a wifi a telot?
Azt is eszre vettem,hogy ejjel tobbet merulget a telefon,semmi nincs bekapcsolva,csak a do not disturb mode,de lemegy 8-10%-ot(nincs JB),5-os szoftal,ilyen 3-4%-ot ment le...olvastam ,hogy masnak is van baja a 6.1 aku hasznalataval,remelem ezt mihamarabb javitjak.
-
madgie
titán
Hogy egy kis pozitívum is legyen: ismerősömnek ausztrál szifonja van már rég (bátyja volt kint anno), ebay-en keresztül 20 dolcsiból sitty-sutty független lett az előbb
(mondanom sem kell, mennyivel többért el is adhat akár egy független 32 gigás i4-et, mint a gevey-es kókányolt f*st
)
-
Kommy
veterán
-
-
krain
tag
hol lehet megnézni h az akksi mennyit bír még?
-
juhiimi
aktív tag
Az ios 6.1-ben az feature,hogy a wifi slepp mode-ban eltunik es csak akkor jon be ujra az ikon ha ramegyek valami netes alkalmazasra,vagy ez csak nalam jelentkezik?
-
Keksz
senior tag
válasz
madgie #29395 üzenetére
Ez a JB nagyon instabil lett.
Nálam JB és pár alkalmazás után olyan dolgokat művelt a telefon (i4S, ios 6.1), amit még előtte soha.Music app, zene közben kétszer home gomb (Auxo) és reboot.
Fényképezés, közben reboot.
Videó (Filmic Pro) felvétel 3 mp után kilép home screen-be.
Folyamatos reboot.
Nem gáz, de pont egész nap fényképezésre és videózásra használtam volna a telefont!Mivel a 6.1-et a 6.01 iCloud backupra raktam fel és kipróbáltam 20 cydia tweaket, alkalamzást ezért tegnape este full restore volt, és újként állítottam be a telefont. Majd JB, és már az új 1.2-es verzióval, majd felment pár alap alkalmazás és Cydiából a következő három dolog
Auxo (kifizettem)
Cyncontact (kifizettem)
DataDeposit (ingyenes)
és a NoNewsIsGoodNews (ingyenes).Fényképezés mPro-ban majd dupla home gomb = reboot.
Szóval még adok neki pár napot, ha nem megy, akkor 6.1 vissza és elfelejtem a JB-et.
4.2.1 idejében semmi ilyet nem tapasztaltam, a cucc atomstabil volt, az Ipad 1-emet 267 nap után indítottam újra, végig fel volt törve!Más:
Remélem ez nem függ össze a jailbreakkel, hanem csak a TMobil 3G szar, de nem tudok csatlakozni a Game Centerhez (tegnap ment), nem megy az Appstore Update füle (timeout) és nem jönnek be weboldalak, pl. a szinfon.com (Gmail bejön :-D index.hu bejön)... Dropbox natív kliensben nem tudok belépni (azt mondja hogy szerinte vmi baja van a telefon internetkapcsolatának)... -
Kapanyél
őstag
Nekem tipikusan a Nokia microUSB töltők csinálták ezt a Samsung Galaxy Note-tal. De csak a nagyobb töltőáramúak. A sajátjával nem volt ilyen jelenség, bár néha előfordult, hogy nehezebben reagált, gondolom a statikus feltöltődést jobban megérezte olyankor.
Barátnőm Galaxy S-e a saját töltőjével is ezt csinálta, igaz, nem gyári ROM-mal...MÁS:
Ismertek olyan tweak-et, amivel minden hangot kiadó applikációhoz be lehet állítani külön ringtone-t vagy notification tone-t? Esetleg külön a hangerőt is, mint droidon?
Jelenleg a FB Messenger, a GMail app csak a sajátjával működik, az ébresztő meg akkor rezeg, ha a csengőhang is rezeg. -
Kapanyél
őstag
Más telefonok ilyet akkor művelnek, ha töltőn vannak. Teljesen változatos, hogy melyik teló milyen töltővel csinálja, de a kapacitív érzékelő ettől meghülyül néha. Akkor is csinálta, amikor nem volt rádugva? Talán valamelyik tweak beleugat az érzékenységbe. Persze ez csak egy tipp, millió oka lehet.
-
madgie
titán
válasz
samgar #29402 üzenetére
"
" És erre mi szükség van? Nekem az Auxo, Activator, Winterboard és Aycon volt fent, a végén még a Springtomize 2. Pénzért vettem őket, nem csórtam valahonnan. És nem, nem buheráltam semmit mondjuk az iFile-ban, meg ilyesmi. Remélem nem gond , hogy le mertem írni, hogy nálam olyat művelt, amiről még videót is csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest