Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
mindthecrap #247047 üzenetére
Nálam is lett random villanás. De ugyanerre jutottam, hogy valószínű értesítés. Ha bárén használok a fókusz módot.
-
válasz
TechN7ne #247048 üzenetére
Csak érdeklődtem, tényleg jó ajánlatnak kellene lennie, meg főleg inkább maga a "miként" érdekelt volna. Szerencsére nem kell gyűjtögetni, viszont ha már hivatalos forrás, akkor meg nem leszünk messze a jövő hónapban megjelenő új árától sem, akkor már azt érdemesebb venni. Meglátjuk mi lesz és igen, a 11 pro max is tökéletesen kiszolgál.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #247046 üzenetére
Ott még veszélyesebb sztem a zug gsm ,én nem ajánlom mert utána járhatatlan ha baj történik.
Sztem nyugi ,gyűjtögess tovább és majd veszel itthon normális helyről vagy eladótól.
Gondolom még meg van a 11 pro max-od ,nem egy szenvedés vele lenni ,én még egy évig biztosan el leszek vele pedig évente mindig a legújabb van nálam. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #247044 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, naponta kétszer-háromszor random felvillan a lezárt képernyő. De az is lehet, hogy valamelyik 3rd party app próbál értesítést küldeni csak vizuálisan nem jelenik meg. Meg egyszer a Fotók nem reagált semmire kb egy percig.
Egyébként teljesen stabil, kamerában a szövegfelismerés nagyon tetszik, az értesítés összefoglalók egyelőre csalódás, átláthatatlan katyvasz. A fókusz még hasznos lesz csak eddig nem volt időm testreszabni. Ipaden meg kb három hete megy az iPadOS 15 csak kevés időm van használni, ott az apró ikonok nem tetszenek csak.
-
Látok sokszor aprón németben vett szinte új iPhone-okat, egész jó áron, gondolom, kint akkor még olcsóbban lehet venni (ha levesszük az elsó hasznát). Kérdésem,hogy hol igazából? Kint vagyok most munka miatt, nyilván a helyi MM, Saturn meg ilyenek ugyanolyan drága, mint otthon. Zug gsm-ben kell venni, mert akkor otthon nem tiltják, vagy hogy megy ez? (Magamnak vennék, nem eladni).
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tboldi #247043 üzenetére
DFU mód és iTunes al való visszatelepítés mindig megoldja ,innen leszedve az aktuális ios t.
Én régen nagy béta s voltam még iPhone 5-től iPhone 7-ig ,aztán egy béta rendszer tönkrevágta a kamera hardver t (sötét képeket készített és már hiába raktam vissza rendes ios t - úgy maradt) ,volt iStyle szervíz is ahol közölték velem nem hiába nem ajánlott béta zni ,azóta béta rendszert állandó iPhone omra nem rakok ,max. amit már nem használunk és a fiókba landol.
Jelenleg meg sima 14.4 en vagyok még mindig ,gondolhatod mennyire vigyázok a telefonomra és fő szempont nálam a full bevált rendszer:
Akkumulátor nálam még mindig majdnem 2 napot megy és több mint egy éves készülék.
-
-
Ancsi111
friss újonc
Sziasztok,a segítsègeteket szeretném kérni,sajnos nem Tudom az iphonom jelkòdját.Már beszèltem az Apple-El,segitettek lekérni az I-Cloudom jelszavát,mert sajnos azt sem tudtam.Még várom az E-Mailt,tōbb napig is eltarthat,míg megkapom.A kérdés az,ha be tudok majd lépni az icloudomba és kiderūl ,Hogy nincsenek lementve a fotoim,van e valami màs megoldàs?Nagyon el vagyok keseredve😭
-
válasz
st3v3np3t3r #247039 üzenetére
*WatchOS8pb3
-
Na, csak nem hagyott a kíváncsiság
Feltettem a iOS15pb4-et meg a WarchOSpb3-at
-
válasz
burgatshow #247037 üzenetére
Nem oprendszer függő, hanem szolgáltatói profil. Tudtommal a Telenornak még nincs lakossági forgalmú 5G-je, mert még csak tesztelik.
-
burgatshow
veterán
Tegnapi iOS 15.0 (19A5318f) beta sem tartalmazza az 5G kapcsolót a Telenor hálózatára.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
tboldi #247030 üzenetére
Hú hát akkor eddig nem hangzik túl jól.
Milyen modellt is használsz különben?
(Majd ha sikerül egy Akkuidőre azért kiváncsi leszek, igen dícsérik a mostaniban)
Én még jelenleg várom a PB5 megjelenést, egyenlőre még csak a Beta 4-et engedné telepíteni, de szerintem holnap elérhető lesz. Legalábbis mintha az előzőnél is így lett volna maybe. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #247031 üzenetére
Most az a tervem, hogy visszaállítom Mac-kel 14.7.1-re, telepítem a 15 5. bétát, és utána egy alaphelyzetbe állítást követően rátöltöm a 14.7.1-es iCloud biztonsági mentésemet.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark #247025 üzenetére
Pedig csak félig vágtam át
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #247027 üzenetére
Az bug lesz akkor.
Nekem is 14.7.1 van de szerencsére nem csinált még ilyet. -
MasterMark
titán
válasz
FIREBLADE78 #247024 üzenetére
Látod nem kellett volna a szalagkábeleket babrálnod otthon!
Vagy nem tudom mit gondolnak ilyenkor.
-
FIREBLADE78
addikt
Békéltetőnél panasz leadva,remélem normálisan bírálják el. Visszakaptam ma a telefont és már egy 3ik csík is megjelent
Véletlenül sem szétszerelés miatt jelenik meg
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #247022 üzenetére
Nullára nem veszi le a meleg miatt. Kb a felére szokta vissza venni nekem az XS (OLED) kijelző fényerejét melegben (kocsiban). Aztán amikor lehűl (eszembe jut sapit tenni rá), akkor vissza veszi a fényerőt maxra.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Lezárt iPhone-nál meg lehet nézni az IMEI számot és azt, hogy lopott-e a készülék?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, aki esetleg próbálgatta már az új iOS-t, a jelenlegi feature-ok melett mennyire stabil a jelenlegi legfrissebb beta?
Eljutott már olyan szintre hogy daily driverkènt is elmegy?
(iPhone 7-en próbálnám meg, ha érdemes) -
-
Zozo0525
őstag
az SE-hez szeretnék egy wireless töltőt, olvasgatom a topic Téma összefoglalót ott van pár ajánlott, ezekhez is javasolt a PD töltőfej vagy itt bármilyen normál töltőre rádughatom a vezetéknélkülit?
vagy ez nagyon hülye kérdés?
-
tboldi
nagyúr
Jelenleg CD-ről.
2006-os Honda Jazz az autó, a fejegység egyetlen extrája kis túlzással, hogy a rádió RDS-es. AUX csatit is nekem kellett beszerelnem, a német piacos példányokba nemigen raktak, pedig az akkori full extra alatt van eggyel.
Ennek ellenére nem akarok fejegységet cserélni, nem szabványos DIN méretű, a műszerfal része, és bár létezik beépítőkeret, de nem túl esztétikus, itt-ott eláll és színben sem passzol a visszajelzések alapján. Így maradnak a BT ketyerék, ha telefonról akarok zenét hallgatni.
Korábban Watch-ról nyomattam, de amióta van ez a vírusmizéria, és többet vagyok otthon, azóta nem hordom, nincs is párosítva. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #247005 üzenetére
Végül is rendeltem egy Tunai Buttont, az AUX-ba dugandó Firefly adapterüket már pár éve használom, és hibátlan, úgyhogy remélem, ezzel sem ér csalódás.
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur #246987 üzenetére
ezt kérdeztem én is nemrég I12Mini 14.2.1
Az volt a válasz ne kínozzam a kijelzőt, meg túl van melegedve, pedig absz. nem volt már ha a zsebmeleget nem annak értjük
pontosan nálam is így volt -
tonyqa23
senior tag
válasz
lugosi #247006 üzenetére
Augusztus 5-én kellett belépnem a Celsius kripto walletbe. Akkor elfogadtam, amit kellett és ugyanez az ip cím volt. Tehát az enyém.Akkor valoszinű, h egy fennakadt email volt csak. A mostani emailben van egy link, amivel fagyasztani lehet a walletot. Fagyasztottam. Nem tudok belépni egyelőre, tehát úgy néz ki, h oke minden. Köszi a segitseget.
-
tboldi
nagyúr
Valaki próbált már ilyen vagy ehhez hasonló Bluetooth távirányítót iPhone-nal? Működik rendesen minden?
Az autóba gondoltam, hogy vennék egy ilyesmit, mostanában nem hordok Watchot, de a zene léptetése hiányzik.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Major Lion #247002 üzenetére
Ez eszembe se jutott, h van hozzá 2fa és pont ehhez kellett importálnom a másik telóról, h be tudjak lépni. Akkor valószínű, h csak fennakadt ez a levél és jópár nap múlva kaptam meg?!
-
válasz
Major Lion #247002 üzenetére
Már ha van. Sajnos nem minden oldal/szolgáltatás használ még 2fa lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest