- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mindthecrap #247053 üzenetére
alapból nem aktív, be kell kapcsolni
-
válasz
mindthecrap #247047 üzenetére
meg még mindig van benne egy hiba amit rohadt rég nem képesek javítani, az sms karakter számláló, folyton 0/0-át jelez
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
mindthecrap #247047 üzenetére
Nálam is lett random villanás. De ugyanerre jutottam, hogy valószínű értesítés. Ha bárén használok a fókusz módot.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
mindthecrap #245881 üzenetére
Nálam ugyanez. Holnap hív vissza az Apple support, meglátjuk. Egy SIM van benne vagy dual?
-
Mirage
tag
válasz
mindthecrap #245877 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó.
Annyira erőforrás igényes dolgokat nem használok, fő felhasználási területeim a böngészés, chatelés és az email írás, illetve zene lejátszás.
Azt kihagytam korábban, hogy csak mobilnetet használok, illetve viszonylag sok bluetooth eszköz van csatlakoztatva (pl Apple Watch, vagy ANC bluetooth Fej/fülhallgató).
Észrevételeim alapján főleg a bluetooth kütyük amik jobban szívni szokták az akksim egyébként. -
MasterMark
titán
válasz
mindthecrap #245852 üzenetére
Azért mert az nem tudja.
Az a bluetooth meg sima bluetooth. A vezeték nélküli carplay az máshogy működik.
De van ami tudja, létezik vezetéknélküli Apple CarPlay.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mindthecrap #245821 üzenetére
Létezik vezeték nélkül is.
-
MasterMark
titán
válasz
mindthecrap #245821 üzenetére
Vezetéknélkül is megy, csak nem minden fejegység képes rá.
-
bnorci71
addikt
válasz
mindthecrap #245776 üzenetére
hmm most, hogy mondod megnéztem már közelről is
talán egy 0,5m-es rádiusz ha van ami szerintem minden kijelzőnek van illetve körbe a ház-üveg között van egy max 0,5mm-es rés meg az én üvegem csalóka mer van egy 0,5mm-es hurka körbe így ha kijelzővel lefelé teszed le a telefont akkor nem az egész üveg ér le csak ez a hurka keret körbe ez meg fekete a kijelzőből talán nem is takar.
Na a lényeg eddig nem nagyon olvastam itt problémát ,hogy a 12/12mini-re nehéz lett volna üveget találni az SE2020 viszont már ilyen ott vagy megbarátkozol, hogy az üveg szélén 1-2mm sose lesz rátapadva a kijelzőre vagy nem raksz fóliát -
bnorci71
addikt
válasz
mindthecrap #245766 üzenetére
hát nem tudom nekem 12mini van teljes fóliával a márkáját nem tudom, de tökéletesen illeszkedik szemben az SE2020 kijelzőjével amire nem volt normális fólia
-
zzola
titán
válasz
mindthecrap #245768 üzenetére
Most rendeltem nem üveget, az tuti jó lesz, csak az nem üveg...sajnos.
-
zzola
titán
válasz
mindthecrap #245766 üzenetére
Pro Max a készülék, az üveg meg Baseus. Nem olcsó, nem drága. Volt minim és sima 12-m is, azokra ugyanez a típusú üveg felment és tökéletes volt. Most vagy rossz a fólia, vagy íves a kijelző. A fekete mezőn túllóg egyébként.
-
takessz
senior tag
válasz
mindthecrap #245597 üzenetére
Vajon ezt be tudom biztositásozni??
-
hemaka
nagyúr
válasz
mindthecrap #245024 üzenetére
Szurkeimportos afa csalt telok, de attol meg az 1 ev apple gari jar ra, valoszinuleg cseh, osztak, angol ilyesmi nagykerbol vannak.
-
Norbi.
őstag
válasz
mindthecrap #245024 üzenetére
1év Apple garit fogsz rá kapni, mint minden Apple termékre, a többi bolti gari lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest