Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni.
A fotók alkalmazásban lévő képeimet szeretném teljes méretben tárolni és letölteni az iCloud-ból, tekintettel arra, hogy sajnos korábban be volt kapcsolva az optimalizálás funkció. Most beállítottam az eredeti letöltése és megtartására, ugyanakkor napok óta (WiFi hálózaton) nem változik a letöltés állapota. Szabad tárhely van bőven a telefonon.
Mit tudtok javasolni, mi lehet a legegyszerűbb módja a teljes méretű fényképek visszatöltésére ?
Ha készítek most a telefonról iTunes biztonsági mentést, akkor abban az esetben a teljes méretű fényképek kerülnek lementésre majd később visszatöltésre ?
-
-
Antonio
senior tag
Sziasztok.
Iphone 8 ról van szó
Időnkét eddig is már előfordult hogy megszakadt a wifi kapcsolat otthon (csak wifi ki-be kapcs orvosolta rövidtávon), de legvégül router újraindítás illetve hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása /újraindítás segített véglegesen
Viszont most nem akar megoldódni a helyzet (bármit is csináltam). UPC modemmel lehet a gond? van valami teszt amivel ezt le tudom ellenőrizni? (UPC-t ha felhívom tudnak ezzel a dologgal kezdeni valamit?)
Valami tapasztalat ötlet?
köszönöm -
majestic
őstag
válasz
szabogabor10 #204592 üzenetére
Persze, ez tiszta, de hátha olvasott már róla valaki. Az új iPhone szinte minden újdonsága már ismert...
-
-
majestic
őstag
Tud valaki bármit is az új iPad Pro-ról? Egyáltalán lesz? Ha igen, akkor a szokásos proci meg apróbb dolgokon kívül lesz valami komolyabb frissítés vagy ugyanaz lesz mint az iPhonnál: ráncfelvarrás. Nem találtam semmit a neten...
-
Ezekiel.
tag
válasz
szabogabor10 #204589 üzenetére
Akkor ezt jól megszívtam :S
Köszi a választ.
-
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve vásároltam használtan egy iPhone 6S készüléket. Eredetileg telenornál lett vásárolva, viszont akitől vettem használtan nem "írattuk" át az én nevemre, és már fogalmam sincs, hogy a telefont kitől vettem.
Az lenne a kérdésem, hogy így a függetlenítés a telenornál hogyan oldható meg? Természetesen a benne lévő kártya az én nevemen van, az is elég lesz? Amennyiben igen, mennyi időt fog ez igénybe venni?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Van egy iPhone 6S-em, aminek az üzemidejével nem igazán vagyok megbarátkozva. Hirtelen kikapcsolás sosem fordult még elő, szimplán csak gyorsan pörögnek le a százalékok. (alacsony töltöttségű módban egész jó még) Coconut batteryvel 81,5%-os a kapacitása (beállításokból is 82-t mutat), azonban már 1043 ciklus van benne. Szerintetek megérett már a cserére, mekkora javulás várható tőle? Ha igen, akkor Bp-en melyek az ajánlott helyek ár/érték arányban?
-
galaxys80
veterán
válasz
#72445440 #204574 üzenetére
Szerencse?
Inkább az az irdatlan pech ha valakit 1 db telefonnal megfognak. (Sőt emlékeim szerint 1 db-ot eleve meg sem vámolnak)
Eleve nem adnak papír számlát az USA Apple store-ba. Mailben küldik.
A feladott poggyászt pedig szökőévénte bontják szét.
Túlgörcsölitek ezt a témát. -
Kipróbáltam a VLC-t és jól működő kis áll, viszont az a bajom vele, hogy amikor ki teszem teljes képernyőre (Xs Max) ugye egy kis részt le vag a képből. Ezzel nem is lenne bajom, de a felirat is le vagodik róla és csak egy sor jelenik meg kettő helyet. Mi a teendő ilyenkor? Próbáltam a méretet állítani, de azzal nem oldódott meg. : N
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy iPhone X telefonom 10 perc Facebookozás után eléggé meleg lett a hátulja?
Lehet valamilyen kártevő a háttérben? -
tylerddd
veterán
Hello! iOS-en milyen lehetőség van 2 FB-fiók egyszeri működtetésére? Az működik, hogy Safriban az egyikbe, az alkalmazásban a másikba jelentkezik be? Köszi!
-
nord_
veterán
válasz
syIex #204568 üzenetére
A lényeg az, hogy ne bukjon le. Mert ha megállítják a vámnál és a zsebében találnak egy aktiválatlan telefont, a bőröndben meg a dobozt (és esetleg a hozzá tartozó számlát), akkor mindegy hogy zsebben volt-e a telefon vagy sem. Mert ha lebukik, akkor a telefont lefoglalják, plusz eljárást indítanak. Az pedig fájdalmas tud lenni...
Ha valaki biztosra akar menni, akkor kint postára kell adni a dobozt, a telefont pedig aktiválni és SIM-kártyát benne hagyni. -
tuzpenge
őstag
-
Sziasztok!
Esetleg van azzal valakinek tapasztalata, hogy USA-ból behozott iPhone-ra kell fizetni vámot?
Húgom jelenleg kint van és október elején tervez hazajönni aztán most jutott eszembe, hogy kint azért olcsóbb a telefon.
Kérdésem tehát, ha én hozatok vele egyet akkor az megmarad annyiban az ára amennyiért ott megveszi vagy kell fizetnie pluszban? -
Clemi
veterán
Lehet hogy nem idevaló, lehet hogy ostoba kérdés, de hátha
Használ valaki az autóban olyan telefontartót ami infra szenzoros (vagy valami hasonló) és a közelség érzékelésre bezárja a tartó füleket? Ha igen csak annyi a kérdésem, hogy amíg nincs áram a tartó fejben (nincs gyújtás, így a szivargyújtóban még nincs áram) addig is működik ez a folyamat? Csak mert nálam ha beülök az első, hogy felteszem a telefont a tartóra és csak utána matatok a gyújtáskulccsal....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Oryctolagus #204557 üzenetére
Gyári rendszeren nincs ilyenre lehetőség.
-
Oryctolagus
tag
Létezik olyan beállítás amivel a főgomb érintésére ugyanaz történne, mint a megnyomásakor?
Bónusz: ha a főgomb simításával görgetné az oldalakat.
iPhone SE -
-
hemaka
nagyúr
~140 megas dev8 kint van.
-
-
Haho!
Egy elég primitív kérdésem lesz, de olyan rég használok Netflixet és HBO Go-t, hogy egyszerűen nem tudom már hogyan és mivel is kell.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mibe tudok feliratos sorozatot át másolni az iPhone-ra és gond nélkül lejátszani azt? Az AVPlayer még mindig jó lejátszó telefonon vagy esetleg van már jobb tőle? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Aaron14 #204547 üzenetére
Van ilyen program, hogy csengőhangot tudsz mókolni, majd beállítani, de annak az a követelménye, hogy az iTunesal szinkronizálva legyen a telefonra a zene...Szóval nem leszel előrébb.
App Store: Ringtone Designer 2.0Napokban én is akartam, de feladtam. Inkább megcsinálom a gépen majd rászinkronizálom iTunes segítségével.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Soundcloud-rol szeretnem letolteni egy film introjat, majd beallitani csengohangnak. Van ennek valami gyors es egyszeru modja?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
peugeotmate #204521 üzenetére
Hali,
A felújított gyári LCD a legjobb választás. Egy darabot illetve a tiedet senki nem fog felújítani. Max egy ugyanolyan gyári felújítottat kapsz. Ez a verzió a legjobb a gyári törött cseréjére.
Ha érdekel akkor keress meg privátban. Én is tudok neked felújítottat. -
Mukucs
senior tag
-
Mukucs
senior tag
Srácok! Van esély arra, hogy kiadnak idén egy SE utódot?
Gondolok itt a kompakt méretre, csak frisebb hardverekre és fícsörökre..#istenemdejólenne
-
Szabi®
addikt
válasz
tboldi #204529 üzenetére
a 8-at legyalultam teljesen,mondom amíg probálgatom az xs-t tesztelgetem addig kikapom a fiokom alol a 8-ast,Az Xs új,beállitgattam a dolgokat,beléptem az app storeba,nah mondom leszedem a kedvenc progijaimat és ott nincs semmi,csak a vásárlás elözményeknél tudom megnézni,ha vissza keresem az adott appot akkor megint irja az árát
100 ezer forint körüli az érték,zenékböl is rahedli volt
-
natë
nagyúr
válasz
MasterMark #204525 üzenetére
Ohh, köszi!
-
Szabi®
addikt
válasz
tboldi #204526 üzenetére
túl nagy volt a csábítás,meg ennek a kamerája iszonyat
Viszont ugrott minden,,a photo progi vásárlásaim,zenéim,alkalmazások,játékok stb . Kijelzi hogy volt vásárlásom,de megint az árat irja,nem a kis felhőt amit elötte
Magyarán letölteni nem tudom,csak újból megvenni,és nagy franc mert a master cardomra viszont emlékszik
-
Szabi®
addikt
Történt egy kis baj,az elözö ájfonomat kivettem az icloud alól,és beköltöztem egy xs-be,,a bibi csak az hogy az összes vásárlásom törlödött,,és a megvásárolt menüpont alatt megint mindent pénzért akar adni,,,pedig ugye a felhasználói fiók (apple fiok) változatlan
Remélem nem az van hogy a vásárlások készülékhez is vannak kötve ,mert a 8-ason történtek
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
betört az iPhone 7 kijelzőm. Nem vészes, mert csak egy repedés fut végig a kijelzőn, de sajnos zavar.
Gyári felújított kijelzővel van itt valakinek tapsztalata? Hardveraprón és a Kingtelnél is van, aki hajlandó csak az üveget cserélni. Ez a művelet mennyire sikerülhet jól?
Köszi előre is!
Üdv.
Máté -
Pl aki a google szolgáltatásait nem hajlandó használni, annak nagyon is van értelme, plusz az icloud fotókönyvtárnak inkább abban jön elő az erőssége, hogy a különböző eszközeiden szinkronban tartja a fotókat, tehát azonnal eléred ugyanazokat a fotókat, albumokat számítógépen, apple tv-n, ipad-en stb. Nekem nagyon jól jön, hogy ha állítok a színeken, fehéregyensúlyon, vagy retusálok valamelyik képen, akkor az összes eszközön a frissített változatot látom automatikusan.
A telefonon a tárhely optimalizálása opciót választva nagyon tárhelytakarékosan lehet elérni így az összes képet a felhőből. -
natë
nagyúr
Láma kérdés : még sosem használtam iCloud-ot fotó backup-ra (google photo volt eddig), most előfizettem 200Gb tárhelyre, kérdésem az lenne, hogy ha törlöm a mobilról a fotót, iCloud-ból is eltűnik?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Véletlenül letöröltem a "Jegyzetek" alkalmazást a telefonomról.
Az iCloudban megvannak, de a telefonon nincs. Hogyan tudom visszaállítani a telefonra az alkalmazást?Köszönöm szépen előre is, üdv!
-
Prowler
senior tag
válasz
kleinguru #204501 üzenetére
Apple Pay-nél nem tudom mennyire kellemetlen a FaceID (én régimódi vagyok úgyhogy nekem 8 Plus-om van), fektetett módot nem teljesen értem, alapból fektetve akarod feloldani a telefont de úgy nem tudja? Autóban tényleg nem annyira kényelmes úgy, abban biztos vagyok.
Apple-t ismerve ha valamit cserélnek akkor az már nem jön vissza többé (lásd jack aljzat), szerintem a Touch ID se fog soha többé visszatérni, az arcalapú feloldást fogják tovább vinni a jövőben.
Talán majd a 13-as verzió javítja ezeket a hiányosságokat?
-
w.miki
veterán
Iphone-ban be lehet állítani, hogy csak a gmail kontaktokat mutassa?
Hozzáadtuk a gmail-t, de importáltuk a SIM kártyát is, és most kétszer vannak meg számok.
Lehetne, hogy csak a gmailt, mutassa a SIM számokat ne? -
válasz
ILLDisPozed #204503 üzenetére
Vigye be számlával ahol vette, meg kell oldaniuk a problémát.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
A kolléganőm 7esének hátlapi kamerája egyik pillanatról másikra nem működik. A kamera appban még a “shot” gombra sem lehet rányomni, mert nem csinál semmit.
Tapasztalt valaki hasonlót? Volt restore, de semmi nem változott.
A másik kérdés az lenne, hogy szavatossági időszakban van a készülék. Ilyenkor mennyire együttműködőek a hivatalos szervíznél vagy próbálnak inkább elhajtani?
Köszönöm! -
Mivel a Face ID biztonságosabb mint a Touch ID így biztos, hogy nem fogja visszarakni az Apple. Vagyis ha vissza is rakja akkor sem fogja beáldozni a Face ID-t.
-
válasz
Prowler #204500 üzenetére
Azért pár helyen nem jönne rosszul még:
* ApplePay
* Ásítás közbeni feloldás (nem tudom miért akarom használni, ha ásítok, rendszeresen előfordul)
* Fektetett mód
* Autóban a műszerfalon (eléggé nyújtózkodni kell, hogy sikerüljön)
* Továbbá egyáltalán nem gyorsabb a faceid, sőtFentiekkel együtt persze értem, hogy nem feltétlen volna értelme erre áldozni fejlesztést, ha van helyette értelmesebb, de ha nincs, akkor legalább ezt csinálják meg rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest