Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arellig
tag
Annyiban segitsetek még hogy amikor kapok pár imessage üzit meg mondjuk messenger üzit, akkor a zárolt főképernyön csoportositja őket appok szerint,
Ezt hogy lehet kikapcsolni?
Mert a notification menüben pl az imessagenel nincs beállitva a group option.De a lényeg hogy mint régen jó lenne ha minden üzenet egy külön buborékban lenne.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Olyan autós tartót keresek iPhone 8-hoz, ami egyben Qi töltő is.
Nem szeretnék csillagászati árat fizetni érte, de szeretném, ha jó minőségű lenne.Illetve pontosan nem tudom, hogy az üvegre tapadós, vagy valamilyen csiptetős megoldás a beváltabb.
Köszi.
-
aujjobba
addikt
válasz
Gigicuci #203088 üzenetére
Lezárt állapotban duplaklikk, utána azonosítod magad faceid és tarthatod a terminálhoz.
De úgy tudom ha közelítesz a terminálhoz akkor elindul a wallet, és elég csak azonosítanod majd odatarthatod.
Vagy valami ilyesmi, nekem touchid-s telefonom van, ott duplahomegomb de az már eleve le is olvassa az ujjlenyomatot."Az Apple Pay-jel való fizetés egyszerű. Alapesetben két opciónk van. Az első az előzetes hitelesítés, amit még fizetés előtt teszünk meg. Ehhez Touch ID-s készülékek esetén nyomjuk meg duplán a Home gombot, Face ID-s készülékek esetén duplán a bekapcsoló gombot. Ekkor bejön a Wallet és ellenőrzi az ujjlenyomatunkat, vagy az arcunkat. Ez rögtön megtörténik, már csak oda kell tartanunk a készüléket a terminálhoz.
Amennyiben a fenti gombok nem működnek, akkor ellenőrizzük, hogy a Wallet és az Apple Pay menüpont alatt be van-e kapcsolva az a funkció, ami engedélyezi az oldalsó bekapcsoló gombot, avagy a Home gombot.A második lehetőség, amikor a fizető terminál fölé tartjuk az iPhone-t, ekkor is automatikusan elindul Wallet alkalmazás, de abban a pillanatban kéri a hitelesítést. Ez ujjlenyomat-olvasós készülékeknél kényelmesen megoldható, Face ID-nál több mint valószínű, hogy nem fog ideális szögben állni a készülék." - [link]
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok,
kicsit noob kérdés az apple pay-el kapcsolatban.
hozzáadtam a kártyát rendben az Xr-en. Azt olvastam hogy dupla klikk az oldalán aktiválja az apple payt, utána kell odatartani a terminálhoz. Nekem dupla klikkre csak lezár a teló. Előbb meg kell nyitni a wallet alkalmazást, és csak utána veszi a be a dupla klikket.
Ez így normális vagy van valami beállítás hogy ne kelljen előbb a walletba belépni?
Köszi
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok! iCentre szervizével mi a sz@r van hogy nem veszik fel a telefont már 1 hete? Beszélt velük valaki mostanában? 5.-én pénteken beküldtem nekik a még bőven garanciális telefont, azóta semmi hír, se munkalap semmi.
-
Arellig
tag
Gyerekek én nagyon boldog vagyok, a frissitések óta csak úgy odaérintem az órám és kifizetve
de egyben nagyon furcsa ez az egész virtuális dolog.
-
Csabee.
nagyúr
Privátban valaki küld revolut meghívót?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó szervizt? Appsolute, iDoki, iSamurai nem jatszanak. Mindegyikkel csak negativ tapasztalatom van a hivatalosak meg tul dragan cserelnek SE-ben kijelzot.
-
aujjobba
addikt
-
rithm
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem, mert kaptam egy adatkábeles kulcstartót.
3 kábelvég van rajta, USB, Mini USB és Lightening.
Az ismertető szerint megfelel Iphone 5/6/7/8/X, és a legtöbb androidos készülék töltéséhez.
Teljesítménye 2,4 A.Eredetileg egy power bankhoz lett véve, mivel rövidke, 15cm-ig nyíló textilbevonatú kábelek.
A powerbank bemenő és kimenő teljesítménye egyaránt 1A.
Kérdésem, hogy használhatom vele, 6S és SE töltésére? Nem okozok bajt?Itthon Apple 1A és Samsung 2A töltőfejeket használok, ill. van a családban egy Alkatel kagylós telefon,
kis teljesítményű töltővel. Ezekkel használható?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Múltkor kértétek, hogy írjak az egy év és másfél hónapos készülék akksi magától felrobbant iPad pro fejleményeiben. Telekom lazán visszaküldte TMX által, hogy lejárt a garancia és ha gondolom fogadjak műszaki szakértőt. Apple felhívtam, ott egy vezetőhöz kapcsoltak aki kérte hogy adjam le feléjük a készüléket bevizsgálásra. Ez meg is történt pénteken még. Várom a fejleményeket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #203058 üzenetére
+1
iPhone-on és Mac-en egyaránt.
------------------------------------------------
Más: Megjött a "lyukas" fülpárna az AirPods-hoz, visszakaptam a fülészlelés funkciót. Mondjuk így egy picit határozottabban kell rácsukni a fedelét, de sebaj. -
antocskin
tag
Üdv!
Kis segítséget kérek kettő dogban:
1.) Miért van az hogy a képernyőidő megosztásnál megjelennek olyan eszközök is amelyek már régen nincsenek a birtokomban?
2.) Be lehet az valahogy állítani hogy a képernyőidőnél megnyitáskor (amikor a megosztás be van kapcsolva) a használt eszköz adatait mutassa alapértelmezetten nem pedig az összeset együtt?Köszönöm!
-
mr.tamasbiro
őstag
A gmail app hiába jó ha olyan semmit nem hallatszó értesítési hangja van,hogy nem hallom mikor jön meg a levél,így nem használtam csak pár óráig aztán maradt a gyári mail app.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én Spark-ot használok.
-
válasz
#77646080 #203056 üzenetére
Én is a gyári mail appot használom évek óta az összes postafiókomra, és nekem teljesen megfelelően működik.
Fent volt egy ideig a gmail app is, de nem akartam két email appot használni párhuzamosan, és a többi email címem miatt a gyári úgyis kellett, emellett a gmail nekem nem adott semmi pluszt, ami számított volna. Kis jópofa plusz szolgáltatásai voltak, pl a mobilos felületről spam-re tudtam tenni egy levelet, de ez nagyon ritkán kell, olyankor megoldom gépen. Az azonnali üzenetjelzés pont a gmail címemnél egyáltalán nem fontos nekem.
Próbáltam még az outlook appot, de valamiért nem tetszett az sem, így tovább nem is keresgéltem, maradtam a gyárinál, az bevált. Volt még valami airmail talán, arra már nem is emlékszem. -
aujjobba
addikt
válasz
ittakary #203052 üzenetére
Mindent tud ami nekem kell, talán az ios10 óta tudja a leveleket beszélgetésekbe rendezni mint a gmail, és nem kell több külön levelezőt használnom, mert egybeszervezi a fiókokat (összes bejövő, összes kuka, stb.).
Nem értem mitől lenne ótvar, de szerencsére mindenki tudja azt használni amelyiket akarja. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
aujjobba #203041 üzenetére
Egyelőre semmi hátrányát nem érzem, hogy nem azonnal jönnek a levelek, hanem 15 percenként kérdezi le őket.
Mármint a gyári gmail app-nál? Mert az nálam azonnal dobja üzeneteket, inkább nem írom le, hány mobil van a családban, de az ájfonoknál ez szinte azonnal történik a droidot is beelőzve. Jó nem ég és föld a különbség, de kb 5 másodperces késéssel kapja általában a droid a mail üzeneteket a gmail applikáción.
-
Nescafé
őstag
Köszi mindenkinek gyári mail appot használom akkor mostmár
-
válasz
Arellig #203043 üzenetére
Az Apple Watch tartalmáról automatikusan készül biztonsági mentés a vele párosított iPhone-ra, így visszaállíthatja az Apple Watchot egy biztonsági mentésből. Ha az iCloudba vagy az iTunesba készít biztonsági mentést az iPhone-ról, az iPhone-ról készült biztonsági mentés magában foglalja az Apple Watch által tárolt adatokat is.
-
Arellig
tag
Annyit még segitsetek kérlek, tudom nem kimondottan apple watch topik ez
sőőőt, de a wactnak a backup mentéseit hol látom? illetve hol tudom ki-be kapcsolni? mert van egy gyanum mintha folyamatosan készítene mentést.
kösziii -
aujjobba
addikt
válasz
kagzer #203040 üzenetére
Egy ideig én is ezt csináltam, aztán inkább használtam simán, a gyári Mail-ben felvéve a gmail fiókot.
Egyelőre semmi hátrányát nem érzem, hogy nem azonnal jönnek a levelek, hanem 15 percenként kérdezi le őket.De ha tényleg nagyon kell a push, akkor a te megoldásod jól működik, tanusítom.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Mail appot ki melyiket használja ?
Airmailt használtam évekig mac, ios , de free lett és prémiumot kell venni hogy legyen push. -
válasz
MasterMark #203035 üzenetére
Tényleg, most nézem hogy azt rosszul írtam.
-
válasz
MasterMark #203027 üzenetére
Ha ki van kapcsolva az "akárhol dupla klikkre apple pay" akkor úgy is lehet, hogy belemész a wallet app-ba, kiválasztod azt a kártyát amivel fizetni akarsz, ott dupla klikk a gombbal, azonosítás és várod míg a paypass terminálon megjelenik az összeg, és odatartod, én így szoktam.
Ehelyett lehet úgy is, ahogy ha jól értem te is írod, hogy terminál érintés, bejön az apple pay, dupla klikk, azonosítás, terminál újra.
Tehát a wallet appban akkor is működik a dupla klikk, ha a beállításokban egyébként ki van kapcsolva. -
Arellig
tag
válasz
MasterMark #203027 üzenetére
ezt most a 7plusson állítom be
ott nincs face ID, ebben az esetben ?
-
Arellig
tag
illetve hol tudom beállítani hogy zárolt képernyőnél a dupla home gombra ne az apple pay jöjjön fel?
-
WarGame
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok.
Adott 1 hete vásárolt Iphone 6S. Másnap felfrissítettem ios 12xxx-re.
Azóta csinál olyanokat hogy pl ha töltés 100%-ra megvan akkor utána elsötétül a kép és lefagy.Ujraindítom és minden megint megy ahogy kell.
Ma nem volt még töltőn és egyszer csinálta ezt a fajta kifagyást.Ujraindítás után megint jó minden.
Megbízható helyről van a készülék,azt mondták soha semmi probléma nem volt vele.
Az akku 85%-os.Töltőfej gyári,de a kábel az hama típusú.Az enyémet is azzal töltöm szóval ezt kizárnám.
Elképzelhető lehet-e hogy a frissités óta csinálja e ezt a dolgot?
Sajnos ios 11-el csak pár órát használtam,ott nem volt hiba,viszont itt is csak 2 naponta fordul elő ez a dolog,főleg ha az akku 100%-ra fel van töltve.Válaszokta,tippeket előre is köszönöm!
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Lehet nagyon buta kérdést teszek fel, de:
A töltőm gyakran bedugás után pár mp-vel elkezd sisteregni, mintha mindjárt felakarna robbanni... viszont arra már rájöttem h nem is maga a töltő okozza, hanem a kábel amit a töltőfejbe dugok. Párszor kihúzom, visszadugom és a sistergés megszűnik.
Mitől van ez?
Előre is köszi!
-
bonyeszko
csendes tag
Sziasztok. Iphone Xhez milyen tokot ajánlotok, ami az acélkeretet is védi a karcoktól?
-
verti1
tag
Sziasztok!
Otp-s webkártyát is tudom használni apple pay-hez? Ha rossz helyre írtam akkor elnézést.
Köszi
-
Clemi
veterán
Sziasztok.
Nem tudom így kell-e lennie, de inkább megkérdezem. Beépült a rendszerbe a legújabb beszerzésem az Airpods 2. Tényleg baromira tetszik, a hangja nekem tökéletes, sport közben meg se mozdul a fülemben, villámgyorsan vált a telefon az Ipad és az ATV között.
Ami zavar és nem tudom így természetes-e, mindössze egyetlen dolog, hogy ha a telefon a közelben van, akkor nem hajlandó az órán lévő zenéket lejátszani. Elindul ugyan, de néhány mp után recseg egyet, majd elnémul.A lejátszás nem áll meg, csak épp a hangját nem hallani, ahogy a képeken is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest