Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
Fox Mulder #205696 üzenetére
Dehogynem tudod. Felmész a Telekom honlapjára, és tízszer igényelhetsz ingyenesen új esim qr kódot. Utána átteszed egy másik esim képes telefonba. Ha meg nincs ilyen telefonod, befáradsz a legközelebbi Telekom üzletbe és igényelsz fizikai simet.
-
válasz
Fox Mulder #205696 üzenetére
Szerencsére nekem még soha nem romlott el telefonom remélem nem most kezdődik meg a széria. Btw ha elromlik úgyis kell másik akkor meg bemegyek a t-hez és veszek egy sim-et.
-
aujjobba
addikt
válasz
Hunt3r22 #205695 üzenetére
"A Dual SIM Standby azt jelenti, hogy mindkét SIM kártya folyamatosan kapcsolódik a mobil hálózatra, de csak az egyiken lehet aktív kapcsolat.
Azaz ha az egyik számon beszélsz, akkor a másik számra érkező hívás esetén a hívó fél “a hívott szám jelenleg nem elérhető” üzenetet hall.
Ennek oka, hogy a Dual SIM Standby technológiával működő telefonokban – amit DSS rövidítéssel is jelölnek – csak egy GSM antenna van. Amikor telefonálsz, ezen az egy GSM antennán keresztül megy a hanghívás, és lefoglalja azt.
Ezért nem tud a másik hívás becsörögni a telefonra." - [link]A kétkártyás telefonok 90%-a dualstandby, nagyon kevés az amelyikben két antenna van, azt úgy hívják dual active.
-
-
Hunt3r22
őstag
válasz
#75376384 #205692 üzenetére
Nem teljesen érthető számomra. Nekem is 2 kártyám van. Egyik a munkahelyi, másik a magán.
Természetesen aktívnak a munkahelyit tenném, viszont ha a másik nem aktív akkor nem is tudnak hívni??
Igazából csak annyit szeretnék, hogy elérhető legyek az e-simmel, plusz az smseket megkapjam illetve nem akarok 2 telefonnal járkálni. -
törölt tag
válasz
adamssss #205687 üzenetére
a beallitasokban van egy opcio, ahol tudod valtogatni a simeket, hogy melyik legyen epp aktiv.
ezen felul a kontaktokban van egy masik lehetoseg is, ahol be tudod allitani, hogy melyik kontaktnak melyik legyen az alapertelmezett hivoja.lehet oket parhuzamosan is haszalni es hivni/sms-t kapni tudsz egyszerre mindkettorol.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ateszpapa #205688 üzenetére
Nekem az asztali PC-n is van... egy darab.
-secret-:
Amúgy én sem vettem még USB-C/Lightning kábelt, hiába tudnám kihasználni. Ritkán kötöm össze a telefont a géppel, inkább vezeték nélkül intézem a dolgokat, de ha mégis kellene, akkor előveszem a Moshi Multimedia Adaptert. -
válasz
lugosi #205678 üzenetére
Ez jó hír. Mert két számom van, akkor a telekomos lenne amiről menne a 4G és ez lenne az e-sim, míg a telenoros marad 3g-n.
A telekom ezt írja:
A SIM-ek elnevezése után válaszd ki, hogymelyiket fogod hívásokra használni (Mobilhálózat/Alapért. vonal hanghíváshoz – menüpont)
melyiket jelölöd ki mobilnetezésre: (Mobilhálózat/Mobil adatforgalom – menüpont)A telekomos lenne az alapértelmezett de hívni/hívást fogadni ugye mindkettőről tudok szimultán?
-
mr.tamasbiro
őstag
Hát én akkor veszek tavalyi xr-t. Az bőven elég fényképezésre amennyit én használom. Az akku a lényeg.
-
Gabady
aktív tag
Ééééééééés maradt a lightning ...
-
juhaszroli
tag
A 11-be maradt a 3 GB Ram, ezt tudni? Igazából ha maradt, lehet inkább az XR érné meg nekem jobban...így sokkal többet nem nyújt a 11.
-
Sziasztok!
Magyarorszagon ki lehet hasznalni a dual sim/esim opciot?
Koszi
-
aujjobba
addikt
R.I.P. 3DTouch
-
Diokhan
addikt
Hát, egy-két fícsört leszámítva, nekem nagy csalódás az egész. Az iPad ugyanúgy néz ki, mint a sok évvel ezelőtti, az új Apple watch is kb ugyanaz, mint a series4, az új iPhone pedig ronda és ötlettelen. Nincs képernyőre épített ujjlenyomat olvasó, notch maradt, lett libafoszöld szín és kb ennyi... Elmondták, hogy ők a legfaszábbak mindenben és az új iPhone a világon a leggyorsabb, aztán “nesze semmi fogd meg jól”...!
-
Jók lettek. Én veszem, amint lehet a Sima pro-t.
...és az órát mellé... -
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #205662 üzenetére
A mute switch maradt a régi, itt látszik.
-
Madwe
nagyúr
-
FuRiONight
addikt
válasz
syIex #205657 üzenetére
Nagyon ràfeszültem a 2019-es iPhone-okra, mivel nagyon bejön az apple watch. De valami hiànyzik, szèp ès jó, de kevés. Főleg, hogy az alapmodell mèg mindig 64gb-os, ez olyan "fillèrb**** az apple rèszèről. Nincs meg a must-have èrzès, agyalok egy sort mi is legyen most.
UI.: Ha a 11 Pro 6 óra SoT-t hozna àtlagosan, akkor rèszemröl nem is kèrdès, mit vàlasszak.
Új mute gombot nem kaptak az idej modellek igaz? Vertikàlisról horizontàlisra volt pletyka.
-
B-L-A-C-K
titán
Poénból rákerestem hogy nepperkednek e már vele, hát persze...
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit utána nézve az új termékekre, az lett amit vártam, én aki betegesen cserélem az ájffónjaimat, nem bírok pár hónapot 1 készülékkel meglenni, most semmi kényszert nem érzek hogy váltsak. jelenlegi XS rekord ideje van nálam (~fél éve), de még maradni is fog. Persze biztos fogok venni új szériát, de az biztos nem idén lesz.
-
válasz
MasterMark #205637 üzenetére
Ebben az esetben erőt veszek magamon és azt a két hetet bevállalom pluszban hiszen azért 75K nem kevés megtakarítás, sőt amennyiben nagyon bejön meg AppleCare+ is kijön az árból.
Mondjuk eddig minden évben éreztem, hogy váltani fogok következőnek is, de ez valamiért egyenlőre látatlanban keeper készülék. -
sumi4623
tag
Azt lehet tudni h az xs-es miert kerultek ki a kinalatbol? En arra vartam h azok maradnak es kevesebb lesz az aruk es akkor beruhazok! Megerett az SE csere 🤷♂️
-
swoody
senior tag
Igazabol azt nem ertem xr-t miert hagytak meg?
Bar ami engem igazabol erdekel az, hogy xs 256 mennyire fog beesni.
-
Norbi.
őstag
Apple.hu-n el is tünt az Xs és Xs Max. Xr maradt 248-ért, ami nem rossz, illetve i8, amiből lett 128gb.
swoody: nagyon tömören igen.
-
swoody
senior tag
Meretben xr=11, xs=11 pro, xs max=11 pro max?
Xr es 11 kozott kamera es a12 -> a13?
Xs es 11 pro kozott kamera es a12 -> a13.
Lenyegeben ennyi, ha nagyon egyszerusitunk? -
IntelKiller7
veterán
válasz
markknight #205643 üzenetére
15.989Ft.
-
markknight
veterán
Ez durva
Vajon mennyi haszon lehet ezen?[link]
-
Gabady
aktív tag
Csak nekem volt fura, hogy a max verziot igazából leszarták?
-
dud998
őstag
válasz
szabonagyur #205631 üzenetére
Benéztem. Egészen pontosan a 13.1-et adják ki 30.-án.
-
majestic
őstag
Ez mégis mit jelent szerintetek?
SIM-kártya
Két SIM az eSIM funkcióval (nano-SIM és eSIM)10
Az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max nem kompatibilis a meglévő micro‑SIM-kártyákkal. - ???A technikai adatokban szerepel...
-
válasz
#75376384 #205624 üzenetére
Nekem is kint van húgom most USA-ba.
Ha megvárom amíg haza ér 75K körül olcsóbban lenne meg a telefon, de az adapterrel sokra nem mennék a 110V miatt..
Szóval, ha azt is meg kell venni akkor az 12K szóval durván 60-al lennék beljebb, de minimum 2 héttel többet kellene rá várni és az ilyenkor nagyon sokat számít (nekem)... -
törölt tag
válasz
Froclee #205626 üzenetére
ha megér neked plusz 100k körül, akkor vedd meg Magyarországon.
(#205628) Prowler: nekem még mindig döglődik az xr. szombatra kaptam időpontot, ha kicserélik garanciával akkor nem váltok. ha nem, akkor utánajárok ennek a készülékcserés dolognak, hátha szerencsével járok. az a pro egész jó lett. tény, hogy jobban megéri befogni valami épp amerikába készülő ismerőst/rokont és hozatni vele onnan.
-
Prowler
senior tag
válasz
#75376384 #205624 üzenetére
Én jelenleg teljesen elégedett vagyok a 8 Plus-al és nem fogom lecserélni az tuti 🙂 Viszont így talán esik egy kicsit még a 6s/7 ára is ami nekem jól jön, mert valamelyiket viszem majd haza anyukámnak karácsonyra.
Szerintem pár hónap múlva egy 10-20 fontot esni fog mindegyik ára, úgy mint a tavalyi szériánál.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #205611 üzenetére
Persze.
165.000 Ft a 44mm-es modell! -
törölt tag
válasz
Froclee #205622 üzenetére
én úgy tudom, hogy ha kibontja és csak telefont, plusz tartozékokat viszi (értsd ne tűnjön úgy, hogy ott vette) akkor nem is foglalkoznak vele.
tesóm is igy hozott be amerikából olyan dolgot, amit itt nem kapni.
(#205623) Prowler: "nálunk" is szépen rápakoltak a pro-ra. 1200 franktól indul a sima, alap. a 11 viszont "jó" áron van a maga 800 frankjával.
-
Froclee
őstag
Kéne a sima 11-es. Két kérdés:
1) Kis GSM-eknél/hardverapros srácoknál mennyire közelit az ár az amerikai dollár árhoz?
2) Munkatársam haa amerikából idehozná pestre, van esély megvámolásra? -
Noukoum
veterán
válasz
Nike 155e-től megy, a sima nekem nem tölt be gondolom még csinálják
-
Gergőke88
addikt
válasz
155/165e.
-
Peterzon94
tag
Pro Max meglesz véve..
-
Maxxy10
addikt
Meglepődtem....
Nem tudtam, hogy azok nettó árak
Megvárom a teszteket de az a Pro..
Évek után azt mondom, hogy ez nem csak egy telefon, ez egy iPhone.. -
Csabee.
nagyúr
Apple oldalán kinnt vannak a Ft árak!
-
Racer77
tag
Sziasztok! Iphone 8Plus telefonom van. Elégedetlen vagyok a kamerával,a képek szinte mindig sötétek,kivéve akkor ha teljes nappali fényben készül a kép. Viszonylag sok képet készítek ezért zavar a dolog. Más bajom nincs vele,elég gyors,16 hónapos a telefon,95%-os az akksim,nemtudom ez jónak számít e. Bevallom elgondolkodtam a váltáson,viszont jelenleg pénzem nincs az új iphone 11-re,és a kinézete sem igazán fogott meg. Érdekelnek az újdonságok,jó áron meg tudnám venni most a Honor 20 Pro-t,aminek jobb a kamerája jelenleg mint az iphone-oknak,viszont Androidos. A haverom OnePlus 6 telefonját látva elég kiforrott és letisztult az Andorid rendszere. Így a OnePlus 7Pro is elnyerte a tetszésemet. Egy kicsit tartok az új rendszertől ezért is lennék kíváncsi a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest