Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
8+-szal készíthető sztereó hangú videó? Ha igen, hogyan?
Köszi! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémámban szeretnék segítséget kérni:
adott egy fél éves iPhone 8 telefon, amin már a 3. üvegfólia van fent, viszont mindhárom elkezdett feljönni a bal felső sarokban:
A boltban arra felé ment el a beszélgetés, hogy a telefon vagy meghajlott a zsebemben vagy gyárilag adták ki így. Elképzelhető, hogy megvételkor már ilyen volt? Vagy csak a fólia rossz minőségű? Az elején nem volt vele probléma, de kb 2 hét után elkezdtek megjelenni apróbb buborékok, majd rá 1 hétre a fenti képen látható állapot lett a vége.
Tudnátok segíteni, hogy ha a fólia rossz, akkor milyet keressek, vagy ha a telefonnal lehet gond, akkor mi lenne a teendőm? Kicsit elszomorító lenne, ha gyártási probléma, és le kell futnom a bürokratikus köröket, de legalább tudnám, hogy mi a helyzet.
Előre is köszönöm a segítségeket!! -
atesz999
tag
Üdv!
Csak két gyors, egyszerű kérdés, kb ugyanilyen gyors egyszerű válaszokat ha lehet
1. A legújabb itunesban hogyan lehet PC-ről PDF-et másolni a telefonra?
2. A telefonnal készített videót, illetve képeket hova menti le az itunes a PC-n, vagyis hova menti le a videó és kép fájlokat, hogy azt PC-n tovább lehessen szerkeszteni? -
Ragnar95
félisten
válasz
bilon73 #185885 üzenetére
alternate-dns néven fut, amit ott használok.
-
Wajk
addikt
válasz
hszilard666 #185887 üzenetére
csak az 5-ösben már nemigen van nosztalgia faktor, amit ő még ha jól értettem szeretne
-
válasz
herdsman12 #185884 üzenetére
"Vagyis egy foltosra, karcosra próbált tokot biztos nem vesznek vissza egyszerűen az elállási jogra hivatkozással."
Azaz visszaveszik, csak az ilyen értékcsökkenésért a fogyasztó felel. Ez így van persze, ha tönkreteszi a fogyasztó, vagy megrongálja, akkor azért felel szerintem is.
-
herdsman12
őstag
válasz
lugosi #185874 üzenetére
A nagy vitában ajánlott elolvasni a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet:
25. § A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. ...
Vagyis egy foltosra, karcosra próbált tokot biztos nem vesznek vissza egyszerűen az elállási jogra hivatkozással. -
jacis
nagyúr
Sziasztok, venni akarok már régóta egy iPhone 3G vagy iPhone 4-es telót. Mint retro telefon jó lenne akár elrakni emlékbe akár használni néha. A kérdésem az lenne, hogy whatsapp vagy viber, gmail, gmaps ezek mennek még rajta? 6-os iOS van rajtuk ha jól tudom. Válaszotokat köszönöm előre is.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezeket nem is nagyon kell túlbonyolítani.
-
válasz
krisz12356 #185875 üzenetére
150
-
krisz12356
tag
Üdv srácok, egy Garanciában cserélt iPhone 7 plus 32 gb ( fekete ) készüléket ti mennyiért hirdetnétek meg, mi a reális ár ?
Előre is köszi a segítséget!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A mobile outfittersel kapcsolatban van valami tapasztalatotok?
-
tboldi
nagyúr
Kint van a 11.4.1 harmadik bétája, de a 12 után szerintem már senkit sem érdekel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
MasterMark #185864 üzenetére
Neked van bevált, ami kiszűri legalább a YouTube hirdetéseket, de lehetőleg az appokon belüli reklámokat is? Amit Xboxon használok adblocker DNS-t, az sajna iPaden nem tudja a YouTube reklámokat kiszűrni
-
ERipley
tag
Hello!
Telefon csere előtt az összes fotómat feltöltöttem az iCloud-ba, majd némi "rostálás" után az új készüléken bekapcsoltam a fotókönyvtárat és a fotóstream-et is. A képek kb. felét rendben letöltötte, majd abbamaradt a frissítés. (kb. 2 napja már) Wifi rendben, telefon töltőn, minden "zöld"....
Hol lehet a hiba? -
MasterMark
titán
Ezek hogy blokkolnak?
Ehhez minek alkalmazás? Csak át kell állni olyan DNS szolgáltatóra aki szűri a reklámot.
-
la_cc
addikt
Ki milyen adblock-ot használ? Melyiket érdemes telepíteni a Store-ból?
-
kentucky
őstag
Az iphone mióta ismeri fel az állatokat? Ma kaptam egy Fotók értesítést: Szőrös barátok - az évek múlása
Meglepett
-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne két tok között vacillálok az egyik az Iphone gyári tokja a másik pedig a pitaka kérdésem, hogy az Iphone tokjában van ez a plüss bélés a pitaká-ban pedig nincs szóval érdemes venni rá hátlapi fóliát a mikró karcok véget, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok.
Ismerkedem egy 5s 16gb példánnyal.
Eddig nemtartom vmi hude dolognak, persze s6 edge-ről váltottam P10 plus-ra...Ami bosszant.
Ha kéri gépen az icloud azonosítót, kitalálja a telefon hogy erősítsem meg h én akarok hozzáférni. Ez eddig ok.
Rányomok, jön a kód, igen... csak közbe kiirja h mi a helyszín
Állandóan a 7ker-ről hadovál, miközben Budaörsön vagyok.+állandóan kidob.... KB naponta 3x kell belépni újra kitalálja a f...gát a 7ker tartozásról.
Van vmi mód h jól jelezze honnan lépnek fel és h megjegyzezze h már beléptem? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
lugosi #185851 üzenetére
Persze telefon esetében akkor vártam volna rá 3 hetet míg gariztatják (akkor jelent meg az X és nem 5 nap volt míg kicserélték), plusz kapjak egy refurbot ami nem egyezik meg a dobozával azaz nehezebben adjam el, hát persze. A TV-t meg hogy gariztassam 1 pixelhibával? Sehogy, nem lehet. A másik meg senki se beszél arról hogy nem jól csinálja az elállást, itt arról beszélünk hogy inkorrekt, de ha lenne, vagy lett volna boltot, tudnád miről beszélek.
-
válasz
B-L-A-C-K #185842 üzenetére
“inkorrekt dolog, ha valamit megveszel és 2 héten belül sz@r akkor oké hogy visszaviszed, de csak azért is tudatosan megvenni valamit hogy visszaviszed majd ha nem tetszik“
Pedig pont ő csinálja a jogszabály rendeltetésének megfelelően, te pedig rosszul. Ha hibás akkor nem elállni kell, hanem gariztatni, míg ha nem tetszik, akkor elállni. Éppen pont erre van az elállás.
-
válasz
hszilard666 #185837 üzenetére
Pont ez a netes rendelés esetén az elállás lényege, hogy egy neten rendelt terméket nem tudsz kézbe fogni, kipróbálni, körbenézni rendesen, csak otthon amikor már megvetted. Ez volt az elállás bevezetésének az indoka, tehát direkt ezért csinálták a jogszabályt, szóval nem kell átesni a ló túlsó oldalára se azzal, hogy túlmoralizálod. Aki csomagküldő kereskedelmet üzemeltet, annak ennek a kockázatát is vállalnia kell, hogy fognak élni az elállással.
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problemam, hogy egy iphone 6s-t radugtam gepre. Csinaltam az icloudban egy biztonsagi mentest, majd egy teljes visszaallitast es visszaallitast itunes segitsegevel.
Itt toltott egy ideig, csinalta a dolgat majd mikor eljutott kb a biztonsagi mentes visszaalitas negyedeig jott a hibauzenet.
Az iTunes nem tudja visszaallitani a(z) "xy keszuleke" iPhone tartalmat, mert az iPhone-rol torteno olvasaskor vagy az iPhone-ra torteno iraskor hiba tortent.
Legujabb iTunes, telo szoftvere is, a windows 10-et is frissitettem. Futtatam az iTunest rendszergazdakent, de sehogy sem sikerul visszahozni a mentest.
Gondolkoztam, hogy masik gepre atmasolom a biztonsagi mentest, ahol windows 7 es hatha.
Valaki jart mar igy ? Megoldas ra ?
ICloudbol most vissza lett rakva, de oda nincsenek mentve kepek, videok. Ezert akartam iTunes segitsegevel.
Azert a biztonsag kedveert lementettem a kepeket videokat masik programmal, de ugy tudom nem tudom visszarakti a kepeket csak biztonsagi mentessel.
Elore is koszontem.
-
galaxys80
veterán
válasz
hszilard666 #185837 üzenetére
Jó magyar szokás szerint te is más zsebében turkalsz.
Had döntsem el én, hogy mire és mennyit költök.
Egyáltalán nem vagyok kiváncsi az ilyen jellegű véleményedre.
Ha jól emlékszem nem is erre irányult a kérdésem. -
Danny365
őstag
válasz
Polir7510 #185843 üzenetére
Gyorsabb nem igazán lesz, viszont nálam elég sokszor összeomlik a média kezelő (YouTube, stream-ek, Apple Music random leáll), az új ScreenTime nekem már lassan egy hete nem működik, nem frissül. Meg van még pár ilyen apróság.
Nyilván nem mindenkinél jelentkeznek ezek, de ha most kene döntenem, nem raknam még fel ezt a verziót.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
11.4 en vagyok iPhone X-en.
Érdemes feltenni a iOS 12 béta 1-et?
Kinek mi a tapasztalata?
Köszönöm -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #185840 üzenetére
Akkor is ez inkorrekt dolog, ha valamit megveszel és 2 héten belül sz@r akkor oké hogy visszaviszed, de csak azért is tudatosan megvenni valamit hogy visszaviszed majd ha nem tetszik szerintem nem korrekt. Én 2x álltam így el vásárlástól eddig, 1x az említett iPhone X miatt, de az kattogott, a másik meg egy TV volt, az meg pixelhibás volt.
-
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #185838 üzenetére
Jó de ő meg szeretné venni ha tetszik neki, úgy veszem ki a mondandojabol. Nem is olyanra gondolok, hogy pl veszek egy borotvát, és használom aztán küldöm vissza (szélsőséges példa), hanem, hogy drága , rászánom magam, de ha nem jön be lazán visszaküldöm ha rájövök ennyi pénzt nem ér nekem..
Mellesleg az vesse rá az első követ... Úgy emlékszem te pl. eljátszottad ezt egy X-el.
hszilard666: miért kéne venni olyan drágán tokot? Nem sajnálja, gondolom meg is bírna venni, csak nem ér neki annyit.
-
-
galaxys80
veterán
Nincs valaki aki esetleg megválna egy fekete Apple bőrtoktól emberi áron egy I7-re?
Kipróbálnám hosszabb távon is, hogy mennyivel másabb, mint a copy-k, de őszintén szólva annyit nem adok egy tokért. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Van egy full üres 5 ösöm amit csak imessage re szeretnék használni, de nem tudja aktiválni, még a face time ot sem. Csak annyit ír hogy várakozás aktiválásra, vagy errort dob. 10.3.3, vacsi új apple ID. -
máyköl
veterán
Sziasztok
Tegnap óta kidobál a messenger app. Mit tudok vele kezdeni? -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Az Apple bőr tokokat mivel lehet tisztítani. Ismerősöm 1 hónapos fekete tokja, olyan lett mintha elázott volna és foltosan száradt meg.
De állítása szerint maximum a keze ittassága érte, más nedvesség nem. -
Ragnar95
félisten
válasz
B.Ricsike #185814 üzenetére
Vírus nincs iOS-re a sandboxing miatt, azok a weboldalak kamuk, amik ezt írják, hogy vírusos a telefonod.
iOS 11.4 megint elcseszte a 6S-ek akkuidejét, illetve az Air 2-két is, szóval ha 11.4 van a telefonon, nem nagyon tudtok mit tenni, mint várni a frissítésre. Persze restore megér egy próbát, de sokaknál jelentkezik a merülés probléma, tehát nem biztos hogy segíteni fog. -
B.Ricsike
őstag
Gyerekek!
Mitől merül a 6s 2 óra alatt 0-ra úgy, hogy hozzá sem érnek?? Pároméról van szó.
Vírus lehetséges?
Mintha azt mondta volna, hogy egy honlapon feldobta neki, hogy vírusos a telefon. (Bár nekem ez elég furám hangzik, de azóta mintha nem lenne benne akksi, úgy merül. Tudtommal nincs vírus iOS-re, és ha lenne is, nem hiszem, hogy egy webes felület ezt be is jelentené nekem, de lehet rosszul gondolom.)Van valami keresőmegoldás erre, vagy gyári beállítás visszaállítása a megoldás?
(Ez esetben a felhőbe mentett adatok, névjegyek, videok és képek megmaradnak ugye?) -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Használtan nézegetek Iphone X-eket. Elég sok a "gyárilag független" címen meghírdetett készülék. De azt tudjuk, hogy a telekom már függetlenül árulja ezeket. A kérdés az, hogy honnan lehet megtudni, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik az Iphone? Mert nem szeretném azon kapni, hogy letiltották, mert a volt tulaj nem fizette a részleteket.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Ragnar95
félisten
válasz
INMOTEP #185810 üzenetére
Valamit az AppStore is elrontott a Messenger frissítéssel, én direkt nem raktam fel a hibás verziót, aztán tegnap kézzel frissítettem miután már kint volt a javított (le is csekkoltam, a javított verziószám szerepelt), erre ma látom hogy crashel az app.
Megnyitom az AppStore-t megint, azt írja, nem talál frissítést az Updates fülön a Messengerhez, illetve írja is, hogy a 170.1 (javított) verzió van fent, nem pedig a 170.0 (hibás). Ehhez képest amikor rámentem a Messengerre, ott volt az Update lehetőség, ezután jó lett. -
INMOTEP
őstag
Iphone 7 Plus ,11.4 IOS Mai naptól fogva a Messenger alkalmazás nyitáskor megfagy bezáródik ! Ujra megnyitom nincs gond .Ha a facebook alkalmazásból akarok valakinek irni és megnyitásra kerül a messenger szintén kilép ... Ma frissült az alkalmazás egyébként ? mert eddig ilyen gond nem volt
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek adott egy iPhone 6-os készülék, amelyen kijelzőcsere kéne. FirstPhone-nál 26k-t mondtak rá, szolgáltatók elhajtották. Tudtok egy megbízható helyet (főleg tapasztalat szerint), ahol azért kissé olcsóbban elvállalnák?
-
kchris78
veterán
hat, ios12-vel hogy meglesz az appok es kepernyoidok szamolasa, sokan nagyon meg fognak lepodni.. az tuti. legalabbis ha nem veszik ezt a dolgot termeszetesnek.. most olvasom a hvgs technologiai mobil - app fuggoseges konyvet es eleg sok elborzaszto dolog van benne. az orszag raadasul kulonosen elol van napi mobilhasznalatban. engem raadasul kulonosen azert irrital ez a dolog mert reszben app fejlesztokent par evvel ezelottig (en a menedzserkalkulatorokkal kezdtem a kutyuzest) NEM ilyen fuggosegletrehozo cellal fejlesztgettek a dolgokat. de mostmar ha nem UX (ami szerintem a pszicho emberek alkalmazasarol szol hogy hogy lehet fuggoseg okozo egy program csak szep nevvel)-el keszul egy program akkor kb ki sem erdemes tenni mert eszre sem fogjak venni az emberek. lesz itt meg erdekesseg, a kabitoszerekrol mindenki tudja mit varhat es kb mit kell tudni de hogy a technologia az elmult 10 evben ilyenne alakult at na azt eleg kevesen. szerintem az apple ezzel a funkcioval probal elebe menni ezeknek a dolgoknak.
-
xlife11
senior tag
Jövő hétfőn érkezik az iPhone X-em, ki milyen védelmet ajánl rá? A lehető legbiztonságosabb megoldás érdekelne, de azért ne nézzen ki úgy a telefon mintha Caterpillar lenne...
Illetve a biztosításon is gondolkozom, iStyle, egyebek, valakinek van ezekkel tapasztalata? Érdekelnének a meglátások
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest