Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Érdeklődnék, valaki tudja-e hogy a garancia ellenőrzése szériaszám alapján azonnal lehetséges, ahogy megvetted az új készüléket (vagy van némi átfutási idő, miután "kijött" az üzletből) és a vásárlás napjától számított 12 hónap?
-
hito
nagyúr
válasz
univerzita #187591 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #187589 üzenetére
Ez megvolt, de nem engedte átmásolni.
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Miért lehet az, hogy a helymeghatározás szerint kb 3 km-el messzebb vagyok az adott helyzetemnél? Iphone 6-os készülék és egy ugyanilyen telefonon, ugyanilyen hálózattal megfelelő.
-
zoli62
addikt
Egyedi csengőhangot próbáltam beállítani. Mp3-ből AAC-be konvertálva a fájlkiterjesztést átírtam m4r-re, de nem tudtam átmásolni a csengőhanok mappába se Itonessal, se Commander One-nal. Van más megoldás?
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #187584 üzenetére
Nem. Még magától se zárhatja le, mert 2 percre van állítva.
-
aujjobba
addikt
válasz
mr.tamasbiro #187580 üzenetére
-
mr.tamasbiro
őstag
Icloud tarhelyet ha veszek akkor a család egyéb tagjai hogy tudja oda menteni a képeit?
-
hito
nagyúr
Agyérgörcsöt kapok már a következő dologtól: rádugom gépre a telefont, feljön ugye a Windows fájlkezelő ablak, ott DCIM és a képek mappájába belemegyek, majd 1 képet tudok megnézni, vagy rövid videót áthúzni a gépre és utána leválasztja a készülék magát, vagy a Windows a telefont. És ez így megy hetek óta.
Hogy a fenébe tudnám rávenni arra, hogy rádugom a gépre és működjön már normálisan, stabilan a fájlmozgatás, képnézegetés??! Mitől lehet ez? Driver probléma?
-
majestic
őstag
Szerintetek mennyit ér egy teljesen új (garanciában cserélt) , független, fóliás 5S 16GB-os iPhone?
-
törölt tag
Hát, ebben az Apple Music vs Spotify témában ..
Most mindkét streaminget használom egyszerre és nem tudom melyik mellett maradjak . Sokszor váltogatok közöttük, viszont az Apple Music mindig "buta" volt.
Viszont amióta utoljára használtam, nagyon sokat változott.Ami biztos: a Spotify Daily mixek nagyon jók, ami tetszik benne, hogy régebbi zenéket is bedobál az adott előadóktól. Gombnyomásra a sok jó zene és a személyre szabott listák jók. A rádiót szoktam használni még, tetszik.
Apple music viszont:
a személyes ajánlások használhatatlanok, de.. megvagyok anélkül a 15 db ajánlás nélkül, el tudom dönteni mik azok amik érdekelnek.
Amit viszont imádok: a Beats 1 rádió. Mindig jó zenéket játszanak és előre hypeolják az adott új albumokat, megjelenéseket. Jók a műsorok is, és exkluzív tartalmak is vannak, amiket élőben az adott előadó (pl. most Travis Scott új albuma) játszik le, meg nem jelent tartalmak csak a Beats 1-en. Imádom a rádiót. Klipek, lyrics, stb.
A lejátszási listák kb. ugyan azok (A-hiphop pl a Rap Caviarral majdnem 1-1ben ugyan az).nehéz dönteni a kettő között.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #187570 üzenetére
Az új modellek mindig lejjebb nyomják a korábbiak árait.
-
mr.tamasbiro
őstag
Ősszel olcsóbb lesz valamennyivel a 8 és a 8 plusz mint most?
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki Tanácsot kérnék tőletek megéri e vagy sem
lecserélném az I7 Plus omat újabb modellre .Bár X et keresek első sorban ,de kaptam egy ajánlatot egy független Iphone 8 Plus 256 gb gold verizó ra .Menyit ér ez most kb használtan ?
kifogástalan állapotú tartozékaival stb .Amit adnék értékben kicsit több szerintem mert az i7 plus omat kb 140 ben el lehet még adni független...és egy bringa amit alsó hangon 120 ba számolok ..260 ezer ft értéket adnék érte igy ..sokallom és attol tartok nem lehet olyan könnyen eladni és nem is hiszem hogy lenne olyan aki elcserélné az X ét 8 plus -ra ...
-
-
citkar
addikt
Üdv!
Nem találtam hirtelen jobb topikot a kérdésemmel kapcsolatban, de talán ti tudtok tanácsot adni.
Kártyafüggetlen, új iPhone 7-t árusító webshopot keresek, természetesen előny, ha olcsó, de ahogy nézegettem pl árukeresőn, a legolcsóbbaknál felmerül a garanciális megbízhatatlanság.
Tudtok tanácsot adni, hol érdemes keresgélnem? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #187562 üzenetére
Nem tartalmazza.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Az iPad 6th topikja kicsit halott így itt kérdezem meg.
A sima WiFi-s verzió kajak nem tartalmazza a GPS vevőt? Azaz ha én pont amiatt akarnám megvenni hogy tudjak vele térképezni munkám során, ne az i8-am nyüstöljem akkor ezzel be szívom ezt?
-
gaga1981
csendes tag
Sziasztok!IPhone 8-hoz szeretnék qi töltőt vásárolni. Szerintetek csak gyári jöhet szóba vagy jók lehetnek alli-ról rendelt pl. Nillkin, Baseus, Xiaomi Mi töltők is. Okozhatnak valami problémát?Köszi előre is!
-
mtomi95
senior tag
Üdv! Felraktam az iOS12 béta 5-t egy iPhone 5S-re. Semmi gond nem lenne vele, de a főképernyő furán világos az előző háttérrel! Mintha a színek másak lennének. Az új háttérrel ami az iOS12-vel jön azzal nem ilyen...
Mit lehet tenni? -
majestic
őstag
Van valakinek egy új, független, fóliás 5S 16GB-os iPhoneja. Az lenne a kérdésem, hogy
1. Szerintetek mennyit ér?
2. Melyik szoftver megy még rá? -
hemaka
nagyúr
válasz
Scrake^;DD #187555 üzenetére
Nyomj egy visszaallitast, es allitsd be ujkent. Ha ugy is csinalja, akkor az erzekelessel van valami a kijelzon. Ha nem, akkor nincs gaz.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Scrake^;DD #187554 üzenetére
hosszas próbálkozások után feltudtam húzni de nagyon nehezen ment, és csak egy ponton érzékelte
factory reset használhat? -
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
MasterMark #187553 üzenetére
Kipróbáltam! Felhúzni még mindig nem tudom, de viszont mostmár safariban alul meg tudm nyomni a könyvjelzők, feltöltés, vissza előre nyíl funkciókat bár ezek sem gördülékenyen mennek erősebben odakell tennem az ujjamat nem úgy mint eddig, hogy csak odatettem egy pillanatra de tudom legalább használni de mint említettem a felhúzós panel még mindig nem jó
-
MasterMark
titán
válasz
Scrake^;DD #187552 üzenetére
Home gomb + bekapcsoló gombot kell egyszerre nyomni amíg az alma logó jelenik meg azt hiszem.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
MasterMark #187551 üzenetére
Nem, hogyan kell?
-
MasterMark
titán
válasz
Scrake^;DD #187550 üzenetére
Indítsd újra.szerk.: Ja már próbáltad. A gombkombinációs újraindítást is próbáltad? -
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! iPhone 6 plus ról lenne szó, éppen az alsó felhúzható panellel baszkurálódtam este a kocsiban mert a zseblámpát kapcsoltam be és rögtön utána hívást kaptam. Utána próbáltam felhúzni a panelt hogy kikapcsoljam a zseblámpát de már nem engedte többszöri újraindítás után sem működött a dolog és észrevettem, hogy semmire nem reagál alul az érintőpanel de mielőtt megkaptam a hívást azelőtt minden patentos volt ilyenkor mi a teendő vagy mitől van ez? Köszi a választ!
-
totopad
senior tag
Hali! Az IOS bétáknak van valami lejárati ideje?
Jelenleg public béta 4 van fenn a telómon, minden pöpec, de jövő héten megyek két hétre nyaralni és nem biztos, hogy lesz stabil wifim. Ha esetleg érkezne egy béta update, meddig lehet az előzőt használni? Vagy egyáltalán van lejárati ideje? -
-
hito
nagyúr
Van valami trükk, eljárás arra, hogy minden olyan fotót és videót egyben lássak egy alkalmazások belül, amit kamerát használó alkalmazással készítettem? Jelenleg az a legnagyobb gondom, hogy ezeket sehol nem látom egyben, illetve letöltöttem egy videó szerkesztő alkalmazást, ami természetesen nem látja a FiLMiC Pro alkalmazással készített videókat
-
bigdady
nagyúr
Hali
Miért van hogy a hangerő gomb hangefekteket állít és csak ha elérte a maximumot azután a hangerőt? Mi lett elállítva? iOS 10 Kösz -
megema
őstag
válasz
megema #185587 üzenetére
Végül eljutottam a Studio 3-ig, mivel se a Sony WH-1000XM2, se a Sennheiser Momentum, se a PXC 550 nem vált be. A hangja ennek a legszimpatikusabb, de természetesen - mint nálam minden Apple termék - ez is hibás.
Jobbra tolódik a balansza.
Használ más is Studio 3-at? Tapasztalt ilyesmit? Már jeleztem a csereigényt, csak kíváncsi lennék mennyire gyakori.
-
puente
csendes tag
válasz
krisz12356 #187533 üzenetére
Hello, a tervezett keretet már rég túlléptem.
Nem tudom mire gondolsz a jó ár alatt, azért örülnék ha 100k közelébe lenne. Esetleg tudsz linkelni konkrét ajánlatot is? Érdekelne. Privátban is jöhet.
Köszi
buvartacsko É Rendben, köszönöm neked is a tippet.
-
puente
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 6s vagy 7 vásárlásán gondolkozom, tudtok ajánlani esetleg ebay-es vagy valami más külföldi megbízható eladót?
Köszönöm
-
mr.tamasbiro
őstag
Vodafuggo telót ha a tulaj külföldön van ki fuggetlenit a Vodafone vagy csak személyesen számlával?
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
QuickType-ot hogyan lehet engedélyezni? Az Apple honlapja azt írja elérhető magyar nyelven is, de én eddig csak angol nyelvvel láttam. Használja valaki? -
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz szeretnék tokot. És ebben kérném a segítségeteket. A fő szempontok hogy ne menjen be a por a telefon és a tok közé, megfelelő védelmet biztosítson illetve ha ez számít zsebben fogom hordani. Gondolkoztam Flip tokon is, de végül arra jutottam hogy attól túl vastag lenne a készülék. Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Tok használata mellett érdemes hátlapi fóliát használni?
iPhone 8 Plus Case Liquid Air Armor
UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
UAG MONARCH SERIES
Speck Presidio Grip Superior Impact Protection Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Silicone Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case
Aiino - Strongly case for iPhone 7 Plus and iPhone 8 PlusIlletve kinek mi a tapasztalata a XPRO Tempered Glass 0.33 iPhone 7/8 Plus 3D fóliával?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! 4S-ről költéznék 7-re, de az elvileg egyszerű költözés nem akar összejönni. Csináltam 4S-ről egy mentést a gépre Itunesban. Élesítem a 7-et új készülékként, majd rádugom az Itunes-ra, hogy visszaállítsam a mentésből, de az Itunes nem látja a 10 perccel korábban ugyanazzal az Apple ID-val készített mentésemet. Próbáltam rögtön az Iphone 7 bekapcsolásakor Itunes visszaállításból beüzemelni, de ott sem látja.
-
aujjobba
addikt
válasz
zoli62 #187521 üzenetére
Nincs support?
Én beszéltem magyar supportossal telefonon, de technikai problémám volt amivel ő nem tudott mit kezdeni azon kívül hogy lépjek ki az appleid-ból meg vissza.
Ekkor átkapcsolt egy angolul beszélő szakihoz, bent maradt a vonalban egy kis ideig csekkolni kell-e tolmácsolnia, aztán amikor látta hogy nem kell kilépett. -
Djuree
félisten
előrendelt játékról hogy tudom törölni az előrendelést? véletlen rányomtam és nem is kérdezett semmit, egyből előrendelve státuszú...
-
herdsman12
őstag
-
w.miki
veterán
válasz
buvartacsko #187503 üzenetére
google nem, de (#187499) madgie : üveg hátlap tippje segített.
elvileg a DFU mód is megvan, az google segítségével, de ebben nem vagyok biztos
(Bekapcs 3mpig majd gyors fel, le?)
Ugyanis az itunes nem frissíti az iphone8-at eben a módban.
Azt írja, a készülék jelkóddal zárolva van... hát pont ezért akartuk frissíteni
Mi lehet a gond? -
hito
nagyúr
válasz
Totheground #187493 üzenetére
És tényleg
Már csak az kéne, hogy kóddal, vagy ujjlenyomattal védeni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest