Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Yushchenko #185193 üzenetére
Igen.
-
madle
őstag
Üdv,
olyan kérdésem lenne, hogy az aktuális iOS-nél, hogyan lehet beállítani a Mail-ben hogy balra legyintésnél egyből törölje, ne pedig Archiválja? 8.3-nál tudom, hogy a csatolt email fiókra kell rámenni és ott tudom beállítani, viszont ezt nem találtam meg az új iOS-ben.
Másik: SE-re ilyen notesz stílusú tokot milyet ajánlanátok?
-
válasz
norberto_th #185194 üzenetére
Szerintem viheted.
-
norberto_th
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a telkomtól vettem egy i6S-t még 2015 decemberében, azóta visznt pixelhibák miatt illetve mikrofon hiba miatt cserélve volt már 3x, legutóbb egy hónapja, viszont legutóbb nem egy telekom igyfélszolgálat által, hanem egy iStyle által volt cserélve. Na most az akkumlátor olyat produkál, hogy este feltöltöm, leveszem, reggelre ki is kapcsol, totál lemerül, konkrétan egy 1 hónapja cserélt telefon, amin még van garancia, mivel az iStyle is adott rá 3hónap gyártói garit.
A kérdésem az, hogy a telekomhoz vihetem-e gariztatni attól függetlenül hogy én az istyle-ban cseréltettem legutóbb (fődarab csere)? A vicc az, hogy kétszer is felhívtam a telekomot, mert az egyik marhaságot mondott, a másik meg nem tudta megmondaniAdtak egy központi szervizes telefonszámot, de foglaltak, lehet csak vasárnap nincsenek ott, nemtudom. Elhajtana a telekom, mert máshol volt legutóbb a készülékcsere, DE náluk vásároltam?
Komolyan vicc és már elfogyott a türelmem, hogy ilyeneket produkál a 6S. Nagyon elhondolkodtam egy teócserén, pedig ez is tökéletes nekem még mindig. -
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Még mindig csak a Maps az egyetlen navigáció Carplay-re?
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Írt mailt a Gmail csapata,h frissítsem a levelezőprogramot. Kérdésem az IOS mail levelező rendszerével szinkronizáció megmarad-e? Nem akarom az aplikációt külön letölteni. Köszi! -
Valdez
őstag
Sziasztok!
Régóta használok iphone-t, és főleg az utóbbi időben idegesít valami, amit nem tudok orvosolni, ez pedig az ébresztésnek a hangereje. A kérdésem egyszerűnek hangzik: hogyan tudom levenni a hangerejét?
Keresgéltem már neten erre megoldásokat, de azok nem váltak be (hangok és haptikus jelzések -> állítás gombokkal be, ébresztőnél hang kiválasztásakor hangerő levesz), utána is ugyanolyan hangerővel ébresztett.
Ez főleg akkor idegesítő, amikor véletlenül nem kapcsolom ki az ébresztést és reggel szívrohamszerű állapotba kerülök ettől.Köszönöm a segítségeteket.
-
univerzita
addikt
válasz
univerzita #185184 üzenetére
Visszatérítésre gondoltam.
-
default.
őstag
válasz
tboldi #185180 üzenetére
Létezik, hogy nem kaptam "számlát" a vásárlásról?
Sajnos tényleg nem találom az AppleID-hez tartozó email címemen, pedig nem töröltem ki semmit (be sem léptem sokáig) a fiókomból, nincs a spam-ben, se máshol...
Valahogy tudom "érvényesíteni" ezt a vásárlást/visszatérítést?Köszönöm!
Üdv -
default.
őstag
Szervusztok!
Kerestem, de nem találtam érdemi információt. Van még refund az AppStore-ban?
Fél óra keresés/munka után sem tudom sehol visszaigényelni egy vásárlásomat.
A vásárlás körülbelül 2 hete történt.
Próbáltam iTunes-on keresztül, illetve a reportaproblem.apple.com-on is. Sehogy nem találom, hogy kéne.Köszönöm előre is,
Üdv! -
Tibee86
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #185176 üzenetére
Én biztos visszavinném a helyedben.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
dvdbackuper #185175 üzenetére
Nem mert I Style -ben cserélték.
Ezért sincs semmi ötletem miért merül. -
dvdbackuper
őstag
válasz
mr.tamasbiro #185173 üzenetére
valami gagyit raktak bele?
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Írtam régebben hogy az előlapi mikrofonnal problémám van. Ha kihangosítóval beszélek, diktálok vagy az előlapi kamerával veszek fel videót, akkor az első másodperc nagyon halk, utána viszont teljesen visszaáll a megfelelő hangerőre. Diktálásnál az első szót abszolút nem ismeri fel a telefon, utána viszont gond nélkül megy. Siri sem hallja a Hey Siri-t, csak ha teljesen a számhoz emelem a telefont.
Jövőhét szombaton viszem vissza a telefont. Kérdésem, hogy mire számíthatok? Javítják vagy cserélik? Őszintén szólva szerintem nem hardveres a probléma. A telefon pedig kitűnő állapotban van, nem szeretném ha szervizben esetleg sérülne. Más nem tapasztalta 8/Plus vagy X esetén ezt a problémát?
-
mr.tamasbiro
őstag
Na a tegnapi akksi csere után az a helyzet,hogy éjjel majdnem lemerült fullra, pedig este töltöttem fel.
Reggel ezért újra tölt. De csak eddig mert megint tölteni kell.
Tehát 1 nap alatt 2-szer töltöm a zsír új akkut.
Ennyire nincs megformázva az új akksi? -
tuzpenge
őstag
Szerettem volna bekapcsolni az üzenetek mentését de sajna csak akkor lehet ha bekapcsolom a kétlépéses hitetelesítést? Viszont régebben olvastam itt hogy az meg néhány embernél okozott anomáliát és nem tudott belépni a fiókjába. Hogy lehet megoldani hogy a későbbiekben ne legyen probléma ezzel? Megadjak 2 telefonszámot vagy hogy? Igazából nem is értem miért kötötték az üzenetek mentését ehhez.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vilagos #185147 üzenetére
X jó kérdés, hiszen az eddig nem létezett, így tippelni is nehéz, de az eddigieknek megfelelően várhatóan a 8 a 7 mostani árát kapja meg, 7-est pedig nem fognak tovább forgalmazni hivatalosan. Fél évet amúgy ritkán éri meg várni új iPhone-ra, mivel hivatalos helyről szinte sosem éri meg az 1 évvel korábbi modellt megvenni, a nem hivatalos ára pedig jóval lassabban változik a modelleknek, mint a hivatalos, az új modell megjelenése után legalább 2-3 hónap még mire a GSM bolti/aprós árak is tükrözni fogják a hivatalos árbeli csökkenést.
Ha új telefon kell, azt ajánlom most szerezd be a neked szimpatikus modellt megbízható eladótól/boltból olcsón, ne várj ezzel őszig. -
gergo36
csendes tag
Hali mindenkinek!
Egyszer már próbáltam, hátha most tud valaki segíteni.
Néhány kirándulás/utazás képeit szerettem volna gépre átpakolni (kb 1500 kép), amikor szembesültem a következő problémával.
Sok kép készítéséhez szűrőt használtam, de ezeket már nem látom a képeimen. Az utazások alatt nézegettem az elkészült képeket, és akkor még megvoltak, de jelenleg már egyik képemnél sincsenek meg. A gyári programot használtam, és utólag nem módosítottam a képeket, csak a fotózás előtt játszottam a beépített szűrőkkel. A képeim jelenleg "eredeti" állapotban vannak.
Néhány képnél megpróbáltam a szűrőket visszaállítani, és úgy le is sikerült mentenem őket.De amikor pár nap elteltével ismét szerettem volna a képeket megnézni a telefonon, megint eredeti állapotban voltak.Valakinek valami ötlet?
Ez szoftveres probléma, vagy esetleg valami beállítás rossz nálam?Köszi!
-
FlashLed
senior tag
Itt is jobb Akkuidő 11.4 óta. 6S.
-
wolf13
őstag
SZiasztok.
Beállítottam fiókomhoz a családi megosztást, hozzá rendeltem a lányom. Igaz felnőttkén jegyzi. Viszont a kikapcsolva hagytam a Szülő/Gyám funkciót, így elvileg ő nem tud vásárolni ?
Megvettem neki egy appott , a Picomatic Photo Editor-t , de az ő storejában még mindig az árat írja , nem a felhőt mutatja , gondolom azt kellene. Mi lehet a gond ? Írja a megjegyzésekben, hogy osztahtó az alkalmazás.
Köszönöm előre is.
-
daniele
aktív tag
Tényleg ennyivel jobb akksiban a 11.4?
-
-Ben-
veterán
válasz
univerzita #185155 üzenetére
Tartok tőle, hogy sokaknak elég lesz ez is...
-
-Ben-
veterán
válasz
univerzita #185153 üzenetére
Jó bunkó az a keret..
Remélem nem ilyen lesz..
-
válasz
univerzita #185151 üzenetére
Már ha lesz...
-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az ideje lassan lecserélni az SE-m. Az X tetszene a legjobban, de az ára elég húzós. A plus-ok túl nagyok nekem. Az újak gondolom magasan nyitnak árban. A 7 vagy 8-on gondolokozok.
A kérdésem az lenne hogy mivel akár szeptemberig ráérne, szerintetek az új telók megjelenése mennyire fogják lejjeb tolni a régiek árát, akár X akár 7,8 esetében? Esetleg megérné addig várni? -
-Ben-
veterán
válasz
megema #185142 üzenetére
Nézd, kb. hasonló listát tudnék írni az SE-vel kapcsolatban. Szerintem túlzóak az elvárásaink. Engem ilyen kisebb hibák már egyáltalán nem érdekelnek, legalábbis képes vagyok túltenni magamat ezen. Egyik se tökéletes, mindnek van valami apró hibája, ha meg mégis kifogsz szökőévente egy szinte már tökéletes darabot, akkor örülj neki. De ne lepjen meg, ha elromlik, kicserélik és a csere már megint hibás lesz....
Ez van.
Azért a kérdésre is válaszolok: nem cseréltetném.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #185143 üzenetére
Maga a csere nem 15-30 perc volt hanem 45.
Ez azért gáz.Akkor a győri traumatológiára ne menj! Volt, hogy időpontra mentem kontrollra és 4,5 órát kellett várnom, mire behívtak a rendelőbe.
-
válasz
mr.tamasbiro #185143 üzenetére
Gáz, hogy 45 pec? Nekem 1 hét volt, miről beszélsz
-
mr.tamasbiro
őstag
Ma voltam a kedvezményes akksi cserén az Andrássy úton a 6s-mel.
2015.októberi a telefon.Beleestem a szériahibás akksikba amit cseréltek 2016.decemberben.
Most meg a kedvezményes csere lehetőséggel éltem mert nálam kb.1,5 évet bír az akksi az én szokásaimmal.
Maga a csere nem 15-30 perc volt hanem 45.
Ez azért gáz.
Időpontra vittem egyébként.
Holnap írom,hogy mennyivel bír többet. -
megema
őstag
válasz
megema #184614 üzenetére
A megválaszolt hozzászólásomban leírt hibákkal ti cseréltetnétek az i8-at? Kíváncsi lennék a véleményekre. Eddig nem volt rá időm, de bántják a csőrömet, sajnos ilyen vagyok...
(Az akku azóta már csak 98%-os. Önmagában nem zavar, de ahhoz képest fura, hogy másfél hónapos a készülék, és egy fél éves i7-nél is 98%-ot ír a Beállításokban.)
-
nord_
veterán
válasz
Tibee86 #185139 üzenetére
Szintén.
Magyarósival egyetértek: ha az ár számít, akkor 6s, ha viszont több a pénz, akkor 8. -
nord_
veterán
válasz
dvdbackuper #185135 üzenetére
Vagy router probléma.
Nálam két router van: minden mobileszközünk a földszinti telekomossal 2,4 GHz-en szépen megy, míg 5-ön pont ugyanezeket a jelenségeket produkálja. Az emeleti jó öreg Apple AirPort Express pedig mindkét sávon tökéletesen muzsikál. -
_adaml21_
őstag
válasz
Stylerr #185115 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem éri meg. 20, esetleg 30 ezret megérne, hogy újabb generáció, de szinte semmiben sem nyújt új élményt.
Vezetéknélküli töltés - ha erre szükséged van, akkor egyértelműen 8, de az emberek kis százaléka használja csak.
Kijelző - van true tone, nem rossz dolog, de azért bőven túl lehet nélküle élni...
Tárhely - itt van tényleges előny, nem 32 Gb az alapverzió, ami már néha szűkös, 64 bőven elég az emberek többségének.Én nagyjából ennyiben látom az előrelépést... persze jobb kamera, meg hardver, de ezek az esetek 99,9%-ban észrevehetetlen különbségek.
Szerintem jelenleg a 7 éri meg, mint jó árú telefon, ha meg többet akarsz költeni, költs még egy picit többet, és vegyél egy X-et.
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Néha az aksi használatnál feltűnt hogy az elsők közt szerepel olyan hogy App Store (hang) ami 1 perc használatot jelez,de viszont az aksi használat 12%-ra felugrik!Ez mitől van?Meg mi az hogy AppStore hang?
És érezhetően faszán le is szívta az aksit!A kijelző idő most jelenleg 3-óra 20 perc,az aksi pedig 32%-ra csökkent (i7,2-hónapos teló)! És azt is észre vettem hogy heti 1-2 alkalommal ez jelen van az aksi használatók közt!Más is tapasztalt hasonlót? -
ngyk90
újonc
Sziasztok!
Van nekem egy iPhone 7 128gb. Sokat jarok kulfoldre es telefonrol szoktam navigalni, online tv-t nezni, amihez a sima 7 kezd kicsinek bizonyulni. Amire hasznalom a telefont: facebook, messenger, bongeszes, navigacio, online tv! Jatszani egyaltalan nem szoktam rajta!
Elgondolkoztam rajta, hogy a sok navigacio es bongeszes miatt sokkal jobban bevallna egy Plus, de nem szeretnek meg tobbet beruhazni egy hasznalati targyba!
Az lenne a kerdesem, hogy mennyire vennem eszre a lassulast vagy a kulonbseget ha egy 6s plus-ra cserelnem le? 1 evre tervezek a telefonnal kb nem eletem vegere, de nem szeretnem ha olyan merteku lassulast tapsztalnek, mint az uj ios-el hasznalt 5s-ek pl.
Ebben kernem a segitsegeteket! Elcsereljem vagy nyeljem le a bekat, hogy 1 eve nem a plust valasztottam es inkabb fizessek ra egy 7 plus-ra?
Koszonom elore is!
-
válasz
NeoExDeath #185127 üzenetére
Beállítások -> iTunes és App Store -> legalul?
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Valamikor kevés volt a hely a telómon és rákattintottam hogy törölheti a nem használt alkalmazásokat magától.
Mostmár van hely és néha olyan dolgok is eltűnnek amik kellenének, pl számológép meg diktafon
Hogy lehet ezt a dolgot kikapcsolni?
-
spider80
őstag
Sziasztok! Visszatértem az iphone táborba egy 256 gigás silver I7 Plus telóval, S8ról váltottam.
-
purplered
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat!
Sikerült választanom,kipróbáltam az iphone x-et és a 8 plusot is élőben,végülis a 8 plus piros színe mellett döntöttem.
Jövőhéten érkezik meg
-
törölt tag
van egy 32 gigás se-m és az a gondom vele hogy bekapcsolás után néha (nem mindig) lassan csatlakozik a wifire. sokáig helytelen jelszót ír ki. de egy kis idő után csatlakozik. mi lehet a gond?
-
nederlanden
senior tag
Kihasznaljak,visszaelnek es nagy bizniszt huznak abbol,hogy sokan ilyen tudatlanok vagyunk, nem hiszunk az apple-nek,samsungnak,h igenis nagyon strapabiro karcallo eros kijelzoket csinalnak mar....ezek az ugyeskedok letorlik egy vizes kendovel es bemutatjak 5-10-20ezerert nekunk milyen strapabiroak mar alabbol gyarilag foliak nelkul..nulla semmit nem er semmilyen nano reteg,,ezek ennyire erosek alapbol.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Stylerr #185115 üzenetére
iPhone 7 + AirPods szerintem
vezeték nélküli töltés nagyon lassú, kábelen 2 amperrel is tud tölteni a 7-es, megfelelő töltővel persze
üveg hátlap könnyebben törik, egy vagyonért cserélik
ha véletlen törik a 8-as kijelzője és nem az Apple cseréli, akkor nem lesz fényerőszabályzás
7-esnél gyakori a hang probléma, sokak szerint ez szoftveres, de sajnos nemnem kell dobálni és nem lesz baja
Airpods: imádom, amióta megvan! a gyári fülest az rühelltem mindig is, de ez nagyon jól szól és baromi kényelmes használni ( bár vannak emberek még mindig, akik furán néznek, keresik a vezetéket )
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Iphone vásárlása előtt állok, és az a kérdésem, hogy az Iphone 8 megéri-e az 50 ezer Ft felárat a 7-hez képest? Fogalmazhatunk úgy is, hogy jelenleg inkább a 8-at vagy a 7-et éri meg jobban megvásárolni?!
Köszönöm szépen előre is! -
-
Clemi
veterán
válasz
nederlanden #185091 üzenetére
Azért majd a személy leírását ne felejtsd el megadni a hatóságnak annak, aki fegyverrel kényszerített, hogy márpedig most te tetesd fel a nano védelmet a telefonodra....
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mitől lehet,ill ti tapasztaljátok-e,h a messenger állandóan kiirja zölden “kapcsolódva-kapcsolódva”? -
norberto_th
aktív tag
Rájöttem, miért halkabb AM-ban a zeném, mint máshol (altalam feltöltött zenék) ahol lejátszom őket, mert be van kapcsolva a hangszínszabályozó, mégpedig a Rock, ami miatt halkabban szól a zene
valóban semmit nem ront rajta az apple, ez most nekem is fájt
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja vásároltam egy airpods fülhallgatót. Kb 2-3 hete azt csinálja, hogy véletlenszerűen( van hogy 1 hétig sem, de van hogy naponta többször) lecsatlakozik a telefonról/ nem szól. Teljesen kiszámíthatatlan. Telefont már újra húztam. Párosítást is megcsináltam újra. Semmi javulás. Mi lehet ennek az oka?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest