Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#01758976 #109088 üzenetére
Pedig igyekszem.
4 éve van 55-ös LG oled (tudom kicsi, de nekem elég). Mai napig le tud esni az állam tőle. És bizony sokat hozzátesz a vizuális élmény a hanghoz, főleg úgy, hogy van mögötte egy nem rossz (elnézést) lánc, ami hasonlóan zenél filmen (koncerten), mintha flac menne USB/SSD-ről. YT-on meg egyre több az anyag, igaz reklámok is, de erre is lenne ugye fizetős megoldás.
Csak pár gyűjtő fogalom: kexp, npr, jazz gallery, montreux jazz festival, tele érdekes, sokszor nagyon jó zenékkel/koncertekkel és még 1 millió régi és új zene, amik meglepően jól tudnak szólni...kivétel a kivétel. Ja, Dűne qrva jó lett cakkpakk. Aki szereti az ilyesmiket.#109085migabi24 Engem is be tud rántani. Néha egész délután nyomom, ami eszembe jut,
néha meg éjszakába nyúló válogatások jönnek össze. 65" "szerencsére" el sem férne nálam, de nem lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Konteó topic
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest