- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Üdv!
Most már félig meddig én is ide tartozom egy nekem új Yamaha RX-V430RDS-el és két db Videoton Dc 2050 (3 utas hangdoboz, 8 Ω, névl. telj.: 40 W, zenei telj.: 50 W, 45-20000 Hz)
MOst olvastam O L I esetét,én is tudok ilyet művelni?Vagy honnan tudom,hogy mi az a max amit még adhatok neki?
Még nem volt lehetőségem kipróbálni mit tud a kicsike,mert este 8kor nem örülnének a szomszédok
Bár talán addig nem pukkantottam el a hangszórót
Viszont a család még nem tudta értékelni az újdonságot .2x3 watt helyett 2x50 watt szólhat -
python1
veterán
válasz
szmegma #19392 üzenetére
Hali!
Az attól függ,hogy hány ohmos hangfalakat használsz,ha vegyesen akkor 4 ohmra, ha 8ohm nál kevesebb akkor 4 ohm-ra, ha 8 ohmos minden hangfalad akkor 8-ra.Egyébként a hangfalban nem fogsz kárt tenni helytelen ohm beállítással csak az erősítőben.Bár annyira nem kell félned az újabb erősítők illeszthetősége elég jó és széles ohm ingadozásokat enged.De ha már lehet akkor célszerű belőni.Minőségileg egyik beállítás sem rosszabb a másiknál! -
evko
aktív tag
Lényegében itt most az a kérdés, melyik házimozi erősítő jobb???
Most nézegettem a Yamaha 20sm-es aktív mélynyomóját, ami 25-30 ezer közt mozog, azzal képzeltem el a Yamaha erősítőt... Az onkyo pedig passzív 16-os méllyel van...
A többi még kérdés, de az Onkyo szatellitjei nem valami nagy számok szerintem, ha egyenlőre egy Z-5500-as szatelliteket csapok az erősítőhöz (Yamaha) és az aktív mélyet, akkor is talán jobb a cucc, mint az Onkyo szett...
Vagy nem???? -
szmegma
aktív tag
Az erositomon belul lehet allitani, hogy 4 vagy 8 ohmon mukodjon. Melyiket celszerubb? Nem megfelelo ohm beallitassal lehet kart okozni a hangfalakban? Ha esetleg mind1 melyik, akkor van-e minoseg beli kulonbseg?
-
KTTech
veterán
válasz
Dorian #19388 üzenetére
Úgy, hogy a magas-sugárzók egy 100W-os hangfalban nagyonmax. 2-5W-ot képesek elviselni. Az erősítőknek meg nem gond leadni 100W-ot bármilyen tartományban manapság 10-100kHz közt. Rakj be egy CD-Generátort mondjuk 18kHz-en, és nyomd fel a hangerőt. Garantálom, hogy leégeted a magas-sugárzót.
-
ricsik
őstag
Én is évekig Pc-ről néztem a filmeket. Elvoltam vele, néha jött egy két hiba, win reinst utáni újraállítgatás, de túl lehet élni. Aztán nyáron váltattam popcornra, hát nekem sokkal jobban bevált. Nem kell állítgatni, telepítgetni, baszakodni, egyből jó minden, megy minden. A kép is sokkal jobb lett. PC-n direkt csináltam képi összehasonlításokat, ahány lejátszó program annyi féle képminőség. A popin egyből fasza, az összes közül a legjobb. Persze a Pc-t is be lehet lőni hasonlóra valószínű, de sokkal egyszerűbb egy célgép. Egy igényes Hd képes htpc sokkal többe van mint egy átlagos mp., ill. akárki akármit mond sokkal többet fogyaszt.
Nem akarok vitázni, tényleg mindenki azt választja ami szimpatikusabb, ezt csak az én tapasztalatom és véleményem. -
Koczi
tag
Sziasztok.Kérdeznék olyat aki nálam jártasabb.Szeretnék házimozi erősitőt venni de nem tudom melyiket érdemes.Yamaha,Onkyo,Marantz ezek érdekelnének inkább.De nem zárkózom el más tipustól sem.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam, bár nem sokat...
Lenne egy gyors kérdésem...Onkyo HT-R380 (persze ez csak szettben van) vagy Yamaha HT-R3063B esetleg Yamaha HTR-6230S ? Melyiket érné meg jobban megvenni? És miért?
Köszi előre is..
-
Gergőke88
addikt
Ez a 3063 erősítő miben különbözik a yamaha 367 erositotol? Vagy mindkettő ugyanaz?
Ha hdmi 1.4-es akkor a hangot is átviszi? Illetve kikapcsolt állapotba a képet és a hangot továbbítja a tv fele? Azt látom hogy a HD hangokkal nem tud semmit kezdeni, mondjuk ezzekkel a hangfalakkal nem is lenne értelme. köszi a segítséget! -
BBéci
legenda
válasz
Engikrisztus #19381 üzenetére
Egyet olvass vissza!
A kettő közül a Yamahára szavazok. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #19366 üzenetére
Azért ez nem semmi elismerés.
-
Engikrisztus
tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni az alábbi dologban.Van egy Samsung LCD TV-m és egy WD TV LIVE médialejátszóm.Szeretnék valami tűrhető,de nem profi szintű és árú hangrendszert mellé tenni.A házimozi rendszerek,amiket néztem,azok fejegységgel együtt vannak,amire nekem nincs szükségem,a ha meg veszek egy erősítőt és külön a hangszorókat,az meg nagyon sok pénz.
A WD csatlakozói:HDMI,USB,Optikai hang,Kompozit,Komponens.
Hogy tudnám ezt legegyszerűbben és legolcsóbban megoldani?
Bocs,ha valakinek egyszerű a kérdés,de én valahogy eddig csak a vizuális részével foglalkoztam a dolognak,az audióhoz láma vagyok. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Érdeklődtem mar az Onkyo 5305-s szett ügyben 100000ft-ért tudnám megvenni, de holnaptól akciós lesz a MM-Ben egy Yamaha 3063 erősítő NS50 frontokkal és Ns-pk60 hattersugarzoval illetve centerrel 110000ft-ért. A felhasználás 90%-ban film lenne. Melyik a jobb vétel szerintetek? Köszi
-
O_L_I
őstag
Hehh sikerült gallyra vágnom a frontjaimban a magas sugárzókat...
csak kíváncsi voltam mi a legmagasabb hang amit még hallok.
a 18 kHz-t már nem halottam csak a reccsenést....Akkora láma vagyok, hogy az valami félelmetes. Most lett volna végre egy kis időm, hogy végre hallgassam mióta visszahoztam a Hivoxból őket. Vettem fasza kábelt is erre tessék
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19377 üzenetére
Nálam az Arcam AVR500 40 hertzet állított be és tetszett a hangzás.
-
válasz
xtremetuning #19371 üzenetére
Így már korrekt és visszaszívom, amit a félreérthető szavad okozott. Amint írtam is, fátylat rá.
Üdv,
Vik -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19371 üzenetére
A teljes mértékben, még jobb szinonimája a maxigázon-nak. Én úgy értettem.
-
ToxLee
őstag
válasz
Vikthor #19359 üzenetére
Én is HTPC-t használok. Jelenleg Media Player Classic, Total Media Theater 3 és XBMC-t használok. Játékokhoz optikait kábelt használok, filmhez HDMI-t. Nekem semmi bajom sincs a PC-vel meg persze a célhardverekkel se. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya, szerintem.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19367 üzenetére
A házimoziban.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #19358 üzenetére
"A transparens audio jó kábeleket gyárt"
Michael Framer (az egyik legjobban elismert amcsi high-endista) azt nyilatkozta anno egy pár éve : - sok évtized a high-endben eltöltött év után megtaláltam a kábeleim.
Ugyhogy ja-ja, nem olyan rossz....
Természetesen a Néhai srácról is csak jókat hallottam.
Fényezés : azt gondolom anyag + 30-40 forint.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19361 üzenetére
Én sem értem a reagálását.
Az áramfogyasztásról egy szót sem írtál. -
válasz
xtremetuning #19361 üzenetére
Igen.
-
Vidala
senior tag
válasz
Warter #19348 üzenetére
Az utóbbi időben én is inkább célhardver párti lettem, pont az itt felsorolt "kényelmi" szempontok miatt. Kár, hogy az XBOX360-at nem upgradeeli a M.soft, mert az is egy egész jó kis kütyü lenne, ebben a PS3 sokat ráver.
Így most egy Dune HD Max van a későbbi kívánságlistámon (persze nem baj, ha frissítik még ahogy olvasom, meg az ára is csökkenhetne)
Viszont azt is vegyétek figyelembe, hogy aki PC-t vesz, az nem feltételnül akar, és nem is szükséges külön médialejátszót vennie! Nyilván nem csak ezért veszi (mert ha igen, akkor tényleg tudatlan), hanem számos más célra is használja. Ettől zseniális szerkezet. Igaz, azt is figyelmesen kell kiválasztani, összerakni, akárcsak egy HM rendszert, hogy minden klappoljon. Sőt, az is igaz, hogy nem lehet amerikai házziasszony módján kezelni, akármennyire is ígérik a gyártók/szoftverfejlesztők. Viszont azért az sem igaz, hogy lehetetlen lenne egyszer beállítani. Vikthor az élő példa, és gondolom nincs egyedül. A saját példám csak azért nem hozom, mert az eddigi gépem még nem volt teljesen HD képes (hang és blu-ray híján), de amit tudott, azt ki tudtam belőle hozni.
Az miért jobb, aki meg azt nem tudja, hogy egy HM erősítőbe milyen kábelt, hova kell dugnia? Vagy mit, hova állítson? Főleg, ha mellényúlt a vásárlásnál! Az extra tuningokról (tápkábel és hasonló témák) már ne is beszéljünk.
Mint korábban már írtam, én is éppen vettem egy új notit. Nem elsősorban HM céllal, de olyat kerestem, ami már ebben is full extrás. Még számos dolgot nem tudtam rajta kipróbálni, de eddig jók a benyomásaim főleg, hogy rendkívül csöndes is. Így nem rohanok külön médialejátszót venni. Remélem a későbbikeben is beváltja a hozzá fűzött reményeim, és akkor egyhamar nem is fogok.
-
válasz
Warter #19355 üzenetére
Nézd, nekem az volt a fontos, hogy olyan lejátszó kell nekem, ami 1. az album/filmborítókat és az összes filminfót képes megjeleníteni. 2. Az összes filmemet egyszerre kilistázza, hogy kedvemre válogathassak és ne kelljen másolgatni, meg külső HDD-ket cserélgetni. 3. Minden filmet gond nélkül lejátszon, és ne legyen szaggatás, kép-hangzavar.
Nem maradt más választásom, mint a HTPC, mert nekem ilyen igényeim vannak. Ez az Én rendszerem, ami, lekopogom, tökéletesen működik.
Üdv,
Vik -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #19350 üzenetére
Csak érdekelt volna, hogy mégis mennyit kérnek érte. Nekem mind a 4db állót és a centert kéne fényezni, a sub az úgy is fekete most is.
A transparens audio jó kábeleket gyárt.
Én most tettem egy próbát Néhai gyerek kábeleivel, hát nem semmi cuccot gyárt.
Egyik ismerősöm össze rakott egy sztereo rendszert 6,5 millióért. Audio note hangfalkábel 400e ft-ért, hozzá gryfon ( ha így írják ) összekötőt 160e ft-ért használt.
Sehogy se szólt a rendszer, ő azt mondta szarúl szól, mikor meghallgattam még annál is rosszabb volt mint gondoltam.
Bekötöttük neki is néhai gyerek kábeleit, 7N tisztaságú réz hangfalkábelét, és a 99,9999%-os ezüst kábelét, és a tápkábelét.
Láss csodát minden a helyére állt, nagyon komoly hangja lett a rendszernek.
Másik ismerősöm a harmonic technology kábeleit szintén dobta ezek a kábelek után. Én kimber 4tc, 8tc kábeleimet hajítottam ki a rendszerből miután meghallgattam ezeket. Tényleg tud ez a srác, ja és a legjobb , hogy bármikor tudja bármilyen irányba hangolni.
És jelen pillanatban még el sincs szállva az árakkal. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19350 üzenetére
Nem értem, minek azok a flancos kábelek, amikor az UTP fonatnál nincs jobb.
-
válasz
xtremetuning #19354 üzenetére
feleslegesen ironizálsz, mert amíg nincs belátásod az ELMŰ számlámba, addig nem kellene ilyeneket feltételezned sem. Mégegyszer mondom, nincs számottevő differencia ami az elektromos fogyasztást illeti.
Üdv,
Vik -
Warter
addikt
válasz
Vikthor #19353 üzenetére
Így van, kinek a pap, kinek meg a papné. Én 2 éve meguntam hogy PC-ről nézzek filmeket akkor vettem az Asus-t, azóta is úgy gondolom, hogy remek döntés volt. Bár most tervben van egy Dune beszerzése, de elsősorban a HD-s hangok miatt. Szóval mindenki használja azt ami neki tetszik.
-
válasz
Warter #19348 üzenetére
Ha a fogyasztásra gondolsz, nem megy ez a nap 24 órájában, úgyhogy nem számottevő, ergo felesleges kérdés. Frissíteni sem kell, mivel mint mondottam, elég 1x belőni a beállításokat az elején azt slussz. Minden megy rajta. Amúgy meg kinek a pap, kinek a papné, nálam minden megy ez a lényeg.
Üdv,
Vik -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #19341 üzenetére
Elég sok autót fényeztetek, nem hiszem, hogy nagy extra lenne...
-
Warter
addikt
válasz
madgie #19342 üzenetére
Ez igaz, valóban kell frissíteni kb 2 havonta 1x. Ami max 1 perc és semmit nem kell se előtte se utána csinálni. Van otthon 1-2 gép, de inkább 1 firmware, mint egy rakat biztonsági frissítés, lejátszó és driver frissítés minden hónapban.
Vikthor: És mennyit költöttél rá? És mennyit költesz rá minden évben?
Speciel én az Asus-t megvettem 2 éve, azóta egy fillérbe se került. Teljesen hangtalan és nem kell rajta semmit állítgatni vagy frissíteni max néhány havonta 1 firmware-t.Ja és nem utolsó sorban a fogyasztásról még nem is beszéltünk, ami ugye ég és föld.
-
Ezért kell normális ventiket használni, pl. Zalman ZM-F1 FDB ezt ha leveszed minimumra meg nem hallod, pláne 3m-es távról. Jelenleg nekem is PC-m van Chieftech Dragon nagytorony, de mivel Zalmit használok, és olyan alkatrészeket, ami nem olcsó btw, de nálam az is szempont volt, hogy a gép kussban legyen, miközben azért produkál légmozgást (hűtést) is. Külön kivágtam a ventillátor védő rácsokat, hogy mégjobban minimalizáljam a fölös hangkibocsájtás. Ez nem érv, hogy a PC hangos. A hangos PC az tényleg hangos, de ha ésszel összerakod és minimális moddolást elvégzel rajta, akkor csodákra is képes lehetsz ami a szellőzést és a fölös hangkeltés elkerülését illeti. A hosszú kábelezés is kivitelezhető, nekem nem jelentett gondot.
Üdv,
Vik -
madgie
titán
válasz
Warter #19339 üzenetére
Egy baj van ezekkel a kütyükkel: állandóan frissíteni kell a fw-t. A WDTV Live-om a legfrisebb mkv-k egy részét nem játszotta le az alig másfél hónapos fw-vel, mostani frissítés óta meg int mindent visz, de pár hónapon belül megint ugyanúgy frissíteni kell.
Egyébként a PC-vel is cumi van sokszor, nem jól jeleníti meg a 24 Hz-t, szaggat, képkockákat dobál el (bőven erős a gép), esetleges driverfrissítésnél megmakkan az addig jól működő lejátszás. Az XBMC sem tökéletes sajna, amióta nVidia-m van, azóta nem tudja az auto framerate váltást (az viszont igaz, hogy RC változat, tehát nem csodálkozom)
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #19255 üzenetére
Utána kérdeztél már, hogy mennyiért fújnák le?
Lehet egyszer én is lefestetem a jmlab -okat, fényes feketére, jobban illene a szobához.
Megkérdezhetem, hogy milyen kábeleket használsz? -
válasz
Warter #19339 üzenetére
Kezelés: Logitech Desktop Wave Pro távolról akár 6m távról is be tudom kapcsolni, le tudom lőni a gépet, pofonegyszerű.
Lejátszóprogi: XBMC, azt hiszem magyaráznom sem kell, miért jó ez a megoldás.
Válogat ez a felállás mkv-k közül? Nem.Dolgom a jelenlegi felállással, annyi, hogy bekapcs, XBMC automatikusan elindul és fogad engem a filmlistám. Ja még annyi, hogy ki kell választanom a filmet, amit meg akarok nézni.
Van ennél egyszerűbb talán?
Üdv,
Vik -
Dorian
félisten
-
Nincs baj a HTPC-s lejátszással, a PC tökéletesen alkalmas ilyen célokra, csak nem mindegy, hogy milyen úton akarja az illető használni. 1x kell jól beállítani a dolgokat és utána már megy minden. Részben az elcseszett BluRay szabvány kényszerít minket mkv-kat nézegetni... Ami persze jó, mert láttam már olyat, hogy az állkapcsomat keresgéltem a földön, és volt persze olyan is ami némi korrigálást igényelt volna... Ahhoz, hogy a PC-t összekösd nem kell más mint egy normálisabb VGA, ami továbbítja a hangjeleket is az erősítőnek, de a jelhez nem nyúl hozzá, pl RADEON HD sorozat. Nincs szükség flancos überdrága hangkártyákra. Ehhez felesleges. Fontos még a jó lejátszóprogi, bár az már majdnem mindegy, hogy milyen. Azokkal a 20 rongyos céleszközökkel meg CSAK a baj van. Volt nekem olyanom, kollegáimnak is van és nem visz minden mkv-t, ergo hasznáhatatlan. Nálam az arány 80% okés 20% nem okés (1000 filmből). Ha jót akarsz másnak, ne ajánld ezeket a kamukütyüket. Én megjártam ezt az utat és saját tapasztalatból mondom.
Üdv,
Vik -
BBéci
legenda
Hogy a hangkártya gyártói mit neveznek SIDE-nak és REAR-nak, azt csak találgatni lehet, legvalószínűbb, hogy 7.1 kimenetről van szó. Mindkét párost (külön-külön) csatlakoztasd az erősítőbe, ha egyik sem szól, a hangkártya driverében nincs valami jól beállítva.
Az ilyenek miatt beszélek le mindenkit a számítógépes filmlejátszásról. 20 pénzért kapni célhardvert, amivel semmi efféle probléma nincs.
Bár az erősítődön nem látok digitális bemenetet. -
spae
aktív tag
válasz
#09634560 #19321 üzenetére
A srác akitől még vettem adott hozzá olyan kábelt, amire mondta, hogy digitális. Aranyozott, és úgy néz ki mint egy RCA, azzal kötöttem össze azt a 6 ch input feliratú bemenetet az alaplap S/P-DIF kimenetével, de nem segített!
Jack-Jack kábelt megpróbálok szerezni valahonnan!BBéci!
Nincs leírásom hozzá, a neten pedig ezt találtam:
[link]Köszi, hogy ennyit foglalkoztok velem!
-
spae
aktív tag
-
BBéci
legenda
válasz
Warter #19312 üzenetére
Ártani nem fog, a javulás mértékének és a kábel árának viszonya a kérdéses. Csak ismételni tudom magam, ki kell próbálni!
(#19314) spae
A 6ch input az 6 db RCA. Mi más lenne???
Mindegyikhez oda van írva, hogy melyik madzagot kell beledugni. Mostanáig nem azokat használtad?
Szerintem felejtsd el a hangkártyát! -
törölt tag
Akkor teszteld le a hangkártyád (valoban nincs digitális bemenetje,a 6 ch input az analóg). Ha nem szólnak a hátsók,próbaképpp dugd a frontcsatlekozóba. Ha ott szólnak,az erősitő,ha nem ,a hangkártya vagy a beállitásai a bibisek.Engedélyezni kell valahol az 5.1 kimenetet a hangkártyádon.
-
spae
aktív tag
válasz
#09634560 #19307 üzenetére
S/PDIF bemenetet nem találtam az erősítőn, bár van egy olyan, hogy 6ch input, de azzal nem ment!
Egyelőre úgy kötöttem össze, hogy a hangkártya front kimenetét (3.5 jack), az erősítő front bemenetére (2x RCA), hangkártya rear kimenetét (3.5 jack), az erősítő rear bemenetére (2x RCA) kötöttem, a hangfalakat pedig értelemszerűen! -
Thuglife
senior tag
válasz
kisbuba #19302 üzenetére
Hello!
Igazából csak a KEF-ről tudok nyilatkozni, mert nem hallottam a Polk-ot. Én is 18 m2-es szobában használom, és bőven elegendő oda, még sok is! Felénél jobban nem volt feltekerve a hangereje. Több sub-ot is meghallgattam ebben az árkategóriában de a legtöbbnek kopogós volt a mélye ha kapott egy nagy "hangerőlöketet". Igaz ennek csak 20cm-es a membránja de elég mélyre le tud menni. Semmi zúgás, membránzörej vagy táp rezonancia nem volt, remélem nem is lesz.
A hátuljáról nem tudok most képet küldeni mert munkahelyen vagyok, de egy sima monó RCA kábel kell az erősítővel való összekötéséhez. Van még egy fázis kapcsoló, hangerő és frekivágás tekerő.
Igazából azt nem figyeltem, hogy mennyi idő alatt járatódott be. Már az elején is nagyon jó mélye volt, és ez idővel egyre finomabbá vált. -
spae
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy Kenwood KRF V5020-as erősítő, és egy ALC1200 alaplapi hangkártya (próbáltam SB Live 5.1 Digital-al is) összekötöttem a hangkártyát az erősítővel, az erősítőre a 4 hangfalat, és csak az elsők szólnak!
Viszont az erősítőn a Dolby testen szólnak a hátsók rendesen, viszont a hangkártyateszten a WIndowsban nem, pedig mindent beállítottam (elvileg)!
Valamit nagyon elnézhettem!
Ilyenkor mi van?
Kérem segítsen valaki! -
kisbuba
tag
válasz
Thuglife #11949 üzenetére
Szia!
Olvasgattam írásaidat és lenne néhány kérdésem a KEF C4-vel kapcsolatban.
A tápegység rezonancia nem lépett-e fel nálad komolyabb terhelésnél, mert a POLK. PSW 110-nél már olvastam róla, hogy előfordult, amit gyorskötözővel oldottak meg.
A KEF C4 és a POLK. PSW 110 között szeretnék düllőre jutni, mert holnap megrendelném valamelyiket a kettő közül. Nekem 18nm szobám van és egy Onkyo 307-es erősítőm, ami egy VR300-as 5.0 szetett kezel, ehhez kellene egy megfelelő tartalékkal rendelkező sub-ot.
60% film és 40% zenehallgatásra lenne használva. A csatlakozásokról tudnál nekem képet küldeni és még annyi, hogy mennyi ideig kell járatni a sub-ot?
Segítségedet előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged