Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
modflow #19699 üzenetére
Az LFE-in-be kösd be az erősítőt.
A Low Pass az aluláteresztő szűrő felső határfrekijét jelenti (azaz ez alatt a freki alatt fog átjutni rajta a jel).
A Phase pedig a jel fázisát tudja fordítani. Utóbbi kettő maradjon alapbeállításon szerintem (0°és 120Hz), és inkább a Yamahán állítsd be, ha szükséges. -
modflow
veterán
Megérkezett a mélynyomóm, a Polkaudio PSW110-em.
Egyenlőre nem akarom bekapcsolni, mert egész nap a futár kocsijában volt a hidegben és most párás lett.
Hogy kell ezt összekötni az erősítővel (Yamaha HTR-6230)
Egy kábelem van csak. Ezt beledugtam az erősítőn az "Output subwoofer" -be, és a mélyládában az "R / RFE in" -be kell? Mert 1-1 dugó van csak ugye a kábel két végén, nem kettő.
Csak így rakom, mert rohadt nagy lett a kép.
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/17/snc00289.jpgMagyar leírás persze nincs hozzá.
A hangerő az még oké, de mi az hogy:
- LOW PASS 60/90/120/LFE
- PHASE 0/180 -
Warter
addikt
Jut eszembe, megnéztem/meghallgattam a Saturnban a Onkyo SKF-4700 -s szettet, egyáltalán nem volt rossz hangja és minőségileg is jónak tűnt. 70e Ft-ért szerintem nem egy rossz választás. Aki ebben a kategóriában keres, feltétlenül hallgassa meg.
-
-
Tosee
őstag
válasz
Tomate #19691 üzenetére
Konkrét házimozi-t nem néztem ki... ezek alapján tudnám eldönteni, hogy melyik lenne jó választás számomra!
Videókártya egy geforce gts250... de hdmi-n nem igazán akar hangot kiadni! Jelnleg rá van kötve lcd-tvre de akár hogyan állítottad driver-t cseréltem semmi (még az spdif kábelt is rádugtam az alaplapra majd a másik felét a kártyára)
Amiket néznék az MKV, DVD, esetenként divx -
Tomate
veterán
Tekintve, hogy az adás amit kapsz maximum sztereó. A házimozid esetleg felkeverheti 5.1-re de az nem az igazi. Számítógépről optikai kábellel DTS-t át tudsz vinni a házimozira. Esetleg videókártyáról DTS-HD és egyéb finomságokat ugyancsak házimozira HDMI-vel. De itt kérdés, hogy milyen házimozit akarsz, milyen filmet nézel (mkv, bluray, DVD, netán divx
) és milyen a videókártyád. ( utóbbi csak a HDMI-s hangátvitel esetében érdekes ha HDMI-s házimozit veszel. )
-
Tosee
őstag
Üdv!
Lenne egy gigabyte alaplapom amin van:
- Coaxial S/PDIF Out Connector
- Optical S/PDIF Out ConnectorNemrég vásároltam egy Samsung C530 -as készüléket, és szeretnék hozzá egy házimozi szettet is!
Namost annyit sikerült kiderítenem, hogy ha hdmi-n kötöm össze a tv-t a házimozi-val, akkor nem lesz 5.1 csak sztereo! Viszont ha olyat veszek (házimozi) amin van optikati bemenet, akkor igen!
Viszont én azt szeretném ha a számítógépről nézek filmet akkor az is 5.1-ben szóljon, tehát ha a pc-t összekötöm ezen (Coaxial S/PDIF Out Connector) keresztül a házimozival, akkor működik a dolgog?Vagy esetleg más módon is meg lehet ezt valósítani?
-
Tomate
veterán
60-70e Ft-os kategóriában találok DTS-HD True HD 5.1-es erősítőt?
-
KTTech
veterán
válasz
kbhuinfo #19683 üzenetére
SDPIF-en csak 2CH PCM tud átmenni. Bármi mást akarsz, akkor tömörített verzió kell, mert nem elég többre az SPDIF sávszélessége. Ezért kell az Xfi alá is a Dolby Digital/DTS Live Pack, ami pl. a játékok 5.1-es hangjából egy DD vagy DTS streamet csinál. Nálam csak a DD működik, mert ezt támogatja a kártyám. De így jó 5.1-ben játszani
Ha filmek hangját akarod, akkor csak ki kell kapcsolni a hangkártyán a DD/DTS dekódolást, és pl. az AC3filterben SPDIF-re irányítani a hangot. Így közvetlen kijut a tömörített stream. -
-
krilinn
csendes tag
AS-EQ1 sub EQ nincs valakinek ilyen kütyüje ez többet tudhat mint az
Onkyo TX NR 5008-ban van EQ HT ennél tettem le a voksom
Vagy esetleg nem tudja valaki mit használtak a Hifi shown a Jbl syntesis szobában szobaakusztika beállitásra milyen procit.Mert hangoltak valamit mielőtt beengedtek az biztos valami automata kütyüvel.
2-3-4 subot szeretnék összehangolni. -
-
-
Klassz, valaki leírja tapasztalatait pc ügyben. Nos, most állok erősítővásárlás előtt - a HTPC-m egy asrock alapú a330ion. TV-vel HDMI-n összekötve megy hang, kép. Viszont előre remegek, hogy mit fog csinálni az erősítő. Jelenleg HDMI-mentes erősítőket nézek - fő a minőség, a HDMI viszont még drága ahhoz.
Szóval optikain vagy rca-n azt mondod nem megy ki a több csatorna?
A másik PC-ben blaster x-fi van, abból az optikain csakis 2 csatorna volt hajlandó kijönni és az is megfelelően letört (anno egy yamaha rxv-363 volt).A 19619-re senki nem tudja a választ?
-
BBéci
legenda
válasz
python1 #19663 üzenetére
Baromi rosszul gondolod!
Az efféle kérdések feltevése helyett próbálj ki néhány kábelt, hallani fogod a különbséget.
Egy nagy kábelgyártó cég - Kimber, Vanden Hul, Audioquest, Wireworld, QED, Nordost, Siltech, Harmonic Technology, Transparent Audio, és még sorolhatnám reggelig - termékei között is brutális különbségek vannak.
Ki nem jár a földön???(#19660) kezdocske
Totálisan elhibázott ötlet a DVD-felvevőt HDMI-vel csatlakoztatni az erősítőhöz. Fel nem foghatom, ezt hogyan találtad ki??? -
Vidala
senior tag
válasz
sirfer #19658 üzenetére
A két front távolsága önmagában nem érdekes. A hallgatási pozícióval együtt állítsd be. Ideális a 45 fok, attól kis eltérés még oké lehet, azt már kitapasztalod. Ahogy már többen mondták, ne tedd olyan közel a falakhoz, és kísérletezz a diffúzoraiddal hozzá. Egyszerű nem?
-
python1
veterán
válasz
kezdocske #19660 üzenetére
Szerintem a hanggal semmi gond nem lesz.Viszont a képpel lesz egy kis kavar most, de megoldható átalakító szettel.
Az hogy" csak 250 000-ezer" lesz a rendszer nem attól függ a film -és zenehallgatási élmény.Ha jó az elhelyezés és tudsz örülni neki amid van, és ki tudsz kapcsolódni a kedvenc filmjeiddel, és nem csak teszt lemezeid lesznek kb 10 db akkor hidd el,hogy semmilyen csorbát nem fog szenvedni a szórakozásod-szórakozásotok!Mondjuk a Mission-nal tényleg jobban jársz csak a te elképzelésedre alapoztam mivel neked gondolom az tetszett. Azért hallgass körbe kicsit mindenképpen!
-
python1
veterán
Hali!
Kicsit vissza térve a kábelekre.
Szerintetek mi lehet minőségileg két ugyanolyan vastag réz kábel között ami 99,97%-os?Ha fentebb megnézem a hsz-eket akkor erre nem kapok választ.
Érdemes-e többszörösét kiadni ugyan abba a minőségi osztályba sorolt rézkábelért,vagy csak nagyon jó Marketing?
Mondjuk nem sok olyan rézhuzalt előállító cég van Európában amennyi forgalmazó,tehát csak a műanyag bevonat- tól tér el lehet,hogy nagyságrendekkel drágább kábelt is ugyan ott csévélték,sodorták,fonták és még ki tudja mit csináltak vele.Nem azt mondom,hogy nincs értelme drágább kábelnek csak maradjunk a földön kicsit.
Vagy csak én gondolom rosszul?
Villanyozzatok fel végre!
-
kezdocske
csendes tag
Sziasztok,
Fejben eldőlt a házimozirendszer felépítése:
Onkyo tx-sr308
Mission MV Cinemapack
KEF C4Valamint van már itthon (fizikailag is ):
DVD felvevőm: Panasonic DMR EH58 (HDMI, optikai kimenet, S-Video)
Panasonic Quintrix tv (2 scart, 1 S-video bemenete van)Mielőtt megvenném szeretném összerakni, hogy milyen kábelekre van szükségem (persze olyan helyre megyek amikről írtátok, hogy korrektek tanácsok tekintetében, de azért nagyjából összeraknám):
A kérdésem a kábelezésre vonatkozna: Lehet-e olyat (ezzel az erősítővel), hogy HDMI-n megy a jel a DMR-->Onkyo között, majd onnan a hangfalra kimegy a hang, tv-re pedig nem HDMI-n, hanem valami máson, amit SCART-á át tudok alakítani megy a kép? Jól gondolom, hogy így a hang kábelezése már a rendszerhez mérten jó lesz (csak 250k-s a rendszer), a képen meg csak majd egy HDMI-s tv beszerzését követően tudok javítani? (HDMI kábel segítségével) Vagy tudtok már most jobb lehetőséget? (HDMI-s tv-t 1-2 év múlva veszek csak)Üdv. és köszi
-
sirfer
aktív tag
A frontok elhelyezésére van vmi szabály? Most kimondottan a 2 front távolságára gondolok.
Mivel közelebb toltam a sarokülőt, ezért a jobb front kissé takarásban van. Így a SUB-ot kiraknám jobbra és a frontokat közel a TV állványhoz, szimmetrikusan elhelyezve. Így a távolságuk kb. 1,5 m lenne egymástól.(#19657) Dictator^
Igen, megmaradtak.
Túl sokat még nem írtam összességében a rendszeremről, talán jövőre lesz időm jobban belemélyedni. -
Z0mbi
senior tag
válasz
hdcsaba87 #19654 üzenetére
A hang valszeg azert 'esett' vissza mert ahoz nem nyul a Ryan
A pcn meg valszeg bevolt kapcsolva egy valag effekt/algoritmus/whatever ami odahazudott valami teljesen mast a kimeneteidre mint a valosag
Gratula egyebkent! Jo vetel hidd el
Nekem az log most a 608 as onkyomon...Bitang szepen szol!
-
hdcsaba87
aktív tag
Sok olvasgatás és agyalás után vettem magamnak egy A.C Ryan play!on HD-t.
Sokan a DUNE-t javasolták, de pénztárca problémák miatt inkább egy olcsóbb kategóriás kütyüt választottam.Mielőtt bármit is írnék róla azt tudni kell, hogy egy ati HDMI-s vga-val hajtottam eddig a rendszert.
Első benyomások:
- A filmek színmélysége jelentősen javult, ha valaki kíváncsi rá jövhéten küldhetek képet.
Valamiért a pc vga-ja nem tudta meghajtani rendesen a tv-t.-Másik észrevétel, hogy a hangminőség észrevehetően visszaesett.
Kevesebb mély, hiányosabb magas tartomány.Filmeket még nem hasonlítottam össze hang alapján, majd valószínűleg az is meg fog történni a közeljövőben.
-
palu
tag
Sziasztok,
Bár nem volt nagy tülekedés utolsó kérdésem megválaszolására, azért megosztom mire jutottam a témában.
MSI 785GM-E51 alaplap HDMI kimenetével voltak még részlegesen vannak is gondjaim. A gépre az Onkyo 508-omat kötöttem. A megállapítások.
1.) A hangkártya RCA SPDIF kimenetén csak és kizárólag PCM 2,0 jel jön ki, de az konzekvensen.
2.) A HDMI hangkimenetet az eszközkezelő csak akkor találja meg, ha a gép elindítását megelőzi az erősítő bekapcsolása
3.) A HDMI hangkimenet alapból PCM 2,0 formátumban adja ki a jelet. WMP és hozzá FFDSHOW használata mellett DD DTS AC3 tömörített formátumok is direkt kijönnek a gépből. De csak ffdshow mellett nélküle nem. A kiküldeni kívánt formátumot sem a driver-ben sem a hangkártya vezérlő SW-ben nem lehet állítani.
4.) A legfrissebb MSI netes hivatalos driver-ek telepítése után a HDMI hangkimenet egyáltalán nem működik, csak a gyárilag csomagolt driver kelti életre a fenti funkciót.Jó pár nap fórumböngészés, néhányszoros Ghost-os újratelepítésre volt szükség a végleges konzekvenciák levonására. Remélem hasonló cipőben járók már kevesebbet bajlódnak a dologgal.
-
BBéci
legenda
válasz
sirfer #19646 üzenetére
Az irányítás problémán lehetne segíteni, az a legkevesebb.
Minden szempontból a HK990 lenne a rendszered ideális sztereó erősítője. SZVSZ.(#19647) kbalazsa
Nincs bizalmam a hirtelen, semmiből felbukkanó márkákkal, cégekkel szemben. Úgy érzem, meg akarják lovagolni a divathullámot. -
kbalazsa
senior tag
Sziasztok!
Novatron NTR82 -vel van valakinek valamilyen tapasztalata? Egyáltalán bármilyen Novatron termékkel?
-
Vidala
senior tag
válasz
zozy84 #19641 üzenetére
Nekem bevált, jó kis gép. Szvsz a 608-nál vagy a 1911-nél határozottan jobb (természetesen ízlés dolga is, mert máshogy is szólaltatja meg a dobozokat), sőt annak ellenére is, hogy mondjuk "csak" 1.3-as a HDMI-je. Viszont ahogy ezt már itt kitárgyaltuk, ha netán a 3D képbe jönne, akkor a lejátszót lehet dugni a TV-be a képhez stb.
Viszont egyéb csatlakozók terén határozottan erősebb, csak hogy pl. a 8 csatornás analóg bemenetet és a pre-out-ot említsem. Mindezt érdemes mérlegelni, kinek mire lehet szüksége (ha egyáltalán látja előre). Utána meg nagy a "luk" mondjuk a 708, vagy a 2011-ig, valahol a kettő között helyezkedik el. szvsz
Kérdezz nyugodtan, ha valamire konkrétabban még kíváncsi vagy, de ha rákeresel a fórumban, egyszer-kétszer már írtam róla picit részletesebben. -
zozy84
senior tag
Filmre szinte csak az A.C.Ryan-t használom. Egyszerübb letölteni a tizen gb-os filmeket mind BD filmeket venni. De azért van néhány. Csak gondolom később olcsobbak lesznek a filmek akkor meg már meg venném őket. Ps3 és Dune (vagy valami más jobb BD lejátszó) között lenne különbség? Playon meg Dune között? Vagy ha lenne akkor is fél milliós vagy jobb renszeren látnám csak?
-
BBéci
legenda
-
zozy84
senior tag
Ha van egy ps3-asom amit blúúréj lejátszónak is használok és van mellette egy Play!on HD mini média lejátszóm akkor érdemes nekem egy "rendes" blúréj lejátszóval kiváltanom vagy egy Dune Prime 3.0-val kiváltanom vagy teljesen felesleges lenne mert semmi javulás nem lenne??
-
Vidala
senior tag
válasz
zozy84 #19616 üzenetére
Én is valahogy így kezdtem, mikor eldöntöttem, hogy építek valami jobb lácot otthonra.
Elgondoltam, hogy 200-300K-ból már biztos kafa rendszerem lesz (erősítő-hangfalak).
Aztán elkezdtem olvasgatni, nézelődni, és rájöttem mennyire nehéz.
Aztán a vége úgy 500K lett (a kábelekkel, legalábbis egy részükkel, mert van ami már megvolt, van ami meg később jött, azt nem számolom). Ja és sub-om még mindig nincs.Viszont ez jónéhány hallgatózás után alakult ki, nem csak olvasgatással! Ja igen, ez zajlott úgy egy éven át. Meg kell húznod egy határt, mert mindig van feljebb. Ráadásul számos dolgot nem tudsz meg előre, még egy stúdióban sem. Csak hogy az egyik legnehezebbel kezdjem: az otthoni akusztika. Aztán ahogy hallgatod a láncot otthon, állítgatod, akkor kezded csak igazán hallani - ráhangolódni - milyen is. Aztán.....
Remélem tudtam segíteni.
xtremetuning aláírása tényleg találó
-
Warter
addikt
Én ugyanezeket venném, ha most kezdeném, mondjuk közel félévet olvasgattam a fórumot mire megvettem az erősítőt és még volt vagy 2 hónap mire a hangfalak is meglettek. Mondjuk most gondolkozom, hogy esetleg a frontok+center hangkábeleit jövőre cserélem majd valami jobbra, persze csak hallgatás után.
-
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19626 üzenetére
Na mondjuk az nem mind1!
(mindenkinek jó lenne egy ilyen barát
)
-
xtremetuning
addikt
válasz
sirfer #19624 üzenetére
Ahogy telik az idő, tanulunk, tapasztalunk. Nincs ezzel semmi baj.
Nekem az a szerencsém, hogy az, akinek a tudását próbálom magamévá tenni, időközben a barátom lett. Egy ártatlan hangfal vásárlással indult és én hülye leültem nála mozizni....
Ott átértékeltem mindent.
De vissza a szerencsére : én bármit elhozok(tam) tőle, ha feljebb lépek ő visszaszámolja annyiba, amennyibe vettem. Ez nagy segítség.
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #19621 üzenetére
Én is megkaptam már otthon....
Ha most kezdeném a vásárlást, lehet, hogy máshogy csinálnám... -
zozy84
senior tag
-
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #19615 üzenetére
Egyre jobban érzem, hogy el kell hagynom a maximalizmusom és átmennem jó az úgy kategóriába. Ez már betegség, egyszer belekerül az ember az örvénybe és vége. Én most ugranék ki onnan.
Nem rólad beszélek, hanem az aláírásodról. -
zozy84
senior tag
válasz
ricsik #19614 üzenetére
ÁÁÁ a pi..ba! Bele se kellett volna kezdeni.
Ennek tényleg soha sem lesz vége.
Pedig még se erősítőm se hangfal rendszerem nincs de minden nap olvasom a fórumot lassan hónapok óta. Gondoltam elég lesz egy Yamaha YHT-S400 is. Hát nagyon nem!
Az első megszabott felső határ a 300eft volt mindenre, mondjuk Denon 1611el és társaival. Most már 1911 vagy 2311et nézegetek meg 608 vagy 255.
Már látom hogy nem lesz elég 300eft. -
ricsik
őstag
válasz
zozy84 #19611 üzenetére
Na ez ugyanolyan mint a kábel ökölszabály. Futunk még 1 kört?
Szerintem ha tellik rá vedd a nagyobbat. Ugyanis az a szabály nem szent csak iránymutató. Lehet, hogy a 608 és kategóriája nem hozza ki csak a falak 90%-át. Lehet hogy neked a nagyobb kategória 10%-a hozná meg a megváltást. Lehet hogy marad még tartalék az erősítőben, de akkor biztos lehetsz, hogy ennél többet valszeg az 1008-as és felette sem hozni ki, vagy ha igen az már anyagilag tényleg irreális lenne.
BBécinek ebben nagyon igaza van. MEG KELL HALLGATNI mindkét erősítővel. Ha úgy érzed javult a hangzás és megéri azt az árkülönbözetet, akkor hajrá!
Szerintem saját teszt nélkül nem ér semmit a spekuláció, vajon kell e a nagyobb kaszt. -
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #19606 üzenetére
Igen átjött
én is így gondolom. Ártani tuti nem árt
-
zozy84
senior tag
Ha nem fogok tudni soha fél milliót költeni 5.1re csak 200-250eft , akkor lenne értelme erősítőben mondjuk Denon 1911 helyett 2311ben gondolkodni vagy Onkyo 608 helyett 708ban (és így tovább) ? Vagy igazából tök mind1?
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #19606 üzenetére
Szerintem sikerült, így már teljesen értjük egymást (bár nálam talán ez volt a kevésbé kérdéses), de inkább abban reménykedem, hogy azok is, akik esetleg most veszik életük első rendesebb HM rendszerét!
Ismétlés a tudás anyja: egy HM (vagy hi-fi) rendszer annyira lehet jó, mint a leggyengébb láncszeme! Ebbe ugye a kábelek is beletartoznak.
-
Dictator^
veterán
válasz
kimi02 #19607 üzenetére
Legalább örülj, hogy a karácsonyi maszlagig megjön
Én meg az Ikon 6-ot várnám, de nincs rá meg a tőke..
Mivel új, sok használt darab sincs belőle (szám szerint egyet sem láttam)..Újonnani ára meg.. szóval gáz.
(#19606) xtremetuning: pedig én már pont kinéztem a VDH 2 millós kábeleit
)
-
kimi02
őstag
A héten már nem lesz meg a Polk RTI A7-es szettem
Rájuk kérdeztem , Hétfőn érkezik a szállitmány. -
xtremetuning
addikt
Nnnnna.
Nekifutok mégegyszer, utoljára. Most beszéltem Bécivel és ő is félreértett, akkor pedig csak az én készülékemben lesz a bibi.....
SENKINEK nem ajánlom a cuccához mérten valószerűtlenül drága kábelt.
Csak annyit szeretnék elérni, hogy ne feltétlenül az "ökölszabályban" gondolkodjon, hanem abban (is), hogy az általa kiszámolt kábelezés kategóriájának eggyel, max kettővel feljebb található kábelei még hozhatnak a rendszeren.
Senki ne vegyen a konfigjához aránytalanul magas árfekvésben levő kábeleket, egy bizonyos szint után már nem fog hozni a rendszeren.
Ennyi.
Remélem sikerült. -
Mercutio_
félisten
válasz
kimi02 #17034 üzenetére
Melyik volt ez a pioneer erősítő, hogy messze elverte a denonokat?
MÁS: Olyan létezik, hogy a piros fényt látom az optikai kábel végén, de az sérült és ezért az erősítő optikai bemenetére dugva nem tudja dekódolni?
Hiába választom ki forrásként ezt a bemenetet nincs hang csak ha coax digivel kötöm össze a lejátszót és az erősítőt -
törölt tag
válasz
OddMan #19602 üzenetére
Általában a második változat az ajánlott. 80 Hz az alap,azt irja a THX ajánlás is, Kissebbeknél ajánlott magasabbra venni(de ez nálad nem játszik) nagyobbaknál esetleg le lehet menni kb 50-60 ig, ezt hallgatással lehet megmondani.De 80 Hz az egészséges,mert az erősitők legtöbbje ettől lefelé már tényleg "erőlködnek" és a hangfalak is csak nagyon alacsony impedanciával képesek ekkora frekvenciákat leadni. Magyarul,nem kell kihasználni ezt a 35 Hz-es határt.
-
OddMan
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Kef C4-es sub-ot és szeretném megkérdezni, hogyan érdemes az erősítőt beállítani, ha mélyláda is kerül a rendszerbe?
Szóval az erősítőm két beállítást tud. Az egyik, hogy minden frekvenciát a mélyeket is kinyomja a front hangfalakra és ha van külön LFE csatorna, akkor azt a mélynyomóra küldi. A másik lehetőség, hogy az erősítő a 80Hz alatti hangokat (ez az érték állítható) a mélynyomóra küldi, a 80Hz feletti hangokat pedig a front hangfalakra küldi.
A front hangfalaim nagy álló hangfalak, a kézikönyv szerint a frekvencia-átvitel 35Hz-20000Hz. -
törölt tag
válasz
Vidala #19593 üzenetére
Szerintem is tökéletesen kifejezted a lényeget. A százalékarányok valóban olyanok hogy nagyjábol pariban vannak de ez nem azt jelenti hogy csak az a jó vagy hogy mindjárt a legelső teszem fel 300 ezres erősitőhöz a 30 ezres kábelt megvenni és slussz,ezzel letudva a fejlesztés...
Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest