Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
MaTTeS #49397 üzenetére
Megelőztél. A keverése idegesítő, de a hangminőség és a zene kárpótol. Emellett van 6-7 Botti CD-m, egyik kedvencem. Viszont Adele koncertjéből egy számot tudtam végignézni, hallgatni, annyira nem tetszik a stílusa.
Amit említettél, az Octogon szobája volt és természetesen NAD páros volt a Polkok elé kötve. Szerintem elég vacakul szólt az a cucc. -
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MaTTeS #48693 üzenetére
Gondolkoztam már sztereón is, bár nagyon nem szimpatikus ez az átdugdosás dolog, meg helyem se igazán van. Egyébként milyen árkategóriában érdemes nézelődni?
(#48697) Gergőke88: Köszi, már néztem. Egyébként garit nem adnak rá. (kérdeztem)
(#48691) BBéci: Köszönöm a helyesbítést! Előfordul, hogy a vesszőkkel is hadilábon állok, ha van kedved kijavítgathatod!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MaTTeS #48537 üzenetére
Én a 110-re szintén a streamnél csak kettőt kaptam.
(#48550) axwel18: Szerintem fölösleges ez a találgatás. Főleg, hogy még nem nyilatkozott senki, hogy hallotta volna egyáltalán.
Lehet hülyeség, de ha annyira jó lenne, már vagy elkapkodták volna annyiért vagy nem kínálnák árban mondjuk a Polk alatt ennyi ideig (de ez csak találgatás). Nem hallottam, fogalmam sincs mit tud, de a számok nem sokat jelentenek.
-
-
Dorian
félisten
-
jooker82
nagyúr
válasz
MaTTeS #47823 üzenetére
Nem pesti vok...
Az LG tökéletesen megcsinálta a 3D-s tv-ket is...és most hozta el a CES 2012 legjobb termék diját az 55 colos 3D OLED TV-nek köszönhetően....Több házimozijuk EISA dijas...Az ilyeneket nem osztogatják csak úgy...
Valóban van benne marketingduma,tehát minden szót nem kell elhinni,de van is alapja a leirásuknak....[link] -
Toobee
veterán
válasz
MaTTeS #47807 üzenetére
Én is az R10-et vettem. Megérte volna rögtön kettőt venni, de nem volt rá pénzem sajnos. Viszont, mikor vettem, akkor volt valamelyik másik fórumon 2db R12 is. Használtak, hibátlan állapotban. 80e/db volt, ha jól emlékszem. Ha vitted a kettőt, akkor meg olcsóbban. Szerintem 150-ből meg lehetett volna úszni a 2 db-ot. Mondjuk ez így van az élet többi területén is, mindig tud lecsapni a jó üzletekre, aki sok pénzt tud forgatni...
-
-
axwel18
senior tag
válasz
MaTTeS #46837 üzenetére
Tudom hogy használtan jobbat lehet venni csak késöbb szeretném 5.0-ra bővíteni. Ées most a használt piacon nincs semmi érdemes ebben az árban. Wharfedale Diamond 10.5 lenne csak azért 440kilómétert kéne autóznom és a mai benzin árak mellet ugy már nem érné meg. És postázni nem szeretné az eladó.
-
-
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #46706 üzenetére
Már mint itt a 90 ezres árra gondolsz ugyebár? Hogy olyan árban szokott itt használt és jobb hangfal szett lenni?
De ha egyszer arra kerül a sor, hogy lecserélem a mostani hangfalaimat, úgy is megkérdezlek Titeket, hozzáértőket.Nah meg akkor már olyanra szeretném cserélni, amin érezhető a különbség a DTS és a DTS-HD, True-HD közötti különbség. Persze majd csak egy erősítő csere után, mert a mostani Yamahám nem kezeli még ezeket a hangformátumokat, csak a "magokat".
Persze majd ez erősítő választásban is számítok rátok!
Mondjuk ha most vennék akkor Yamaha nagyobb kategóriájú erősítő vagy valami Onkyo közül választanék, mert ezek jók a filmekhez azt vettem észre a hozzászólásokban.Szerintetek melyik lenne az ideális sorrend majd a fejlődésben?
Elsőnek a hangfalak cseréje vagy az erősítőé? -
Remekelek28
őstag
válasz
MaTTeS #45827 üzenetére
Laptopból megy át az LCD tv-re a HDMI és onnan optikai kábel a házimozira...
Az 5.1-et átviszi,de csak a Splash pro lejátsszóval,mással nem.. Viszont a DTS-hangsávnál néma marad... Valami kodek kellene hozzá??
elvileg a HDMI a 7.1-et is átviszi,de a DTS-t nemtudom,h támagatnia kellene-e..Realtek HD audio driver van a gépen és ATI-s
-
Mr.Foreigner
csendes tag
válasz
MaTTeS #44982 üzenetére
Hm... kipróbálni, erre nem is gondoltam.
A helyzet az, hogy alig volt arra is időm, hogy az erősítőt belőjem és kipróbáljam (és még be is kéne járatni). A héten szintén időhiányban szenvedek. Viszont az Eltax-t meg most el tudnám adni jó áron (a régi Denon-al együtt). Így, ha itt a fórumon azt mondjátok, hogy a JBL a jobb, akkor már el is passzolom az Experience-t. De, ha nem lesz egyértelmű vélemény valamelyik mellett, akkor marad a kipróbálás. Amit, ha lett volna időm, már rég meg is tettem volna és akkor nem kérdeznék ilyen butaságokat.
-
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #44350 üzenetére
Köszi szépen.
Hogy meg sz*patott a 220volt.
Pénteken átvette egy haver a 6m kábelt amit rendeltem, és sajnos nem nézte meg, hogy valóban annyit adtak-e amennyit rendeltem, mert sajnos csak 5 métert adtak. Úgyhogy holnap mehetek kicserélni a 6méteresre.
Még szerencse, hogy kicserélik, mert ha nem tennék, akkor nagyon morcos lennék.
De legalább tanultam a saját hibámból, legközelebb már leméretem. Az mondjuk izgi lesz majd a 20 métert. -
Dorian
félisten
válasz
MaTTeS #44296 üzenetére
Persze, úgy tulajdonképpen alapértelmezetten sztereó erősítőként működik
Bár az én avr-emnél lehet állítani, hogy pure audio-ban is bizonyos beállításokat megtartson (pl. audyssey) de nem emlékszem pontosan mik ezek Nézd meg a menüben, hogy nálad milyen lehetőségek vannak. Ha semmi ilyesmi, akkor biztos megkapta a teljes frekitartományt. -
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #43553 üzenetére
Húú, én addig fel sem merem tekerni
De lehet, hogy majd kipróbálom úgy, hogy a ládán félig feltekerem, meg felviszem mondjuk olyan -3ig az erősítőn, hogy akkor milyen lesz.
A mai DTS tesztek elmaradtak, de holnap bepótolom, meg haver átjön és Feláldozhatóakat nézünk majd DTS-el
Szerintem a mi nappalinknak sem olyan jó az akusztikája (ezt a rajzon is láthattad)
De mondjuk a rendszer ahol kivan építve az kb 3x4 méteres rész.És milyen a mélyed?
Mert nekem csak egy 50/100W-os Yamaha NS-SW-280-am van -
BBéci
legenda
válasz
MaTTeS #43356 üzenetére
Ezt akartam javasolni, megelőztél.
A Terminator Salvation hangja rendkívül összetett, bonyolult, átlagos cuccon szinte hétköznapinak, snassznak hallani, ám egy valóban csúcs rendszeren döbbenetesen jól tud szólni. Eddig két olyanon hallottam, Xtremetuningnál és a Házimozi Stúdió JBL Synthesis-én. -
spiky03
veterán
-
WARZ
tag
válasz
MaTTeS #43114 üzenetére
Az az igazság hogy 60%-ban zenére kellene!
Nem tudom hogy számít e de 16 m2 szobába lenne az egész hangrendszer és a mélyről én is csak pozitívan tudok nyilatkozni haverom szobája egy kis négyzet alakú szoba és ott elég szépen teljesít ez a kis psw 125-ös csoda filmben is és zenében is nagyon jól tolja a mélyetMost még csak tervezgetem a tanácsaitok alapján hogy mi legyen, mert úgy is csak dec végére illetve január elejére jönne össze rá a keret
és ahogy említettem inkább zenére kéne mint filmre ...
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest