- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
Aktív témák
-
sting2
addikt
Üdv mindenkinek!
Onkyo-nál, a mérőmikis kalibrálást az Audyssey opció bekapcsolásánál érem el?
A Dynamic EQ futhat párhuzamosan vele vagy inkább ez vagy az? -
jos3ph
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e hangelnyelő szivacsot tenni olyan front mögé, aminek a reflexcsöve előre büfög.
A másik kérdésem pedig, hogy láttam már itt a fórumon is valakinél, aki kis karikákat ragasztott a hangfal mögötti falra, 10-15cm távolságra egymástól, és hogy mekkora különbség van a közt, ha így végzem el a csillapítást, és ha teli szivacsot helyezek a hangfalak mögé.
Köszi a segítséget!
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #40092 üzenetére
.
-
Termi16
őstag
-
törölt tag
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #40074 üzenetére
Találtam eladó Furutech FX-Alpha-Ag-t, ez színezüst, RP-200RT-8 dugókkal http://www.kacsa-aud.../rp200rt8.p.217
Nagyon válogatni nem tudok mert olcsón szeretném megúszni a dolgot, de erről jókat hallottam. -
Peak
addikt
válasz
eviktor #40083 üzenetére
ahogy xtremetuning és bajnokpityu is irta, a többszörös konvertálás miatt tekinthető az opt. "gyengébbnek".
hozzátenném, hogy mig pl. HDMI-n szinkronizált adatfolyam van, addig koaxon és optikai asszinkron... tehát ott még jobban hallhatóak az esetleges hibák...(asszinkron - értsd a küldő oldal ontja magából az adatot, nem kap visszajelzést a fogadó oldaltól, hogy a küldött adatcsomag megérkezett helyesen és/vagy visszaállítható volt hibajavitó algoritmussal, vagy éppen "küldd újra a csomagot, mert rossz volt". A fogadó oldal ennek fényében a kapott adatokat igyekszik minden erejével analog jellé alakitani a DAC által... aztán az vagy sikerül, vagy nem... ha nem, akkor kis kattanás, tizedmásodpercnyi hang-ugrás, asszinkronitás a képpel fordulhat elő)
-
ginola
addikt
Mi a véleményetek a sony 480 blue rayről, dvd jó felskálázhatósága lenne fontos, meg néha néznék blue rayt.
Esetleg DUNE médialejátszó jobb lenne?
-
Peak
addikt
tudok javasolni egy nagyon jó tesztelési metódust a "hitetlenek" számára, melyet otthoni környezetben is kipróbálhatnak.
vegyünk 3-5m cat5e/cat6 ethernet kábelt.
dugjuk be két eszközbe és futtassunk ping-et... garantáltan 0 ms latency mellett 100% sikerességgel mennek az adatcsomagok, amelyek digitálisak...tekercseljük fel egy konyhai papirtörlő kartonhengerére szép szabályosan ugyan ezt a kábelt, majd igy dugjuk be a két eszközbe a végeket, s inditsuk el a pingelést.
kezdjünk el húzogatni a henger belsejében pl. egy szép darab mágnest.s hogy mi az eredmény?
megnövekedett latency, eldobott packettek, s gagyibb LAN eszközök esetében akár fizikai sérülés is előfordulhat az indukált elektromosság miatt... ami persze az adatfolyamot is zavarja...
na, milyen ötlet?
-
Peak
addikt
érdemes volna az "első hozzászólásba" betenni kis irodalmat tanulmányozásra az új látogatóknak a kvantálásról, az analog-digital / digital-analog átalakitásról, a DAC egységekről, a hibajavító algoritmusokról és azok következményeiről... nem?
-
Peak
addikt
a digitális kábelen is elektromos jelek futnak, csak információt hordoznak "digitálisan".
pont mint az analóg jel esetében a környezeti hatások befolyásolják a kábelen átfolyó áram jellemzőit. tehát az átfolyó digitális adatfolyamot is ugyan úgy befolyásolják az elektromos mezők, mágnesesen indukált elektromosság, stb.
ennek az a következménye, hogy a fogadó oldalon a hibajavító elektronika többet dolgozik, amiből az intelligens elektronika nem mindig tudja teljesn reprodukálni az eredeti jelet.
ebből következik, hogy az analóggá alakításnál a digitális jelbe a hibajavító által pótolt adatok nem mindig fedik a valóságot, tehát VÁLTOZIK az eredeti analog jel a végponton... illetve extrém esetben a zajos digitális jelből néha nem állitható vissza egy-egy adatcsomag, ami gagyibb eszközöknél kattanással, fél-egy másodperces némasággal jelenik meg.HDMI kábel esetén a zaj jelentősen befolyásolja a szinkronizált adatátvitel sebességét is, mivel az adó és vevő oldal között adatfolyam koordináció zajlik folyamatosan a jel minőségének megfelelően.
egy gagyi kábelen egy adott környezetben csak mondjuk 20mbps megy át hibátlanul... mig ugyan ott egy profi többszörösen árnyékolt HDMI kábelen akár 43mbps is...mivel jómagam már tapasztaltam gagyi digitális kábel és márkás jó minőségű digitális kábel kipróbálásánál ezt a jelenséget, és én is pontosan ilyen "hitetlen" voltam, kérlek vedd tudomásul, hogy VAN KÜLÖNBSÉG olcsó és drága kábel között.
uff én szóltam.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40074 üzenetére
KACSA ND021080 érdemes kipróbálni, anno Neotech Nd 021080 volt a neve, ezüstkábel, az árahoz képest prímán szól.
-
bajnokpityu
félisten
-
Dorian
félisten
Elméletileg állítólag nem számít, gyakorlatilag meg igen.
Ha HD hangok nem jönnek számításba, akkor javasolt a koax összekötés, amúgy HDMI. Egy belépő szintű rendszeren valóban nem számít a digit kábel milyensége, de nem azért, mert nincs köztük különbség, hanem mert olyan rendszeren nem érzékelhető.
Belépő házimozihoz, filmre valami alap, de már nem gagyi ofc réz koaxot vennék. Más miatt, de épp most gyűjtöm az infókat digitkoax-ügyben: nekem sztereó zenehallgatásra kell, viszonylag jó minőségű rendszerhez. Eddigi konklúzióim: ezüstözött réz kizárva, filmhez réz, zenéhez tiszta ezüst. -
bdlackoo
tag
válasz
ginola #40069 üzenetére
en minimum egy tx sr 508ast vennek hozza (a kefhez) .egyebkent amit linkeltel okes szett
jo valasztasnak tunik erositostul hangfalastul. erositohoz (ha az altalad linkeltet veszed) javallom vegyel egy Onkyo UWF-1 nevu wlan sticket es akkor okostelefonrol valo iranyitas (androidon, win en jol megy nokiat nem tudom) szepen megoldott + ugye nem kell ethernet kabelt huzogatnod. a hangfalakhoz meg annyit ,h ahogy neztem csak tuskek nelkul fernek be. szoval valamifele tuske helyetesitovel szamolj.
-
törölt tag
Ahogy olvasgattam a fórumot, azt vettem észre, hogy azt mondjátok, hogy a lejátszót az erősítővel koax kábellel kössék össze.
Márkát tudnátok mondani, hogy melyik jó? (ár/minőség) -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40063 üzenetére
Tereljük. Fogalmam sincs.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40062 üzenetére
csak h tereljük a témát, a régi monitor audio goldnak véletlen nem ugyanaz volt a dóm magasa mint a mostani silveré?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40061 üzenetére
Én is végig smileyztam. No problem Oooombre.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40060 üzenetére
én először csak vicceltem...
tripla smiley nem volt elég...öreg vagyok én már fájtra...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40059 üzenetére
Miért kérnél ? Nem tudhattad. Csak jeleztem, hogy ma könnyebben kapható vagyok egy kis fightra...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40058 üzenetére
bocsánatot kérek.sajnálom...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40057 üzenetére
Eltemettem ma a nagyanyámat, picit könnyebben ugrok. De ha neked ez jobban bejön...van ilyen oldalam is...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40055 üzenetére
nah,ezt már szeretem.fröcsögés,vakultság.sátán köztünk jár
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40054 üzenetére
A két idei GX100-as Gold a háttér és az idei GXFX dipólok vannak oldalt szintén ribbonokkal.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40054 üzenetére
Bizony a 2011-es Gold ribbonos lett. És a tavalyi Platinum szintjét feszegeti alulról.
És nem szócső kell B+, hanem kerülöm az elfogultság látszatát.Nem ugyanaz.
Egyébként meg ne irígykedj, hogy ők már hallották, hanem babázzál.
...amúgy meg, meglepően jól passzolnak a Monitor Audiok a Focalhoz...
Így jobb ???
Sőt ! Annyira sügérnek nézel, hogy megvenném, ha nem odaillő ??? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
monitor ribbonja??? most látom, a goldban idén ribbon van.
neked a mostani gold a háttér?
silvereket hallottam monitorból, az dómos volt.és nagyon másképp szólt,mint pl az én kinai ribbonom.
de miért nem a saját véleményedet mondod,miért kell szócső? elvitte a kiscica?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
El szeretném adni a mélynyomómat, szerintetek mennyit kérhetek érte?
-Wharfedale PowerCube 8+ 2 éves jó állapotú.Illetve mennyit érhet egy HK AVR-132-es erősítő? A hivatalos honlapon már nincs fönt, de ezeket tudja.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40020 üzenetére
Talán a Monitor ribbonjai vannak a legközelebb a focal berillyumjaihoz.
Szvsz tökéletesen teszik a dolgukat.
De majd Dorian és MuzsikPeti elmondják a véleményüket erről is... -
sutyi987
csendes tag
válasz
bajnokpityu #40046 üzenetére
Milyen típusú kábelt ajánlasz? Max. kb .1000-1200 forintos méterárban gondolkodom (2,5 mm2)
Denon 1610 vs. Jamo C405, CEN400, C401-hez lenne.
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2.1 hangfalam azt akarom rákötni pio 520-ra, mélyládának használnám ideiglenesen. A gondom,h erősítőn 1 rca kimenet van, subon 2 rca bemenet van. Az úgy jó, ha az erősítőbe bedugom az egyik rca-t mondjuk a jobb oldalit a subba meg mind2-t bedugom? v h lehetne összekötni úgy a kábelt, h a 2 rca-ból csinál 1 rca- v egyáltalán úgy jó lenne?
Segítséget előre is köszönöm!
-
sutyi987
csendes tag
Sziasztok!
Kácsáék sajátmárkás kábeleiről van vkinek tapasztalata? Milyen minőséget képviselnek? Gondolván pl. erre [link]
Somogyi kábel lenne cserélve erre a típusra!
Köszi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40043 üzenetére
hmmm. ha jó irányba haladok, nekem is lesz utópiam? sok házat meg kell addig terveznem.
amúgy nem gáz,h tök más hangfalak vannak hátul, meg centerben? v a focal hasonlít a monitor audiora?engem mindenki lebeszelt anno, akár a prosonokat cseréljem a háttér rubira. magasa, doboza valtoja ua.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ne hisztizz !!!
Semmi gond nincs a korrektségeddel. Amit írtál, az meg úgy igaz, ahogy van.
Nekem detto ez a szettem volt. Sosem hallgattam.
Arra jó volt, hogy mozinál nagyot bírt szólni és pont. -
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #40041 üzenetére
engem is érdekel majd..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #40040 üzenetére
persze,szivesen odaadom.biztosan lesz, olyan nagyon sokan nem hisznek abban,h egy 9-10rugós tápkábel eleget dobhat a rendszeren,ezért csak néhányan jelezték,h kipróbálnák. ICért persze sorban állnának, pedig kb ugyanannyira fontos.
havernak segitek,nagyon hisz ebben a kábelben,gyártani akarja.az az egyetlen baj vele,h kicsit szélsőséges, és ha a lánc többi kábele(ic,többi tápkábel)nem hasonlóan kemény,akkor nem az igazi.
ha hasonlóan kemény(pl a saját tömör kábeleim is ilyenek,valhallám is) kábelezésű láncba kerül meg rohadt jó.exc icje sztem nagyon jó! hozzá simán illhet ez a tápkábel.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #40036 üzenetére
Engem majd később érdekelne, ha akkor is lesz lehetőség. Még a meglévőeket sem próbálgattam
Ma kapok egy Suricatat, megszokom a hangzást, közben bejáratom az új Exc. IC-t és ha minden letisztult, jöhetnek a tápkábelek... -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #40036 üzenetére
Én benne lennék egy cserébe, ha össze tudunk hozni egy talit.
-
bajnokpityu
félisten
érdekel valaki cimborám tömör nagy keresztmetszetű tápkábele kipróbálásra?
nem minden láncban jön be,de ahol igen,ottan nagyon.kemény,pontos,teresebb hangja van.eddig próbált tápkábelek között a legjobban tetszett nekem.bár ez nem nagy szó,mert olyan nagyon sok még nem járt itt. -
eviktor
tag
Az audysseyvel (AEQ) kapcsolatban kérnék iránymutatást.
Stereo hangmód kikapcsolt AEQ-val, az ugyanaz mint a Pure Direct hangmód? (én nem hallok különbséget)
Ha bekapcsolom az AEQ-t Stereo hangzás esetén, félelmetes különbség van a Pure Direct-hez képest. Eltűnnek a mély hangok, mintha hátrébb kerülnének a hangfalak, elvékonyodik a hangtér, éles, de élettelen lesz a hangzás.
Ugyanazon forrás esetén bármely más hangmód esetén (AEQ-val) még rosszabb minden.
Mi tudja ennyire becsapni a mérőmikrofont? Van szőnyegem, könyvespolcom, még a függönyöket is elhúztam, hogy az ablakok ne zavarják a mérést.
Köszi! -
törölt tag
válasz
ginola #40033 üzenetére
Szerintem ez a szett vagy Denon 1912 + Dali jó lenne. Igaz .1 nélkül számoltam,
-
ginola
addikt
400-450 ezer környéken it ajánlanátok erősítő és 5.1 hangsugárzó szett esetében, amit érdemes együtt meghallgatni??
Sok blues, jazz zene menne, néha rock, pop is, és moziznék is.
Sajnos az elmúlt tíz évben nem követtem a házimozizást, most érett a csere.
-
sears
csendes tag
-
bajnokpityu
félisten
egyébként én sem szeretem a plazma képét.ez izlés dolga,mindkét teknikának számos hibája van,pláne az oclsóbbak között.
érdekes módon, a 200Hzes 3Ds plazma az én szememnek vibrált.még szemüveget is cseréltünk,hátha az a baj.ehhez képest az én alsó kategóriás 50Hzes LCDmen nem zavar,pedig az is vibrál,mint fene. azaz ott érezni,h állóképek mennek egymás után,de ezt valahogy kevéssé élem meg rosszul.
-
sears
csendes tag
BBéci: Köszi a választ. Plazma TV-t semmiféleképp nem vettem volna. Nekem ez a TV is nagyon bejön, elégedett vagyok vele nagyon
Azért köszi a tippet.
Ettől féltem h a mélynyomót nem fogom tudni rákötni :S És erről mi a véleményetek?
http://digitalszalon.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=4240&option=com_virtuemart&Itemid=58&vmcchk=1
Igaz h 80000 Ft, de benne van az erősítő és a hangfalszett is. Ez sztetek megéri az árát? Érdemes megvásárolnom? (Nem vagyok vmi nagy szakértő e téren, szal a ti véleményeitekre támaszkodok. De ez a maximum összeg amit tudok hangrendszerre áldozni, és minimum az 5.1! Filmnézéshez, számítógépre és TV-re, valamint médialejátszóra lenne kötve (azt majd csak a jövő hónapban szerzem be))
Itt a gyártó honlapja is:
http://www.eu.onkyo.com/en/products/avx-380-34557.html
Köszönöm a segítséget!
Azt egyébként megkérdezhetném hogy az erősítőknél mi szerepe van a 3D-s kompatibilitásnak? Gondolom hogy a hanggal kapcsolatos a dolog. Eltudnátok röviden egyszerűen magyarázni? Légyszíves
Köszi
)
-
ginola
addikt
válasz
Szia
Nem akarom szétbarmolni a fórumot, másképp látjuk :
A szerintem az szerintem, és nem más véleménye, hagyjuk, nem vagyok sértődős.
A visaton magasak engem is érdekelnének, csak gondolom, te nem székesfehérvári vagy.
Milyen áron lehet hozzájutni? -
BBéci
legenda
-
Tonyo
őstag
válasz
sztem sincs gond a szöveggel!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ginola #40018 üzenetére
Dorian megerősítette,hogy korrekt volt a szöveg. Neki hiszek, bocsi
hát ne haragudj,én egy cserélt magasos hangfalat hirdettem meg.elég logikus,h arról irok,nem?akár hányszor elolvasom, továbbra is elég korrektnek találom a szöveget.de ha szted szemét voltam, akkor maradjunk ebben, és ne offoljuk szét a topicot.
annyi nyugtasson meg, hogy nem innen adtam el+ kipróbálhatta az új tulaj,és ha nem tetszett volna neki,v hazudtam volna, visszacsinálhatta! ez elég meredek volt a részemről, hiszen én már addigra teljesen kiszerettem hangjából! felhivtam utána, tetszett neki, ekkor tekintettem lezártnak az ügyet.
mi ez a w-s téma?
nagy w logo volt a mélyek közepén?ez is ilyen volt.1 hetesen tényleg kiment a magasa,de ez belefér sztem.nem az volt a fő bajom a magassal,h halandó,hanem hogy a gyári szarul szólt.lapos,és mintha 15knál vágott volna.a visaton magasos cserét javaslom amúgy neked is. a műanyag izé mögött hibátlanul elfért az a tipus,nem nagy költség,és másik hangfalat kapsz vissza.azzal jó alapszintű mozira.
Tonyo:köszi! Neked is hiszek!!
-
sears
csendes tag
Sziasztok.
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy van egy 5.1-es hangfal szettem (Genius HF 5.1 4000) http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00000136&csoportid=00000003
Vásárolni szeretnék LG42LW5500-as 3D LED TV-hez szeretnék erősítőt vásárolni, ezt néztem ki eddig:
http://www.edigital.hu/Erosito/Pioneer_VSX-421_erosito-p271855.html
Azt szeretném megkérdezni, hogy egyáltalán összelehet-e kötni a hangfalaimat ezzel az erősítővel? Én nem nagyon értek az ilyesmihez.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Itt egy kép az erősítő hátfaláról:
http://www.pioneer.eu/images/products/avamplifierreceiver/pioneer/vsx-421-k-back_zoom.jpg
és egy kép a hangfalszett hátuljáról:
http://www.pcdistrict.com/modules/productcatalog/product_images/127400-genius-sw-hf5-1-4000-8992.jpg
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40017 üzenetére
az utolsó sor?nem én mondtam,hanem az eladók!
plusz a cserélt magassal már van tere is.ami meg sztem egy front hangfalnál fontosabb,mint a mély mennyisége.Mondjuk ez kimarad a hirdetésből. A szerintem az szerintem más véleménye nem?
Nem tudom melyik valdus 400-od volt még a sima W nélküli kúpos? Mert azoknál tényleg szar volt a magas,gyorsan kimentek.
-
bajnokpityu
félisten
azt nem mondtam,h gagyi.rockra télleg jó.sőt,mivel pici a felbontása,a rossz minőségű felvétel is úgy szól,mint a jó.tök igénytelen ilyenre. ezt sokan nagyon pozitivan élik meg!
én meg elfogadó ember vagyok. miért nincs glóriás smiley?az utolsó sor?nem én mondtam,hanem az eladók!
plusz a cserélt magassal már van tere is.ami meg sztem egy front hangfalnál fontosabb,mint a mély mennyisége. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39989 üzenetére
Az utolsó sorra, de mindegy nincs jelentősége, hétvégi házba jó az.
Ki mondta, hogy hazudtál??
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40014 üzenetére
Én így vettem, ilyen egybe rendszerben:
Yamaha YHT-292 -
törölt tag
válasz
spiky03 #40013 üzenetére
Igen a kétszeri jelkonverzió -digitális-fény-digitális miatt jobb a koax.
Még az 5.1/ 7.1 LPCM és a Dolby digital plus is csak HDMI-n megy át digitális formátumban.
Azért létezik jópár erősitő 80 ezerért -pl a sokat emlitett Pioneer 520,Onkyo308 309,de alig többért 508 is van, amelyek simán leveszik és kezelik a HDMI-ről a hangot.
Ha egyberendszerként vetted akkor Onkyo 3305,3405 is le tudja venni a HD hangokat. -
spiky03
veterán
Ez pontosan így van, nem itt olvastam.
Akkor ott rosszul írták ahol láttam.
Mondjuk nekem nem gond, ha a koax jobb, mert nekem is azzal üzemel a rendszer.De a HDMI-t jól tudtam
Még mindig nem térek magamhoz, hogy nem tudom úgy megvalósítani majd az összeköttetést, ahogy elképzeltem (HDMI be és ki az erősítőből)
Most egy picit csalódtam a yamahámban
De ugye mit is vártam 80 ezerért... -
spiky03
veterán
válasz
Csabroncka #40010 üzenetére
Köszi az infót (#40000)
Én úgy olvastam még anno valahol, hogy az optikain jobb a minősége, mint a koaxnak. Viszont vigyázni kell rá, hogy ne törd meg nagyon az optikait, mert az nem tesz jót neki.
A hdmi-n megy csak keresztül veszteségmentesen a true-hd és társai (tudtommal)
-
Csabroncka
addikt
válasz
spiky03 #40000 üzenetére
Nekem a VSX-520-ason úgy van, hogy alapból csak a nagy felbontású kép megy tovább a TV-re. Ha azt akarom, hogy a hang is átmenjen, akkor az audio-beállításokban ki kell választanom a THRU HDMI opciót, ebben az esetben továbbítódik a hang is, ugyanakkor nem hallható az erősítőn.
-
BBéci
legenda
A mélyládára írt bemenetnévvel ne foglalkozz!
"Ha a Frontot LARGE ra , subot LFE + L/R re teszem , akkor ugye mindent kiad a front, viszont nem tudom mennyire tegyem a subot."
Ha tisztességes, erős, nagy szubládád van, akkor akár 40 hertzre is állíthatod, én így használtam évekig a rendszeremet. Próbálgasd! -
kasee
aktív tag
Igen , ezek vannak + ha a frontot nem -large ra állitom van SUB mode is.
A subon nincs LFE bemenet csak LINE IN LEFT-RIGHT
Erösitöben a PRE OUT SUBWOOFEREN csatlakoztatom.Ettöl még érdemes a lfe +l/r t választani?
3 lehetőséget találtam ki:
Front 80 hz en vágva, subon 80 hz re állitva. Ez ugye akkor azt jelenti hogy a front 80 feletti hangokat adja ki, és a 80 nál mélyebbeket a sub ? Ez jó lehet igy?
Ha a Frontot LARGE ra , subot LFE + L/R re teszem , akkor ugye mindent kiad a front, viszont nem tudom mennyire tegyem a subot.
Vagy a Front LARGE, a sub mode LFE , itt a sub csak a "különleges mélycsatorna" hangját adja ki
Ezek igy megállják a helyüket? LFE átmegy attól hogy nincs LFE bemenet?
Tudom hallgatozni kell:-)
-
spiky03
veterán
Elnézést kérek!
Legközelebb betartom a helyesírás szabályait! (nem gondoltam, hogy ilyen nagy hangsúlya van ennek)És persze mindenkinek köszönöm a hozzáértő válaszokat!
Remélem azért a fentebb elkövetett hibámért még kapok a későbbiekben is választ, az általam feltett kérdésekre...
Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni!
Csupán a tudatlanságomon akartam csiszolni, hogy hozzáértő emberektől kérdezek.
Akiktől kaptam is megfelelő válaszokat.Még egyszer elnézést mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoztam volna.
Maradok tisztelettel jó fórumozó a későbbiekben.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged