Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dz1
tag
válasz
adamssss #21998 üzenetére
Én a KEF Reference sorozatából választanék ahhoz az erősítőhöz hangfalakat.
-
Köszönöm a sok segítséget, valószínűleg az Onkyo 608-as lesz belőle.
Csak kíváncsiságból kérdezem, milyen hangfal mellé ajánlanátok pl azt a Harman-Kardon erősítőt( avr-660)? Egyszóval mik a felső/csúcskategóriás hangfalak?Köszi még egyszer
-
fatallerror
addikt
közben megkérdeztem aput h mi van a garázsban, azt mondta van furnérunk is meg bútorlapunk is, úgysem tud vele mit kezdeni majd felhasználjuk akkor
ahova meg a hátsók kerülnek az bútorlap, az adottfú de pörgök már, kíváncsi vagyok h az A3 meg a Q300 milyen, ezek jók csak mert a dali nem mágnesesen árnyékolt és a tv mellé megy majd a front
A3 ha tetszik akkor jobban járok az fix
-
ricsik
őstag
válasz
KTTech #21985 üzenetére
Ezzel vitába szállnék. Az a 100e ár darabra értendő, ha a többi fal is ilyen típus akkor az 3 kiló feletti összeget takar mély nélkül. ahhoz szerintem egy picivel jobb való pl HK 255/260 vagy Denon 1911, vagy esetleg egy Marantz 5005. Akkor nem alulról súrolná az erősítő a hangfalat, később nagyobbra váltás esetén még jó lenne. Szvsz.
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz
Jampec8686 #21958 üzenetére
Szia!
A BD370-es csak fat32 particiókat támogat USB-ről NTFS-t nem.
Sajnos nekem is ez van és így az USB-s vinyoról felejtős a HD filmek nézése hacsak fel nem darabolod őket max 4Gb-s fileokra mivel fat32 alatt ez a határ. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21986 üzenetére
Furnérból (rétegelt lemezből) még jobb lenne az a polc.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21986 üzenetére
A bútorlap kezdésnek jó lesz.Később majd váltasz valami másra,üveg,gránit vagy éppen valami vastagabb természetes fából.Itt inkább az számít,hogy milyen konzollal,polctartóval szereled fel.
[/P]Foglalkozom szabadidőmben Designerkedésel.
extremetuning:nem arra céloztam.
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #21965 üzenetére
ami alkalmas rá, olcsó megoldásként legalább 20 mm-es bútorlapra gondoltam az talán elég tömör h legyen súlya de nem nagyon gondolkodom még rajta, a lényeg h polcsugárzó kerül rá.... bár ezt sem árt tisztázni legalábbis kb-ra h mennyit kell erre is szánni bár ezt apu bevállalta anyagilag és elkészítésileg is a terveim alapján
holnap elkezdem küldeni az önéletrajzom, vagy 53 helyre elküldöm első körben és ha mákom van és kapok egy hónapon belül munkát akkor már tavasszal megveszem a frontokat az erősítővel
álmodozom nyah....
-
Akkor szerintetek ez ki fogja rendesen hajtani az 5.1-es szettemet?
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21980 üzenetére
Akkor ebben a válaszban kaptam én is egy kis utalást.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21975 üzenetére
Mindenképpen magasabb kategória az Arcam AVR350, amit az új ára (kb. 2500 euró) is mutat.
(#21973) Palapo
A 160-as magasság nagyjából THX ajánlás szerinti, a lefelé döntés egyáltalán nem szükséges. -
válasz
Gál István #21971 üzenetére
Milyent ajánlotok, ami támogatja az összes ma esedékes hangformátumot?
-
Palapo
aktív tag
Helpet szeretnék kérni.
A két hátsó hangfal párt a falra szeretném rögziteni,egy olyan konzollal,ami dönthető. A hangfalat nem szeretném megfúrni. A konzol dönthetősége azért is fontos,mert úgy 160-170cm magasan lenne és a jobb hátsó majdnem az ülő garnitúra sarka fölött van,úgy 20cm-rel az ablak felé. -
Sziasztok!
Erősítő vásárlás előtt állok. Igazából két típus között vacillálok:
Harman-Kardon, ahogy elnézem ez most igen jó áron van.
Vagy Pioneer.
Az ár felső határa kb 400k. Ha esetleg lenne jobb javaslat szívesen meghallgatom. Az mennyire probléma, hogy ezek csak HDMI1.3-at támogatnak? Érdemes inkább 1.4-esbe ruházni? Olyanból mit ajánlanátok?A hangfalaim: Jamo , kb ugyanilyen szintű center, a háttér sugárzók Yamahák.
Előre is köszi a segítséget!
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #21956 üzenetére
Na!
Ennek igazán nagyon örülök.
Akkor marad nálam a Dune Prime 3.0 kb.95-ért.
Márcsak az a kérdés,hogy ebben a hónapban belefér-e a költségvetésbe. Ráadásul még hátsó hangfalakhoz is kell vennem tartókat/konzolokat... Ajjaj...fatallerror
Egész jó lesz a 480-as... kérdés mennyibe fog kerülni? Bár lehet,hogy Dune Prime lesz a vége. -
python1
veterán
válasz
fatallerror #21963 üzenetére
Miből lesz a szekrény?
Már mint anyagból.
-
Palapo
aktív tag
válasz
fatallerror #21867 üzenetére
Nem rossz a Sony S470 lejátszó... A feleségem amúgyis nagyon SONY párti. Karácsonyra SONY mikro hifit kellett vennem neki a konyhába...
Nekem is lesznek eredeti BD lemezeim. Többnyire filmek meg néhány zene. -
-
Jampec8686
csendes tag
hello érdeklődnék h mit tegyek mert van egy olyan gondom hogy van egy lg bd370 es blueray lejátszóm van és arra szeretnék rákötni egy 1 terrás külső vinyót de mindig azt írja ki hogy kérem várjon és nem ismeri fel? mit tegyek? már formáztam ujra tettem rá filmet igy se ismeri fel de viszont a samsung 37ue c5000 full hd led tvém beépített média lejátszója simán felismeri! azé kellene hogy felismerje a blueray lejátszó mert m2ts formátumu filmeket akarok nézni amit a tv nem ismer.
köszönöm előre is a segítséget! -
Vézol
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van ismerete a Panasonic SB-TP20E hangfalról?
Ha valaki írna róla egy tesztet, annak nagyon örülnék, de, ha a közösség segítene abban, hogy miben jó, illetve miben nem, azt nagyon megköszönném.Üdv.!
-
xtremetuning
addikt
válasz
Palapo #21955 üzenetére
Attól függ, mikori a dune. Az első szériáéban nem volt annyira jó, de az újabbakban már sony futómű van, és teljesen használható.
Teszteltem a Sting - Live in Berlint 50 gigás verzióban vinyóról és és az eredeti blu-rayről is. Kicsit jobb a futómű hangja. Kép egál.
Tehát nyugodtan told be azt a blu-rayt a slotba....
-
sNORh
addikt
Hali
Adott egy LG DP1-es médialejátszó, wifis és rj45-ös csatlakozóval is rendelkezik. A kérdésem az lenne, hogy egy routerbe csatlakoztatott NAS vinyórol olvassa e az adatokat? Valakinek esetleg személyes tapasztalat?
köszi -
manpower
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Yamaha RX-V459 erősítőhöz keresek magyar nyelvű használati utasítást.
Köszi előre is! -
skoos
őstag
Az Onkyo BD-SP308 Blu Ray lejátszón van ethernet csatlakozó.....erősen meglepődnék, ha a hálózaton külső meghajtóként látnám....mire való?
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21946 üzenetére
Tökéletesen igazad van!
Persze gondoltam,hogy sokat kellett dolgozni érte,én is azt teszem csak lassan halad.
A maximalista fejemet nekem is.
Persze soha sincsen vége.De ez nem is baj. -
xtremetuning
addikt
válasz
python1 #21945 üzenetére
Már leírtam : sosem áll össze
Mindig van/lesz lehetőség a fejlesztésre pozitív irányba (erről a gyártók-fejlesztők gondoskodnak). Én inkább azt mondanám, azon a szinten vagyok, amit már bőven elfogadhatónak tartok az én kis maximalista agyammal is.
És bazi sokat dolgoztam ezért a 'privilégiumért'....
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21944 üzenetére
Mondjuk azért mert neked már össze állt a rendszered.Meg,hogy sok tapasztalatod van a high-end rendszerek terén.
Sajna nekem nem engedtetett meg ez a privilégium.De majd egyszer talán. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21942 üzenetére
Irigyellek!
Persze jó értelemben.Nagyon jó ez a topik,sok segítőkész emberrel!
A mai világban ez nagy ritkaság.
-
xtremetuning
addikt
válasz
ricsik #21939 üzenetére
Ami már megközelíti alulról egy plazma képét, csak nagyban.
Nekem egy epson 5000-es lcd vetítőm volt az első. 2 éve az volt az epson csúcsa, nagyjából 600-ért vettem. (nagy alkudozós vagyok)
Egy 224-es gagyi (80e) motoros vászonnal akkoriban a legtöbb emberről leesett a bugyi, amikor meglátta....
Persze ki kellett szolgálni. 25 giga alatt nem töltöttem filmet illetve koncertet. Ez volt az a határ, amikor már tényleg jó képe volt. Alatta so-so.A mai fejemmel dlp-t keresnék, vagy szürke vásznat tennék az lcd-k elé, hogy húzzak a feketéjükön.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #21938 üzenetére
Hol kezdődnek a nem kommersz vetítők?
-
-
ricsik
őstag
Ezekkel a mostani vetítőkkel elérhető olyan minőség, mint amilyen egy mostani drágább LCD-vel, vagy Plazmával? Amik pl ki vannak téve MM-be stb, azok elég gagyik. Tipikus mozi, nagy képátmérő, de másra nem jó. Homályos életlen kép, kevés fényerő, stb...
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21912 üzenetére
Szerintem oldalt és felül is elég 10-10 centi, ha a polc hátulja nyitott.
-
kimi02
őstag
Én is meg néztem a 2012 Blu Ray filmet.
Hát a különbségek nem kicsik a Dolby Digital 5.1 (48 kHz/16 Bit) 448 kbps, és a DTS HD Master Audio 5.1 (48 kHz/16 Bit) 2155 kbps között.
Akkor milyen lehet amelyik 4-5000 kbps-el rendelkezik. -
Tomate
veterán
válasz
python1 #21920 üzenetére
Köszi! Ebből következő kérdésem. Van egy Prodigy HD2-es hangkártyám analóg RCA kimenettel amit az erősítőre szeretnék kötni. Ez mellett az erősítőre van kötve HDMI-vel a gép, majd megy tovább a tv-re a jel. Nos ilyenkor az erősítő leszedi magának a hangot és azt tolja. 3 HDMI csati van egy BD, egy DVD és egy TV/Sat. Ugyan ezeknek megvan az RCA hangbemeneti részük is. Hogy tudom beállítani azt. hogy egy módon belül tudjak váltani HDMI-hangbemenetről RCA hangbemenetre úgy, hogy közben a képem a tv-n maradjon? Nyomkodtam, de nem találtam sehol ilyen beállítást. Mert ha másik módra kötöm be akkor van hang, de a kép akkor elmegy mert az erősítő megszakítja a képjelet és nem küldi tovább a tv-nek. Az erősítő egy Pioneer VSX520
Hátulja esetleg: -
python1
veterán
válasz
Tomate #21919 üzenetére
Így van.
[/P]Mondjuk ha sokan szeretnének moziszobát vagy akusztikai csapdákat,hang elnyelőket,rezonátorokat.Akár a meglévő nappali részbe kialakított mozi szigetet szeretnék kicsit mozi szerűbbé változtatni,igényesíteni.Annak szívesen ha tudok segíteni segítenék,akár olcsóbb barkács szinten is kreatív megoldásokkal.
-
Tomate
veterán
Analóg jelet csak RCA-val tudok átvinni ugye? (gépről-erősítőre)
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21914 üzenetére
Igen az jó lesz neki!
bőven tud szellőzni.
Tényleg srácok valaki szeretne igényes moziszobát építeni?[link]mondjuk ilyeneket is.
-
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21913 üzenetére
akkor jó, úgysem lesz túlhajtva
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
fatallerror #21912 üzenetére
Szerintem minkét rész szórakoztató, nekem tetszenek.
Elég az erősítő körül 10-10cm is, főleg, hogy hátul nyitott lesz.
-
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21910 üzenetére
ja vmi röfi fejű csaj lesz
az első rész nagyon jó a második gyengébb de még bőven szórakoztató :] egyáltalán nem nagy kedvenc film csak szeretem :]
néztem 1-2 erősítőnek a manualját amiben azt írták h legalább 30 centi hely legyen az erősítő minden oldalánál, ezt mennyire kell betartani? mert én 60x 25ös helyre akarom berakni hátul teljesen nyitott persze
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #21906 üzenetére
Megan fox-nál jobb HD élmény? Nincs is
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
fatallerror #21904 üzenetére
Mondasz valamit, kár, hogy a 3. részben már nem fog szerepelni.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21905 üzenetére
Én pedig az ÉLET című film alkotást élvezem a legjobban!
Ennél jobb élethűbb ,magasabb felbontású, szélesebb vásznú flm nincsen. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #21904 üzenetére
Ugráló cici + Megan Fox - .............. abszolút HD
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #21903 üzenetére
jaj én de utálom a szinkront, sokat ront egy filmen, studiohangzást ad neki, nem érzed az atmoszférát (bár néha az eredetiben is kell studiozni)....
a filmek 98%-át eredetiben nézem, néhány régi kedvencet nézek csak szinkronosan..
de ez szubjektív, csak úgy mondtam h én nem szeretem a szinkront -
fatallerror
addikt
válasz
muzsikpeti #21901 üzenetére
hallod ne a bitrátát figyeld hanem ahogy megan fox cicije ugrál futáskor
-
python1
veterán
válasz
muzsikpeti #21901 üzenetére
Igen ez így van.
De 10 perc után már mindegy,hogy melyik hangsávon fogod nézni a filmet ha igazán bele tudsz merülni.Mert a zenével ellentétben itt vizuális megjelenés is van.
Érdekes dolog de engem pl zavar ha olvasni kell,pedig tudom,hogy Angol dts jobb minőség. -
fatallerror
addikt
válasz
Dorian #21900 üzenetére
pont ezt akartam mondani h ott vannak a régi felvételek, amikor beatlest hallgatok akkor pont leszarom h nem olyan mint egy mai studiofelvétel...ennyi erővel csak justin biebert kéne hallgatni mert azt tegnapelőtt vették fel egy menő studioban és fasza a minősége...
sokat youtubozok és ott a sok vhs-es led zeppelin vagy bárkit említhetek, rossz a minőség de az még zene volt nem úgy mint a kesha blabla bla szöveggel
a lényeg h a jó zene az még mobilon is jó és kész
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest