Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- iPad topik
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
flacink73
csendes tag
válasz
jones965 #20597 üzenetére
Sziasztok!
Sanci38,krilinn,jones965
Köszi a válaszokat,gondolom fizetni a mekka árat kell kp,-ben.
Irtam itt korábban ,hogy tudtam volna szerezni egy fél éves308-ast,illetve felmerült bennem egy új vásárlása is.Az előbbi meghiúsult így csak az új marad .Nagykőrösi lévén nincs sok kedvem BP-re szaladgálni így a mekka kézenfekvő választásnak tünt.Auchan,Metro ismerősök általi információk miatt kiesik,az e-digitalnak meg horror árai vannak.Így a választás csak a 308-as vagy a VSX-520 között marad.
Üdv néktek -
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok
Dec 3.án vettem egy mission mv8as szettet de csak most sikerült kipróbálnom.(nincs meg még az erősítő). Viszont az egyik frontban az alsó hangszóró kopogó hangot ad ki. Kikötöttem és ha benyomom a hangszórót akkor olyan mintha nekiütődne valaminek. Szerintetek mi lehet szegénnyel?
Persze garanciában küldöm vissza cserélni/ javíttatni.
Esetleg még ha valaki járt így az egész szettet visszakellesz postázni vagy csak azt az egy frontot? És hogy mennyi idő lehet a javítása? -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #20588 üzenetére
Ez annyit jelent, mintha az erősítő egy külső hangkártya lenne, így kikerülhető a Windows mixer, stb. Jobb hangminőséget kapsz.
-
Vidala
senior tag
válasz
Warter #20586 üzenetére
Tulajdonképpen így is jó, csak a PS3 dekódolja az anyagokat, és úgy küldi tovább. Amennyiben ezt az erősítőre szeretnéd bízni, vagyis, hogy azt írja ki pl. Dolby Digital, vagy DTS HD-MA
akkor a PS3 videóbeállításaiban keresd meg a hangot
és állítsd át bitstream-re. Meglesz az, ne aggódj.
-
fatallerror
addikt
a formátumokról jut eszembe... többen megerősítettetek h hdmi-n keresztül rendben átmegy a hang is a pc-ről és élvezhetem tökéletesen a flac zenéim meg mindent
viszont láttam h a flac-et a denon 3311es usb-ről is küldi és a pc-t media servernek tudja használni és streameli róla a zenéim. ez csak annyit jelent h teljesen az erősítőről kezelhetők a flac-ek és nem kell a winben semmit sem csinálni de hangminőségben nincs különbség? tehát ez csak kényelmi szolgáltatás?hülye kérdés off
-
Warter
addikt
Nem tudom, hogy kinek van ps3-a, de kéne egy kis segítség. Összedugtam a ps3-at és a HK355-t HDMI-vel és onnan megy a TV-be a kép HDMI-vel. A kép rendben is van, hang is jön szépen, de azt írja ki a HK, hogy Multi-CH PCM. Most nem tudom, hogy ez így jó vagy valamit rosszul állítottam be. Örülnék, ha valaki meg tudná mondani, hogy ha ez nem jó így, akkor hol és mit kell még átállítanom. Elvileg a ps3 menüjében mindent végigzongoráztam. Köszi
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
A kecskeméti Audio Mekkával valakinek van tapasztalata?Milyen a hozzáállás? -
zozy84
senior tag
Nem azt mondtam, hogy csak internet rádiót hallgatok. Például most is eredeti CDről Depeche Mode - The Best of-ot hallgatok.
De most kezdjük előröl. Sok BD (inkább mkv.) filmhez + ps3, sok internet rádióhoz és kevesebb zenére CDről (depeche mode, maroon 5, iron maiden, stb.)-hez keresek renszert. Akármilyen márka akármelyik termékét ajálhatod. Eddig 608 vagy 260 vagy 1911et néztem de örömmel vennék más alternatívát is. (az ár annyira nem kötött de nagyából ez az árkategória legyen) Ha szerinted mondjuk egy Marantz vagy Pioneer jobb választás lenne akkor szólj légyszi.
Itt a Polkokról allig hallottak, De sok a KEF, Monitor Audio Wharfedale, stb.
Nekem a "parasztvakítós" MM-hez hasonló árúházban a KEF IQ70 tetszett, de azt mondják hogy az már régi tipus. A sima Q700 meg kicsit drágább. De az IQ90et is néztem már.
A Monitor Audio RX6 annyira nem tetszett de lehet hogy ha még meghallgatnám párszor akkor már tetszene, nem tudom.
18-20nm-es szobába lenne majd.Persze mások véleményére is kiváncsi vagyok.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni (elég amatőr vagyok ezen a téren).
Van 3 "kütyüm" és szeretném össze kötni őket. Van egy Samu LCD (régebbi típus 3 HDMI bemenettel, digitális hang kimenet viszont sajna nincs), egy ACER laptop HDMI kimenettel, egy LG dobozos szett HDMI ki és bemenettel. A laptopot HDMI-HDMI kábellel rákötöttem az LG dobozra, majd az LG-t HDMI-HDMI kábellel a tévére. A jel átmenetet letesztelés miatt a sz.gépbe beraktam, egy DVD-t amin DTS hang is volt. Az erősítőn meg is jelent a kis DTS jel, de a hang csak sztereó volt. Természetesen a sima 5.1-es hangformátum is csak sztereóban szólat meg az erősítő hangfalain.
Később ezt át tudtam állítani, hogy 5.1-ben szólaljanak meg, de ez már szerintem csak átkódolással volt megoldva, és nem az eredeti hangformátum megy át.
Mi lehet a bibi?
A gépen VISTA van, és beállítottam, hogy a HDMI kimenet legyen az alapértelmezett hangkimenet. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20573 üzenetére
Most visszaolvastam, nem volt egyértelmű, hogy mit szeretnél.
-
BBéci
legenda
válasz
clarlet167 #20575 üzenetére
Holnap hozom haza a Dunét, analógon fogom összekötni az erősítőmmel, majd megírom a tapasztalataimat.
-
zsozso1
tag
válasz
clarlet167 #20575 üzenetére
Én a HD Dune Max-ról olvastam hogy elég gyengén teljesített analóg kimeneten. Fakó dinamikátlan hangot adott és azt javasolták hogy inkább bízzuk az erősítőre a kódolást, vagy egy jobb fajta BD játékosra.
-
clarlet167
csendes tag
Heló
Olvastam itt feljebb a dune analóg kimenetén nyert gyenge minőségről .
Mennyire életszerű ez az állítás?
Van valakinek esetleg tapasztalata?Kábelek híján még nem sikerült összekötnöm a rendszert, de ez most elkeserített
A HD hang analógon keresztüli megszólaltatása miatt maradtam a "nagy" harman és dune prime páros mellett, így mondjak le róla?
Ajánlottak digi-koax megoldást, azzal mi a helyzet?
Köszi előre is.
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #20569 üzenetére
Én így is csodálom, hogy mobilról ilyen jól nyomja!
-
Vidala
senior tag
Pont az ilyen emberek miatt sosem utalnék előre, a mai világban max. olyannak, akiben messzemenőkig meg lehet bízni, mert aztán te futhatsz a pénzed után. Főleg használt cuccoknál. Még ha meg is jön az áru, aztán csodálkozol, hogy "megkímélt állapot", meg "kisebb szépséghiba, karcolás" alatt emberek miket rejtegetnek. Aztán, ha reklamálsz, ő jön, hogy "megmondta", meg "le volt írva".
Én azt tanácsolnám, csak személyes átvétellel, vagy max. postai utánvéttel vásároljon bárki.
Remélem tényleg nem túl sok kp-d forog veszélyben. -
Z0mbi
senior tag
válasz
sirfer #20566 üzenetére
Azt hittem itt van valaki aki latja a tenyleges okot... mert a felhasznalo mellett csak ennyi all:
(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)
Viszont szo sincs sehol arrol hogy mivel erdemelte ezt ki pontosan. Es a tag tenyleg korrektnek tunt...persze az eloreutalasos hibat elkovettem...azert meg varok egy hetet aztan irany a police(szerencsere nem egy vagyont utaltam) De remenykedek,,,
Ja es se fekete listan se fekete pontja nincs
-
Jézus1969
tag
válasz
frekivalto #20565 üzenetére
gondolom ennek az ára is ott van a csúcson valahol. üdv!
-
frekivalto
tag
válasz
frekivalto #20562 üzenetére
Találtam ezt is: Myryad Z140 erõsítõ / Z110 cd lejátszó
Lehet, hogy Nekem ez is elég lenne? Hm.....
-
Z0mbi
senior tag
Sracok
Offos tema... adasvetellel kapcsolatosan hogy lehet kerdezni a PH tol? Sajnos van egy sanda gyanum...akivel uzletet kotottem ki lett tiltva... aggodom.
Koszi -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20558 üzenetére
Hibás volt a link, egy másik topikban volt valakivel vitám!
Elnézésedet kérem, mindjárt helyesbítek!
[link] -
BBéci
legenda
válasz
frekivalto #20555 üzenetére
Hogyan fog eljutni a sztereó erősítőbe a NAS-on tárolt anyag???
-
frekivalto
tag
válasz
frekivalto #20557 üzenetére
Esetleg AUDIOLAB 8000S, ebben benne van az előerősítő is....
-
frekivalto
tag
válasz
frekivalto #20555 üzenetére
Találtam egy AUDIOLAB 8000P végerősítőt, használtam, elég jó áron.....
Ehhez már csak egy előerősítő kellene......Vagy Primare A20....
Vagy MUSICAL FIDELITY A-300
Szerinted?
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20554 üzenetére
Nem írtál semmi rosszat, szerintem félreértettél.
-
frekivalto
tag
Egyenlőre van egy egyszerűbb médialejátszóm, azon keresztül a NAS-on tárolt FLAC formátumban rögzített zenét szeretném hallgatni. További terveim között van egy Dune beszerzése (amit javasoltál, márciusban lesz újabb széria).
Illetve lehet, hogy beszerzek egy jobb minőségű CD lejátszót.
Mit javasolsz?
-
BBéci
legenda
válasz
frekivalto #20551 üzenetére
Zenére inkább Ikon, ez nem lehet kérdéses, viszont azt is jó lenne kitalálnod, az erősítőbe milyen formában és honnan, milyen eszközből kerülne az erősítendő hangjel?!?!
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20546 üzenetére
Olvasgasd ezt is!
(#20541) zozy84
A Rise ugyanúgy MP3 zenéket sugároz, mint a többi adó, ahhoz még egy 100000 forintos rendszer is bőven megteszi. -
frekivalto
tag
Sziasztok.
Még "ifju leánykoromban" foglalkoztam zenével, kb. 20 éve. Azóta nemigen olvasgattam, figyeltem, hogy hogy halad a technika, hova fejlődtek a hangfalak, erősítők, kábelek, stb.....
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, ahogí visszaolvastam, elég jól "benne vagytok" a témában. elég jól értetek hozzá.
Most gondolkodtam el azon, hogy "újra" zene hallgatásra adom fejemet. Viszont a zene mellett a filmeket is szeretném álló hangfalon keresztül hallgatni.
Nem szeretnék házimozi rendszert, csak egy jó minőségű sztereó hangrendszert. Ezen keresztül Nekem már a filmek hangja is megfelelő lenne.Az elmúlt hozzászólásokban olvastam, és jókat hallottam a Dali Ikon 6 MK II hangfalról. Illetve még a Dali Lektor 8-ra gondoltam. Mi a véleményetek a Lektor 8-ról? Melyik ajánlottabb zenére?
Ami fontos lenne még, hogy a kiválasztott hangfalhoz még sztereó erősítőre is zükségem lenne. Valami "jobb" mínőségűre szeretnék beruházni. Szóba jöhet még használt erősítő is. Csak a hangfalakat szeretném újonnan megvenni.Természetesen kábelekre is be kell ruháznom, mert mint olvastam, azokon is sok múlik. Anno 20 évvel ezelőtt is sokat számítottak, és tényleg nem mindegy, hogy mit használunk.
Várom építő jellegű észrevételeteket, persze semmihez sem ragaszkodom 100%-osan, Nem vagyok márkahű, bármi "mínőségi" cucc szóbajöhet.
Köszönöm.
MPeti
ui. Most jelenleg egy panel lakásban élünk, a "nappali" nagyobb szobában lenne a rendszer felállítva. A szoba mérete 3,5m x 7m. A hangfalak a 3,5m-es fal elé kerülnének, a tv két oldalára. A tv előtt van az ülögarnitura, onnan néznénk, és hallgatnánk a zenét. A kanapé 2,5-3m-re van a tv előtt. A "hasznos" zene terület így kb.: 3,5m x 3,5-4m
-
zsozso1
tag
"A mély volt a legfurább nekem. Kintről csukott ajtón keresztül is hallották és jöttek volna be hogy mi szól , a mélytől remegett néha a pulcsim DE még sem éreztem hogy szólna a mély. Tudom hülyén hangzik. Olyan volt mint ha a frekvencia miatt beremegnek a tárgyak tőle de még sem hallod."
Szerintem pont így kell szólnia egy mélynyomónak. Akkor van jól beállítva ha jóformán nem is hallod de minden testrészedben érzed hogy ott van és ha kikapcsolod akkor hiányzik. -
zsolidodd
senior tag
Hello! Lenne egy kérdésem, gondolom a témában jártasak egyszerűen megválaszolják.
Van egy Samsung LCD TV-m, egy 2.1-es JBL hangszóróm, meg a laptopom. Szeretném, ha nem kellene ki-be dugnom a kábelt attól függően, hogy a TV/laptop hangját akarom hallani, ezért vettem egy 3,5mm 2x 3,5mm Jack elosztót. A probléma az, hogy ha bedugom a laptopot (vagy a akár a telefonomat) akkor a TV hangja halk lesz, ha kihúzom, akkor normális lesz a hangerő. A laptop hangja nem változik egyik esetben sem. Mitől lehet ez? Esetleg vegyek jobb minőségű elosztót?
Előre is köszönöm a segítséget! -
fatallerror
addikt
válasz
Vidala #20545 üzenetére
szerintem működni fog az hdmi-n is de ha nem akkor max veszek 1 optikai kimenetes hangkártyát (van alaplapi is de az biztos olyan is)
olyat nem láttam legalábbis :]hallgatózni fogok, írok is a netdeponak h az említett cuccok meghallgathatóak e
többen is írták h a polk hangcucc jobb a kefnél így egyelőre elég ha hallom az onkyo 608ssal és a denon 1911-el, zenét többet hallgatnék és az onkyot e téren gyengébbnek írták azt hiszem az avforum-on de még elolvasom a BBéci által mutatott oldalon is, jókis oldal még1x thx
azért lehet nem fél év lesz az, attól függ h kapok e munkát ill a fizutól de 2011ben itt házimozi lesz az fix -
zsozso1
tag
válasz
muzsikpeti #20499 üzenetére
NAD 747-es vagy nagyobb erősítővel hajtanám őket. De majd csak a dobozok után venném meg mert egyszerre nagyon sok lenne. De még megnézem a Monitor Audio RX2-t mert az is nagyon tetszik így elsőre.
-
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #20487 üzenetére
Valóban, ezekről a belépő erősítőkről manapság már "lespórolják" ezeket. Tulajdonképpen még értehtő is, mert a HDMI az esetek nagyobbik részében már uralja a terepet.
A 3311-el viszont "megleptél". Nem gondoltam volna, hogy már/még azon sincs.Persze, mint érzékelheted az analóg jelátvitel bizony még mindig jó, ha van.
Épp a minap olvastam egy tesztet a N.A.F. HM bemutatóterméről (most hirtelen nem is emlékszem ki írhatta, BBéci nem tudsz kisegíteni), és bizony az ott kiállított felsőkategóriás rendszereknél is van ami azzal került bekötésre. Legkézenfekvőbb, ha mondjuk jobbnak ítélik a lejátszó DAC-ját, akkor alkalmazzák.
Jól tetted, hogy korán ráálltál a keresgélésre, mert az a fél év hamar el fog szaladni. Próbálj meg minnél több hallgatózást beiktatni az idődbe.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Nem nagyon nyugszom, hogy lett egy kis pénzem akár erősítőre. Találtam egy 1708-as denont vaterán 57e Ft áron- Érdemes egy ilyent megvenni, vagy ez pl semmivel sem ad jobb hangminőséget mint bármely alap HM erősítő? Pl egy Onkyo 308 vagy Pioneer 520 Szóval azok, amik kb 70-80e Ft-ig újonnan kaphatóak?
Köszönöm!
-
zozy84
senior tag
Most meló után itt ülök a nappaliban és azon agyalok, hogy mikor ülnék le akusztikus zenét hallgani meg koncert BD-t. Valószínű fél évente egyszer. De minden nap hallgatok RiseFm-et. Mondjuk a Depeche Mode vagy Maroon 5 és hasonló CD-imet azért hallgatnám néha.
De sokkal-sokkal többet használnám film nézésre és játékra (ps3).
Vagy a 2 front mellé rögtön vegyekek egy subot, majd a centert majd a surroundokat?Ha már fél millió lesz a vége akkor legalább örüljek neki.
(Paraszt vakítás ide vagy oda, a Kef nekem jobban bejött és a Monitor Audiok hangja is jobban tetszett sima Stereo módban)
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20528 üzenetére
-
Jézus1969
tag
válasz
proci985 #20538 üzenetére
csak olyan van a menüben ,hogy állitható a hangszórók mérete. kicsi vagy nagy. egyenlőre ez a lejátszó van majd jövőre lesz másik. sony-t vagy panasonicot akarok venni. most ezzel küzködök de legalább lenne jó. holnap újra nekiugrok most már nem akarom hogy szidják anyámat. jó éjt!
-
Jézus1969
tag
Sziasztok! valaki hozzáértő segitségére lenne szükségem! van egy asztali orion dvd lejátszóm. össze szeretném kötni egy logitech x-530 5,1-es szettel. először nem tudtam hogy a dvd lejátszó menü jében kell átállitani 5,1-re. most már megvan. szépen szól a két front a két háttér és a subwofwr is. viszont nem akar szólni a center valamiért. film közben is nagyon halk és érthetetlen a beszédhang. ha visszaállitom sztereóra az 5,1 helyett akkor érteni a beszédet. valakinek van valami ötlete?
-
kimi02
őstag
válasz
fatallerror #20528 üzenetére
-
ToxLee
őstag
Valaki itt nem tulajdonosa egy KEF IQ 70-nek?
-
fatallerror
addikt
tudtok nekem mondani olyan oldalakat ahol erősítő,hangfal stb tesztek olvashatók? (angol is jöhet)
-
kimi02
őstag
A Lexicon RV-5 és a H/K 745 között nagyon nagy a hasonlóság.
Link -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20523 üzenetére
Neeem!
A CX-7 kevés a Scala-hoz. 2 évvel ezelőtt készítettem riportot egy moziszobárol, melyben MC-12/CX-7/Electra rendszer szólt. A tulajnak javasoltam ZX cserét, ami megtörtént és jelentősen javult a hangzás. Képzeld el ugyanezt Utopiákkal! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20519 üzenetére
Komolyan kérdezed?
Mikor foglalkoztam wattokkal?
A hangminőségnél niocs fontosabb tulajdonság, szempont. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #20519 üzenetére
Béci nem a teljesítményre gondolt szerintem, mikor azt mondta kevés lenne, hanem, hogy a scala annál jobbat érdemelne.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #20518 üzenetére
Az Rx-7 vagy Zx-7 lenne jó hozzá. Az biztos, hogy hangban előre lépést fog hozni. De, hogy ezt a ráfordított összeget megéri e, azt már csak te tudod eldönteni.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #20515 üzenetére
A procinak a kora ellenére is jobb a hangja mint az integráltnak ez tuti.
És a scalahoz mindenféleképpen jobb a proci-végerősitő párosítás. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20513 üzenetére
Olyan konfigot még nem próbáltam, de nem is látom értelmét. Az MC12-höz valamelyik végfok való, az RV folytásként működne. Viszont a Skálákhoz még a CX-7 is karcsú.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #20514 üzenetére
Csak bátran Petikém...
Egyelőre csak a procit tudnám relatíve jó áron megkaparintani, jövőre pedig egy végfokot hozzá.
Inkább csak azon van a hangsúly, a régebbi mc12 proci tud e annyit, mint a relatíve újabb rv5 . Vagy jobb a hangja a kora ellenére, ami a későbbiekben egy végfokkal kiegészülve még komolyabb lehetne, mint az integrált.... -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #20508 üzenetére
Szerintem felesleges egy rv-5 elé kötni egy mc-12-est. Előre lépés az lenne ha az mc-12 után kötnéd valamelyik lexicon végfokot.
De szerintem az az rv-5-ös is brutál jó, úgy ahogy van.
Bocs, hogy bele szóltam. -
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #20508 üzenetére
... lejárt a szerkesztésem....
Hozna valamit a konyhára ??? -
harni71
csendes tag
Sziasztok a házimozi erősítőm kicserélésén gondolkodom és ebben szeretnék tanácsot kérni.
Jelenlegi komponensek a következők: Medialejátszó-- Popcornhour c200
Blue ray: lg bd 570
jelenleg 1 yamaha RXV-350 házimozi erősítő szolgál már jó pár éve de ezen sajna nincs hdmi,
Mindenképpen ilyen belépő szintű modellt keresek és a következőket találtam és ebben szeretnék segítséget kérni nehogy mellényúljak.
Denon AVR-1311
Onkyo TX-sr308
Sony STR-DH510
Pioneer VSX-520B
Yamaha RX-V367BKérdezném még , hogyha 1 ilyenbe beviszem a két ezközből a hdmi kábelen a jelet és azt tovább a tv be, az átmegy úgyis ha az eszköz nincs bekapcsolva?
-
AMDFan
addikt
válasz
xtremetuning #20506 üzenetére
Az a baj, hogy sok esetben a szoba is EQ-zik rendesen
Mostanában gondolkoztam rajta, hogy hallás alapján megpróbálom kiegyenlíteni a szobám kiemeléseit. A fejhallgatós topicban linkeltek is hozzá egy jó leírást, csak elég macerás...#20509: Megéri az tuti. Nekem legalábbis nagy élmény.
-
AMDFan
addikt
"Egyetértünk, loudnesses hangzáshoz vannak szokva a fülei, amit sürgősen el kellene felejteni."
Ez egyébként nem olyan egyszerű folyamat. Te nyilván sokkal régebb óta benne vagy a hifizésben, de mivel én még újonc vagyok, ezért tudom, hogy át kell menni bizonyos fejlődésen az embernek, hogy értékelni tudja a jobbat. Lehet, hogy túlzásnak érzitek, de szerintem az egész a személyiségfejlődéshez hasonlítható, jobb példát nem tudok rá mondani. Szóval idő kell hozzá, és sok zenehallgatás, hogy az ember megszokja a jobb hangot, és utána már úgymond minden megy a maga útján és érezni fogja, hogy itt meg ott még lehetne ez jobb is. Viszont a kezdőlökést valóban nem árt megadni azzal, hogy az equalizert meg a loudness gombot sürgősen felejtse el az ember. Aztán utána majd kezd jönni a meglepetés, hogy mi minden van a zenében ami eddig fel sem tűnt.
-
AMDFan
addikt
válasz
xtremetuning #20504 üzenetére
Hasonlóan voltam én is. Beszippantott a PC-s sokpontegyek világa, meg még rá is EQ-ztam, aztán 2 éve elmentem egy hifi bemutató terembe, ahol hallottam egy rendes sztereó rendszert. Na azóta nincs megállás
De Direct Source az meg van
-
AMDFan
addikt
válasz
xtremetuning #20501 üzenetére
Pedig most ott van neki a Monitor Audio viszonyítási alapnak. De ettől függetlenül az emberek nagy része inkább megmarad a búgós mélyeknél, mert az "durván szól".
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #20498 üzenetére
Egyetértünk, loudnesses hangzáshoz vannak szokva a fülei, amit sürgősen el kellene felejteni.
Leírása alapján pontosan úgy szóltak a mélyek, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A Pioneer-KEF rendszer meg parasztvakítósra volt állítva. Mint az LCD tévék dinamikus képmódja. Brrr!
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest