Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21098 üzenetére
Nem lesz baja. Annyi hogy halkabbak lesznek a 8 ohmosok.De ez nem "baj".
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21097 üzenetére
Igen,elől levő kapcsolóval álithatod. Ha átállitod vakkor lehet együtt vagy csak a és csak b kapjon jelet.Béci véleményét tudom itt idézni: ne kettőt vegyél hanem inkább dupla árút,sokkal jobban kijön a különbség.Egyébként minimum másfeles ennek elég ,de a JBL-hez minimum kettő és feles sodrott réz kell.
-
bittehilfmir
tag
Abból nem lesz baja az erősítőnek, hogy a 2 új front az 8 Ohm-os, a többi pedig 6?
-
bittehilfmir
tag
válasz
#09634560 #21096 üzenetére
Aham. De ugye az erősítőn lehet állítani, hogy A, B meg talán AB legyen, tudtommal ezzel lehet állítani, hogy melyik hangfalak szóljanak. Ha pl átállítom úgy, hogy csak a nappaliba lévő 5.1 szóljon, akkor is gyengébb jelet kap? Olyanra nem nagyon lesz szükségem, hogy mindegyik szóljon. Vagy a háló+fürdő, vagy pedig a nappali. De ha jól vettem ki, akkor a 2 JBL frontomat nem fogom tudni bekötni dupla kábelezéssel. Sokkal jobban szólna dupla kábelezéssel? Milyen kábelt vegyek hozzájuk? Bármilyen hangfalkábel jó lesz? köszi
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21095 üzenetére
Lényege , hogy egy hangfalba két pár vezeték megy, tehát külön a mélynek és külön a magasnak. Végülis a hangfal passzív hangváltóját váltod ki ezzel.és lehet használni. Amit te szeretnél az már multiroom lenne.Lhet használni de lecsökken a frontokra adott teljesitmény.
-
bittehilfmir
tag
A kettős kábelezés az hogy működik?
Leírom konkrétan: Van egy [Onkyo erősítő+5.1 hangfalszettem], nappalival egybe konyha, de a nappali rész maga is több, mint 20nm. A 2 meglevő kis polcra való frontomat lecserélném 2 nagyobb állóra. A két kicsit pedig egy hosszabb kábelell beraknám a hálóba, ill. a fürdőbe. Tehát az erősítőn össz 4 front, 1 center, 2 sorround + mélynyomó lenne. Így is lehet a kettős kábelezést használni, hogy az erősítőben nem lesz több hely? Milyen kábelt javasolnátok hozzá?
Köszi -
törölt tag
válasz
python1 #21081 üzenetére
Erösitők ugye többfajta van,(itt most nem az "A" "B" "D" osztályra gondolok) hanem a az alapkapcsolásukra miszerint közös emitteres,földelt kollektoros,földelt bázisú,stb alapelvű erősités létezik ezeken belül is lehet integrált, csöves, tranzisztoros, elektronikus, szénerősitéses, mágneses,stb megoldású.És ezeken belül is van elektronikus,negativ visszacsatolásu,teljesitmény,stb.erősitő Na ezekben egy erősitőben többet alkalmazva valósul meg a hibrid erősitő. Diszkrét erősitő.egyenkén tehát csatornánként külön-külön erősít külön végfokokra osztva így egyméstól függetlenek,mig az IC vagy un.egychipes,tehát ahol közösen erősitik a kimneő csatornák összességét, azon erősitők kimenő jelei nagyban függnek egymástól.
Ezt sokkal nagyobb mélységében nem ismerem, max ilyen mükedvelői szinten,javaslom fordulj részletekért a Hi-fi topicba,vagy Bécihez,illetve KTTech-hez.
És a Pioneer cikket linkeld légyszi. -
Cobalt14
tag
válasz
fatallerror #21091 üzenetére
Teljesen igazad van, kb mintha épp kifogsz egy hibás példányt x gyártótól, és onnan attól már tartasz. Nyílván nekik is vannak elégedetlen ügyfeleik, nekem az volt a tapasztalatom, hogy nagyon segítőkészek, úgyhogy én bátran ajánlom őket bárkinek.
-
fatallerror
addikt
válasz
Cobalt14 #21089 üzenetére
én nem ismerem őket de szerintem még a legjobb boltokkal is van negatív tapasztalat és fordítva is h a legrosszabbaknál is van jó tapasztalat...
vkinek már attól rossz 1 üzlet h az eladó a seggében van h mit segíthet vki meg elvárja h menjen utána és az eladó nem nyomulása miatt rossz az üzlet
mindenki ott vásárol ahol szeretne :]egyébként a lejjebb említett mission m35i-ért aki olyat akar siessen mert tudtommal kifutott darab és nem tudni h mennyi maradt még, a mission oldalán sincs már fent
-
Cobalt14
tag
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #21082 üzenetére
Nekem is ez a Denon van. Mondjuk nálam vmiért nem akarja átengedni a képet illetve a hangot hdmi-n ha az erősítő ki van kapcsolva. Nálad ez a funkció működik?
-
dhcodoki
senior tag
válasz
bittehilfmir #21077 üzenetére
Én 15-18m2-ig nem vásárolnék álló frontokat. (nem tudom neked mekkora helyiségbe kell) Igaz az állvány további költséget halmoz fel, de sztem jobban ki tudnak teljesedni a polcsugárzók. Ezen elv alapján M32i, vagy M31i. Személy szerint a mission-ök közül ezeket favorizálom legjobban. (érdemes körbekérdezni a további fejlesztés céljából, ennél a típusnál egy tuninggal óriási előrelépést lehet elérni). De nézz körbe a Polk-ok terén is. Ott is vannak jó kis dobozok. Bár itt már többet kell áldozni.
-
python1
veterán
Szia Mindenkinek!
Kérdésem az lenne,hogy mi a különbség a HIBRID és a DISZKRÉT erősítő között.
Most nézem,hogy a PIONEER 2020-as szériától így szereli őket.
Nekem van mindkettő rendszerű és már nagyon érdekelne a különbség.
-
válasz
herpodon #21038 üzenetére
Pana plazmáknak nincs rossz hangjuk.
De előbb megveszed, aztán eldöntöd kell-e valami.
Ha mégis kell valami, akár akkor a pana kis házimozi szettjét ajánlanám hozzá.
Nem hinném, hogy többet akarsz rá áldozni.A többiektől viszont megkérdezném Pioneer VSX-520-ról a mi vélemény?
Jókat olvastam róla külföldi oldalakon. -
dhcodoki
senior tag
válasz
bittehilfmir #21014 üzenetére
Ha beleszólhatok... érdemes olyan hangfalszettet választani, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik, s a későbbiekben egy kis tuninggal meg lehet duplázni az élményt.
Pl:Mission M3 sorozat. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21066 üzenetére
Nem rossz a Heco,de a JBL szerintem 1 kategóriával felette van.
Nem csak a paraméterek számitanak,hanem a hangjuk is. -
kimi02
őstag
válasz
bittehilfmir #21066 üzenetére
A Procinema nem egy komoly bolt
-
bittehilfmir
tag
válasz
#09634560 #21061 üzenetére
Na ígérem utolsó
Néztem ezt a Heco-t és majdnem mindenhol tök jókat írtak róla. És utána láttam, hogy van belőle 3db is:
heco-victa-500
heco-victa-600
heco-victa-700Beleférne a keretbe a 700-as is. Az nem lehet, hogy jobb lenne már mint a JBL E80?
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21039 üzenetére
Lehet bennragadt árról van szó, vagy az egész szettet elfelejtették lejebbb vinni, de később lejebb engedhetik.
-
törölt tag
válasz
Erre van több topic is:hangfalépités és Genius kérdések vagy esetleg ez vagy ez is megfelelhet.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21055 üzenetére
Tipp (ugye hallgatás nélkül csak az lehet):
JBL
Heco
Mordaunt Short.
Linket pedig alul az OK gomb alatt az off topic és a Kép közötti Link feliratúgombra kattintva tudsz betenni. -
hekkerman
tag
Csáó
BÚÉK mindenkinek
Gondolom már feltették párszor ezt a kérdést, de én nem tántorodtam el, hogy mégegyszer megkérdezzem.
A rendszeremben most a Genius 5.1 mélynyomója van bekötve, de túl hamar levágja az alsó frekiket, így egy komolyabb akcióban nincs az az érzet, hogy itt tényleg lődöznek illetve hogy néz ki, hogy minden fekete, ez meg ott csúnyálkodik barnán.
Szóval, ha építenék egy normális mélyet, hogy érdemes elhelyezni a hangszórót, illetve a reflex csövet?
Például néztem terveket az interneten, (igen, sal füzetét is megnéztem, de csak ötletnek! )
Láttam olyat, hogy lefelé néz a hangszóró, és a cső is.
Akkor lefelé néz a hangszóró, előre vagy hátra a cső.
Hangszóró és cső is előre.
De lehet zárt doboz is.
Esetleg bandpass láda, akkor csak a cső iránya a kérdés. (bár ilyet még nem csináltam, biztos jó móka lenne)
Meg még sorolhatnám, szóval a kérdésem, hogy melyik adja a legjobb hatást? Bármit ki tudok vitelezni a sufniban
Persze a hangszóró minősége is kérdéses, nem a legolcsóbbat venném, de nem is szánnék 20-30e-nél többet rá. (faanyag van itthon, csak a hangszórót venném, illetve az erősítőt, de az még a jövő) -
herpodon
csendes tag
válasz
Dorian #21043 üzenetére
Kösz, persze, megvárom, hogy milyen, csak eddig valahogy mindenhol olyanokat olvastam, hogy a lapos tévék bénák hangilag. Gondoltam, használtan vennék valamit, és olyan 30 ezernél többet nemigen szeretnék szánni rá. (Ilyen teszkós 5.1-es izéket már fillérekért is lehet kapni, de annak nyilván semmi értelme.) Egyébként főképp azért kérdeztem ezt az egészet, mert egyelőre arról sincs fogalmam, hogy adott esetben egyáltalán mit kéne keresnem. Ha a többi cuccot (CD, kazetta, lemezjátszó) is ebbe kötném, akkor 2.1-es valami kéne nekem?
-
ricsik
őstag
Hogy mit hoz az új Sigma chip nekünk: [link]
-
bittehilfmir
tag
Áh, de kár, hogy nem lehet hiperlinkeket bemásolni, pedig ezeket gyűjtöttem ki 100 körüli értékben és mindegyikhez tartozott link is.
INFINITY Primus 360 95K
Wharfedale Diamond 10.4 100K
Wharfedale Diamond 10.5 110K
JBL Northridge E80 90-100k
Heco Victa 500 80K
Roth Audio Oli3 100K
Mordaunt Short Avant MS 904AI 90K
Tangent EVO E34 110k
Mission - m34i 110k
Mission MX-3 110k
Yamaha NS-555 110k
Yamaha NS-8900 100k
Jamo C 605 120kKi melyiket venné?
-
Gál István
senior tag
Köszönöm a tippeket!
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #21047 üzenetére
Sokan dicsérik a Logitech Squeezeboxot. A Dunével az a baj, hogy a kijelzőjén nem tudsz navigálni a lemezek, fájlok között, tévé kell hozzá.
-
bozont
veterán
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #21047 üzenetére
Médialejátszó, ha olcsó kell akkor wd live kb.30 000 huf.
Ha komolyabb akkor dune base kb. 70000. -
Gál István
senior tag
Milyen ketyere lenne a legalkalmasabb hdd-ről vagy usb-ről veszteségmentes (flac) számok lejátszására?
-
sirfer
aktív tag
-
bozont
veterán
Amúgy van itt olyan aki 1920x1200 (vagy nagyobb) felbontású jelet küld át az erősítőn? Több fórumon is kérdezősködöm, de azt mondják a mai erősítők nem tudnak 1080p@60Hz-nél nagyobb jelet átküldeni annak ellenére hogy technológiailag lehetséges. Ha így van meg sem próbálkozom az EDID szerkesztgetésével.
-
Dorian
félisten
válasz
Hallgasd meg az S20 hangját, ha meglesz, aztán meglátod, kell-e. Addig minek agyalni, úgysem lehet kideríteni, hogy neked megfelelő-e. Ezt nem lehet így kitalálni. Ökölszabály, hogy a lapostévék hangja nem valami nagy szám, de itt is van fejlődés: a 2010-es jelenlegi tévémnek sokkal jobb, mint a 3 évesnek. De azért ezt is csak a kipróbálásig hallgattam
Ha külső hangdobozokat veszel, azokat egy erősítőn keresztül lehet a tévére kötni, amely erősítőbe persze mehet a CD, DVD, stb bekötése is. De azért ez így nem két fillér: mennyit szánsz a dologra? -
ToxLee
őstag
válasz
bittehilfmir #21039 üzenetére
Procineman JBL ES80 van a képen. Rosszat tettek ki.
-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Adott egy HDMI Y splitter. 2 anya és 1 apa. Mindkét irányba képes továbbítani adatot vagy csak 1 irányba? Helyzet a következő, nekem olyan Y kellene ami 2 apa és 1 anya, ilyet viszont nem találtam a neten, viszont toldókkal és fordítókkal lehet játszadozni. Mindezt nem venném meg előre és utána jönnék rá a végeredményre, mert most a tanulópénzekre nem futja. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Vik -
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #21037 üzenetére
wow, most nézem, hogy a 2 termék nem is egyezik a képek alapján. A [Streamaudio]-on van alul még 1 lyuk és a magas is máshogy néz ki, mint [itt]. Csak rossz képet vágtak be valahova, vagy van több verziója?
-
herpodon
csendes tag
Sziasztok, elnézést, ha nem a legmegfelelőbb helyen kérdezek. Mostanában fogok egy Pana s20-as plazmát venni az eddigi Sony crt-m helyett, és mivel ez lesz életem első lapos tévéje, nem tudom, hogy hangminőség terén mire számíthatok. Úgy hallottam, hogy a lapos tévék általában elég gyenge minőségű hangot produkálnak. Na mármost ez azt jelenti, hogy a jó kis crt-m hangja után iszonyú ócskának fogom érezni? Valójában nem kell nekem csilivili 5.1-es házimozi, egyszerűen csak hallgatható és élvezhető hangot szeretnék, tehát kb. amilyen a crt-mből eddig jött, az nekem már megfelelő lenne, de ha jobb, az persze nem hátrány. Ha ehhez már ajánlott külső hangfal, akkor a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb, de azért értelmes megoldás mi lenne? (Ja és a legeslegjobb tulajdonképpen az lenne, ha ehhez nem kéne egy újabb távirányító, hanem a tv távjával lehetne hangosítani-halkítani, de persze ez már inkább csak hab lenne a tortán.)
Továbbá, bár ez lehet, hogy nagyon hülye kérdés: ha mindenképp érdemes külső hangszórókban gondolkodni, megoldható olyasmi, hogy akkor már a "hifi" (cd, deck, lemezjátszó) is ugyanezeket használja?
Bocs, ha nagyon hülyének tűnök, de egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért azt se tudom, hogy mit is kell keresnem, úgyhogy ha esetleg tudnátok linkelni valami konkrét típust is, hogy mit érdemes, azt megköszönném. (Onnantól már legalább tudni fogom, hogy kb. miben érdemes gondolkodni és merrefelé induljak.) Előre is köszi! -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21035 üzenetére
Kicsit visszaolvasol,megtudod. Palapo hallgatta,neki gyenge volt.
[Itt vedd meg.] -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21033 üzenetére
Részemről igen,ha bár kisebb szobába jobbak a satellitek. KB 17-18 alatt.De ez sokmindentől függ,főleg a szobád akusztikájától.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21031 üzenetére
Zenéhez jól jönnek azok a hangszórók. És egységesebb lesz a hangképed is
Mélynyomó mozihoz kell. -
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #21029 üzenetére
ha, még1 hülye kérdés:
Az nem felesleges, hogy ebben is van még 2 mély hangszóró/darab?
Mélynyomóm úgyis van, nem inkább olyat kellene keresnem, amiben a közép/magas hangok az erősebbek? -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21029 üzenetére
Nem számit. 2004-ben is már elég jó technika volt, nem elavult ez a hangfal most sem. Nem egy pl. 95-ből visszamaradt vagy agyonhasznált darabot veszel és ma is megállja a helyét szerintem.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21026 üzenetére
Mi az hogy öreg darab??(Bocs Béci,nekem is ez jutott eszembe!) Arra gondolsz hogy régi? Ha én vennék, még örülnék is neki: nagyobb értéket kapnék a pénzemért.Indulóára magasabb volt ettől. Hangfalnál nem számit a kor,nincs pl új kodek vagy csatlakozótipus.Max ha nagyon régen gyártották-10-15 év- ott kellene aggódni kicsit a membránok ,kondik és a váltó miatt.
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #21026 üzenetére
Öreg darab??? Ilyet még nem hallottam.
-
csemberlen
őstag
Pioneer VSX-520 +Mission Mv-8 5.0 Házimozi Hangfalszetthez milyen kábelt ajánlanátok.
ha lehet a netdeporól, mert a többit is ott veszem. Front 5 méter kábel, hátsók 8 méter. Köszi -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21023 üzenetére
Sztem jobb a mission. HallottaMagnatot de a Mission jobb sztem :És a Frekiértékek és az érzékenység is tulzó sztem. De ha igaz is,jobb a JBL.Keress polkot,dalit pl.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bittehilfmir #21020 üzenetére
Mission Cinemapack szettnél érdemes egyben megvenni, mert a komplett szett 90 ezer, míg a külön a 2 front 80ezer, a center 32, a hátsók 30 ezer Ft.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21020 üzenetére
Akkor JBL E80. Olcsón továbbépithetó EC25 és E20-al. és késöbb jobb erősitőhöz is oké. PlOnkyo 608-hoz vagy Denon 1910-hez vagy Pioneer 920-hoz.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21017 üzenetére
Ahhoz épp megfelel.
-
bittehilfmir
tag
-
törölt tag
válasz
Mission MV cinema Pack mindenhol 90 ezer az 5-0 szett,kezdésre kiváló.
-
törölt tag
válasz
Milyen erösitőd van? Vagy azzal együtt gondoltad a 2 frontot?
-
bittehilfmir
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a meglévő kezdő szintű házimozimat szeretném egy kicsit továbbfejleszteni. Elsőként a 2 front hangfalamat szeretném lecserélni. Olyan 100 körüli összeget szánnék a 2 frontra együtt. Tudnátok javasolni valamilyet? Vagy gyűjtsek még inkább tovább?
Köszi
-
Z0mbi
senior tag
Ez jo..
Angolul tudoknak...! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20996 üzenetére
Nem a gyárival egyenértékű, profi forrasztásra gondoltam, az ellen természetesen nincs és nem is lehet kifogásom.
-
haarmaan
tag
válasz
Vidala #21005 üzenetére
Igen összekötöttem de csak a JBL ES30 front és a Harman/Kardon HKTS30 Sub-ja vannak rákötve az erösitöre. A JBL ES 20-t és a JBL ES25C-t csak jövő héten hozzák, mivel a JBL hazai forgalmazójánál leltár van. Összekötésre, egyelőre a Harman/Kardon HKTS30-as rendszerhez kapott kábeleket használom.
-
Vidala
senior tag
válasz
haarmaan #21004 üzenetére
Nem jó tudod.
A vezeték javasolt minimum keresztmetszetét a hossza, és az ellenállás határozza meg leginkább. Ráadásul minél hosszabb, annál nagyobb a kábel saját ellenállása.Valamint javasolt egyforma kábelek használata mindenhova.
Mivel a hátterekhez elég hosszú kell már, ezért mindehova 2,5mm2 körüli kábelt javasolnék.Azért összekötötted már a rendszert?
-
haarmaan
tag
Újabb tanácsot szeretnék kérni töletek. Hangfalkábeleket szeretnék venni a rendszeremhez.
A rendszer
ONKYO TX-SR508 AV Rádióerösitö
JBL ES30 Front hangfalpár
JBL ES25C Center hangfal
JBL ES20 Háttér hangfalakA Front hangfalpárhoz kell 2 X 3.5m
A centerhez 1m
A hátterekhez meg 2 X 11mHa jól tudom a frontokhoz és a centerhez vastagabb vezeték kell, míg a hátterekhez elég vékonyabb is. Milyen keresztmetszetűek legyenek a vezetékek?
Én ezekre gondoltam
Front és center:
Ezek közül valamelyik kb 2500ft/m max árig
[link]
[link]
[link]Hátér hangfalak:
Ezek közül valamelyik kb 1100ft/m max árig
[link]
[link]
[link] -
Moleskin
tag
válasz
horvathd #21000 üzenetére
Nyilván a filmkölcsönzés lenne az igazi, de sajnos nálunk nincs iTunes szolgáltatás.
Én viszont fogom a kis itunes progit, letöltöm és a filmeket beleteszem, majd megosztom. Nekem stream-re kell és hogyha jönnek haverok Youtube-ozhatnak a tévén, nem kell dj-kednem.
És ami a legfőbb szempont, hogy a hifimre wireless nyomhatm rá zenéimet az iPhone-omról, vagy PC-ről!Btw, pár formátumot kezel, de minden konverter progi (akár a handbrake) tud előre definiált Apple TV "formátumba" konvertálni. Így legalább egy helyen lesz minden videó és zene az itunes-on belül (hozzáteszem itunes van 64 bitben is!).
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Létezik, hogy az Intek Set Top Box nem fér őssze a Pioneer cuccokkal? Konkrétan egy VSX-920-as erősítőről van szó. A gond az, hogy ha az erősítőn keresztül viszem a képet HDMI kábelen, (több kábelt kipróbáltam) nagyon nehezen, de sokszor sehogy nem ismeri fel az erősítő, hogy képet kap, és nem adja tovább a TV felé, csak villog a képernyő. A hanggal is van gond, pontosabban az HBO digitális hangjával, ami ha nem 5.1-es, hanem mondjuk csak (asszem AC3) 2.0-s, akkor valami brutál torz, túlvezérelt, főleg a coax, vagy az optikai kimeneten, de a sima analog sztereo kábelen is hallani, hogy valami nem stimmel. A többi csatornán nincs ez a gond.
Azért gondolom, hogy az Intek-el lehet a gáz, mert a TV-n azonnal váltja a képet, (ha egyből oda küldöm HDMI-n a jelet, és a hanggal sincs gond a korábbi Sony erősítőmmel, és csak a STB-ből érkező jelekkel van gond, a számítógép felől érkezőkkel semmi baj.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest