Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Próbálta vagy hallotta már valaki ezt a Dynavoice Definition SW10 zárt sub-ot?
Sub vásárlás előtt állok és egyelőre ez 70-80K a keret. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
CoroStar86 #131695 üzenetére
Szerintem a J110 (teljesitményben/összeszerelési minőségben/anyaghasználatban) jobb és olcsóbb is lesz, továbbá lehet, hogy a 12"-os hsz "lustább" lesz, mint a 10"-os, nem mindig a méret a lényeg .... de ha tutira akarsz menni, akkor elmész és meghalgatod mindkettőt.....
-
CoroStar86
senior tag
Még egy utolsó kérdés
: Proson 12 80-ért vagy Jamo J110 majd akcióban 70-ért? Nekem az előbbihez húz a szívem, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre! Más: az aktív mélyládáknak ugye beépített erősítőik vannak. Ezek szerint az Onkyo erősítőm gyengécske teljesítménye nem befolyásolja a mély hangok minőségét ugye? Azért gondolom, egy normálisabb sub-kábel nem árt... Köszönöm a válaszokat!!!
-
Dorian
félisten
válasz
DJMDJM #131690 üzenetére
Földelt kábelt vegyél, mert hátránya nincs, de később ha máshová akarod használni vagy eladni, hátrány lehet ha nem az.
(#131691) Vasy09:
Millió baja lehet, de nehezen tudom elképzelni, h így megvegye vki, mert könnyen lehet a javítás annyi, mint egy tökéletesen működő hibátlan készülék. -
Vasy09
őstag
Ha rossz helyre írom, elnézést!
Meg tudjátok mondani nekem, hogy mit érhet egy Onkyo tx-nr717 (2013), ami sajnálatos módon nem ad ki magából hangot? Arra gondoltam, hogy lehet nem csináltatnám meg, hanem eladnám így, aztán néznék egy másikat helyette!
-
DJMDJM
tag
válasz
Dorian #131686 üzenetére
Nem olyan nagy gond, gondolom az IEC csati nem gond, hogy két v. három lyukas.
Csak annyi, hogy kértem árat tápkábelre és visszakérdeztek, mert van nekik 2 eres is, akkor minek a 3, gondolom árban lesz eltérés. Azt viszont nem tudom milyen csatit szerelnének rá, azt még nem kérdezték, hogy mit választanék. -
CoroStar86
senior tag
válasz
Nemir Ombe #131688 üzenetére
A Streamaudionál akcióban 80 ruppó a Proson R12, szerintem lecsapok arra. Cantonokból nem látok akciósat, tesztek alapján a Proson nagyon tetszik és az akciós ár pont belefér a büdzsémbe. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
CoroStar86 #131687 üzenetére
Az AS85.2 teljesen más, mint a sub 85. Ha kint élsz (és nem találsz sub 85-öt), akkor nézz pl. Canton sub 8, 10 vagy 12-est, ki lehet fogni akciósan 300€ körül....
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Nemir Ombe #131683 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Canton AS 85.2 SC van 250 öjróért. Lecsapjak rá? Proson-t itt kint nem lehet kapni, a Jamo otthon olcsóbb, Polkhoz nem ragaszkodom.
-
Dorian
félisten
válasz
DJMDJM #131685 üzenetére
"Akkor a konklúzió, hogy ha ettől függetlenül is van létjogosultsága a tápkábel cserének, akkor nem földelt kábelt kell keresnem"
A külön tápkábeleket szerencsére földeléssel együtt szerelik, pont azért, hogy esetleg egy nem földelt példányt nehogy beledugjon valaki egy földelést igénylő készülékbe.
Számodra miért probléma h benne van a föld-szál? -
DJMDJM
tag
válasz
Dorian #131673 üzenetére
Talán a teljesítménye miatt. Nagyobb az áramfelvétele, mint a TV-nek, az földelt. PC is földelt. Akárhány kábeltesztet is néztem, mindenhol 3 tüskések voltak.
Itt egyszerűen nem vártam mást. Régen a földhurok is mindig téma volt, az is, hogy kimerjem-e kötni a földet vagy sem. Nem is számítottam rá, hogy ezek már nem ilyenek. Értem én, hogy kettős szigetelés, de azért legyen Fí relé, az a biztos. Láttam én már erősítő zárlatot, amikor úriember fölé hajolt és a nyakában lévő bőrszíjon lévő medál átcsúszott a hűtőrácson. Szerencse, hogy nem amerikai rapper volt.(#131674) Nemir Ombe:
THX, látszik hogy sok év kihagyás után csaptam bele újra, Te pedig megadtad a választ: újabban.(#131675) liszi70
Köszönöm, azért nem csak én akadtam fenn ezen.(#131676) arcitec
Nem tudom most megnézni, de tuti nem földelt.Akkor a konklúzió, hogy ha ettől függetlenül is van létjogosultsága a tápkábel cserének, akkor nem földelt kábelt kell keresnem.
-
nobeige
tag
válasz
Termi16 #131677 üzenetére
Amp assign Front B legyen, és akkor Front SP setupban megadhatod 2ch/direct módban hogy B-t akarod hallgatni.
Ahhoz hogy a B teljes sávú legyen még az Audio setupban a 2ch Direct/Stereo beállításban Setting, Custom, Front, Large beállítást is meg kell csinálni.
Így (ha minden igaz), akkor azt fogja nyújtani az ES30 amit tud.
Direct/Pure direct módban Audyssey beállítások és egyéb Audyssey funkciók nem működnek, tehát loudness sem fog működni, emiatt kis hangsugárzót halkan hallgatva érezheted soványnak a produkciót.
Stereo módban az Audyssey funkciók működnek, bekapcsolható a Dyn.Eq, halkan testesebb lehet a hang.A fentiek nem tapasztalatból, hanem a magyar nyelvű használati utasításból erednek.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
CoroStar86 #131681 üzenetére
Hamarosan ez [link] jó vétel lesz (black friday 69.990Ft) vagy keress külföldön Canton sub 85-öt (ha kapni még 285€) az még jobb vétel .....
-
válasz
CoroStar86 #131681 üzenetére
Személy szerint a Polk PSW125-nál a svéd Proson R-12 sokkal jobban teljesített. Ha meg mindenáron polk akkor a Polkaudio DSW Pro 660-at ajánlom, ennek tényleg tökéletes mozi hangzása van.
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Meglévő meghibásodott csont belépő szintű Onkyo mélyládámat szeretném lecserélni, a szobám 25nm-es. Amit kinéztem: Klipsch R-12 SW vagy Polk PSW125. Egy belépő Onkyo-erősítő hajtaná, de jövőre lecserélem azt is.A Klipsch-et itthon 130 rongyért vesztegetik megbízhatóbb helyeken, itt Németországban viszont 265 euroért meg tudom venni újonnan, garival és csupa jót olvastam róla. A ládára költött árat is euróban adom meg inkább: max 300.Ha valaki tud ennyiért ennél jobbat, annak a tanácsát megköszönném!
-
Norbi 72
veterán
Ha valakit érdekelne.
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, nem sok időm volt mostanában a HM-ra.
Azt mondja meg nekem valaki please, hogy a Denon AVR 3312-n mit állitsak be, hogy Front A\B-s bekötés mellett a B sávon rendes mélyek jöjjenek teljes frekin a hangfalakból?
Az A-ra van kötve a két nagy front, center és a sub. A 2 hátsót nem tettem fel végül falra a nappaliba, mert el fogunk költözni valamikor, szóval nem akartam ezzel is szórakozni. Ezzel a lendülettel bekötöttem Front B-re a két kis hangszórót (JBL ES30-ak), hogy amikor nem a nappaliban vagyok, hanem a konyhában, akkor direktbe onnan jöjjön a muzsika.
Annó ezt a 2 hangfalat meg az erősitőt vittem nyaralni Mezőkövesdre magammal, és nagyon szép mélyeket produkáltak, most viszont elég tompa az egész, kb nem is mozognak a membránok csak úgy rezonálnak.
Mikor a nappaliban használom a cuccot akkor ott a sub, szóval azzal nincs probléma, de mi a fenét állitsak be külön, hogy amikor átváltok B-re és csak a 2 kicsi szól a konyhában, akkor megkapják a teljes frekit?
-
arcitec
addikt
válasz
DJMDJM #131672 üzenetére
Ha nincs föld 3. csatlakozó, akkor az a készülék kettős szigetelésű. Jelölése is van és azon a Denon-on is ott a jel, nézzed csak meg.A jel : 2 négyzet egy kicsi a nagyban.
Bár ez a készülék lehet nem európai itt a képen, de a kérdéshez mintának jó.
Az SB2000 villása földelt a másik felét most nem néztem. Ha nagyon érdekel kérdezd meg a forgalmazót. -
DJMDJM
tag
válasz
DJMDJM #131588 üzenetére
Bocsánat, hogy visszautalok erre (#131588) DJMDJM a kérdésemre, de csak én lepődök meg ezen, hogy földeletlenek a tápcsatik?
-
kezo0
addikt
Ha valaki így a karácsony közeledtével esetleg külföldről akar rendelni, adott esetben ez is elég jó alternatíva lehet mostantól:
A magyarok is ingyen rendelhetnek mostantól az Amazonról(Remélem, ez nem számít reklámnak.)
-
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
sixer66 #131666 üzenetére
Az a "25cm" bőven elég tud lenni 20nm-re és a teljesítménye is elég lehet (mert nem minden a hsz méret) .... ha azt nézed, hogy listaáron a 140e-es kategóriában "versenyez", akkor 70e-ért nem olyan rossz vétel ....
(#131668) blakey:
a SUB 85 azért lényegesen jobb, nem sokkal többért ....
-
sixer66
senior tag
válasz
Nemir Ombe #131665 üzenetére
Háttérzenélés szokott lenne, de ha zenét hallgatok sub-ot eleve nem használok, koncertfelvételeket pedig nem hallgatok 5.1-ben.
Mozin lényeg, hogy legyen egy sub, csak kérdés, hogy a 25cm elégnek bizonyul-e 20nm-en ebben a kategóriában. (azért utána érdeklődök, hogy kinél tudnám meghallgatni)
Tudom, hogy érdemesebb lenne az SVS-re vagy T12 re gyűjteni főleg, hogy Dynavoice a hangfalszettem is, de plusz 110K-m nem lesz, mert mindig van valami fontosabb, viszont egy sub-ot szeretnék a rendszerbe. -
Nemir Ombe
addikt
-
sixer66
senior tag
-
Almost01
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy Onkyo tx-nr535 típusú erősítőm, szeretnék venni hozzá egy mélyládát.
Nem akarok nagyon drágát, 40-50 ezer forint körülit, akár használt is lehet, ha jó állapotban van. Most egy ilyet találtam használtan elég jó áron szerintem:
http://www.audioreview.com/cat/speakers/subwoofers/wharfedale/powercube-8/prd_324643_2741crx.aspx
Mi a véleményetek róla? A másik kérdéem, hogy aktív vagy passzív mélynyomót javasoltok. Ez aktív, hogyan tudom csatlakoztatni, milyen kábellel, sima rca?
Köszönöm a segítséget! -
Patice
nagyúr
Audio Video Trend & Hifi Show 2016 beszámolóm.
-
dunkel
őstag
Közel egy év alatt meglett az SR900 amivel teljessé vált a szett. El is morzsoltam néhány könnycseppet.
-
krx21
nagyúr
Beüzemeltem a sony str-dn1070 erősítőm... Majd egy órát szívtam vele, mert nem ment a több csatornás jel, mindíg azt írta ki: PCM 2.0. Már mindenre gondoltam, mikor mélyen a menűben volt egy beállítás: audio out (amp, amp+tv) Hát alapból az amp+tv volt beállítva és ilyenkor a tv miatt, mindent lekonvertál 2.0-ra...
Vajon miért ez a alap beállítás???És ha már be is állítom a amp+tv-t, miért nem írja ki nagy piros betűkkel, hogy " vigyáz te barom, mert ilyenkor csak két csatornás lehet a hang maximum!!! " Most nincs igazam???
Szóval így jártam.
Amúgy milyennek számít ez az erősítő? Ez már középkategória, vagy még alsó? -
Borisz76
nagyúr
-
Alusszia
tag
válasz
Nemir Ombe #131642 üzenetére
Hát ez az ... elolvastam
-
Alusszia
tag
Sziasztok,
Összefoglalná valaki ,hogy ezek közt mi a különbség felhasználhatóságban?
Marantz MCR511 Melody Stream
Marantz NA6005 hálózati audió lejátszó fekete
Marantz NR1506 5.1 network receiver -
Alusszia
tag
Sziasztok,
Denon 2807-et leváltanám vmi újra pl. 2300w-re a hálózati + wifi tulajdonságok miatt.
Kérdés: mennyiért lehet eladni a 2807-et?
2300W hálózati, bluetooth, wifi -s tulajdonságai mire képesek?
Arra lenne szükségem,hogy a PC-n vagy mobil eszközön lévő tartalmakat lejátszam.Köszi előre is,
-
Nemir Ombe
addikt
Szép "elképzelések", a baj csak az, hogy ilyenkor (a más márkákkal eddig történtek alapján) nem a Samsung logó kerül át a jobb cuccokra, hanem a jobb cuccok logói a "Samsung cuccaira" .....
-
BBéci
legenda
válasz
sixer66 #131632 üzenetére
Hangban egyértelmű visszalépés lenne az Onkyo, a CA pedig oldalazás, de egy meghallgatást megér.
Szubláda nélkül nem beszélhetünk házimozi rendszerről.
Más.
Ez nagyon durva: a Samsung megvette a Harman cégcsoportot.
-
sixer66
senior tag
válasz
ttower #131629 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ajánlatnak tűnik
Gondolkodom, hogy lecserélem a jelenlegi Denon 3808-at (tudom nem ez az Onkyo hozná meg a változást, maximum visszafele, ha jól gondolom), de mivel már ennek is bement az ára, olyan 150-160 körül szerintetek van jobb alternatíva, vagy inkább egy CA 651R (valamiért erre húz a szívem/szemem, pedig nem hallottam még) 200 körül?
Kicsit már unalmas nekem a Denon hangja és szeretnék kicsit más irányba is elmenni, bár a következő lépcsőfok a sub beillesztése a rendszerbe, most csak puhatolózom. -
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Nem tudom jó helyen járok-e, azt szeretném megoldani, hogy 2 jackes fejhallgatót rátudjak dugni egy eszközre úgy, hogy a hangerőt külön-külön tudjam változtatni, akár távirányítóval, de ha anélkül az sem nagy baj.
Egyelőre eddig jutottam, ezzel a kis soundoxal ez megoldható lenne szerintetek?
http://www.delock.de/produkte/G_61803/merkmale.html?setLanguage=unEbben azt nem vágom, hogy spdif kimeneténél egy apa-apával összedugom a hangkarival és annyi? Soha nem használtam még ilyen fajta kimenetet. Asus xonar essence II a hangkártyám. Illetve azt sem tudom, hogy egyszerre kezelné-e a 2 kimenetet vagy csak vagy ez menne vagy az.
Vagy esetleg valami hasonló árkategóriában van erre jobb megoldás? Igazából ennek is a többi funkciója teljesen felesleges lenne számomra, nekem csak az kell, hogy a 2 jack kimenetet tudja kezelni egyszerre és lehessen külön hangerőt állítani. PC-re direktben vagy a TV-re csatlakoztatnám rá. (TV-re meg HDMI-n megy a hang PC-ről)
Köszönöm ha tudtok javasolni erre valamit
-
ttower
aktív tag
Amazon.de-n egész jó árúnak tűnik ma éjfélig az Onkyo TX-NR646 (fekete). Szállításban tudok segíteni.
-
Dagidög
senior tag
Höhöhö.
Vannak benne "érdekes" dolgok, de egész ügyesen válaszolta meg a kérdéseket Prommersberger úr. -
Norbi 72
veterán
válasz
Jenő76 #131619 üzenetére
A kettő között 700 ezres kategória 275-ért:Yami 3030.Kíváló gép.
-
LógaGéza
veterán
válasz
adamsfamily #131549 üzenetére
Köszi, nézegetem ezeket én is, de az a baj, hogy nekem konkrétan semmit nem mondd, a hirdetésből nem tudom leszűrni, hogy milyen lehet.
Árban a BBéci által írt Vincent talán még beleférne (köszönöm a tippet), de az nagyon-nagyon a teteje.
bajnokpityu
Esetleg a típust nem tudnád megkérdezni? Bár gondolom nem lesz egyszerű már olyat találni. -
KisTücsök
addikt
Üdv!
Az miféle anomália, amikor a magyar hangnak nagyobb a bitrátája, mint az eredetinek? DTS-HD.
-
Csabroncka
addikt
-
Quetz
őstag
válasz
Jenő76 #131619 üzenetére
A yamaha a860 gyakorlatilag egy 781 hatalmas felárral, a különbségek itt vannak dokumentálva. A tápegység szerintem 99%. hogy egyezik a két modell esetében.
A X3300 a következőket adja az x2300-hoz: Zone 2 custom settings (bass, treble, HPF, stereo/mono), 12v trigger (1), DSD over HDMI, Zone 2 HDMI Monitor output, HDMI/digital PCM 2.0 audio to Zone 2 speaker posts/pre-outs, GUI over 4k video, 4k/60Hz upscaling, and the lowest model with 7.2 main zone pre-outs. No noticeable difference in power, but much better audio quality using the more advanced Audyssey MultEQ XT32 and Sub EQ HT (dual sub level/delay).A Yamahábol szerintem hallgasd meg az olcsóbbat, a Denonból az X3300-t a fejletteb Audyssey rendszer miatt, de ha küldföldről is hajlandó vagy vásárolni, akkor az X4200 még jobb vétel lehet.
Az onkyo vonalról nem tudok véleményt alkotni. A wattokról annyit, hogy az str-dn840 amit jelenleg használok, kitud kergetni a szobából 60%-os hangerőn...
-
Jenő76
tag
válasz
Csabroncka #131620 üzenetére
Ezek a hangfalak már megvannak, nem változtatok rajtuk . A subot tavaly vettem akcióban 140 ezerért talán annyiért nem katasztrófa . Vagy a hangja katasztrófa ?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Jenő76 #131619 üzenetére
Az E-12 katasztrófa az árához képest, azt felejtsd el! Hátra bőségesen elég a Z1
Erősítő választásban egyértelműen profitál, lehet nem ez a jobb választás, de ha újat veszel akkor szvsz az a 100.000 ezer az erősítőn többet hoz hangban, mint a hangfal szetten.
A sub-ra kérdezz rá, van itt pár jól bevált belépő. Kábelezésben szeretik ez OFC rezet, valamelyik Van Damme jó választás. -
Jenő76
tag
Sziasztok !
Erősítő vásárlásban kérném tanácsotok .
A szettem: Dali 2 xZensor 7 2 x Zensor 3 Zensor Vocal Sub E- 12A szoba 25 m2 főleg zenére használnám . (nem vagyok vájtfülű)
A kinézett erősítők:
kb. 220 ezres kategória: Denon AVR-X2300W Onkyo TX-NR656 YAMAHA RX-V781
A három közül a Denon lenne a legszimpatikusabb, egyrészt 3 év garancia és a tesztek is jókat írnak .
Az Onkyo-t is dicsérték a Yamaháról nem nagyon olvastam tesztet
Ami talán negatív, hogy ennek van a legkisebb teljesítményfelvétele 500 W ( Onkyo 570) és tartok tőle , hogy nincs elég kraft benne a hangfalak meghajtásához .kb. 320 ezres kategória ( itt már nem tartok attól, hogy kevés a teljesítmény)
Denon-X3300W RX-A860 Onkyo TX-RZ710 Onkyo TX-NR757
Vajon ez a hangfal szett profitál valamit ezekből a jobb erősítőkből vagy csak feleslegesen adnék ki + 100000 Ft-ot .
Itt is a Denon a befutó de, ha a Yamaha is tudja ugyanazt, cserébe 20000 Ft-tal olcsóbb .
Az Onkyo-ról nem nagyon olvastam tesztet .
Kérnék ajánlást sub kábelre is, de csak a megfizethető jó ár-érték arányúak érdekelnek .
Előre is köszönöm tanácsaitok ! -
Heffi
őstag
-
repvez
addikt
ez a manuálja, azt látom,hogy a hdmi az csak passtrouht rendszerü,de igy akkor sehogy nem tudom rákotni vagy megkerülni?Ha a TV-be dugom be és onnan van vissza vezetve analódon akkor hogy kéne neki beállitani?ok, megszólalt, viszont most csak akkor van hang ha a TV is be van kapcsolva és kép is, igy azért nem a legjobb a zenehallhatáshoz
Hát lehet megérett majd az idő egy ujabb erősitőre
-
Quetz
őstag
válasz
sting2 #131598 üzenetére
Megtaláltam a playstationcommunity oldalán ezt a kérdést: Kérdés: Miért van szükségem Premium HDMI kábelre a PS4 Pro 4K TV-n történő használatához?
Válasz: hogy az érdekelt gyártók több prémium profitot tegyenek zsebre. Annyi prémium szerepel ott a szövegben, hogy a 2D kép is már 3D-ben látszódik a sok prémiumtól.Létezik a "Premium High Speed HDMI" certifikáció, ami elvilegg szigorúbb tesztelést jelent, illetve hogy az adott kábelcsaládot a hdmi csoport is bevizsgálta. De az már nem egyértelmű, hogy a hdmi csoport folyamatosan ellenőrzi-e a minőséget, mondjuk boltból vásárolt kábeleken, nehogy a vizsgálatra tervezett mintakábelt kapjanak.
Szerintem használj nyugodtan high-speed kábelt, ha TV HDMI 2.0b kompatibilis, akkor nem lesz probléma a kábellel.
-
repvez
addikt
válasz
Pazolini #131606 üzenetére
A winen belól kiválasztom a HDMI kimenetet ilyenkor el is megy a laptoprol a hang és a kis ikon jelzi is ,hogy a HDMI-n megy a hang kis zöld grafikon, de az erősitön nem tudom megszolaltatni.
Van 2 bemenet és 1 kimenet az erősitön,de nem megy róla.
Probáltam, hogy a TV bemenetébe dugtam és abból visszavezetve az erősitőbe,de ugy sem szol -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #131603 üzenetére
ez melyik típus?
Na ezt nehezen hiszem el...a hivatalos weboldalon rögtön az első nagyképen van..
Tessék olvasgatni róla!
-
repvez
addikt
Lehet hogy nem jó topicban kérdezem, de hátha tud valaki segiteni, a laptopot HDMI-vel összekötöttem a házimozi erősitővel, de nincs hang és a hangkártya beállitásánál is azt irja ki, hogy nincs kapcsolat.
Win10pro 64bit és egy onkyo srtx 505e , és egy toshiba satellite L750d-16k laptop.
Mit hogy kéne , hogy legyen hang? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #131589 üzenetére
ELAC vagy netalántán CAV?
no akkor már mindjárt jobban is tetszik...
de miért olyan fura a kialakítása?
vagy a hangzást bebefolyásolja a "doboz" kialakítása?
gondolom igen, és most kapok tockost a nyakamra, hogy ilyen marhaságokat kérdezek
ez melyik típus? ok, illene tudnom, de nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest