- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
vizimento
senior tag
2db videoton 100w hangfalat szeretnék meghajtani egy erősítővel (a mostani tönkrement)
Ami elvárás lenne: Tisztán, és a hangfalakkal elérhető legnagyobb hangerőn meg tudja szólaltatni őket, valamint távirányítóról lehessen vezérelni. Legalább 2 bemenet legyen ratja (TV+számítógép). És legyen rajta mikrofon bemenet amminek a hangját rá tudja "keverni" a zenére. (Nem kell profi keverés, csak itthoni iszogatás utáni/melletti karaoke lehetősége)Természetesen mindezt szeretném nem túl drágán megúszni, de nem is akarok spórolni rajta. Amolyan best buyt, ár/érték arányban jeleskedő készüléket keresek.
Mit ajánlotok ilyen használathoz? Használtat vagy újat? Valami bevált tipus esetleg? -
Teng
aktív tag
válasz
#09634560 #64093 üzenetére
A melegedés-erősítés beli eltérés részét értem az elmondásod alapján, viszont olyan kérdésem lenne jelenleg az erősítőre a sub csak egy rca kábellal van kötve és a frontok is csak az erősítőbe mennek, minden esetben rá kell kötni a frontokat a vágás miatt, tehát most alaphelyzetben is rá kellett volna kötnöm? vagy hogy van ez pontosan?
És egy korábbi itteni leírás alapján elvileg tudja a zona 2 be is a 2.1 et, nem elképzelhető hogy rca val rákötött sub megoldással is lesz 2.1 belőle a fenti bekötés nélkül?
"SC-2022 - Same as above plus
- Zone2 Subwoofer output"
ez alapján gondoltam a korábbit -
törölt tag
Arra gondolsz hogy létezik olyan hogy ugyan a vastagabb vezetékkel (példánkban Vdh 2.5-ös) viszik ugyan a jelet a hangfalhoz, de a jumper az másfeles vagy 0.75-ös (méret/hosz arányban helyes) ezüsztözöt vagy nagy tisztasáágú 15 centi hosszú rézvezetékkel oldják meg? Köztudomású hogy a vékonyabb vezetékek jobban, nagyobb hatékonysággal "viszik" a magasabb hullámhoszakat mert kisebb a hullámimpedanciájuk.
Dexar007: rendben is lehetne de mi van ha a zone 2 eleve erősitett tehát végfokról megy át, mint a pionernál, akkor azt hogy köti rá 2.1re??
-
Dexar007
veterán
válasz
Lajos1966 #64022 üzenetére
Plazma tv topik ismerek olyat is aki a VT50 hangszoroival is meg van elegedve,szoval nem vagyok kirivo eset.
Sanci38: 2.1-es valaminek lehet meg jobban is örülnek.Utalom a sok vezeteket.
(#64057) Patice : Csunyan nez ki.Nem raknam a nappaliba akarmilyen jo.
Hangprojektorokrol mi a velemenyetek?
-
törölt tag
Elméletileg 2.0 lehet de nincs akadálya a 2.1-nek sem:
A hangszórócsatlakozókba bekötöd az erősitőből és a hangszóróba vezetett vezetéket és a vágást (100-120Hz ajánlott) és minden más beállitást a mélynyomón kell elvégezned, csakis ebben a formában lehet a 2. zónában 2.1
Nem probléma az Ohm eltérése, eltérhet, bár számolni kell melegedéssel és az eltérő hangosodással (hiába 4 Ohm a JBL, 86 az érzékenysége, igy kevésbé hagosodik a frontoldalinál). -
kimi02
őstag
Focal Chorus 800-as széria mekkora előrelépést jelentene ?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #64076 üzenetére
Nem. Legalábbis vagy szélessségi vagy surround módja van.
Nubreed: lehet másfeles is, de ajánlott a vastagabb. 1-2 méter különbség hátra simán belefér, frontokénak kel passszolbiuk.
-
Teng
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Pio 2022 nél, a zona 2 csak 2.0 lehet vagy lehet 2.1 is?
Rövid ideig lehet JBL cs178 al menne és ahogy a pénzem engedi beszereznék két jobb drágább álló frontot és azt használnám zenére, az 5.1et filmezésre.
És ellenállásba akármit befolyásolhat-számíthat hogy zóna 1 a JBL zóna 2 más ellenállású 2 front sugárzó?
Esetleg az ha a frontokat lecserélem a JBL szettbe valami komolyabbra és a többit meghagyom az számíthat valamit?(ez alatt azt értem hogy emlékezetem szerint a JBL szettem 4ohm-os, és amit veszek 6ohm esetleg 8 ohm-os, és mindnek meg kell egyeznie, vagy zónánként, páronként vagy hogy is van ez pontosan)
Mert nem biztos hogy egyszerre lesz annyi keret, hogy 5.1et lecseréljem egy komolyabbra' de két jobb frontra lehet-valószínűbb, hogy futni fogja'.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A Pio vsx 827 frontra biampolható?
köszi
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #64061 üzenetére
Talán ez elmond róla valamit!
(#64054) bankjob
A 30-35000 forintért kapható hangdobozszettek nem az belépő kategóriába tartoznak, még azt a szintet sem érik el.
Úgy szoktuk mondani, hogy "neveddmeg", vagy "kidobottpénz" kategóriásak. Ezért ajánlottam valami valóban értelmes pénzelköltési lehetőséget. -
Rebell
senior tag
Sziasztok,
kellene 1 pici segítség Jumper kábel kérdésben! Az Obsidian Frontjaimat jelenleg Biwire bekötéssel használom, de Febr. elején jön az új kábel, VDH D352. (ez ugyebár csak Singlewire) , ezért nem szeretném visszatenni a gyári jumper lemezt, hanem úgy gondoltam , akkor legyen helyette kábel.szóval, ha Jumper , akkor: VDH D352 vagy VDH Magnum
BBéci szerint jobb kábel a Magnum, de Jumper-nél is számít ez vajon?
Jó ha ugyanolyan a Jumper mint a hangfalkábel?Melyiket vegyem? köszi a válaszokat.
üdv
-
XtremLor
őstag
Transatlantic vallalja hogy megrendeli neked, tavaly kerdeztem meg toluk, termeszetesen elore kikell nekik fizetni +10% kezelesi koltseget szamitanak fel, erre jon a tobb vam+afa+szallitas etc
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Néhány véleményt szeretnék kérni tőletek, ami segíthet nekem a döntésben.
NAD T741 utódot keresek megamnak. Alapvetően szeretem a hangját, és nézegetem egy ideje az aprókat, de nincs NAD a piacon, amire cserélhetném.
Hálás lennék, ha tudnátok konkrét gépet javasolni, ami érdemes lehet a kipróbálásra, és első sorban nem a mozi, hanem a zene, ami fontos számomra. Persze sokat mozizunk, de nekem fontos, hogy "muzsikál".
Illetve melyik márka az (azonos árkategórián belül), amelyiket inkább szokták ajánlani, ha nem az óriási robbanásokra, meg géppuska hangokra kíváncsi az ember?
Szemezek pl. egy mostani hirdetéssel (Yamaha RX-V1600), de emlékeim szerint ezt mintha pont nem zenehallgatáshoz találták volna ki... Jól emlékszem?
(A társai itthon: JPW 203, JPW CC60, JPW Sonata, Polkaudio PSW110-ezt hamarosan váltja egy Dynavoice T12))
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket. -
bankjob
tag
válasz
Vikthor #64059 üzenetére
Köszönöm, hogy le írtad a tapasztalataidat ez sokat segített számomra. És igen jól gondolod nem rég keltette fel az érdeklődésemet ez a téma. Lényegében ez volt az 1. célom, hogy tapasztalatokat gyűjtsek itt fórumon.
(#64060) mivamma válasza bankjob (#64058) üzenetére
2.0 Nem igazán.
Logitech Z-5500 Nem tűnik rossznak és viszonylag tetszik is.
Köszönöm
Véleményt írni olyanról, akit nem is ismersz. Attól független, hogy én meg adtam egy összeget erre a rendszerre attól még nem biztos, hogy másra nem telik. (nincs semmi gond
)
-
mivamma
senior tag
válasz
bankjob #64058 üzenetére
Akkor megpróbálok én is segíteni egy kicsit.
Tapasztalataim szerint van az általad megjelölt kategóriában is jónak mondható vétel. Volt mind a két hangfalam tudom miről beszélek!
Tehát: ha 2.0 is elég, akkor keress egy használt Genius SP-HF 1250x-et kb: 10.000.-
Ha kell az 5.1, akkor pedig vegyél egy Logitech Z-5500-at. kb: 40.000.-Tudom, hogy ezek nem HM készülékek, de amire te szeretnéd használni arra tökéletesen jó, akármelyiket is választod.
Vagy marad a pezsgő (bocsánat, nem tudtam kihagyni
)
Üdv
-
válasz
bankjob #64054 üzenetére
nézd, anno én is úgy kezdtem, hogy "jó" lesz nekem a tökbelépő AVR 50e-ért, aztán ahogy nézegettem jobbra-balra és érdeklődtem a téma iránt, rájöttem, hogy a full belépős cuccoknál olyan elemi dolgokról kell lemondani, hogy inkább bele sem lett volna szabad kezdeni, mert nem csak a pénzed de még a kedved is elmegy az egésztől. Így lett egy Yamaha RX-V365 helyett egy Denon AVR-1910 3x annyiba kerül ugyan, de nagyon bölcs döntés volt, még megfizethető de nem a halál kategória. Persze akkor is hibáztam, mert új erőlködőt vettem anno és használtban ennyiért klasszisokkal jobbat tudtam volna venni, de sebaj, mert az idő orvosolta és már rég nincs nálam a 1910, mert egy 4310 szorította ki a helyét, szerencsére. Sajnos ez egy olyan hobbi ami a pénzt viszi, de cserébe ha okosan költöd el és hallgatsz ránk, akkor meghálálja a beleölt Deák igazolványokat... Szerintem most ott tartasz, hogy ez a téma felkeltette az érdeklődésedet, menj el hallgatózni/nézelődni és tapasztalatokat gyűjteni, javaslom vegyed meg a kedvenc filmedet blurayen és egy pár jelenetet válassz ki és azokat hallgasd meg a különböző rendszereken. Ne hozz elHAMArkodott döntéseket, ez a hobbi rendkívüli türelmet igényel, hidd el nekem is megvan az álomkonfigom ezen a téren, és még messze vagyok tőle, de már most ott vagyok, hogy a jelenlegi egész jól szól, de tudom hogy van mit reszelni rajta.
Üdv,
Vik -
hétalvó
addikt
válasz
bankjob #64054 üzenetére
jo ezt is megerti itt mindenki, de annyibol egy stereo front part se nagyon kapsz ami hasznalhato.
a jbl 178 szett a legalja amit szoktak ajanlgatni. volt nekem regen koda szettem az meg beleferhetne a keretedbe, de nem lattam eladot reg.
kellene legalabb 100000ft amit raszansz es meg akkor se ferne bele melynyomo. ez van sajnos, vagy kell venni geniust.
-
válasz
bankjob #64052 üzenetére
pont ezért írta BBéci azt amit, mert nem akar Neked rosszat, ennyi lóvéból inkább berúgni vagy másra költsd vagy rakj hozzá még legalább ennyi vagy spórolj mint én vagy itt a többiek akár évekig, szted a jelenlegi gearemet egy csettintésrre szedtem össze? Elárulom, nem! Mármint, hogy nem egy csettintésre jönnek össze ezek a dolgok, legalábbis itthon magyarföldön nem. Tisztelet a kivételnek persze.
-
bankjob
tag
A témával kapcsolatosan igazat adok és nem is okoskodok és ezzel egyet is értek, mert ahány ember annyi vélemény. Számítottam erre, hogy minőséget nem fogok kapni ennyiért, de ezek a cuccok piacon vannak. A sallangok nem lettek volna akkor nem lett volna ennyire felkapva ez a téma sem.
A többi nem oda illő hozzászóló meg mennyen a levesbe gyökérnek.
Én úgy gondolom és úgy látom, hogy ez nem az a fórum ahol a másikba belerúgunk.
Az én részemről nincs senkivel semmi bajom, de amiket le írtam azt le írtam.
Pontot raktam a végére.
-
tomic
addikt
Azt nem mondom h nem jött be.A magas hangok sokkal szebbek lettek. A beszéd pl érthetőb,emberibb. Mint îrtam van most majdnem komplett Ikon szett eladó. Sokan emlegetik és ajànljàk zenére. Ezért gondoltam,h ha minimàlis az àrkülönbözet a cserekor akkor bele vàgok.
Zoli adott egy bemérésről készült diagrammot. Este felteszem hàtha valakinek többet mond mint nekem és tudja hasznàlni. -
hétalvó
addikt
en a 2022-t valasztanam, meg kell nezni oket belulrol, kb mint az lx56, amikor kerestem erositot neztem a 2022-ot. kb ugyanaz valami kis elteres bemenetekben es zona kezelesben volt. de mindent tud es az uj digi vegfok van benne.
7.1 a 9.1 ellen es nincs dts master hi-res, de a vegfok ugyanaz amit onnan lehet tudni, hogy mar tudja a 4ohm-ot.
8 a 7 hdmi ellen es csak 1 kimenet -
cecil
aktív tag
Ha már így felmerült a téma hasonló cipőben fogok járni mint Kimi pár hónap múlva esetleg lépnék tovább az RTia7 + CSia6 + RTia1 szettről.
A kiszolgálás kezdi kicsit túl nőni őket!
Most egy Sherbourn PT-7030 proci + Emotiva UPA700 végfok felel a meghajtásért, de pár héten belül jön a Sherbourn PA 7-150 végfok.
A subom egy REL T1, ez mondjuk nagyon szeretem! Hf kábelek meg ValhallA CuAgSS...
IC-k Fapaci féle Luxor, de ha meg lesz az új XLR-es végfok jönnek a Luxor SE XLR kábelek.Nálam a mozi zene arány 75-25%. Szoba ~25nm.
Hova tovább hangfalak terén... használt jöhet szóba főleg kintről a kínálat miatt... ha cserélek komplett 5.0 csere lesz.
Bbéci néztem a Cantont amit modtál (Vento 890.2 DC) mi a különbség a 890 DC-hez képest? Abból találtam elég jó áron.
-
zoom3s
csendes tag
válasz
#09634560 #63889 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát igen valószínűleg az elejétől kéne bontani, csak nem látom hogy hol mert nagyon precízen össze van illesztve és félek hogy széttörök valamit... :-(
Közben ezt a külföldi fórumot találtam nagy nehezen:
De még ez alapján sem tudom hogyan kellene eltávolítani pl. a felső woox elől azt a 3-as tagolású belógó műanyag membránvédőt (vagy mit)Amúgy most eresztettem rá egy ilyen tesztet:
És azt tapasztaltam hogy hallom még a 18-19 khz-et is rajta keresztül.
Mikor kezemmel letakarom a 2 colos magasat akkor elhalkul, viszont ha a kis sarokba levő, fényes 1 colos piezo-t akkor semmi különbséget nem hallok. Ez miért van?
Olyan magas frekvencián már nem annak kéne szólnia? Megsülhetett mind2 hangfalban? Vagy csak dísznek van benne? Mondjuk leírás is említi mint aktív elemet. -
Teng
aktív tag
Még szállítási díj áfa+vámmal is jó áruk lenne
ES250P erre pályáznék, megpróbálok kinti ismik által intézni valamit hátha... -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #64036 üzenetére
Ha szigorúan alapterület alapján ajánlanék Kiminek hangdobozokat, akkor az előbbiekből a JBL LS80 mellett nem maradna versenyben egy sem. Az a 2x2 db 20 centis mélysugárzó tisztességesen megmozgatja a levegőt és a nyomókamrás, tölcséres magassugárzó sem piskóta.
Hasonló méretű és hangszórókészletű a Canton Ergo 690 DC és talán egy picit zeneibb hangú. Magamnak inkább választanám a Vento 890.2 DC-t de az jóval drágább, ORKAN VIII kategória.
Szerintem ezek mindegyike passzolna a Denon AVR-4810-hez. -
gyurczy
őstag
BBéci: Én is így okoskodtam. Orkan a minimum, de a front pár karcolja a millát, és sehol a center és a hátterek.
bajnokpityu: Nyilván ki kell fogni, illetve használt volt a preferált. Sztem 248 2000€ alatt/körül fellelhető, center/háttér 600-600€. Kis kivárással, szerencsével összejöhet 3000€ körül, azaz beférhet milla alá. A 247 valóban soványka ekkora térbe. kon6=Ikon6?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyurczy #64032 üzenetére
az a baj,hogy 70nm-re már a megfizethető 24x, tehát a 247, biztosan kicsi lenne. 248at nem álltam, 249 meg újonnan 1.2 vagy 1.3listaáron. 70nm-re meg inkább ezt kéne, sztem. 249,241,243 szett tényleg kijöhet millából használtan?
egyébként tisztán mozira én is inkább aurumból vásárolnél,mint elacból. szitnén drágább,mint amit sztem Kimi rászán.
viszont az emlegetett kon6 5.0szett sztem már jelentős előrelépés lenne (ha bejön) a polk után.
-
BBéci
legenda
válasz
gyurczy #64032 üzenetére
Nagyjából egyetértek. Aurumból inkább 2 millió lenne egy szett, mivel hatalmas a szoba, nem tehet be pöttöm hangdobozokat. A WOTAN mélysugárzói 135 milliméteresek, szóba sem jöhet kisebb, mint az ORKAN, esetleg a PLATINUM M50.
Amit még fel lehet venni a listára: DALI IKON 7, JBL LS 80, Focal Chorus 800-as széria. Ezek különböző karakterűek, egyéni ízlés alapján leget választani közülük. -
gyurczy
őstag
válasz
kimi02 #64025 üzenetére
ELAC 2xx-ből egy 5.0 már igencsak jó cucc, kint volt nemrég eladó 2-3000€ között, ha jól emlékszem. Én az új Quadral Platinum sorozatnak is adnék egy esélyt, még újban is. Stream - mint importőr - szerintem tud jó árat mondani. Aurum is jó, de abból ami méretben neked jó lenne, abból az 5.0 bőven milla felett lenne.
-
Csabroncka
addikt
Én egy kicsit sokalltam a "saját" pénztárcámhoz ezt az árat, de csak ajánlani tudom. Igazi belevaló pioneer, és ahogy olvastam nem finomkodik a mélyek terén, odacsapja a placcra rendesen. Nekem az LX 60-om hangja nagyon bejött a Zensorokkal. Mind dinamikában mind mély és magas terén nekem tetszik(meg pár kevésbé kritikus embernek is
). Mivel ezek 2007-es modellek igen masszívra sikerültek az új szériákhoz képest. A távnak kiváló a fogása, strapabíró (gyerek
) igaz nem világít, és nincs 3D, de csak ajánlani tudom, főleg ha faragni is tudsz az árból.
(az viszont igaz, hogy hangdoboz is kell mellé, hogy megmutassa valóban mit is tud...
)
BBéci: már megint kóbor kutyákat hajigáltál volna
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #64000 üzenetére
Egy centivel sem lőttem túl a célon, én úgy látom, telibe trafáltam.
Azt érzékeltettem, hogy azt a 30-35000 forintot sokkal értelmesebben is el lehet költeni, mint valami szutyok hangdobozszettre. Mi értelme van kidobni egy csomó pénzt olyasmire, ami semmi élvezetet nem nyújt, csak bosszúságot, kellemetlen perceket, órákat. -
devil-k
nagyúr
válasz
Őszinte választ kértetek, BBéci megadta.
Most inkább hazudjon?
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #64016 üzenetére
Nem milliokra gondoltam , használt jöhet számításba.
Csak azért kérdeztem , hogy mi lenne az a kategória amire már érdemes cserélni.
Ha találok használtba. -
bankjob
tag
válasz
Sefter #64006 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van, de ha valakinek ez a munkája vagy csak segíteni akar a másiknak, akkor segítsen, ha pedig nem akar, akkor ne is írjon. Sok fórumtárs le tudta normálisan írni a dolgokat bele értve téged is.
Pedig nem nekem adtál igazat, de normálisan le írtad a véleményed és ezzel nekem nincs semmi problémám.PEACE
-
vanadis
csendes tag
válasz
Oldfighter #64011 üzenetére
A TV-n Hang Ki/külsö hangszóró (opt/HDMI) -t kapcsoltam es az ARC mód-ot bekapcsoltam. Még van egy menupont: DIGITALIS hang KI, itt PCM-e vagy AUTO-t lehet valasztani. de egyikkel sem jon meg a hang.
Ezen bealltasok utan kell ujrainditas stb? -
Teng
aktív tag
És szerintetek
~20ezerrel többet megér a Pioneer VSX-LX70 (170e ) a Pioneer SC-2022 höz képest?Mert a héten már meg akarok állapodni, a szutyok tesztek kutatása közben rábukkantam és szó volt róla hogy az LX még durvább mint az SC széria
-
Dexar007
veterán
válasz
Sefter #64006 üzenetére
En elolvastam,es vissza is olvastam. Ettol fuggetlenul feltettem a kerdesem,amire jott is normalis valasz.A gond azokkal van,akik csodat varnak ennyi penzbol.En nem tartozok kozejuk,csak a tv hangszoroit szeretnem levaltani (st50).Hogy "szakmai füllel" mit kap ennyi penzbol az ember,az megint mas kerdes,kb olyan szinten van mint amikor az ember 100 ezerbol akar normalis tv-t venni.
Nekem bot fulem van,teljesen kimeritenem a penzkidobas fogalmat,ha tobb szazezres rendszert epitenek otthonra.Mindezt ugy,hogy tobb hetig hasznaltam a geniusom "forditott helyzetben". Azaz a front ,,left-right" hangszorok fel voltak cserelve. -
kimi02
őstag
válasz
daniel2121 #64010 üzenetére
Polk RTI A7-es szetthez képest mi lenne jelentős előrelépés ?
Denon 4810-es erősitőhöz lenne.
Normális keretek között. -
tomic
addikt
válasz
Sefter #64002 üzenetére
Igen,relatív nem kerülnek sokba. A hangjukra nagyon kíváncsi lettem volna. Sokan mondják,hogy zenére jobb talán az Ikon, Viszont mozira a Lektor.
Viszont most van eladó Mk5,és egy center is. A center itt is ritka használtan.
Ezért is kérdeztem,hogy érdemes-e belevágni egy cserébe. 30nm alatt lenne csak kérdés milyen lenne a lektorhoz képest.
Lektorom most egyébként átesett egy Hivox féle beavatkozáson. Így még inkább érdekes a szitu.Z_A_P Ezek szerint azért érezhető lehet a különbség a két típus között. Méretre sem egyformák.
Súlyban meg duplája a Lektor az 5-nek. -
vanadis
csendes tag
Sziasztok, ide is elküldöm, hátha tudtok segíteni.
LA660s TV hangját szeretném Marantz HM-ra (2013-as modell) kuldeni es egyenlőre a két fronton hallgatni (más még nincs csatlakoztatva). ARC-vel csak egy HDMI kábel kell. Csatlakoztatás OK, látom a HM set up menüjét a TV-n, ha a TV 1-es ARC HDMI bemenetét választom. Set up-ból kilépve nagy Marantz felirat. Ha visszaváltok kábel bemenetre akkor jön a TV adás de hiába váltok a Beállitásokban Külsö hangszóró/HDMI ARC -ra a hang nem szól az erősitő TV audio bemenetén (és máshol sem). az Erősítőn a "HDMI kontrol" ON-ra van állítva. Van ötletetek? Másik kábellel minden ugyanígy történik.
Köszönöm. -
Sefter
veterán
válasz
bankjob #64004 üzenetére
Valahol azért jogos a beírása, mivel két naponta jön valaki ezzel a kérdéssel, hogy mit vegyen egy - gyakorlatilag - sub láda árán.. Ha elolvasnátok az 1.hsz-t akkor kiderülne mi a minimum ajánlott rendszer, ez alatt egyszerűen nincs házimozi, csak pc-s hangkeltő meg bögre-szett amivel itt nem foglalkozunk...
A 10. ilyen kérdés után Neked is a szőr állna a hátadon szerintem
Egyébként nem tűnt sértőnek, hogy finom pezsgőt ajánlott... -
bankjob
tag
válasz
Én nem foglalkozom az ilyen emberekkel. Biztos itt éli ki a gyerekkorát (haha). Hasonló jelenségeket, mint Béla én a levesbe szoktam látni: gyökér formájában.
A többieknek viszont köszönöm, amit be linkeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest