Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #78291 üzenetére
Tehat van ilyen nalad is csak nem kell manualisan aktivalnod
-
cyberkind
félisten
Hozzáértők segítségét kérném! (Lenovo Legion 5, 5800H, 3070, meg 16gb cserélt, Crucial ram )
Itt ez az új Lego játék, ebben se akar menni a gpu, amivel nem lenne gond, ha nem néznék be 60fps alá, és ez a jelenség elég sok játékban jelen van (Gta 5, Lego, Metro, CP2077, stb.), már mindent csináltam, néztem Win 11 és 10-el, most nézem a gyári Recovery-s Win 10-el, amire én semmit se telepítettem, csak egy vga drivert, tehát miért van ez? Minden profilban, mindegy mire van állítva az energiagazdálkodás, mindig konnektorba dugva, nincs oc. A fura pedig az, hogy x játékban pedig megy szépen, RDR 2, SW BF2, Batman-ek, stb, tehát fogalmam sincs mi ez, de rohadtul nem értem, ja, és mostanság elkezdte tolni a gép, hogy játék közben csak fekete kép lesz, megáll minden, csak a ki-bekapcsolás segít a gombbal.
Köszi előre is! -
RM007
addikt
Mostanában nem játszom, kevés az időm és a kedvem. Egy korábbi mentésem maxon és alapon. Átlag tán 90-100fps.
Forza Horizon 5
STAR WARS Battlefront II (120-175fps)
Ebbe csak belenéztem mit hoz, hát kb annyit mint régen mikor eleresztettem a gyeplőt, bár lehet több év távlatában azért sok minden változott, ugyanaz a konfig már kevesebbet hoz a beletett fejlesztések miatt. Bár nekem ez bőven elég, sőt teszem 60-ra mikor csak tudom.
Vannak játékok amik nem engedik a képernyő fotót. Na majd hozok párat még.Tudom hogy a superposition egy gpu orientált teszt és hogy maga a gépem játék alatt nem azt hozza. A fenti teszttel csak a vga kihajtott erejét akartam megmutatni az adott csatlakozással és mind ez szigorúan a saját feltankolt gépemre érvényes.
Számomra a lényeg hogy mindent amit éppen megkívánok tudjak futtatni naprakészen nekem tetsző minőségben.
Az Elden Ring-et csak feltettem a múltkor kb 15 percet nyomtam vele, nem tudtam és akartam komolyan elkezdeni. ((torrent és ellenőriztem a telepítés sikerét)) Nem tudtam képernyőt menteni ráadásul még az elején (belőttem)60fps-re.....na most azt elárulom hogy volt tán 1 pillanat egy bizonyos lépcsős résznél még az elején ahol beesett 60 alá és egy pillanatra megröccent a futtatás úgy hogy még akció sem volt. Ezt majd kielemzem ha komolyan belekezdek. -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #78291 üzenetére
Aki az 'Instant Gaming Response' szoveget igy magyarositja, az egyeb galadsagokra is kepes
-
k-adi
nagyúr
Több újféle TV már alapból felismeri ha PC-t kötsz rá és átvált "Gaming mode"-ra
-
Speedy007
őstag
válasz
Raymond #78285 üzenetére
Most is így működik.. Korábban próbáltam össze hozni az 5.1-s hangrendszeremet és a TV-t csak nem tudtam mert a TV-n csak digitális csatlakozók vannak a hangrendszeren meg analóg és arra kötöttem rá a laptopot néztem azt amit írtál házimozi beállításon ment a laptop 2K-s volt a beállítás automatikusan kép át állítottam PC-re egyből 4k-ra állt be magától a kép febontása. Csak most így azzal szórakozik hogy mikor görgetek hol elhalványul hol kivilágosodik a kép
-
válasz
vakablak93 #78286 üzenetére
G-syncet nem láttom hol lehet kapcsolni tvn a freesyncet persze az arcomba tolja .
Nekem a HDMI csere kábel segített. Hiába írják rá hogy aranyozott semmit se ér . 12900 volt akcióba a Pearl 2.1 de amivel elsőnek próbáltam 1900 és az is aranyozott. -
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #78283 üzenetére
Van ilyen mar evek ota, csak az utobbi evekben lett az hogy siman Game Mode vagy Gaming Mode-nak nevezik. Annyit csinal hogy a bejovo jelhez nem igazan nyul mar hozza. Alapon meg van egy rakat post process es ezek ott ki vannak kapcsolva. A nagyon regi, nem-Smart LG teveken is volt mar, ott meg olyan nyakatekert megoldasok voltak hogy azt a bemenetet ahova rakototted at kellett nevezni "PC"-re es akkor kikapcsolta az utomunkakat
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #78283 üzenetére
van olyan még hangzás téren is.. fogas kereket kell nyomni a távirányítón és ott a kép üzemmódot keresd
-
motifator
senior tag
Az SP egyedül arra alkalmas, hogy megnézze az ember mekkora potenciál van az adott GPU-ban. Nekem is hiába volt egész bíztató az SP 1080p extreme eredmény 6700hq + AGA val, ténylegesen játékok alatt alulteljesített fhd-ban, ha komolyan kell a cpu is a játék alatt. Én is megnéznék egy FH5 eredményt RM cpu + gpu kombóval 1080p-ben, az közelebb áll az igazsághoz.
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #78278 üzenetére
Nálam le hajtva van szintén. Laposon HDMI 2.1 van ha jól rémlik a TV esetén lövésem sincs mert a gyártói oldalon nem látok róla információt LG webOS uk6300mlb. Egy szinte vadonatúj 4K képes HDMI kábelel próbálkozok.. Meg egy aranyozott verzióval.
-
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #78276 üzenetére
Tudom hogy vannak különbségek csak nem rémlik hogy ilyen lassú lomha lett volna. Vagy ennyire hozzá lennék szokva a "gyors" kijelzőkhöz? Két különböző HDMI kábelel próbáltam de ugyanez jött össze.. A legfrissebb NV van rajta
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Speedy007 #78274 üzenetére
Én semmi hasonlót nem vettem észre a TV-re kötve, ill. úgy használva és nem igényel külön "optimalizációt" vagy hasonlót.
Próbálj meg nV drivert Updatelni és meg kell oldania ezt a problémát.
Nekem laptop az FHD/240Hz és a TV-t 1440P-be használom 120Hz és gond nélkül ugyanazt adja vissza, de OLED TV-n azért szebb a kép picivel. -
2018
senior tag
-
Speedy007
őstag
Hogyan lehet vagy egyáltalán lehet e valahogyan optimalizálni a laptopot mikor nagyobb kijelzőre csatlakoztatjuk mint ami laptop eredeti felbontása? Mert böngészes/film nézés alatt nem zavaró gördülékeny a használat a probléma inkább játékok alatt jön ki nem FPS játékok alatt annyira nem zavaró hogy kicsit lomhán reagál a külső képernyő de FPS játkok alatt nagyon idegesítő.
-
MaxxDamage
félisten
-
A PCI-E 4.0-nak egyelőre nincs nagy jelentősége, alig kimérhető ~1-2% veszteséget jelent ha 3.0-ra "korlátozod" a kártyát.
Akkor van csak nagy baj, ha 4.0 x8 kártyát akarsz tenni 3.0 x16 foglalatba. De ezzel (x8-ra vágott interfész) csak az AMD szórakozik az alsó szegmensben.Az más kérdés, hogy nálad a HW/SW környezet mennyire támogatja majd ezt a működést, de elméletben semmi akadálya és hátulütője nem kellene legyen egy RTX2000 -> 3000 váltásnak.
A külső monitoros eredmény lehet azért rosszabb, mert ha jól rémlik a laptopoknál az a felállás, hogy a külső csatlakozásokat az iGPU vezérli. Ez ott okozhat némi lassulást és válaszidő növekedést.
E-phallos mérésen kívül, játékban is üvölt a VGA hűtése?
Tapasztalatom szerint a Superposition-hoz hasonló terhelést kevés játék tud reprodukálni.
Meg egyáltalán minek ide tuning... Még szerencse hogy a power limit nem enged tovább, különben megsütnéd a kártyát pár extra pontért. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78269 üzenetére
Ez igen, de ha majd gyorsabb jöhet a képbe (esetleg PCI-E 4.0 szabvány...3xxx) előbb KH-val konzultálni fogok tesztelési ügyben.
A 3-as szabványt még simán bevállalnám saját szakállamra.
-
RM007
addikt
Akkor ahogy említettem a belső kijelzővel is leteszteltem a komplett cuccost eGPU -val.
Az a igazság inkább a nagy monitorral használom, a másik meg a venti a belső kapcsán nem tudja mit kezdjen magával izgalmában és még egy dolog végig power limit van a 2080 mellett. Vajon miért?
Mondjuk jobb, mert látom a teljes MSI AB monitorozó kijelzést így a vga aktuális hőfokát is. Mindössze azzal kell számolnom ebben az esetben hogy használat közben végig nagyon hangos a gép egészen addig míg erre nem találok valamit. Ha nem használom a dvga-t lekapcsolom a bios-ban és nincs + zaj.
Ami érdekes nálam másokkal szemben hogy a dvga a belső monitor esetén hoz jobb pontszámot! Mint ahogy eddig is volt a korábbi kártyáim esetén.alapon
húzva (nem mentem el a végletekig)
Szóval ez a gyengus sima 2080 ilyenre képes. Vajon mi lenne egy super vagy egy ti esetén.
-
RM007
addikt
Az én esetemben úgy nézve (mint már kibeszéltük komoly játékhoz mindenképp kell asztal és sok áram!) hogy kis helyet foglal el a komplett cucc, könnyen szétszerelhetős rakható lekopogva, bár még nem tesztelve, egy laptop hátizsákba innentől én ezt még mobilisnak veszem. Az már egy másik dolog hogy a vga méreténél fogva nem fér be a motorháztető alá....ez a gyártók és az ide kapható meg nem kapható hardvereik és áraik baszogatására egy válasz tőlem. Kibúvót kerestem és találtam az öreg gaming laptopomnak. Nyugdíjas de így még mindig él sok fiatalt leköröz/het.
Mint egy régi családi ház amit belülről azért tudsz finomítani, felújítani, modernizálni.2018: Elég sok beszélgetést hallgatok mostanában olyan dolgokról miről nem esik szó sehol.........pl Nógrádi Győrgy , Drábik János...és sorolhatnám az elmúlt 2 évet, ez nem vicc...csatornák.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78263 üzenetére
Olyan lesz ez mint a Forma 1, igaz meghatározott kereteken belül, de mindenki hozza a maga finom kis megoldását mindenféle jó ízlést megkerülve a topik többi tagjával szemben. Amúgy Muerte is beszállhatna a buliba.
Mindjárt tesztelek egyet a lapos belső kijelzőjével is ha már játszani nincs kedvem.
Igaz nem is azért vásároltam be.....ja de csak az a játék még nem jött ki!!!
#78259 2018:
Egyszer élünk és ki tudja meddig, a mai őrült világban már nem érhet senkit meglepetés. -
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #78254 üzenetére
Az nem érdekel most.
Ez inkább arra keaz, hogy ha valamiért nem lesz elég a 2060,legyen mive pakolni majd valamit a legújabb címekhez.
Most van nálam egy 3080-as vga, azzal fogom majd kipróbálni, de csak holnap sztem. Mivel az böszmeteg méretű, felnyitva lesz tesztelve, mert ebbe csak kétslotos kártya fér bele, szóval valami 2080-ast fogok venni, vagy valami keskeny kivitelű 3070ti-t. -
Dhampir
félisten
válasz
whited #78249 üzenetére
Érdemes a Google értékeléseket is elolvasni.
Például a Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok topikban a "TMX"-re keresve.
Ám bármelyik kompetens fórumnál begépeled a keresőbe, különféle hozzászólásokat olvashatsz a keresett szervizről.
-
whited
addikt
Sziasztok
Van valakinek esetleg ismeretsége/tapasztalata TMX-el?
Egy ismerős számára vettük egy ideapad gaming 3-t még tavaly ami eredetileg Németországból származik, de úgy fest az LCD átvezető kábel hibás.
Mi a módja, hogy meg tudjam javítani?
Warranty check-el ellenőriztem, és látja a rendszerük.
[kép] -
válasz
motifator #78237 üzenetére
Lehet akkor veszek egy jó minőségű mdp kábelt és kíváncsiságból kipróbálom azzal is . MSI nem nagyon költ HDMI 2.1 re de ha már bele rakja gondoltam direkt ezért csinálja . Köszi a tippet .
Landro666 : unigine superpositionban 1080 extremen szoktunk itt tesztelni legegyszerűbben . És minket úgyis a grafikus teljesítmény érdekel . Bár a 6800 is nagyon ott lehet a szeren.
-
Landro666
csendes tag
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bluesummers #78235 üzenetére
na na
-
motifator
senior tag
válasz
DamianB #78224 üzenetére
Elvileg egy hdmi kábel nem kellene, hogy bekavarjon, viszont discrete graphics módban több pontot kellene kapnod, feltéve, hogy a HDMi port közvetlenül a dedikált kártyához csatlakozik és nem igp-n keresztűl megy a jel. Ha a saját kijelzőjén jobban teljesít, akkor csak a mDP lesz a direct contact a GPU-hoz.
-
-
Frozen
addikt
válasz
Bluesummers #78223 üzenetére
nem csak antistatikus dolgok miatt teszik rá, teljesen más szerepe van sok esetben , nekem pl a hútőcsővőn is van érdekes semmi nincs a közelbe ,joggal merül fel az emberben a kérdés miért.
A garanciás védjegyet a gép házára teszik rá, ha nincs rajta akkor szabadon bővíted stb. Ha van akkor sorozatszámmal rákérdezel a gyártónál bele rakhatsz ezt vagy azt. El fogják mondani,hogy igen ,de ha kárt csinálsz mivel nem szakszerűen megy a szétszerelés és valami megsérül akkor arra nem fog vonatkozni a garancia. Ha jól tudom egy ideje egyébként eus szabály a bővíthetőség stb... vagy esetleg 1-2 gyártó még nagyon ragaszkodhat hozzá ,de azt a márkát is nagy ívben el kell kerülni. -
FőDudu
veterán
válasz
Landro666 #78230 üzenetére
Everki taskakat nezd meg.
Nem hivalkodo, de jo.Nekem ilyen van.
[link]Meg tul nagy is ;)
Pedig hurcolaszok komplett fejhallgatot - elso, legkisebb rekeszbe is befer. Literes kulacsban tea, szendvics, tolto, laptop, a4 fuzet, ipad, eger, stb.Volt amikor meg par croissant is benne volt.
-
Bedepi
tag
válasz
Landro666 #78230 üzenetére
Ha teheted mindenképp nézd meg élőben, hogy mennyire kényelmes, tágas, és hasonlók. A 17-es táskák sem egyformák szabásra, nagyságra, mint hogy a gépek méreteiben is van eltérés. Mégis a képátló alapján, 17-esnek veszed meg. Az általad linkelt gép, olyan közép vastag kategória, nem hiszem, hogy gond lesz vele, de jobb a biztonság.
-
Landro666
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, igazából nekem az lenne a lényeg, hogy védje jól a laptopot, 3 naponta kell hordoznom, autó viszi, 2 táskával járok folyamat, de az fixen marad. Fülest tenném bele, egér+pad és a töltő+kábelek, ezeket szeretném anélkül beletenni együtt, h ne bántsák egymást. Nem cél, h rikítson mi van benne, jelenleg egy snassz HP van ( https://support.hp.com/hu-hu/product/hp-17.3-value-topload-case/9260310 ), h ha úgy van 5 perc bolt miatt ne kelljen csomagtartóba rejteni. Ezzel csak az elsődleges bajom, hogy középen nyílik és macerásabb pakolni, vmint füles se fog belefréni. Az új géppel pedig szeretnék egy táska frissítésen is túl lenni, ebbe plusz bubi fóliát alkalmazok, ha más nem a lelkemnek segít.
ROG G713RW lesz az új jövevény, neki kell a hely.Ezekkel szemezgettem első körben, de sajnos neten keresztül nem tudom úgy megnézegetni, ahogy én szeretném.
https://www.notebook.hu/dell-taska-gaming-lite-backpack-hatizsak-17-gm1720pe-271917
https://www.notebook.hu/hp-pavilion-300-gaming-hatizsak-17-fekete-zold-303706cyberkind által linkelt lenovo is tetszik, csak vhogy fura érzés lenne számomra rog laptoppal, nem mintha a fenti dell v hp más lenne, de ezek mégiscsak kevésbé feltűnőek, úgy érzem.
-
Bedepi
tag
válasz
Landro666 #78221 üzenetére
Ha kimondottan Laptop hátizsákot akarsz, esetleg billentyűzetnek meg minden motyónak, és nem akarsz pávázni, akkor a Targus tatyókat ajánlom. Sima hátizsáknak néz ki, nagyon minőségi cuccokat csinálnak. Azt is el kell döntened, hogy mekkora gépnek akarod, kell e a + hely, a többi dolognak. Nekem anno a 17"es alienware elfért benne, de a jelenlegi gépem már például nem. Ezért is kellett másikat vennem. Jelenleg most az Acer hátizsákját használom. Rohadt nagy, kényelmes, és sajnos drága. A Targus is az. Jobban örültem volna annak, mert ebben egy mozgó hirdetőtábla vagy, hogy mit viszel. Csak sajnos arról nem találtam videót, erről meg igen. Érdemes lehet kivárni egy akciót, ha nem sürgős. Nekem fél áron sikerült behúznom 1-2 éve.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bluesummers #78223 üzenetére
Ennyi
után mehetsz lassan a sebészetre bekötni a fejed
-
-
Landro666
csendes tag
Sziasztok!
17.3-as laptophoz szeretnék egy tuti táskát, tudnátok ajánlani esetleg?
Mivel online rendelném , így megnézni nem tudom mennyire párnázott vagy véd jól, ezért is fordulnék hozzátok, hátha van egy vagy több bevált. Esetleg van valakinek ROG táskája, mennyire érik meg az árukat?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Nos a tv topikban ajánlottak egy HDMI kábelt Pearl 48 8k-10k na ezzel már nincs kikapcsolás és stabilan megy minden. Viszont elveszítettem 200-300 pontot superpositionban . Valószínűleg én nem értek hozzá de nem úgy van hogy minimálisan de többet kapunk külső kijelzőn nem hogy még veszítünk
-
Frozen
addikt
válasz
Bluesummers #78217 üzenetére
Annak a folianak egesz mas a szerepe es semmi koze a garanciahoz.
-
-
fpatrik17
senior tag
RAM és SSD bővítés hogyan működik jelenleg? Megcsinálhatja magának bárki, vagy garivesztéssel jár? Ha igen, Alza vállal ilyet? Nem találok rá opciót.
Kösz!i
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #78209 üzenetére
Ja meg amit innen onnan hallottam tul poros a vga mar nem gariztatjak stb. Durva a magyar kerek hozzaallasa a garihoz. 22 es csapdaja, kulfoldi garis cucc itt eladhatatlan, de a magyar garral meg ki lehet torolni mert azt hiszik mindennel is banyasznak.
-
Raymond
titán
válasz
"Ja és gyártótól olcsóbban beszerzed mint kiskernél."
Ezt nem tudom honnan veszed. Sose volt igy, az hogy a gyartotol nem olcsobb az a disztibucios csatornak alapszabalya osidok ota.
Igen, a katasztrofaidokben volt/van az hogy az EVGA-nal feliratkozol egy listara es akkor majd par honap mulva (3-9) kapsz kartyat MSRP osszegert de ez nem az hogy "a gyartonal olcsobb". Ez es az AMD vagy mas gyarto hasonlo akcioja csak PR.
Normalis piaci helyzetben a gyartonal gyakorlatilag sose olcsobb egy termek mint a piacon. A varakozolistas akcio itt nem szamit vagy van a mostani Asus akcio is ahol a sajat boltjukbol szorjak ki az egyventis 3050 es 3060 kartyakat, de ezek a kartyak nem kaphatok mashol.
A gyarto nem konkuralhat es nem is konkural arban a forgalmazo partnerekkel. Ez igy volt es igy is lesz.
-
Speedy007
őstag
válasz
Anno az 5700XT-t gariztattam a PCX-nél egy hónapot ültek rajta mikor a második hónapot kezdtük akkor írtam rájuk mivan vele és rá két napra küldték is vissza bocsátot kérve..
-
MaxxDamage
félisten
Jelenleg eléggé problémás az itthoni "bolti" VGA gariztatás.
Elküldöd a kártyát és vagy ülnek rajta, vagy a régi árat akarják vissza adni, vagy közbe megszűnik a bolt és kártya/pénz is ment a levesbe...nem egyet olvastam hasonlót.
Gyártóhoz küldöd, akkor nagyobb az esély hogy javitják vagy cserélik.
Ja és gyártótól olcsóbban beszerzed mint kiskernél. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78205 üzenetére
Én mindent itthonról vásárolnék az egyszerűség és biztonság miatt, inkább legyen drágább ha kell. A használt és máshonnan nem beszerezhető dolgok az más tészta.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #78205 üzenetére
Gyártói garit szinte minden típusra lehet intézni itthonról is, csak győzd a postaköltséget fizetni.
Na jó, némelyik gyártó azt visszatérítheti.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #78202 üzenetére
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78202 üzenetére
Itthoni internetáruház garanciával miért nem jó?
-
MaxxDamage
félisten
Tudom nem itteni téma, ezért OFF, de melyik gyártótól lehet VGA-t rendelni EU-n belülről?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest