Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #78899 üzenetére
Ettől féltem.
Most ebben a pillanatban megvettem.
Csak ha minden rendben lesz vele, akkor nem ártana vevőt találnom a régire....ez a kártya annyiba kerül mindenestül mint a mostanim.
Mondjuk ezzel aztán biztosan nem bányáztak.
Lassan nekem lesz itt a topikban az egyik legjobb hűtéssel (17.-én) és (külső) vga teljesítménnyel megáldott laptopja.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78890 üzenetére
[link]
Nem éri meg. Figyelembe kell venni asztali vonalon is a fogyasztás teljesítmény relációt. Ez annyit fogyaszt mint a mostanim. Nem lennék sokkal előrébb ezzel a példánnyal, mindössze shader motor számban. Persze ha lenne vevő a mostanimra akkor más lenne a leányzó fekvése.Vagy vegyem meg villám gyorsan?
(lehet szavazni)
Mit gondoltok?
-
válasz
vakablak93 #78894 üzenetére
A Zephyrus S17 is 17.3", de mivel alig van káva, maga a gép olyan "kicsi" lett, hogy egy 15.6"-os gépnek való hátizsákban is simán elfér, én abban hordom.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #78893 üzenetére
Mint írtam a 17,3 nem az én világom, és nem is lesz. Túl szélesek a gépek, a hátamon azok a taskák már csúszkálnak bringázáskor, valamint egyik-másik havernál sincs elég hely nekik.
Kb két lehetőség van:
1. 3 de legalabb 2 géppel oldom meg a dolgokat.
Gamepartizni Fhd 60-ban még marhasokáig elég lesz a P751 a jelenlegi konfiggal.
Viszont egyeb felhasználással már simán kifektetem a procit, szóval most vadászom egy non K 9900-ra, de sokat azzal se nyerek.....
Ennek okán megtartva a Clevot gamepartikra, és a fotóshobbira minimun egy Macbook az új M sorozatú Socokkal, emellé attól függően hogy öregszik még egy asztali.Ez a megoldás nem tetszik mert sokba kerül, valamint a fene akar
2-3 géppel élni...2. A desktop Ryzenes Clevo (NH57), majd a jövőben. 15,6-on nincs más ami megfelelne az igényeimnek.
Ez a legvalószínűbb. -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #78891 üzenetére
Igen, de az a "GT" széria is nagyon jó volt, bár nekem a Clevo X170-es az eddigi legjobb (ami tetszik) és a GT73VR is oda*aszott!
"Nekem kb kőbe van vésve már hogy mi lesz legközelebb
"
Talán az új MSI GT77 vagy egy X170-es Clevo? -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #78889 üzenetére
Ez nem újdonság mindennek horror ára van manapság már, és az MSI GT Titan sorozat a múltban is méregdrága volt.
De ettőp függetlenül baromi jó gépek voltak mindig, tetszettek is, de a 17,3 sosem volt az én világom és nem is lesz.Nekem kb kőbe van vésve már hogy mi lesz legközelebb
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #78884 üzenetére
Az ára is odacsap majd...!
-
k-adi
nagyúr
válasz
KillHates #78874 üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy a mini-led jó megoldás lesz gamer gépbe is, a konták "élhető" veszteségek.
Viszont akkor várhatóan ezek szerint az L7 kijelzője elég szép lesz - de gondolom emiatt jóval drágább isNemrég (tavaly?) mikor néztem új TV-t magamnak, akkor jelentették be az első mini-led-es TV-t (LG talán?) a CES-es, ára még nem volt, de gondolom most már van és OLED-árban mérik vagy még többe is. Új technológia, magas ár
0,2 mm-nél kisebb diódákat általában mini-LED-ekként osztályozzák
Mini-LED vs. Micro-LED: Mi a különbség?
A mikro-LED-ek még kisebbek, mint a mini-LED-ek , az egyes mikro-LED-ek egy pixelben vannak elhelyezve. A Samsung, amely elzárkózott a mini-LED-től a mikro-LED mellett, pixelenként három apró LED-et használ a jelenlegi mikro-LED kijelzőiben. Ez azt jelenti, hogy mindegyik képpont külön-külön be- és kikapcsolható, és a mellette levő képponttól eltérő színű lehet. Végső soron ez biztosítja az aranystandardot a kontrasztarány és a színszabályozás szempontjából. Hátránya, hogy a mikro-LED kijelzők gyártása még mindig nagyon drága. A 4K mikro-LED TV-hez 25 millió mikro-LED szükséges, és a gyártási folyamat nem könnyű. Ez azt jelenti, hogy a technológia a gyártással kapcsolatos költségek miatt még nem életképes.
Tehát ha jól értem akkor a (kontraszt) minőségi sorrend kb. ez:
LED >> QLED >> Mini-LED >> OLED >> mikro-LED -
Raymond
titán
Vegigbujtam most az uj Legion spec-eket as latom sikerult nekik a Slim-be 8GB RAM-of forrasztani az alaplapra az egy slot melle
Igy lehet 16GB "normalisan" vagy 24GB flex modban
-
A mini-led egy IPS kijelző aminek nem egy statikus világító lap háttérvilágítása van, hanem fel van bontva több ezer szegmensre azaz kis kazettákra a háttérvilágítás.
PRO
Tehát hatalmas nagy a kontraszt (de nem végtelen mint az OLED-nél)
Nem ég be (mert az IPS nem ég be)
Nincsen bleeding (illetve nem látszik, meet a fény nem oldalról jön)
Nem kell fényes kijelző (mert a fénycsatorna szerkezete IPS)
Akár 360 Hz-es is lehet (mert gyors az IPS)
Brutál fényerő akár; 1500nit!
KONTRA
a színei sohasem lesznek olyanok mint az OLED panelé
a kontraszt nem végtelenSzóval esportra a legjobb lesz majd a miniled!
-
k-adi
nagyúr
[Hands On: Lenovo's 2022 Legion 7 & 7 Slim Gamers Rev Up the Ryzen and Core Chips] na már találtam egy ilyen videót..
Ami elsőre érdekesség lehet, hogy fedlapon világít a "lenovo" brand logó, leszedi a hátlapot is, VC van most is és ha jól láttam sűrűbb venti lapátok?Itt egy másik videó is:
[The MOST Powerful 16-inch Gaming Laptop]
"Unboxing the world’s most powerful 16” gaming laptop Legion 7/7i and the world’s most mobile 16” gaming laptop Legion Slim 7/7i." -
k-adi
nagyúr
[Intel’s new HX series]
"új" flagship MSI, ASUS és Lenovo gépek -
echterion
nagyúr
válasz
KillHates #78858 üzenetére
Köszi.
Már nem lehet kapni, csak a Plus verzióját sajna. Jó kis ára van, remélem, tényleg megéri az árát. Na majd erre (vagy valamelyikre Speedy javaslataiból) lövöm el sztem az alza-s kuponom.
Speedy007: köszi, még megrágom kicsit a dolgot, aztán döntök.
MaxxDamage: nem érzed úgy, hogy ezt egy kicsit...túltoltad?
-
k-adi
nagyúr
leak info [link]
- 99 whr battery
- Fingerprint quick access
- Mini led display
- stb.érdekes lesz
UK modellek (nem teljes lista)
AMD:
LEGION 7; 6800H; 6850M; 16GB; 1TB: est £2150 - 82UH0005UK
LEGION 7; 6800H; 6700M; 16GB; 0.5TB: est £2050 - 82UH0004UK
LEGION 7 SLIM; 6800H; 6800S; 8GB; 1TB: est £1750 - 82UG0003UK
LEGION 7 SLIM; 6800H; 6600S; 8GB; 0.5TB: est £1475 - 82UG0004UK
INTEL:
LEGION 7i; 12900HX; 3080 Ti; 32GB; 1TB; est £3125 - 82TD000WUK
LEGION 7i; 12700HX; 3070 Ti; 32GB; 1TB; est £2400 - 82TD000XUK
LEGION 7i; 12800HX; 3070 Ti; 16GB; 0.5TB; est £2250 - 82TD000VUK
LEGION 7i SLIM; 12700H; 3070 Ti*; 8GB; 1TB; est £1900 - 82TF0017UK
LEGION 7i SLIM; 12700H; 3060; 8GB; 0.5TB; est £1725 - 82TF0019UK -
k-adi
nagyúr
[Lenovo legion 7i 2022 premier] május 13 13:00
i9-12900HX, RTX 3080 Ti -
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #78859 üzenetére
Na igen ez lett volna a 4-ik opció de amiből te össze hoztad te ezt annyiból az általam említettből kijön jó pár darab
-
Speedy007
őstag
válasz
echterion #78855 üzenetére
Ha nagy légszállításról van szó akkor Depcool Wind Pal és a Multi Core X6 max sebességen tud hangot csinálni de korántsem olyan hangos mint terhelésen a laptop.. Wind Pal-t ölben használatra első sorban tervezték de jó asztalra is két fokozatban állítható lába van valamint ki hajtható laptop le esés gátló.. Multi Core X6 ott a le esés gátlót rá kell pillanat ragasztóval ragaszta a hűtőpadra mert a két oldalú ragasztó hamar elfárad egy fokozatban állítható a lába.. Harmadik versenyző a Genesis Oxid 250 pocsék anyag minőséggel de viszont világít 800-900 rpm a maximális fordulata papíron tudja azt mint a Deep Cool termékei amit felsoroltam gyakorlatban én szerintem nem volt hozzá szerencsém de nem éreztem kezemmel hogy jönne valami huzat féleség mág akkor sem mikor rrátettem a kezem ellentétben a Deep Coolal
-
k-adi
nagyúr
válasz
yetijetnyak #78853 üzenetére
hát, még mindig szép ez a lenovo gép
-
echterion
nagyúr
Mi most az ajánlott hűtőpad laptopnak? Kipróbálnék egy olyat, ami valakinek már bevált itt, hátha jót tenne majd a kis AW-emnek WoW közben.
Mellesleg marha jól megy a mobil 2060-ason az legújabb kieg-je, 1440p minden max-on a 100-as fps limitet tartja szépen (nekem meglepő). A gpu meg sokszor nem is megy csak ilyen 70% körül ilyenkor. Egy instában volt eddig, hogy benézett 90 fps alá, ilyenkor persze 99% volt a gpu terhelés, de kb. ennyi. Mindez Quiet üzemmódban, így nincs turbo a procin, meg a ventik is csendben teszik a dolgukat.
Ezért is néznék egy padot, úgyis asztalon játszok mostanában csak vele, elférne alatta egy. -
Evil Snowman
őstag
válasz
yetijetnyak #78853 üzenetére
Nice. Kész csoda, hogy találtál.
Anno ajánlottam itt valakinek, de bármilyen oldalt linkeltem, mindenhol out of stock volt.
-
frame120
tag
Szia!
Én végül lemondtam róla, mert közben redditen és asus fórumon olvastam, hogy sok gond volt vele. Random rebootok, elrontott folyékony fémezés a gpu-n, microlaggok stb. Matekoztak vele sokat, hogy melyik havi széria, mert m5-m7 ig voltak bajok, talán m8-tól már megbízhatóbbak.
Végül rtx3060-al rendeltem inkább a 2022-es verziót, abban van mux switch is. Amúgy én a digiprime-nál néztem ki mindkettőt, ők tartottak belőle egész jó áron. -
Phix
tag
válasz
frame120 #78833 üzenetére
Pont olyat fogok venni én is (a 6800M-eset). Kifejezetten gyenge pontjáról én még nem olvastam (a MUX-switch hiányát leszámítva, de az nálam nem lesz szűk keresztmetszet). Hogy a lassabb single rank RAM-okkal szállítják-e még mindig, az csak akkor derül ki szerintem, miután megvettük.
Kinézted már, hogy honnan szerzed be? Ha igen, szívesen fogadnék valami tippet, mert én még nem. -
válasz
Mikulásbá #78844 üzenetére
Csak szerintem nem éri meg a sok laptopgyártónak.
Amikor a mai napig rengeteg UCB-C Type USB3.2 Gen1-es (5gbps) csatlakozós géppel találkozok, akkor azt kell mondjam a dokkolókért érdeklődőknek, hogy maximum HUB fog abban működni, de dokkoló sajnos nem (amihez minimum Gen2-es kell, azaz 10gpbs = 60-65W áramküldési képességgel).Továbbá, mivel ez 40gbps, ezért kizárásos alapon ez Thunderbolt 3-as szabvány, nem szimpla USB-C, amit megintcsak nem nagyon akarnak a gyártók az olcsóbb gépekbe tenni költségmegtakarítás miatt.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből.
-
SzaBIKA87
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja problémába ütköztem Triton 300-as illesztőprogramok telepítésénél!
Feltettem egy jogtiszta 64bites Win10Home-ot és megállt a tudomány. Wifi van, net van, de szó szerint semmilyen más illesztőprogramot nem tudtam telepíteni azután. Gyári driverei nem indulnak el vagy nem kompatibilisek.... Audio drivert felteszi majd reboot után kiírja h problémába ütközik, nincs hang. Touchpad a gép szerint telepített és tökéletesen működik DE az sem működik.. Geforce experience-nél NINCS letölthető frissítés... MI????? Saját driverei egy sem jó, külön gépspecifikus illesztőprogramoknál is ez a helyzet. Az acer saját oldaláról letöltött driverek SEM működnek. Hogyan tudom ezt orvosolni? Találkozott már valaki ilyen problémával? Vagy én balfaszoskodom? A gép gyárilag leválasztott particióján (WINDRIVERS) van egy .dat kiterjesztés, azt kéne valahogy valami programmal elindítani? Válaszokat előre is köszönöm!
Pacsi -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78837 üzenetére
Én a kuka mellől vittem fel legutóbb egy görgő talpas igen kényelmes ugyan nem gaming széket, csak olyat aminél lábbal tudtam navigálni és kényelmesen hátradőlni
, aztán pár hónapnyi használat után rájöttem miért dobta ki a korábbi gazdája. Most ismét merev szék amíg ezt a részét egyszer nem rendezem.
-
frame120
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a rog strix g15-ről? 5900hx cpu + 6800m gpu kiszerelésben főleg. Van valami gyerekbetegsége?
A másik alternatíva árban ugyancsak strix g15 lenne, 6800h cpu + rtx 3060 gpuval. Ez nem sokkal olcsóbb, de jóval gyengébb a gpu.
Lenovo sajnos nem játszik, mert nem nagyon találok 15" os rtx 3060 verziót.
-
Speedy007
őstag
válasz
FőDudu #78829 üzenetére
Szerintem ha még csak a képernyő fedlapján van ez attól nem generál többlet hőt vagy folytja meg a gépet.. Nem vagyok asztalos sajnos villanyszerelő lenne a végzetségem.. Csak meg tanultam abból főzni ami van.. Nem is emlékszem rá hogy találkoztam ezzel a megoldással de végül is a régi Asus X554LJ-t is ezzel burkoltam le ott nehezebb dolgom volt mert domború vagy ha jobban tetszik le kerekített szélei voltak és nem sík egyenes mint a Legion-é
-
FőDudu
veterán
válasz
Speedy007 #78828 üzenetére
Siman bevallhatod, hogy asztaloskent csak ehhez ertesz
En gondolkodtam folian, de valahogy az jott ki fejben, hogy nem veletlenul fem a gepem haza, igy arra egy hot kevesbe vezeto anyagot applikalva szarabb lesz a hutes....Es ha oda lenne a nemasag, azt nagyon bannam. Mert lehet akkor pont nem lenne eleg a kvazi passziv hutes es hosugarzas.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #78821 üzenetére
Sok helyen olvastam, hogy a kettővel ezelőtti legion7 szériának volt bizony gyári-zsanér gondja sajnos, de valóban ritkán hallani ilyen eseteket (vagy legalábbis én nem)
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78822 üzenetére
Igaz van nekem kínai AIR DUSTER por eltávolító eszközöm is olyan mint egy hajszárító. Épp most takarítottam ki vele a gépemet, ventiket és az asztali videokártyát is...csak úgy porzott. De azzal a seprűvel amit használni szoktam csak pár suhintás karcmentesen.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78817 üzenetére
Pont most írtam privátot KH-nak hűtés ügyben. Megosztottam vele egy gondolatomat, amolyan újabb projekt lenne, de most a procinak. Igen fontos a jó és okos hűtés.
-
GyMacs
csendes tag
válasz
MaxxDamage #78817 üzenetére
Egyet értek. egy gamer gépnél a hűtés piszok fontos.
Viszont ahogy korábban céloztam rá, ezeket a dolgokat elég nehéz tesztelni, főleg az újabb szériáknál. Ki gondolja, hogy pár száz lehajtás után szétmegy a ház, mert tejfölösdoboz a zsanér bekötés.
A hűtésre legalább vannak tesztek, ahol próbálják kideríteni, de az újabb gépeknél itt sincs sok infó. Én is most csak bízom benne, hogy az új G15 hűtésénél nem felejtette el a DELL amit az előző változatnál megtanult, mert teszt nem sok van.
(Én a zsanérokra azért fújok, mert megéltem 2 olyan szériát (az egyik még régi HP Compaq időkből, a másik Acer), ahol a cégnél szó szerint százával dobáltuk ki a gépeket, mert a zsanér vagy a zsanér bekötése pozdorjává tört, teljesen használható gépek lettek gazdasági totálkárosak.)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GyMacs #78816 üzenetére
Az egyik legfontosabb a "hűtés"
Clevo is jó gépeket csinál, de nem olcsó és a szerviz is kimagasló, ha nem "garis" (Free) szerviz kell, arra ott van KH aki teljes mértékben jó munkát végez (bármi legyen is a gondod, kérésed)Amúgy garis szervizzel kapcsolatban, én is küldtem már ki full hűtést UK-ba (most Brexit után) és a "gyártó" PCS gond/szó nélkül cserélte és küldte az újat.
-
GyMacs
csendes tag
válasz
Mikulásbá #78815 üzenetére
Szerintem logikus szempont, talán az egyik legfontosabb nekem is, amikor notit veszek.
A belbecs kb megegyezik, mindegyikben ugyanaz az Intel/AMD cucc van nvidia GPU-val. Kb ugyanannyi a memória, a HDD. A körítés nagy részét is megkapom mindenkitől, ha kell jobb monitor akkor ugyanúgy elérhető DELL-ben, mint Asusban.
Maradnak különbségnek az olyan dolgok
- építési/tervezési minőség (zsanérok, műanyagok, hűtés etc), de ezt tudom az egyik legnehezebben ellenőrizni, itt kevésbé tudok dönteni, hogy mi a jó, mi a rossz.
- garancia
- áraEbből a háromból például nálam az egyik legfontosabb a garancia, hogyha kiadtam sokkal több, mint fél milliót, akkor legalább probléma esetén ne az észak-kóreai márkaszervíz panjabi angolt beszélő supportosával kelljen vitatkoznom
. Nyilván support minden géphez jár, de a minőségük nagyon nem ugyanaz.
(nyilván mellé nyúlása minden cégnek van. Nekem sikerült egyszer egy olyan Lenovot választani, aminek gyári hibás volt a Synaptics touchpadja (nem csak a Lenovo volt érintett, hanem pl a Toschiba is, aki ilyet vett megszívta, garanciában javították, de a cseredarab sem volt jobb), a céges DELLeknél volt egy széria aminek az akkumulátora százával ment tönkre 1 éves korában, de ez gyakorlatilag elkerülhetetlen, mert ez ugyanúgy előfordulhat egy Alienware-nél, mint egy MSI-nél, így ez nehezen tud kiválasztási szempont lenni).
-
-
Methox91
junior tag
Gamer notebook vásárlását tervezem a közeljövőben , fontos szempont a megbizható korrekt garanciális háttér . Lenovo / Asusról / HP nagyon sok negatív tapasztalat van ilyen téren. Csak a Dellen kivül van még normális cég?
-
mihione
őstag
En sztem mindenkin tulteszek,legolcsobb rapoo wireless eger+keyboard (meg anno a tvhez vettem)Egerpadnak meg az agyat hasznalom mivel kb 90%-ban ott jatszom csak estenkent mig az asszony altatja a legkisebbet.De van egy pici kerek repi gigabyte-os egerpadon is
Cod multiban erezheto hatranya van ennek a setupnak de mivel mar joideje csak singlebe nyomom a dolgokat teljesen jo
Bar egy jobb logitechre makd beruhazok egyszer. -
válasz
hszilard666 #78798 üzenetére
A legjobb! 😍😍😍😍😍
-
Evil Snowman
őstag
válasz
hszilard666 #78804 üzenetére
Tudom. Csak eléggé maximalista/telhetetlen vagyok sajna.
Nézegettem még, elvileg az NZXT csinált egy spéci házat. 300 dodért már vihető is.
Cyberpunk 2077 | NZXTAnno minden nagyobb HW gyártó próbálta meglovagolni a hype train-t, sajnos ezért is volt eléggé ciki, amikor folyamatosan csúztatták a játék megjelenést. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy a One X (amiből ugye volt a special edition) és a PS 4 konzolokon eléggé harmatosan fut a mai napig. Nem véletlenül vettem egy Series X-et, a One X pedig pihen a dobozában remélve, hogy egyszer egy gyűjtő elviszi valami irreálisan magas áron.
-
Ubul86
őstag
válasz
nekem ez a doom figyel
alis link, most kupi van az asztalon, nem akartam fényképezni -
hszilard666
veterán
válasz
Evil Snowman #78801 üzenetére
Nézd a jó oldalát, tele vagy CP2077 es relikviával! Sokan sárgulunk ám az irígységtől!
De kemény, nem tudtam hogy ennyi CP-s terméket dobtak a piacra! A 2080 as kéne!
-
RM007
addikt
válasz
Evil Snowman #78800 üzenetére
Az Ebay-on láttam úgy 700e körül a doboza szerint árulni valami ilyesmit nem rég, onnan jutott eszembe. Most nem látom.
-
cyberkind
félisten
válasz
Evil Snowman #78801 üzenetére
A felsoroltak közül a széket bármikor behúzhatod, én speciel Dark Knight-os verziót vettem.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Jó kis Doom.
Az baj, hogy egy kicsit túltoltam ezt a CP 2077 lázat, össze sem merem számolni, hogy mennyt költöttem rá.
Ami megvan:
- Viper Ultimate CP 2077 edition
- Xbox One X CP 2077 edition
- Xbox One CP 2077 edition kontroller
- Collector's edition box
- SS QcK CP 2077 editionAmi hiányzik:
- SS Arctis 1 wireless johnny silverhand edition
- Seagate Cyberpunk 2077 Special Edition XBOX GameDrive 2TB HDD
- Seagate 1TB FireCuda 520 Cyberpunk 2077 Limited Edition (ez nem fenyeget, mert nincs asztali gépem)
- NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition (ez az esélytelenek nyugalma. 140 db lett kisorsolva. Legutóbb átszámítva 1,68 millió forintért árvereztek el egyet)
- Secretlab Cyberpunk 2077 Edition gaming chairAmire pedig nagyon vágyom:
- OnePlus 8T Cyberpunk 2077 edition
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest