- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz Pocok256 #36796 üzenetére
Volt pár évig egy Asus G751-em, hát, soha többet nem vennék olyan monstrumot. Fél évig volt egy ITX mini gépem, de most végül egy GS65 Stealt Thin-ben találtam meg a számításaim.
Vékony, könnyú, hordozható, nem gémer fekete piros, jó akksiidő, erős.
Játék már nincs annyira viszont videóvágás és egyéb annál többet
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Pocok256
veterán
Eddig a pillanatig nem akartam új laptopot venni.. de ez ..
Msi GT76 titan 11 hőcső 4 venti hardver pedig a kapható legerősebb egyetlen problémája, hogy fostenger intel cpu van benne, de ezt azért úgy ahogy el lehet nézni.Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
masholnap
senior tag
jaja, megtaláltam.
hát ez az, hogy amit használok, azért ki is adok pénzt, pláne, hogy kell a stabilitás a melóm miatt, de amit egyszer-kétszer elindítok, aztán leves, azért nem fogok pénzt adni. max nem kell ha nem írod, hogy van demo, akkor nem is érdekelt volna tovább.
azt tudom, hogy nem lopnak olyan sokan szoftvert, amennyit gondolnánk, de a legtöbb ember nem telepítget, kap egy gépet oprendszerrel, office-szal és kész., használja.
-
echterion
nagyúr
válasz Dhampir #36790 üzenetére
Nem. Itthon olcsóbb procit venni használtan, mint kint újat. Proci nélkül is lehet kérni ott a gépet, meg minden egyéb nélkül, teljesen lecsupaszítva asszem 950 euró. Ekkor 4 giga ram van csak benne, meg az alaplap a bga-s vga-val. 100 euro egy új hatmagosért plusz némi ramert, ssd+hdd-ért elég jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Intel 9. generációs processzorairól vannak hírek, hogy sikerültek? Van-e számottevő teljesítmény különbség, ugyanúgy melegednek mint a 8. gen?
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dhampir #36786 üzenetére
Rak majd bele nagyobbat!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
echterion
nagyúr
válasz #45687808 #36781 üzenetére
Ja, neeeem, ennyit nem költök laptopra (most ).
Még nem döntöttem el, milyet vegyek.Ez van képben, időnként feltűnik a shop-ban 500k-ért, illetve van még ez a két Clevo: G1525 i5-8400 (8GB, 120GB SSD + 1TB HDD, Geforce RTX™ 2060 6GB, Guru Fire RTX.
[ Szerkesztve ]
-
Don Vittorio
őstag
válasz myky1996 #36765 üzenetére
Én is néztem döbbenten, amikor kinyitottam. Először nem láttam, hogy hol van, mert üresen teljesen beleolvadt az egészbe. 520-nál ugyanígy jártam. Mindkettő baráté, csak megkértek, hogy tuningoljam fel egy kicsit. Egyik se játszik, mindkettő Adobe-s grafikai cuccokhoz kérte. Úh. most 256 m2 + 480 sata SSD van benne, és így nagyon szépen hasítanak a nagy állományos borzalmaik.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
kreten67
senior tag
válasz #45687808 #36781 üzenetére
Előbb járj utána hogy milyet kezel az alaplapod, sata vagy pci.
Attól hogy mindkettő belemegy a helyére nem biztos ,hogy a satást is felismeri.
A Lenovo legion y520 és y530 csak PCI (nvme) m.2 ssd támogat.
A HP 2017-2018 as gépei nagyrészt ,valamilyen fura oknál fogva csak a SATA (ngff) m.2 ssd-ket támogatja. -
törölt tag
Tudnátok ajánlani egy 512 gigás PCI-e NVMe SSD-t? Játékok számára lesz. Samsung 970-et néztem, de azok eléggé melegednek.
-
őstag
válasz matyee #36749 üzenetére
Köszi matyee procibol -130mw van levéve de nem hinném hogy ez miatt dobná le
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Balázzs
senior tag
The 17-inch MSI GT76 Titan is coming in hot, but MSI has a new cooling solution to tame the 8-core/16-thread Intel Core i9 processor inside – even as it overclocks to 5.0GHz. The MSI Cooler Boost Titan system will include 11 heat pipes and four fans for serious airflow that should keep the Intel Core i9 and Nvidia GeForce RTX 2080 graphics running smoothly no matter what game you're playing.
-
MaxxDamage
félisten
válasz myky1996 #36768 üzenetére
Szerintem a korábban linkelt Videó alapján indulj el.
Ha van M.2 slot üresen (HDD és aksi között), akkor oda mehet az SSD (HA!-n lehet szerezni jó áron bele) - Ott a videó és láthatod a szétszedés menetét, biztos nem vinném sehova...magam szedném szét és raknék bele amit szeretnék. - Persze vigyázni kell rá, mert gari bukó lehet -Esetleg valaki megmondja (Lenovoba jártas) hogy szétszedést miként tolerálja a Lenovo szerviz gari szempontból, bukó vagy nem (gondolom garis a géped, ha nem akkor csak bátran állj neki)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
myky1996
csendes tag
válasz MaxxDamage #36767 üzenetére
Elvileg ez a neve: 81FV00T5HV
-
MaxxDamage
félisten
válasz myky1996 #36765 üzenetére
Szia,
Saját tapasztalatom nincs, de pontos típusszám alapján utána nézhető, hogy valójában mik a bővítési lehetőségek. /GooGle a barátod /
Elvileg a te variánsodba van 1TB HDD és + M.2 PCIe slot (üresen) gyárilag
Videón meg látható az SSD install [link] -- aksi és HDD között található az SSD --[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #36761 üzenetére
Visszavonom.
Úgy tűnik csak 60 hz-es panel van benne.
-
myky1996
csendes tag
Sziasztok
Adott egy lenovo legion y530
I7-8750h
Gtx 1050ti 4gb
1tb 5400rpm hdd
Elvittem szerelőhöz és kértem ,hogy ha lehet rakjon bele ssd-t a hdd mellé és azt mondta , hogy csak 1 csatlakozás van a gépben.
Ez mennyire lehetséges ténylegesen nem gondolt erre a gyártó vagy nem értem van belőle olyan modell is amelyik alapból úgy van szerelve , hogy van benne ssd és hdd is ...
Valakinek ötlet esetleg?![ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #36763 üzenetére
Én anno egy PS4-et rendeltem rajtuk keresztül a Saturn-tól. Hibátlan volt az ügymenet. Privi helyett inkább ide is belinkelem egy másik fórumtársunk igen részletes összefoglalóját, ennél jobban én sem tudnám leírni. Van az oladlukon egy kalkulátor is, amivel elég pontosan be lehet lőni, hogy milyen postaköltséggel számolhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #36761 üzenetére
https://www.mailboxde.com/
Én már voltam ügyfelük, működik.******
-
x_o_n
veterán
válasz Darth_Revan #36759 üzenetére
Notebooksbilligeren van, kuponokat elfogadja így 1040, euró
-
x_o_n
veterán
Ez az új HP omen 1040,- euróert best buy? Vagy felejtős?
15,6 "FHD, Intel Core i5-8300H, GeForce RTX 2060 6GB
8gb rám, 1tb hdd 250gb ssd -
Darth_Revan
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #36755 üzenetére
Hétvégén megnézetm az 504-est az euronics-ban, hogy mégis mire számítsak az új jövevénytől és meglehetősen pozitív benyomást keltett bennem. Így, hogy az i5-ös verziónak is dupla hőcsöve van, annak a hőmérsékletével sem lesz túl sok gond (persze UV meg újrapaszta kelleni fog nekki), az 1660ti meg elég jól el van látva szintén hűtéssel. A ház szerintem kellően merev volt, ha ezt megtartották, akkor az plusz pont. És nem is olyan feltűnően csilivili, de azért nem is egy csupasz Clevo. Nekem tetszett. Csak rtx-re vágyom.
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #36751 üzenetére
Amúgy az előd FX504-nek meglepően jó műanyag a háza, nem a konzumer tejfölösdoboz érzést kelti kézben fogva, eléggé merev. Persze a fedlap az azért hajtogatható, de hát nem a sarkánál kell felnyitni egyik lapost se, azt nem szeretik a merevebb fedlapúak sem. Én is gondolkoztam / gondolkodom rajta, mert eladva a cuccokat rettentő olcsón jut az ember igencsak használható géphez, csak hát és mégis egy belépő gamer gép, nem egy Clevo. Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint a Suzukival: jó, jó meg minden, de csak egy Suzuki.
-
MaxxDamage
félisten
Megnyugodtam. Hiába új meg minden (GPU, CPU) de az én 1070-m veri még simán , de a CPU az pont 7700HQ szint.
Köszi a jelzést!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
masholnap
senior tag
van ezekből a mark-okból (pl. 3d) próbaverzió? nem igazán értem azt, hogy miért pénzes alapból, mert aki nagyon le akarja mérni mondjuk kb 1-2 alkalommal, az úgyis megszerzi törve, akinek meg melóhoz kell, az kifizeti. egy egy hétig működő próbaverzió frankó lenne
-
Darth_Revan
veterán
Mától elérhető az Asus új tejfölös doboza: [link]
Sok boltban egy rakat ajándékot is adnak hozzá, mint eger, egérpad, táska és fejhallgató.
A hűtés :
A CPU kb 7700HQ szinten van, a VGA pedig GTX 980 szintet eléri, sot majdnem az rtx 2060-at is.
A kijelző 120 hz IPS.
A sok ajándék és alacsony ár miatt biztos jó páran raugranak
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Én csak azon gondolkoztam véletlen vagy direkt takartad ki az Average menüpontot a gpu esetében is. - Mivel ez egy reprezentatív teszt volt matyeee kérésére - nyilván nem. Őt a hőfokok érdekelték, így ezt helyeztem mindenképpen láthatóra, szimplán limitációi vannak az egyszerre megjeleníthető információnak.
Az ajánlatom továbbra is áll, ha valami konkrét dolog érdekel valakit és éppen nincs rajta a grafikonhegyen, akkor szívesen megmutatom.
-
matyee
őstag
válasz DamianB #36748 üzenetére
A gpu erdedmeny nekem itt sem tetszik. Igaz hogy egy kivetelesem jo gpu-m van de akkor is jobbnak kell lenne a 1080-nak. Ekes pelda h az akkori gepem 1080 eredmenye mit mutat...
Ps: a cpuval is vmi gond van, annak olyan egyenesnek kellene lennie mint a halott ekg-janak[ Szerkesztve ]
-
őstag
Bocs közben revidiálnám magamat elfelejtettem hogy le volt véve a kijelző vissza raktam és most ennyi lett
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Üdv nézegettem itt a FS eredményeket és valamit nagyon nem értek nekem hogy jön ki ennyi. A másik meg az hogy nem is kritikus a a hőmérséklet de a processzor leveszi az óra jelet . Valamit nem veszek észre esetleg ?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #36740 üzenetére
Amire céloztam azt matyee elmondta.
Én csak azon gondolkoztam véletlen vagy direkt takartad ki az Average menüpontot a gpu esetében is. Nehogy már jobban vágjam a témát nálad?
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
matyee
őstag
válasz Darth_Revan #36744 üzenetére
Jöhet pü-ben is a kontakt! 6-8 fok is nagyon jó, kíváncsi lennék egy 870TM1-ben mekkora órajellel lehet mondjuk 80 fok alatt tartani. Szerintem 4,3-4,4 meglehet egy jó chippel ami delidelt.
btw, Te most milyen laptoppal nyomod? 775dm3 még?
[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
válasz PR0JECTNR56 #36740 üzenetére
Az a baj, hogy forrasztott az IHS a 9-es szérián, még a legjobbak is félve delidelik, mert nem olyan egyszerű. Mivel forrasztott így kevesebb a hőfok megtakarítás, így még kevésbé szeretnek hozzányúlni, a nagy tuning betyárok pedig szét sem szedik, mert a folyékony nitrogénhez pont jó a forrasztás. Szóval ez a baj ezzel...
-
PR0JECTNR56
addikt
(#36727) RM007: Ha esetleg bármi fontos infót letakart az 3Dmark ablak ami érdekel, akkor szólj és szívesen feldobom külön képként.
Haha, megértem, sokakat kísért itt az általám csak Upgréditisznek nevezett kór, amely az örökös fejlesztés körforgásából kiszállni képtelen felhasználók bázisát tömöríti.
(#36737) matyee: Nagyon szívesen. Mint szerintem mindenkinek kiderült kb. sohasem benchmarkoltam, mert mindig játszom, ott meg nem tűnt fel semmi, MSI Afterburnerrel FPS és hőfokok jók voltak, innentől kezdve meg nem érdekelt.
Köszönöm a tippeket egyúttal én is, a teszt full alap konfigban készült, semmihez sincs nyúlva a beállításokban, sem a biosban, kb. Windows 10 telepítést követően a drivereket raktam fel és már mentem is Assetto Corsa-zni. Az általam játszott játékok (Assetto Corsa + modok, Dirt Rally 2.0, Overwatch, BF1, Borderlands 2) a CPU max 65 fok, GPU max 66 fok, így nem igazán éreztem, hogy kéne finomhangolni.
Viszont, most, hogy tudom kb. mennyi potenciál van még benne szerintem majd kicsit elmélyülök a témában, ha az időm engedi az éjszakás műszakjaim után.
Delidelt i7-8700k most van otthon 1db, idővel szerintem barátnőm gépében (P751TM1-G) fog kikötni, mert az Archicad nagyon szereti enni a CPU-t + memóriát. CPU meg tényleg nehéz kérdés, mert a 9900k heroin árban van, 9700k-ból nagyon jó lenne a 8 fizikai mag (relatíve olcsón hozzá is tudnék jutni), viszont mindkettőnél nyilván kötelező a delid, mert anélkül eléggé siralmasak.
CPU hűtés nagyon király a TM1-G hűtővel, teljesen alap venti beállítások mellett sem túl hangos és ahhoz képest nagyon baráti a teljesítménye.
De igen, lesz itt még tennivaló, valószínűleg még fogok majd én is kérdezgetni ezt-azt, mert bőven van még mit tanulni.[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
na, sziasztok!
ph317-52-ben van csavar az nvme-nek? azaz ha szétkapom, akkor nem fogok szentségelni, vagy inkább előbb kerítsek csavart?
köszi! -
matyee
őstag
válasz PR0JECTNR56 #36719 üzenetére
Szia,
Először is köszi a képeket, meg a tesztet. Javaslom kicsit tesztelgesd, mert szerintem sem jók ezek a pontok, nézd meg F5-öm 1070-nel jobb eredményt hoz 20.600 ponttal, ill. láthatod előző F5-öm 1080-nal pedig 23.300 pontot csinált. A vapor chamber nagyon jónak tűnik, 66 fok 200 watt felett azért nagyon szép, ráadásul 1,063V max bios feszt kapjta. Itt szerintem nem túl sok pluszt tudnál egy TDP unlockolt vbiossal csinálni, sok értelme nem lenne szerintem elvinni 220-240W-ig, inkább két irányt látnék, 0,9V-tal leviszed 160-170W-ig, amin nyersz úgy 10 fokot és alig fog elindulni a hűtés, vagy ráteszel úgy 150-200mhz-en core-re ill. 400+-ot memre 😊
Amit még így első blikkre javaslok, érdemes finomhangolni cpu-t, a 9600k 4,5Ghz-en 1,3V-on szerintem sok. Ahogy látom semmi offsetet nem állítottál, szerintem abban is van tartalék bőven. Bár 9600k-ot nem ismerem, de szerintem -100mV offset tartalék van benne. Úgy emlékszem prema biosszal vetted, az jó mert a voltage spike-ot is meg lehet szűntetni, core IA domainben AC és DC loadline-t autoról kell levenni 1 v. 5-re – 0 az auto beállítás – és úgy 1 és 5mV-ot ad terhelés alatt max vdroopra adaptive fesz alatt), azzal nézd meg, hogy néz ki hwinfoban win alatt a cpu fesz, majd intel xtu-val próbáld ki mennyi offset ami stabil. Utána intel xtu reinstall és biosba állítsd be. Valahol azt gondolom 1,2V körül kellene a 4,5-öt tudnia, de nagyon chip függő, de szerintem instant mínusz 8-10 fok. Igazából csak annyit számít, hogy még kevésbé fog pörögni a venti, tényleg halk lesz 😊
Upgrade terén a 9700k-t nem egyszerű delidelni, mert forrasztott, és bár lehet nyerni vele jópár fokot, annyit nem amennyit a korábbi deliddel. Sokan amúgy nem tartják a 9700k-et túl nagy előrelépésnek és inkább a 8700k-t / 8086k-t ajánlják, mert delid után lehűthető kényelmesen 4,5-4,7 között. Igaz 6 mag, de van HT. Ami még gépedbe jó lehet, egy 9900k, viszont ki kell fogni egy jó chipet és le kell jönni órajelben 4,5 alá. TM1 cpu hűtés jó, azzal többen használják így.
Köszi a képeket, azért megerősített abban, hogy vapor chamber szépen lekezelni a 200W-ot. Gratulálok a géphez, jelenleg ennél jobb gép nincs a világon![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz echterion #36734 üzenetére
Hát tőlem aztán várhatjátok, szóval mindenki nem.
Egyébként megsértődtem.....most már a 3000 -es szériás MXM rtx csodákra hajtok. Csak kidolgozzák lassacskán, vagy véletlenül lejön egy olyan amit bele tudok préselni a gépbe. Addig meg elevickélek a mostanival, bírja a követelményeimet, sőt veszek neki cukorkát gyors ssd kivitelben.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
echterion
nagyúr
-
Darth_Revan
veterán
Na mizu MaxxDamage, meguntad te is a géped ?
Amúgy nem bantaskent, de az a sok extra nagyon megnyomja az árát
De gondolom azért próbálod egybe eladni mert gyári állapotában 350-400k körül lenne érte a reális ár -
Darth_Revan
veterán
válasz echterion #36731 üzenetére
200W-ra be lett love, de a DC input csak 260W felvételre van korlátozva így játék alatt gyorsan szívta az akkut.
30%-ig nem volt gond de ha 30%-on kiléptem a játékból akkor a cput levette 2.8 ghz-re addig amíg nem töltött vissza 40%-ra.Lehetrtt volna próbálgatni 180 és 190W-al, de már nem volt kedvem.
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #36729 üzenetére
És annál van lehetőség ennek az emelésére? Van arra custom vbios? Bár gondolom, ha lenne, már fellőtted volna neki.
-
matyee
őstag
Szia, koszi majd irok kis okfejtest este, vbios, cpu, temp, watt
-
echterion
nagyúr
-
addikt
A cpu átlagos értékelése habár letakartad azért látszik ami látszik. Az a 4,5 Ghz sok neki. Na, mindent vagy semmit.
(#36726) PR0JECTNR56: Még csiklandozik néha a kezem a 150W -os kék MXM kártyára. Istenem milyen szép volna.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz PR0JECTNR56 #36725 üzenetére
Update: Windows energiagazdálkodás a PCI sínt maximális energiatakarékosságon tartotta, ezt kikapcsolva 17185 lett, noha nem tudom összefügg-e a kettő.
Feltételezem az igazi megoldás szimplán egy ütőképesebb vbios flashelése a kártyára.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Darth_Revan #36724 üzenetére
Megvolt, hozott kőkemény +4 pontot.
-
Darth_Revan
veterán
válasz PR0JECTNR56 #36723 üzenetére
190W...érdekes, akkor nem értem hogy teljesít jobban a 170W-os Acer
Próbáld meg a legújabb driverrel is
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Darth_Revan #36722 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz PR0JECTNR56 #36721 üzenetére
GPU-z könnyen kimenti, a vBIOS verziója mellett van egy gomb hozzá.
A kimentett vbiost pedig nyisd meg ebben a programban:
[link]Majd írd le milyen limiteket latsz (vagy screenshotold le )
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Darth_Revan #36720 üzenetére
Legújabb driver van fent ?
419.17, szóval nem.
Mennyi a tdp a vBIOS-ban?
Fogalmam sincs, vbios verzió HWinfo szerint:
Video BIOS Version: 86.04.80.00.21
Olvasd ki kérlek a vbiost és nézd meg mennyi a tdp, mert 20k pont alá nem elnne szabad mennie
Nem tudom mik a lépései, ha van egy guideotok be tudom az alapján dobni.
-
Darth_Revan
veterán
Legújabb driver van fent ?
A gtx 1080 picit alul teljesít, olyan mintha 150W-ra lenne korlátozva.Mennyi a tdp a vBIOS-ban?
170W-os gtx 1080 20500 graphics pont , mig a 200W-os 21500 pont körül teljesít.
Annak az mxm kártyának 200W-ot lazán kellene birnia, sőt sokan 220-240-re is felhúzzák.
Olvasd ki kérlek a vbiost és nézd meg mennyi a tdp, mert 20k pont alá nem elnne szabad mennie...eddig 2 gtx 1080-al találkoztam ami így alul teljesített mert 150W-ra lett belove a GTX 1080...Alienware R4 (a Dell észbe kapott és vbios frissítéssel fentebb tolta) és az Asus gl702VI tejfölös doboz.
u.i.: azt látom hogy 200W-ig felment a tdp, de kíváncsi vagyok mi van vBIOS-ban, mert lehet felugrott oda, aztán a vbios be is huzta a kéziféket.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz KillHates #36713 üzenetére
Felpúposodott, megolvadt, megizzadt mert a gazdája reggeltől estig kíméletlenül tolta 100C körül? Mintha eleredt volna az eső.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
kirjak
aktív tag
válasz Darth_Revan #36710 üzenetére
76NU-t néztem abban akkor lehet hogy nem VC hűtés volt ?
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kirjak
aktív tag
válasz Darth_Revan #36540 üzenetére
A GX-792 után milyen betűk vannak ? Én meghallgattam ezt a gépet anno és sokkal hangosabb volt mint az Asus G703 E5060T . 7820HK mellett szerelve a GTX1080-al G-sync 144Hz sima fullHD.
Mellesleg annak idején itt javallották hogy ne a Predatort válasszam, bár az jobb választás mint egy Lenovo .
Alienware Asus duóra tette a voksát a 90 % kb ha az árát nem néztük.
(Killhates kezelése után pedig kimondottan még halkabb lett mint volt)[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Dhampir
félisten
válasz kreten67 #36702 üzenetére
Stalkeres gépnek is jó lenne, elevickélne rajta.
Az egyik boltban még áprilisban 180.000 Ft-ért volt egy akkor még az áruházi eladó szerint csak pár napja kirakott Y520 (i7+1050Ti), de pár nappal később már 270.000 Ft körülre nyomták fel az árát. Aztán szemmel láthatóan egyre csak porosodott és nem lett olcsóbb. Azon az áron meg már ott az Y530 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
- HP ProBook 640G5 Core i5 8.gen notebook
- Garanciás Acer Predator I7 - 32GB - RTX 3070 - 15.6" QHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest