Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Milyen házat vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Köszi!
-
Farkassacred
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Még a negyedénél se járok talán, de azért már egész szépen takarítgattam a térképen. Meg pár küldetést és kisebb bossokat is lekaptam tehát valamit mostanra már látok a játékból. A küldetések nem fognak bennem megmaradni szerintem, a mellékek se. Nem rosszak, de valami mintha hiányozna belőlük.
A harcrendszer is valahol tetszik, ott a legnehezebben megyek általában. Viszont van amikor meg a lazára leviszem annyira elmegy a kedvem tőle. De az Animés zenével a tájak felfedezése tényleg felér egy terápiával annyira chill.
Meglátjuk.. De a From féle változatosság és harcrendszer hiányzik természetesen.
Kicsit már most úgy érzem mintha ugyanazokat a dolgokat csinálnám szituról szitura.
Képregényt lehet meglesem, ha már tényleg van a Bloodborne-ból. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Jah tényleg... Aztán milyen a Yotei a from játékok után?
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Képregények vannak.
Ds3 nagyon ajánlott!
-
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Relaxálásképpen jelenleg a Yötei megy nálam..
Bár már most hiányzik a Bloodborne vibe.. 
Tervben a Demon Souls lett volna, de a Yotei után ps-em legközelebb majd csak tavasszal/nyáron lesz.
Boxon agyaltam a Dark Souls-on, ha már ennyire tetszett az Elden Ring. Idei Goty címek ráérnek.Egy sorozatot, de inkább filmet szívesen megnéznék a Bloodborne-ból. Minden adott.
-
Weareus
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
És ha a BB-t kivégzed, mi lesz a következő?
Lehet, lenne pár ajánlásom souls like vonalon...
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Laurence nem apróság.
-
Weareus
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amúgy Laurence a dlc-ben hogy ment?
Hát ő nem egyszerű..., bár opcionális... -
Weareus
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
"jellemtelen, üvöltöző boss".
Egyébként érdekes, hogy az üvöltözései - amik megelőzik egy-egy támadását - más-más orgánumban történnek, nekem például pl. pont ezek az üvöltözések voltak a könnyítés, hogy jól begyakoroljam mikor milyen moveset fog következni.
No de mindegy...
Malenia meg, nos, ha tetszett, részemről oké, nekem a legnagyobb bajom vele az inkonzisztencia volt: akkor van rajta hyperarmor, amikor akarja..., lol, mert alapból amúgy nem sok poise-a van, de ha úgy szottyan kedve, akkor meg...
Nem azt mondom, hogy a kaszabolós támadása, meg a healelése (még akkor is, ha pl. a pajzsodat üti) jó dolog, de nekem a legnagyobb bajom vele az inkonzisztencia volt.
De ha neked tetszett, nincs azzal sem semmi baj...
Troll on:
Esetleg próbálj rá ng+7-ben
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez amúgy egy tradíció a Fromnál már. DS1-ben Manus, BB-ben Orphan (nem Kos, Kos az a dzsuva volt a parton, amiből kibújik), DS3-ban Gael, ER-ben Radahn is túl van tolva az adott játékhoz képest. Kicsit olyan, mintha tesztelnék, mit bír el a formula, mert egy következő játékukban meg nem lenne olyan kirívó.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát Kos se úgy működik, ahogy eddig a Bloodborne-ban megszoktuk.
Nekimentem variálgatva 10-20 x kb, de úgy különösebben nem éreztem semmit. Azon kívül, hogy rohanhattam mindig végig a nyitott kaputól, és kisebb ugrás után (hp már -) jöhetett is az üvöltés újra. Fantasztikus. 
Az út meg persze a bossig lehetne rövidebb.. De szerintem ugyanaz az ember készítette ezt mint az Elden dlc-ben, le se tagadhatja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mindegy is, egy dlc nem változtat semmin se. Az alapjáték egy gyöngyszem marad. Potterék meg visszaköszöntek a Dlc-ben. Egyébként annál a pályánál éreztem is valamit.. volt valami thrill. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mondjuk ez egy érdekes ízlésficam, mert Malenia pont egy szar boss, ha játékmechanikailag nézzük.
Több poszt meg videó született már róla mindenfele, hogy nem úgy működik, ahogy az Elden Ring ellenfelektől megszoktad és alapvető játékbeli sajátosságokat változtattak meg nála, hogy kibasszanak a játékosokkal, az olyan apróságokról meg ne is beszéljünk, amit semmi más nem csinál az egész játékban, mint pl. blokknál is healel.
Nyilván nem egy Bed of Chaos, de attól még gatya. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Kos pont az a boss, mint az Elden Ring dlc-ben az utolsó. Amit így utólag belegondolva ha nem győzöm le se történt volna semmi.
A kedvencem eddig a From bossok közül Malenia. Egy rakatszor meghaltam, de annak a bossnak lelke volt.. technikailag is tökéletes.
De engem a felfedezés ami érdekel ezekben a játékokban, abban top tier gamek ezek. Hasonló nincs az iparban egyáltalán.
A Bloodborne hangulata meg.. totál egyedülálló. Nem is értem miért nem ezzel kezdtem ps5-ön..
-
Weareus
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pedig két fajta nehéz fromos boss van.
Jó és rossz.
Na meg az átmenet esetleg köztük.
Kos nem a nehéz rossz bossokhoz tartozik, szvsz.
De tényleg.
Persze ha nem tetszett neked, akkor nem...
Kár. -
Farkassacred
őstag
Ez is kijátszva végül.
Fantasztikus játék volt, bár voltak apró hibái azért, de a hangulat kárpótolt.
A dlc-ben is voltak frappáns dolgok, de úgy igazándiból a különleges atmoszféra inkább az alapjátékra jellemző.
Kos-ra nemet mondtam. Egyszerűen ez a boss szimplán tryhard, youtube nem is érdekel róla. Jellemtelen, üvöltöző boss. Az előtte lévőkhöz képest is unbalanced nagy ugrás.
Bár az Elden Ring-nél is az volt, hogy az alapjáték azért hangulatosabb ezerszer. Ilyenek ezek a dlc-k.
De a base game egyedisége miatt szerintem megtartom a lemezt.
(A dlc legjobb része pedig a Harry Potteres lépcsők.
) -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én hot dognál még nem rendelkeztem a poormans gemekkel, amygdalánál már igen. Ez volt a lényegi diffi...
Szerk.:
ha a root chaliceket az összes offeringgel megcsinálja az ember, akkor utána glyph-fel le enged rakni minden chalice-t is:Radial poorman gems: e8um2a42 Layer 2
Triangle poorman gem: khsva3kxA poormans gemek (Ds: red tearstone ring) a legerősebb gemek a játékban, 30% hp alatt aktívak.
Szerencsére a bb-ben blood bullet gyártással könnyű őket aktiválni... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Nekem az ment le legkönnyebben, mondjuk atom nagy mákom volt, egymás után törtem el mind a négy lábát, az sokat segített.
Layer 1-ben a tűzvarázsló NPC nem volt rossz, csak csomószor nem találtam el valamiért, arra kellett vagy 10 try, de igazából a teljes dungeon nagyon gagyi volt, mintha csak egymásra hányták volna a mobokat, aztán oldd meg fél hp-val. -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez a defiled chalice, amiben a végén Amygdala van?
-
Bad Pritt
félisten
lol
-
válasz
nanamii_o
üzenetére
Nem is a terem kicsi, hanem a boss maga batár nagy, meg a küzdelem nagy részében érdemben meg sem tudod sebezni, mert fent tarja a fejét. Meg lehet tanulni a dolgot, de kicsit olcsónak éreztem ezt a megoldást. Fél élet, csoportos gyengébb npc-k, egy hitelős bossok... De végülis nem kérte senki, hogy platinázzak...
-
Bocs a floodolom a topicot, meglett a platina.
-
Amygdala b+.
-
-
Nektek mi a kedvenc fegyveretek?
-
Összes dlc fegyver is megvan. Már csak a toolok, a chalice boss meg az utolsó ending.
-
válasz
nanamii_o
üzenetére
Thx!
Weareus: nem nagyon szoktam rámenni az acsikra (pár évig wowoztam aztán kiégetett ilyen téren), de ennél valahogy kedvet kaptam. Tegnap végeztem egy kis kutatómunkát aztán rájöttem, hogy kár volt eladni a chalice materialokat az első végigjátszás során.
Akkor még úgy voltam, hogy 1 végigjátszás aztán kész. De nekiállok harmadjára úgyis kell az utolsó endinghez, aztán összegyűjtöm ami kell. -
A blade of mercy hiányzott, de már nem.
-
Csak rámentem a chalice dungikra. Hát érnek meglepetések. Meglett a beast claw fegyver is, de acsit nem kaptam, szal még valami hibányz8k csak nem tudom, hogy mi.
így nem lesz platina. -
-
Ahogy visszagondolok tényleg a Lady Maria küzdelem volt a kedvencem a játék során. Jó kis adok-kapok, villámgyors küzdelem, próbálni dominánsnak lenni, de nem túlságosan. A Ludwig küzdelmet szokták táncként jellemezni, ahogy olvasom, de nekem valahogy ez emlékeztetett rá a legjobban. Az egyik próbálkozás során simán meglett volna, nagyon kevés élete maradt, de úgy elment a fókuszom hogy egyszerűen ki estem a ritmusból és meg sem birtam utána sebezni.
-
Weareus
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Nekem a BB volt az első fromos játékom, de úgy, hogy én kifejezetten a BB miatt vettem PS4-et. Előtte soha, de soha nem fogtam kontrollert a kezemben. No igen, megrögzött pc-s "fattyú" voltam.

Na, hát elsőre BB-vel konrollerezni..., képzelheted!
Én Kosnál 200x meghaltam, legalább. (Nem vicc...)
Utána jött DS3, DS1, DS2, DeS (ps3-ra, ez a legnagyobb fromos szerelmem máig...), Lies of P, Elden Ring, The Surge, Nioh 1, Nioh 2.
A BB olyannyira bejött, hogy ng+6-ig elvittem Blood level 4-en...(ez a ER-ben RL 1-nek felel meg...).
Több mint 1000 órám van benne.
Amúgy a bb-vel megfogalmazott kritikáiddal egyetértek. Töltési idők vállalhatatlanok, fps30 nagyon zavaró már, hitbox, kamerakezelés - főleg nagyobb bossoknál - xar a köbön.
És még így is egy zseniális játék.Pár boss kill:
Ludwig bl4, ng+ [link]
Kos, ng bl4 [link]
Ebrietas ng+ bl4 [link] -
Lenyomtam a kis árvát is. Csak 3X baxott agyon a méhlepény(?) darabkával, szal 4.re meglett. Tényleg megszívattam magam ezzel a ng+al, de mindenféle cheese meg guide nélkül meglettek a bossok.
Nagyon jó játék szerintem is (meg a legtöbb frombuzi szerint pesze), de a képi világ tekintetében ez a cthulhu szerű vonal nekem egyáltalán nem jön be. Hunterek, vérfarkasok meg a többi viszont nagyon tetszett. A parryre is ráéreztem valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár már most hiányzik a Bloodborne vibe.. 
)