Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

Rám jött tegnap este a hűtés korszerűsítés izgalma. Mint tudjátok nekem "is" vízhűtésem van. Olcsó kínai....alumínium stb. A lényeg eddig benzinkutas ioncserélt vízzel pótoltam a tartály apadó készletét, most gondoltam ezen túllépek és kipróbálok valami mást.
    Még tavaly vettem valami színes folyadékú lötyit amit végül akkor elvetettem bizonyos szempontok miatt, most úgy gondoltam elég bátornak érezzem magam kipróbálni. Így felbontottam és belenéztem. Meglepetés ért, kitöltve a piros folyadék helyett enyhén sárga szín fogadott, olyan pisi színű. Az első gondolatom sebaj, mert ezt így akár én is tudom a továbbiakban produkálni olcsóbban. ;] Az lehet hogy a színezék (ami talán jobb is ha kimarad) leülepedett a flakon aljára? Nincs kedvem összerázni. Mostantól ezzel fogom pótolni az apadást, aztán majd meglátom hogyan tovább. :))

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!

Új hozzászólás Aktív témák