Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ez népszabadság! Nem népszava. Ha esetleg félreérthető lett volna.
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
''Itthon baj a bérekkel ,kizsákmányolással van.''
Ez igaz. De ettol meg az is igaz, hogy nincs akkora kulonbseg az internetelofizetesek kozott nyugaton es nallunk, mint nehanyan beallitjak. A legutobbi emelesek utan egesz jol alakulnak az arak, csak az a problema, hogy az adsl technologia elegge kifujt, a chello meg nemfog jofejsegbol savszelt emelni, es ezzel arat csokkenteni.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ehhez még jön egy telefonfenntartási díj ami 14euro....
-
DeusHun
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Kinek mi a perverziója. De akár a wc-ről msn-elni és torrentezni egyszerre, fantázia kérdése
A lényeg, h annyian még nem leech-elnék a netet az ember háza előt ülve, hogy emiatt ne vegyen valaki occsóé wifi routert magának. Nomeg ahogy olvastam tudod szabályozni, h mekkora sávszélt engedsz a publikus résznek (nehogy már gyorsabban szedjen le torrentről az alien mint a tulaj
)
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Karácsony óta. De sajnos még mindig csak 512/128-as netm van otthon. Legutolsó ígéret szerint ebben a hónapban dupláznak.
-
DeusHun
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Egyet el kell tennie magának a többit meg viszonteladogatni
Kis felárral 
Olvastam olyan srácot aki 3at ''rendelt'' magának még az ingyenkorszakban aztán meg dobta fel ebay-re eladni... Én meg pont lecsúsztam róla... -
DeusHun
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Gyorsabb volt a szemem mint az agyam. Először olvasni kellett volna
Küldtem privátot 
20 €-ért akár ''viszonteladóként'' is meg tudod venni, ahoz meg meghívó sem kell, ahogy most olvasgatom az oldalon. -
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
maj kiirják gondolom ezt is
majd ha visszateszik a logót 
deazér 20juro se vmi vészes ár sztem
-
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
odaátról:
''Működnek az új meghívók, előbb küldtem el egyet
2 db 20€ inviteom van, akinek kell szoljon!
(A FGF link újra él, bár nincs kitéve, végig ugyanazzal a szöveggel, csak a shop végén a total 20 €-t mutat.)'' -
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
hja csak ezek már fizetősek leszenk (€20)

[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Akinek kell meghívó az privizzen!
-
válasz
kapcs-ford
üzenetére
az egyiket én barmoltam el, mert a dhcp-t kikapcsoltam benne, és most nem lehet kapcsolódni, illetve az egyik signál megszünt. viszont ezt nem értem hogy miért. bár biztos összefügg a kettő.
de a másik router nem értem, hogy miért nem jó.
vagyis most épp jó, csak a sebessége csökkent le a béka feneke álá..és néh aez is elhagyja az egyik szignált..ezt direkt nem piszkáltam, mert örültem, hogy van még egy, és nem kell emiatt is költenem.
szóval szerintem nem hiába osztogatják ezeket ilyen könnyen. a fon.comnak se kerülhet valami nagy összegbe. gondolom pár száz forintra rúghat a beszerzési áruk.
jah igen 40 euro. gondolom ez az összeg már csaka marketing eredménye. a fenéket kerül ez ekkor nagyságrendű összegbe.
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Akkor nincs több ingyen router?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
a topik alcímét megváltoztattam, pár nap, és ki is veszem onnan.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
mondjuk a karácsonyhoz képest egész sokáig húzták

[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Vagy csak nem cserélték le a szabvány emailt amit küldözgetnek.

Mint a fórum, ami elvileg küld egy emailt ha jóváhagyta az admin a regedet, azonban maga az admin mondta hogy ilyen soha nem is volt és nem is lesz.
Szóval simán el tudom képzelni, hogy csak lazán leállították a meghívósdit, de a többi részével már b@sztak foglalkozni, amolyan jó fonos szokás szerint. -
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
hjaja láttam

3 kiküldött accepted meghivom áll, ugyhogy mind elment, remélem meg is érkeznek a fonok
-
net84
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
gondoltam már rá

-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
az usb-s torrentes cajg jöjjön már

-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
az ímélcím mind2 esetben ugyan az volt...
(csak a nick nem, mert nem engedte...) -
Drótszamár
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Közben megjött az email. (én legalábbis kaptam)
-
Drótszamár
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Már de.
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
oks, köszi

-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
dánke, kezdek végre megnyugodni...
megvan a rendelési szám is, meg még a pdf-ben a szállítási cím is... cask meg jön, meg ahogy olvastam >5 munkanapon belül jött meg a többieknek... majd azután fogok elkezdeni izgulni
csak még egy kérdés hogy volt e valami megerősítő link a ímélbe amire rá kellett e kattintani? hogy életbelépjen a megrendelés? avagy nem?
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
a megrendelés után írt valamit, hogy a számlához itt van egy pdf le is mentettem mi az...
de nem jött válasz ímél...
és nincs spem között sem... -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ezért várok én is a Fonera Liberatorra.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
asziszem

és akkor majd nem a notimat kell végre nyúznom letöltésileg
-
válasz
kapcs-ford
üzenetére
akkor én uy tűnik, hogy megusztam.
valamivel több mint 1,5 honappal később regiztem, de múködik
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
De csak akkor jön a pénz, ha az adott helyen valaki igénybe veszi a wifimet nem?
Tehát ha csak úgy vagyok és nem használja senki, akkor nem fizet ezért a Fon... (?)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
A meghívó dolog szerintem a lakcimes trükk miatt már nem annyira lényeges, de igyekszem minél hamarabb beszerezni valami normális routert.
Még 1x megkérdem: ha 30 nap alatt nem regelem be, akkor soha nem fogom tudni beregelni?
Bár úgyis beregelem.
Milyen vezetékes routert ajánlotok? Tűzfal nem lényeg, ki lesz kapcsolva, a router összes portja nyitva lesz és 1 gép kerül rá. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Szóval, ha a megérkezés utáni 30 napban nem aktiválom, akkor cseszhetem az egészet.
Fasza.
Remélem ezzel nem lesz olyan bajom, mint a korábbi routeremmel. Netszolgáltatónál belső hálón vagyok, routert bekötöttem, dmz az asztalira, aztán nem mentek a netes játékok rendesen. A ping jó volt, de mégis laggolt a játék.
Bill: hát, ööö, izé, na a központban lakom, úgy, hogy a főutca 100 méterre, a pláza is 100-ra, de mégis eldugott helyen.
Mellettem tékom irodaház, úgyhogy itt nem lesz nagy forgalmam.
Lehet Linus kéne legyek, aztán ha utazok legalább használhatám a többi fon hálózatot.
Át lehet állni amúgy Bill módról Linusra később? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Azért nagyon megharagszanak, ha megérkezés után egy ideig még nem kötöm be a fonerat?
Mert kell vennem még valami normálisabb routert hozzá.
Bill-ként üzemelnék, körülbelül mennyi pénzre lehet számítani egy hónapban?
Ha billként üzemelek, attól még a saját foneraval szórt netemet használhatom mondjuk egy telefonnal? -
lorcsi
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ez a plussz ethernet kimenetes fon nagyon jó ötlet
, főleg ha a mostani tulajok valami jó kis áron jutnának hozzá 
-
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ez mennyivel erősebb, mint a sima antennája? nekem az adatai sokat nem árulnak el
én egy belső udvaros házban vok, kivinné ez a jelet a zuccára? 
-
lorcsi
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
nem jön be az oldal
ez mit jelent? nem a fonnal csatlakozom?
[Szerkesztve] -
deviers66
csendes tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Hogyan? Működik sima AP-ként is?
-
asbi_
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ezek szerint akkor nem kell a szomszédnak fon.com tagnak lennie ahhoz, hogy netezhessen a publicon?
-
asbi_
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
köszi a választ

én is pont a terhelés miatt gondoltam erre, mert egyszer már megjártuk így a szomszédokkal (nem a jelenlegiekkel)
ott még a pass csere sem segített 20 percre, mert utána ugyanúgy folytatták..
de gondolom előbb-utóbb egy fw-ben benne lesz ez is. -
Drótszamár
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
2998 Ft ?

-
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ezt pontosan hol olvastad benne?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
nem lehet hogy csak azt akarta prezentálni az arc hogy hőre lágyuló műanyagból van a fonera háza?

[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
De amig nincs eszközöm amivel netezni tudnék és mozgatható, addig nem tudom használni.

-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
de ha nincs wifi kepes eszkoze, akkor sehol nem tudja hasznalni

-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ez szép és jó, de nem sokat jelent, ugye te is tudod?

Helyesbítek: Ha nem mindenki de elég nagy hányada (És valószínűnek tartom hogy a nagyobb hányada. Elvégre csak a hozzáértőbbek indították be ezt az egész közösséget, hiába nyomták és nyomják orrba szájba, mert többnyire az foglalkozik ilyennel aki valamicskét konyít is hozzá) a foneróknak szerintem képes lenne fw-t cserélni vagy esetleg tuningolni és ami a lényeg, kihasználni ezáltal jobban a Fonerát.
És innentől kezdve nincs miről beszélni, mert azáltal hogy észérvekkel megmagyarázhatalan módon elzárkóznak ettől, hogy akár egy kis részük is ezt megvalósítsa, hosszútávon magukkal b@sznak ki, akárhogy is nézzük. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
részben igazad van. viszont részben ArmadA-nak is igaza van. kaptál egy olcsó wlan routert/ap-t, amit egyszerűbb esetben magában is tudsz használni, cserébe osztanod kell a netet. pl. adsl-nél mindenki örül. de mi van, ha azt mondod, hogy ha már itt van ez a kis kütty, ami hardveresen több, mint pl. egy linksys wrt54g, miért ne lehetne kiokosítani, hogy amellett, hogy osztja a netet, még pl. mac klónozást, tűzfalat, port range forwardot, mac-szűrést (a privát oldalon), meg palacsintasütést is tudjon? ketté kellene venni a publikus és a privát részt. a publikust ne lehessen módosítani, vagy ha módosítottad, akkor tiltódjon le a router (resetig). a privátot viszont lehessen szabadon gyúrni, hogy a maximum kijöjjön a cuccból. hidd el, sokkal népszerűbb lenne az egész. ekkor nekem is csak 1 router lenne az előszobában, nem 2...
-
ArmadA
csendes tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
mi a f*szom warezolás? opensource programokat mióta lehet warezolni? pcmp tunnelt h lehet warezolásra használni? mac address cloneing minden rotuerbe van, fonba nincs ez WAREZ? aki nem ért semmihez, minek ír ide? elég fárasztó volt ez a nap, rájöttem hogy telefon supportos sem elszek soha.
-
Billu
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ha esetleg 1év után nem járatnád vagy közben nonstop akkor meg elvész a tagságod és a routered.
Akkor nem ugyan ott vagyunk? -
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
na ja, meglehet érteni mind2 álláspontot, de pl ha felvennéd velem a kapcsolatot, napi szinten beszélnénk, akkor tudnál ügyelni arra hogy télleg a router kézhezvételekor aktiválom, és kapnál megint meghívót...
de ez a bonyolultabb megoldás

-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ngabor2:
Kis javítás az első hozzászóláshoz.
A hibás rész:
''La Fonera2: a következő router, ami várhatóan augusztus/szeptember környékén jelenik meg. Alapja egy Accotn MR3202A, 2 portos USB csatolós mini router, melynek szoftvere már beépített FTP és .torrent klienst is tartalmaz.''
Helyesen:
''FON Liberator (a fórumban sokszor La Fonera2): a következő router, ami várhatóan augusztus/szeptember környékén jelenik meg. Alapja egy Accotn MR3203A, 2 portos USB csatolós mini router, melynek szoftvere már beépített FTP és .torrent klienst is tartalmaz.''
Előre is köszönöm a javítást, pontosítást. -
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
OFF
Ezzel mind nem lenne gond, ha figyelembe vetted volna, hogy ketszer is emlitettem, hogy szubjektiv velemenyrol van szo, ergo beleszolas nem tortent, felolem annyi meghivot adsz el, ahany jol esik, csupan arrol beszelek, hogy mi tartozik a magyar mentalitashoz es mi nem, mert ugy ereztem, hogy paran inkabb tartjak elfogadottnak, hogy penzt kerunk egy ingyenes dologert, minthogy szimplan orulunk neki, hogy ez mindenkinek ingyen van...
ON
''Aktiválnia kell mert másképp nem tudja használni mert ugye ha letíltják akkor szappantartó se. A lényeg az az hogy aktiválja és ne csak a szoba dísze legyen.''
Ezt nem tudtam, azt hittem, hogy OpenWRT firmware-t ra lehet eroltetni.
Reszemrol asszem ennyi, nem is akartam ilyen hosszan ecsetelni a dolgot, csak elmondtam a velemenyemet, ami most sem valtozott, de emberek vagyunk es nem egyformak, szerencsere...
[Tenyleg bocsi az off-ert] -
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére

Ertem en, de szerintem egyik nem zarja ki a masikat... Odaadsz valakinek egy meghivot, elkered a 3000HUF-ot es a user meg fogja magat, megrendeli a router-t es eladja reflexbol es nem aktival. Ebben az esetben Te koppansz, de legalabb meglesz a 3000HUF
Erted, nekem nincs szuksegem router-re, van itthon 2Linksys, pusztan azert gondoltam, hogy beszallok ebbe a dologba, mert ez egy globalisan hasznos dolog.
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ha berakod egy vezetékes router mögé, akkor sem működik? mert akkor elvileg a álózat felé a vezetékes mac látszik nem?

-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
A hír eredeti linkjét meg tudnád adni?
-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Na akkor ilyenkor flashelnék rá egy másik fw-t, nem néztem még utánna mert nem akarom átflashelni, de csodálkoznék ha nem találnék hozzá a neten

Szvsz a supportot elfelejtheti, átflasheli vagy használhatja levélnehezéknek -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
az korrekt... érdekes hogy többen mondták már itt hogy kisebb-nagyobb ideig nem üzemeltették a fonerájukat mégsem tiltották le őket... vagy ez is egy új kezdeményezés lenne?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
és ilyenkor totál nem tudja használni a routert vagy a privát háló megy rajta csak a public nem?
ha viszont így van akkor a fon gyakorlatilag magával meg a foneróival tol ki egy ilyen retorziónál...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
de miért kapcsolta ki?
meg ilyenkor mit lhet csinálni, ha fel lett függesztve? -
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
nah a 3. kérdéssel csak azt akartam kérdezni, hogy nincs szándékomban venni +wifis cuccot a pc-mbe, tehát a gépemet továbbra is kábelen szeretném hagyni, csak a notim lenne wifis
(a másik pc-be plusz noti-ba kéne venni wifit sajna, de nem akarok = semmi pénzt nem akarok költeni már gépre
) -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford
üzenetére
pedig arra az e-mailre regeltem, mire másra tettem volna? még a haver is kapott tőlem meghívót, tehát valószínű nem volt gond. asszem még aznap, vagy másnap meg is csináltam....
-
nagygabor679
csendes tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Igen, igaz, de egy teljesen semleges freemail-es email címet csináltam neki, amit nyugodtan átadhatok.
-
Drótszamár
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Köszönöm

-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
nagyon kötözködős hangulatodban vagy ma, úgy látom

-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
egy óriásplakátot mindíg sokkal többen olvasnak el mint a telefonfülke oldalára ragasztott cetlit

[Szerkesztve] -
Spada
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ez a frázis azt jelenti, hogy USB-n nem fogod a Fonerát rádugni a modemre. A srác által is említett USB+Ethernet portos Motorola modemek tudnak egyszerre mindkét médiumon keresztül is csatlakozni. Tehát valószínűleg, működni fog a Fonera az UTP-n, a gép az USB-n.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
okay

-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
mivelhogy csak utp csatlakozó van a fonerán

-
rankesz
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Tudom tudom de akkor meg én maradok net nélkül... nem? mert a Fiber Motorola kábelmodemet adott, amiről itt azt írták hogy azt kell összedugni a Fonerával, a fonera meg adja nekem a netet wifin keresztül
Arra is gondoltam hogy mi lenne ha a fonerát összekötném a modemmel hálókábel segítségével ugye, a modemet meg usb-vel a PC-hez... Lenne esély a működésre? -
nagygabor679
csendes tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Igen, tök tiszta, 1 meghívó sem lett elhasználva rajta. (Ha válaszolsz inkább az e-mail címre légyszi, azt gyakrabban olvasom.)
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
pedig már azt hittem történik valami ez ügyben...

-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
bár az oldal előadásmódja olyan mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt

[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Nézd, ha nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni a kérdésemre akkor kiderítem máshol, de a kioktató szövegedre végképp nincs szükségem.
-
vtechun
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
HU van írva az emailben

aláírás pedig ez :
NACEX
INTERNATIONAL DEPARTMENT -
vtechun
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
és ebből milyen következtetést vonsz le ? a ket wlan halonak kulon antenna lehet? mondjuk sajat benn a lakasban, maisk meg kint az utcan ? mert nalam meg ez lesz a gons hogy hogy vezessem ki a terre, gangos haz udvaran van a hazam..

-
net84
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
köszi, megnézem - arra emléxem, hogy a fon autómatán van, és most, hogy gondolkodok, lehet, hogy a másik is
na az gáz
még1 dolgot észrevettem tegnap este: a nyilt AP WLAN részének a jelerőssége közepes vagy gyenge - meglátjuk mi történik, ha elállogatom a csatornákat manuálisan. -
rankesz
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Sajna nem ''csillagos '' a pont csak sötétzöld pötyi, ami ha jól értelmezem azt jelenti hogy az utóbbi egy órában használva volt... bár eddig mindig mikor néztem sötétzöld volt. És tényleg, ez max 300 méterre van tölem.

-
Ch4os
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Szép lassan hívom a versenyhivatalt, ez már itt kartell!!!!

-
alexandrosz
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Thx!
A másik csatorna sávszélesség-limitálása túl szép lett volna, hogy igaz legyen
-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
pontosan... az ingyen routerért NEM Te fizecc, hanem a fon...
-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
rosszul látod... én csak rávilágitottam, h mekkora gerinctelen haszonleső(k) vagy(tok)....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
neked nem megalázó ezért pénzt kérni? én helyben süllyednék el.... -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Tartalékolsz nekem egy meghívót a La Fonera2 megjelenéséig? (Csak abban az esetben, ha kitart addig a meghívós program és a La Fonera2 is elérhető lesz abban.)
-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
attól még, h más gerinctelen, legyünk mi is azok?
ha pedig neked az kunyizás, h egy forumban (szerencsére zárt körü) megkérdeztem, h van-e vkinek felesleges, és Ő felajánlotta, akkor igen, kunyiztam... bár semmi kivetnivalót nem találok benne.... bár lehet, h ez már a vég... sötét, szánalmas, megalkuvó és szégyenteljes lelkemmel hogy fogok ezekután együttélni?? még a végén vki ingyen netel tőlem, én meg pokolra kerülök... -
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
teljesen ON voltam, bizniszről volt ugyis csak szó, és annak velejáróiról... (csekk topic címe!)
és persze, h ide irtam, h mindenki elolvashassa... sértés nem volt bene... vagy nem több, mint a Te hszedbe...
irigységről nem hiszem, h szó van, ha nagyon akarnám, akkor most is szórhatnám a netet magányos hősként, de ez a fonerázás jól hangzik...
én azt is megértem, h vki itt 3000-ért vette a meghívót... de akkor annak nem 1000/db-ért kellett volna tovább adnia?
itt van végre egy lehetőség, h ha megyek vmerre, és netre lenne szükségem, akkor esélyesen találjak, de ennek a kialakulása az ''ilyenek'' miatt csökken... ez zavar engem... hogy mindenki az egyéni érdekét helyezi előtérbe... -
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
lol... inkább az a szánalmas, h egyesek ebből üzletet csinálnak...
és igen, tudom, h aktiválni kell, de ezt irtam is, uh csak olvasnod kell megtanulni...
amugy szted tényleg azon a pár rongyos ezresen múlik a dolog...? de mintha a fonero alapból ennek a mentalitásnak az ellentéte lenne, nem?
persze jó látni, h a gerinctelen nyerészkedőknek nem igazán megy a bolt...
vaterán is van fent vagy 3 promo kód meg gép is, de a kutyának se kell.... 
szal keep it up, talán egy napon még egy fagyira való is összejön...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Spada
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
kipróbáltam, de nálam is hasonló a jelenség. elég régi hsz-re válaszolok, esetleg megoldottad valahogy a dolgot?
-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
de, Te is árulod... ugyanolyan haszonleső vagy, mint a többi...
de ha esetleg akadna itt vki, aki megszánna egy promo kóddal, akkor annak természetesen visszapasszolnék egyet a fon-om beélesitése után... vagy akár ha nagyon bizniszelni akar, akkor kettőt...
-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
kapcs-ford, ezek szerint Te pénzért árulod azt az egyet, ami van???
mert emailt már irtam tegnap asszem....
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
nálam 0.7.1 r2 van... csak azt nem tudom hogy eddig milyen volt

-
polszki26
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
akinek van egy felesleges meghívója, az megszánhatna egyel!
előre is hatalmas köszi!
polszki (kakaoscsiga) hdsnet (pötty) hu -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ingyenes volt a postázás korábban? Mert ha nem, akkor csak 10,- Euróval drágult; ha igen, akkor neked van igazad.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Tehát, drágult 10,- Euróval, s még mindig megy a meghívásos módszer. (Szeretem ezt az ''akinek sürgős, az fizessen érte'' hozzáállást.)
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
persze hogy akkor
írtam már a supportnak is, de egyenlőre semmi... nem lenne rossz ha megkapnám azt a meghívót most hogy aranyat fog érni 
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
...és sajnos az elvileg is benne van a mondatban, van hogy gyakorlatilag nem
... -
Spada
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
HA aktiválja akkor elvileg majd kapsz újabb meghívókat.
És erről értesít emailben, vagy nézegetni kell a megfelelő oldalt a fon.com-on? -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Akkor, ki kell várnom a következő ajándékozási időszakukat. Remélem ez az idei Húsvét lesz.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Sajnos nem ők lennének az első példája annak, hogy bepalizzák a vásárlókat. Ők már tudják, hogy érkezik az új áru, de gyorsan kiszórják még a régit, valami akciónak álcázott beetetéssel.
Most már kibírom 26-ig, hátha akkor jön az új La Fonera! -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Valami információ a február 26-tal kapcsolatban?
-
net84
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
hirtelen annyit tudok, hogy 3k-ért röpködtek a meghívók, utalás, utánna regisztráció, majd megjön a cucc...
de itt a végén magasröptü beszélgetés volt dollárokról, áremelkedésről, stb.
Most akkor mi van? Van meghivó? Mennyiért?
az 1200 hozzászólást nem kérném, nem azért kérdeztem
- na csak vicc volt, nem megsértődni! 
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Igaz, hogy nekem linkeltél egy privát blogot, amiben arról volt szó, hogy csúszik a La Fonera2, de tegnap még nem találtam semmit az oldalon, ami ezt hivatalosan megerősítette volna.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Valamiért te jutottál eszembe amikor ezt megláttam: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samson Meteor Mikrofon - Ingyen RókaPosta!
- ThinkPad T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, h annyian még nem leech-elnék a netet az ember háza előt ülve, hogy emiatt ne vegyen valaki occsóé wifi routert magának. Nomeg ahogy olvastam tudod szabályozni, h mekkora sávszélt engedsz a publikus résznek (nehogy már gyorsabban szedjen le torrentről az alien mint a tulaj
Kis felárral

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)