Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
''ketté kellene venni a publikus és a privát részt. a publikust ne lehessen módosítani, vagy ha módosítottad, akkor tiltódjon le a router (resetig)''
Ez szerintem csak hardware-es modositassal lehetseges, bar nem hiszem, hogy a Fon erre fel fogja kesziteni a router-eit.
''hidd el, sokkal népszerűbb lenne az egész''
A nepszeruseggel szerintem az a gond, hogy a legtobben szkeptikusan allnak a dologhoz vagy nem ismerik a Fon-t. A legtobb ember nem ert annyira a router-ekhez, hogy varialjon a firmware-el, szerintem a nepszeruseg nem ezen mulik. -
ArmadA
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm, hogy végre vki felfogja amit 1napja irogatok.
warez -> wares -> áruk. Warezt az illegális cuccok, programok stb forgalmazásából szármzatatjuk. Az meg hogy mivan benne a szerződésében és mi nincs, azt nem firatatom, sosem tagadtam h nem engedi a fon, csak azt állítottam, hogy ha megvan és itt eszi az áramot, és pluszba ki tudnám használni és így MÉG hasznosabbá tudnám tenni, és ezzel nem károsítom az eredeti elvet, akkor szívbaj nélkül megteszem. Azt meg hogy a moderátor hogy jött szóba, férfiasan bevallom, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi