Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
''Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőrségi szóviő érdeklődésünkre elmondta: bűncselekmény hiánya miatt szüntették meg az eljárást''
Azt szólom hogy ebben az országban túl sok embernek nagy a pofája és a zsaruknak a legnagyobb. Gondolom keménykedtek vele (mint legutóbb azzal a csajjal) pedig nem is történt bűncselekmény és a srácnak volt igaza csak ez nekik mégsem tetszett.
Az hogy az origo lehoz egy ilyen cikket csakhogynem bréking-ként azt meg elég ciki. Ja most az lett volna az állam célja hogy példát mutasson hogy milyen bűn az ha valaki wifizik akkor tessék kérem picit nyugatabra menni és benézni egy parkba etc... és fellebbenteni ezt a ''Tulajdon elleni szabálysértési eljárást - több más mellett -'' (de mi több más mellett????)
Ekkora baromságot.
''Más kérdés viszont a fiatalember jó- vagy rosszhiszeműségének megítélése.''
Hát ennek az országnak más baja nincs is. rosszhiszeműség -
-
-
ludus
aktív tag
openwrt van rajta az tuti... az említett dolog arra jó hogy sshval be tudj lépni a router rendszerébe... ki is próbáltam amikor megjött a foneram mert meg akartam változtatni a mac címét hogy ne kelljen egy másik router hogy felcsatlakozzak a netre (a szolgáltatóm mac alapján azonosít), az openwrt-s hozzáférés ment, csak a címet nem tudtam átírni - béna vagyok
úgyhogy maradt a kábeles routeren keresztüli fonera csatalakozás ami végülis nem baj...
azért lehet ha ráérek megnézem ezt az openwrt-s dolgot...
ja egyébként úgy tudom hogy a la fonera firmware-ét egy Magyar srác írta...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Itt sincs szó a telnetről azt csak az ssh-linkből idéztem. Ebben a cikkben be is lép, aktiválja az ssh-t egy script-tel. Milyen nyelven olvastad a cikket mert ha angolul akkor valszeg nem egyről beszélünk.
Ebben a cikkben nincs szó a firmware cseréjéről, csak az ssh barátságos aktiválásáról.
Másik, a router admin menüben a wireless settings-nél már többször próbáltam átállítani ''b only'' módba de mindig csak reset-eli magát és nem hagyja ott a beállítást a köv. újraindításnál ismét b/g van.. nálatok???
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
tehát ha akarnád, a teljes openwrt-t le tudnád cserélni egy másikra (pl- máshogy megírt, fon-tól független, tehát bárhol használható openwrt-re)? mert gondolom ebben is ''kommersz'' chip van, szabványos eszközökkel, nem 100%-ban a fon-nak tervezve.
(továbbra se akarom a fw-t lecserélni, hisz ennyiért simán vállalom, hogy osztom a netet, mivel úgyis megy 7x24-ben.) -
kapcs-ford
őstag
Olvastam egy cikket amiben azt írták hogy már párizsban van FON internet kávézó! Mehetsz oda a wlan eszközöddel és ha linus vagy akkor persze ingyen ha pedig bill vagy alien vagy akkor pedig fizetsz a netért. Egy Alien/Bill-nek Ez még így mindig olcsóbb az ottani internetes klubbok áraihoz képest...
Ittisvan:
[link]
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
Hehe, jó kérdés
Gondolkodtam én is ezen, de itt ahol lakom (IV kerület legszéle, utánunk a puszta) nem hiszem hogy bárki is használná rajtam kívül
Egyébként ha megnézed a FON oldaláról elérhető térképet, akkor látszik, hogy melyiket használják vagy használták éppen. Érdekes, hogy itt megy az aktiválgatás meg minden, mégsem mutat magyarországról egyetlen routert sem -
-
shev7
veterán
rosszul tudod, vagy nem olvastal faq-t (nem hiszem, hogy azota valtozott)
A Billek penzt kapnak azert, ha a fon rajtuk keresztul penzhez jut (asszem az osszeg felet), ha egy linus hasznalja a halozatukat, akkor is pontosan ez a szabaly ervenyes, azaz 0 penzt kapnak, es ez pont a fele annak amit a fon kap egy linustol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest