Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- VR topik
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tiszteletem SSD topic látogatók!
Olvasgatom a különböző szintű, jellegű, informált, tapasztalt véleményeket és megjegyzéseket az SSD-kről. A legjobb teszt a felhasználói vélemények ez biztos. Én hiszek abban hogy innen lehet legjobban szelektálni hogy egyáltalán érdemes-e egy SSD-t venni rendszernek-e vagy sem. Én őszinte vagyok a hozzászólások alapján nem merek beleugrani egy SSD-be. Jó lenne ha valaki kizökkentene ebből a hitből. A problémám az hogy többször elhangzott azon tény, miszerint tartós használat mellett az SSD előbb beadja a kulcsot mint egy HDD.
Én azt terveztem eredetileg, hogy vennék egy 120GB tárolókapacitással rendelkező SDD-t amelyen lenne egy Win7 és egy linux. De mivel én imádok OS funkciókat tesztelni, gyakori lenne az újratelepítés folyamata és a rendszer mélyebb vizsgálata. Nos az hogy ha terhelem az SSD-t és ennek hatására hamarabb hal meg, az nekem nem kifizetődő.
A másik problémám hogy nem tudom eldönteni most melyik gyártói és melyik vezérlő chipsettel rendelkező SSD-t érdemes megvenni. Cél hogy tartós legyen. Tehát megfelelő terheléssel (pl. teszem azt napi szinten: játék, film, zene használat) tartson ki az élettartalma mondjuk legalább 6-7 évig (ha nem jön közbe semmi más külső üzemképtelenséget okozó környezeti tényező. Továbbá ne legyen ez a kék halálos dolog mint ahogy olvastam az OCZ háza táján.
Ami nekem még fontos egy SSD-nél az a sebesség. Egyedüli kiválasztottam a Corsair Force GT széria. De nem tudom erről milyen tapasztalatok vannak.
Help!
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest