Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Vannak érdekes dolgok, az ember azt hiszi már látott mindent, de mindig van min meglepődni!
Nekem a WL-ben volt egy török ellenfél, vezetek magabiztosan 2-1-re ha jól emlékszem, majd szabadrúgáshoz jutok és tisztán láthatóan védi a kapus. Mondom szuper, jöhet a szöglet, erre kirúgás lett belőle.

Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve esélyem nem volt a meccsen, kapott tizit, visszapattanó labdát, stb.
Értem én, hogy tolni kell őket, de legalább ne ennyire feltűnően... Szép új világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest