Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter9958
csendes újonc
Elengedtem ezt a fifát. A játék körítése klassz, az online mód viszonylag jól fel van építve, viszont a játékmenet számomra borzasztó. A játékosok mozgása nagyon furcsa-robotszerű, sok való életben remeklő játékos a játékban semmit sem ér, na meg kb. minden a sebességről szól.Röviden az egész játékmenet valótlannak tűnik számomra. Remélem egy nap a Pes is normálisan felépíti az online játékmódját, akkor talán méltó kihívója lehet a fifának.
További jó játékot és szerencsés pack nyitást mindenkinek
-
Hunter9958
csendes újonc
Sziasztok,
Ha az ellenfélnél a labda, és le akarom támadni a labdát vezető játékost egy olyan játékosommal amit a gép irányít azt hogy tudom elérni?
-
Hunter9958
csendes újonc
Köszi az infót.
Squad battleben olyan problémám van, hogy kiválasztom, hogy kontrollerel irányítom a csapatot, de mikor lepasszolom a labdát az egyik játékosnak, akkor már csak billentyűzettel lehet irányítani.Következő passznál meg ismét kontrollerel megy az irányítás.Mit szúrhattam el?
-
Hunter9958
csendes újonc
Sziasztok,
PES-ről tértem át fifára, és ez az első fifa amit online is kipróbáltam.
Kinyitottam minden packot amiket adott kezdésnél a játék, de mindegyikben csak ismeretlen botlábú játékosok voltak. Kb. mennyi idő kell ahhoz, hogy legalább 3-4 értékelhető játékost szerezzek?
A jelenlegi gyenge játékosokkal melyik játékmódban kezdjek el játszani? Hol lehet legalább minimális esélyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest