Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcwolf79

veterán

válasz Mrguba #5045 üzenetére

Az ilyen suttyók miatt kell kisatîrozni a zsetont. A másodiknàl elfelejtettem, de úgy voltam vele csak nem kötnek bele. Hát tévedtem. Téged miért zavar, ha én veszek pontot és nyitok pakkokat? Van közöd hozzá? A te pénztàrcàd bànja? Nem . Akkor meg mi a faxt kóstolgatsz ?
    A WOT topicban is vannak suttyók akik a másik aranyàval vannak kiakadva, ott is mindig satírozni kellett, mert sok suttyó egyből beleàllt az emberbe, mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek, hogy mire költöm a pénzt, ami én keresek meg munkàval. Nem apuci és anyuci adja, én gürizek meg érte. Nem nem találom fel magam ,csak mivel biztos vannak itt nagyobb szakik (én a FIFA 20-szal kezdtem) , azért kértem tanácsot a gyakorlottabbaktól, hogy min lehet még alakítani.

A témàhoz:
    A legtöbb játékos trade-elhető, talán Varane aki untrade, de sztem ő jó helyen van ott ahol van.
    Köszönöm annak aki tanácsot adott, majd akkor àtgondolom a csapatot. Aki meg inkább a coin-omat lesi az inkább törődjön a saját dolgával ahelyett, hogy a másikat kóstolgatja , mert épp költött erre a szarra!

Új hozzászólás Aktív témák