Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Na végül csak meg lett a Gold1 hogy aztán a player pickből jöhessen egy Üzbég 75-ös CB meg egy Kambodzsai 40 éves csatár :D

Sima 4-4-2-t próbáltam ki ezen a héten.
Semmi fancy custom tactic vagy player instruction nem volt.
Balanced-Balanced 5-5 5-5
St Get in behind
LM/RM get in behind
LCM cover center
RCM cover center stay back
LB/RB stay back
A trükk ott volt hogy a támadókra mind Hunter került (LM,RM,ST) a többiekre Shadow.
Nem bonyolítottam túl a játékot csak szimplán 1-2 passz kiugratáson alapuló játékot játszottam egy csel volt amit használtam (bicikli)
Igazából Boras egyik videója inspirált ahol egy Dán srácot mutatott be aki 120-0val volt legutóbb, sima 4-4-2-t tol a gyerek semmi túlbonyolítás, széljáték, biciklicsel. Amit jól csinál nagyon az a manual press (ergo jól védekezik a srác).
Custom tactic vagy player insturction nem volt, csak annyi hogy a Hunter és a shadow chemen kívül nem használ mást.
Csapatom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest