Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba
Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik 
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz
Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba