Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én hülye lenyomtam egy párat délután is, nagyrészt ugyanaz, amit fent is írtam, undorító az egész, teljesen más a játékmenet, mint pár napja, és gusztustalanul le vagyok húzva, na meg a játéknál csak a community csicskább. A végén aztán eljött az új kedvencem: egy coopos párost végre simán elvertem, 4-0-nál kiléptek, de úgy, hogy nekem sem adta meg a wint
Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító.