Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz K.J #20309 üzenetére

ez az egész Messi-dolog számomra abszolút kiábrándító. Úgy nagyjából az egész fociból...
    Ronaldinho érkezésével kezdtem el nézni a Barca meccseket, folyamatosan a TV elé ültetett, muszáj volt néznem minden meccset és volt is miért. Így azt is láttam, amikor először cserélték be Messit és Ronaldinho gólt rúgatott vele. Azóta sem sok Barca meccs maradt ki, jött a Pep-korszak, Iniesta a mai napig (és szerintem ez már így is marad) a kedvenc játékosom.
    De ami az utóbbi pár évben történt az teljesen kiábrándító... mi szurkolók az élvezetes foci, a dráma miatt nézünk meccseket, a TV előtt izguljuk végig az egyszerű bajnokitól a (jobb esetben) BL döntőig a csapat meccseit, de az ilyenek jól rámutatnak arra, hogy ez az egész csak a pénzről szól. Mindenki aki a közelébe kerül ennek a cirkusznak (játékosok, ügynökök, ligák, TV csatornák, stb) minél többet akar, minél hamarabb markolni.
    Messi távozásához sok tényező együttállása (covid, előző vezetés balf@szsága, önző, pénzéhes csapattársak, és még sorolhatnám) kellett, de nagyon leegyszerűsítve a pénz az oka annak, hogy nem kaphatott egy méltó búcsút és ilyen gyalázatos körülmények között kell elhagynia azt a klubot, ahol felnőtt.

Új hozzászólás Aktív témák