Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Komolyan mondom annyira jó a játék, hogy elgondolkodtam a 22-t hagyom a f***omba :D
    Kikapok 4 olyan meccsen amiből hármon csak olyan gólt kaptam, hogy állok a gyerek előtt nyomom a szerelést de a védőm csak az animációt csinálja meg a labda ott marad előtte. Nem 1 meccsen egyszer hanem háromszor legalább. Minek védekezzek jól ha ez a f**talicska úgyis átbugoltatja rajtam a támadót? :D Ráadásul mindig.
    A 4. vereség volt a kedvencem. A kölyök nem ezt az r1+háromszöges indítást tolta hanem félpályáról háttal ívelés a másik oldalra és k**vára ült neki :D A 2 szélsőm folyamat megállt hiába voltak előnyben. Ezt még tetézte az , hogy minden lövésem kapufa meg mellé ment így természetesen 3/3 lövés/gól aránnyal megtudott verni.

+jön mellé, hogy baszhatom a jobb stickes váltogatást ha az a védő akiről leváltok az megáll ott ahol épp hagytam :D Spinazzolával védekezek balszélen beváltok a cbre erre spinazzola megáll 22 méteren és meg sem mozdul. Egyből emberhátrány hátul de nem baj mert Capitával oda érek csak minek mikor a világ legkönnyebb szerelését se képes megcsinálni :D

A támadó AI nálam meg már már művészi szinteken műveli a balfaszkodást. 99es játékosok képtelenek 1 ball rollt meghúzni mert nincsen erő a húzásban így folyamat labda nélkül csinálják meg :D Értelmes passz a kapu előtt csak akkor van ha player lockal üres területre mozgok és rábízom a halál egyszerű passzt az aira(teszem hozzá ötből kétszer ezt is elbassza, akkor meg mire van kérdem én? ;] ) de még ez is életképesebb mint ha magam próbálom meg mert akkor nem hogy az embert nem találja el a játékos amerre húzom de szándékon az ellentétes irányba passzol. :C

Új hozzászólás Aktív témák