Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy jó játékos de másfél év után látom azért a fejlődést.Most már stabil div.6 ban vagyok, de az online játék egyre inkább kezd nem érdekelni.Ha kikapok valakitől mert jobb, vagy elrontok valamit nem izgat fel, de ez egy kaptafás angol rúgd előre passzold be oldalról, állandóan játékot megállító, ha vezet ha nem, középkezdéses ügyeskedő, úgy felrúg hogy még mindig repülsz majmokat úgy ütném verném szívlapáttal 8 órában......az lenne a kérdésem hogy ezek magasabb osztályban is vannak, vagy csak a nemtudásomnak köszönhetem őket, mert így semmi kedvem lassan az online részhez, vagy Ti mit csináltok velük?Sajnos 8akat nem gurítok nekik de 3-ból 2 általában megvan aztán ki is lépek mert elég ebből.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok jó játékos, div 6 ban vagyok ami lehet hogy lesz még lejjebb is....Azt látom hogy mindenki rivalsban full press-t nyom.nincs is evvel semmi bajom majd elfáradnak .....vagy nem.Gondolom egy hosszú indítással meg lehetne lódulni valamelyik szélen ez ellen,néha ezt látom is csak nem tudom kivitelezni.ha nyomom a magas passzt hogy elépasszoljak a szélsőnek az mindíg pont hozzá passzol.Tudom béna kérdés de hogy kell kivitelezni amire gondolok?illetve van erre más ellenszer?
köszi ha kapok választ.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem játszottam sokat a trial-lal még kb 4-5 órám van hátra.De ebben a kevés időben is 3-4x legalább ledobott a szerver ami nagyon jól esett főleg draft közben....Lehet evvel kezdeni valamit vagy csak a szokásos EA...?
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
EA play-ben kell keresni a trial-t?Mert ps-en én fifát nem látok trialban
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
A tavalyi accomat úgy január körül lelőtték a webappról transfer ügyileg /mert 3 állat körül rosszul döntöttem melyiket állítom talpra...../de a programot a végéig kompletten használhattam.most azt írja a webapp hogy játszak tovább és használhatom a transfert.Ez így jó lehet?Mert erősen gondolkodtam egy új accon azért hogy tudjak a webapban transferelni.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest