Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
válasz
Tubi1976
üzenetére
Szerintem is mindenhol van ilyen, ezeket engedd el fejben, ilyenkor játssz a legnagyobb lelki nyugalommal
Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tubi1976
üzenetére
Mármint mivel mit csinálunk?
Amit leirtál azt a legkönnyebb játszani mert nem kell hozzá kifejezetten ügyesnek lenni. Vannak ilyenek div1-2-ben is.
Pont ma beszéltem erről egy haverommal, hogy nem értem 1-2 embernek honnan van 6-7 milliós kerete mikor a játéka annyiból áll, hogy van 2 csatára és velük próbál háromszögezni meg egyérintőzni. Ez a taktika kb. 10 percig működik mert onnantól kezdve mindenki tudja mi fog következni. Más kérdés, hogy ha akarja a játék úgyis átfog menni a védőd lábán aztán IF CR meg nyilván nem hagyja ki akkor sem ha 3 kapusod húzod oda.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Tubi1976
üzenetére
Az a baj, hogy ez a legtöbbször nem az EA hibája. Január óta 1 dnf-em volt. Az is a 21-ben mert tönkrement a net kábelem és még nem volt időm újat venni aztán a wifim nem a legstabilabb.
Ha ennyiszer kidob akkor lehet nálad lesz a hiba vagy a net szolgáltatónál
(#1145) Tomi0703
Igazából ha nem költesz a játékra akkor az advanced sbc-knak mindig a leges legelsőnek kellene lennie amit megcsinálsz
Bár nem minden pack jó benne de viszont viszonylag jó játékosok jönnek belőle. Én teljesen leürítettem a klubbot mert péntekig akkor se tudnék játszani ha akarnék
Szóval szerintem állj neki. Annyi, hogy fél-1 órát hagyj a trialból ha van még mert 2-3 sbc-t loyaltival a legegyszerűbb megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
Amit leirtál azt a legkönnyebb játszani mert nem kell hozzá kifejezetten ügyesnek lenni. Vannak ilyenek div1-2-ben is.